Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ridvägen 25F, Laröd, Helsingborgs kommun
Ridvägen 25F, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Ridvägen 25F, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Ridvägen 25F

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1
6 558 kr/mån
44 888 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda bostad som kombinerar modern design med en varm och inbjudande radhuskänsla. Med två terasser och generösa fönsterpartier från golvet och upp skapar detta hem en ljus och öppen atmosfär som ger en känsla av rymd och närhet till naturen. Den moderna och öppna planlösningen ger en flexibel användning av utrymmet. Här finns idag två stora sovrum samt möjlighet att skapa ett tredje om så önskas. Bostaden har ett helkaklat badrum samt en praktisk gäst-wc för ökad bekvämlighet. Goda förvaringsmöjligheter gör det enkelt att hålla ordning och skapa en trivsam livsstil. Husen har vackra träbeklädda fasader och sedumtak vilket smakfullt smälter in i omgivningen. Dessutom har varje hus utrustats med solceller, vilket tillsammans med bil- och cykelpoolen lyfter hållbarhetsstandarden ytterligare. I föreningen finns även möjlighet att hyra ytterligare p-plats / carport om så önskas. Här bor du med lugn och ro, med naturen som din närmaste granne. I föreningen finns en övernattningslägenhet, gemensamhetslokal (orangeri) och lekplatser/utegym för att främja gemenskap och aktiv livsstil. Mobilitetshuben gör det enkelt för dig att använda din cykel i vardagen, här finns cykelparkering, cykelpump, mekarplats med luftstation men också laddningsstation för elcyklar. Laröd erbjuder ett rikt serviceutbud med mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym och spelbutik inom bekvämt avstånd. Skola och förskola ligger bara några hundra meter bort, och Laröds IP erbjuder en mängd aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. För de som gillar natur och rekreation finns vackra promenadstråk i skogen och stränder vid Öresund bara några minuters bort. Detta är det perfekta hemmet för den som söker en harmonisk livsstil med bekvämligheter och naturen inom räckhåll.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kronborgsgatan 11, Norr, Helsingborgs kommun
Kronborgsgatan 11, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Kronborgsgatan 11, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Kronborgsgatan 11

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 295 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
5 348 kr/mån
32 324 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet i toppskick med öppna ytor, gemensam uteplats på föreningens innergård samt trevligt läge på lugn gata! Lägenheten är i mycket gott skick och smakfullt renoverad, helkaklat badrum och med ett mycket smakfullt kök. Lägenhetens ytor upplevs som rymliga och är mycket väldisponerade! Här bor ni på ett förstklassigt läge med nära till precis allting, cirka hundra meter bort finns grönskande Margaretaplatsen och havet. Gröningen finns endast ett stenkast bort och Helsingborgs centrum finns inom några hundra meters promenad från ytterdörren. Ett boende för den kräsne helt enkelt! Varmt välkommen att kontakta mäklare Linette Nerheim för visning!

  • Premium
  • Hiss
Koralgatan 2, Eneborg, Helsingborgs kommun
Koralgatan 2, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Koralgatan 2, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Koralgatan 2

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
845 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 3/3
5 523 kr/mån
16 034 kr/m²

Varmt välkommen in till denna trevliga bostad i denna 55+ förening. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med alla de bekvämligheter som du kan önska dig. För att bli godkänd medlem i föreningen är det en förutsättning att du är minst 55 år fyllda. Bostäderna uppfördes under år 1992 med ett tydligt mål att skapa ett lättskött och bekymmersfritt boende för sina medlemmar. Här erbjuds dessutom tillgång till ett rymligt källarförråd samt två övernattningsrum för dina nära och kära när de är på besök. Dessutom finns det en samlingslokal, bastu, hobbyrum och tvättstuga i föreningen, vilka är till för föreningens medlemmar att nyttja. Det finns även både garage och parkeringsplatser i föreningen.

  • Premium
  • Hiss
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5A

Lägenhet
Söder City, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
4 913 kr/mån
26 959 kr/m²

På trevligt läge nära stadsparken erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga. Bo högst upp i huset i en smakfullt renoverad vindslägenhet, här kan ni flytta rakt in utan att lägga några pengar på kostsamma renoveringar. Precis utanför porten nås även den stora och lummiga Stadsparken. Stadsparken är en av de populäraste parkerna i Helsingborg med flera områden för avkoppling, picknick och utelek. Stadsbiblioteket ligger här i parken och lånar bland annat ut frisbees, boulespel och badmintonracket för utelek samt filtar. Väl innanför porten tar ni trappen upp för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas en härlig känsla med stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och med bevarad charm! Här möter modern funktion äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Stora delar av bostaden har genomgått omfattande renoveringar under senare år. Det fria läget på översta våningen tillsammans med de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och de rymliga ytorna ger hela bostaden ett härligt ljusinsläpp! Dessutom får du som medlem och boende i föreningen även tillgång till föreningens gemensamma innergård vilken är möblerad med en mindre utomhus soffgrupp. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast ca 200 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du strax utanför porten. Norra hamnen, Gröningen men också den nya stadsdelen Oceanhamnen ligger endast ett stenkast bort samtidigt som det även finns lättåtkomliga parkeringsplatser och garageplatser i närområdet. Dessutom bor ni här väldigt nära Söderpunkten, biografer men också större matbutiker.

  • Premium
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra kyrkogatan 8

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/6
3 203 kr/mån
36 429 kr/m²

Stig in i denna bostad och låt dig omslutas av en härlig atmosfär och praktiskt genomtänkt planlösning. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla dina tillhörigheter. Det nyligen renoverade badrummet välkomnar dig med harmoniska jordnära toner, och här finner du allt du behöver för ditt dagliga välbefinnande. Utrustat med en stilren dusch, praktisk tvättmaskin och torktumlare, WC och vask, samt generösa förvaringsmöjligheter, blir varje morgonrutin en fröjd. Badrummet är nyligen renoverat och våtrumsintyg finns. Åt vänster sett från ingången nås köket. Med gott om plats för förvaring och en möjlighet att inreda med ett matsalsbord blir detta kök både funktionellt och socialt. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, häll, ugn, micro samt fläkt. I nära anslutning till köket öppnar vardagsrummet upp sig framför dig och erbjuder en perfekt plats för både stora sammankomster och avkopplande stunder. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och tillhörande möblemang, och den tillhörande balkongen blir förlängningen av ditt vardagsrum – en plats att njuta av soliga dagar eller milda kvällar. Vidare in i bostaden nås sovrummet. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderober, samt en praktisk klädkammare som nås i nära anslutning. Med endast 200 meter till Knutpunktens omfattande buss-, tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten är du alltid nära äventyr. Helsingborg bjuder på ett rikt utbud av restauranger, kultur och service, allt precis utanför din dörr. Norra hamnen och Gröningen ligger bara ett stenkast bort, och med lättåtkomliga parkeringsplatser och garage i närområdet blir din vardag både bekväm och stilfull. Välkommen till din nya drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sofias väg 12, Skäret, Höganäs kommun
  • Fre 9 aug
Sofias väg 12, Skäret, Höganäs kommun, bild 2
Sofias väg 12, Skäret, Höganäs kommun, bild 3

Sofias väg 12

Villa
Skäret, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
10 500 000 kr
204 m²
5 rum
1 319 m² tomt

I pittoreska idyllen Skäret, med utsikt över Skälderviken och Hallands Väderö stiger man in i en värld av förtrollande skönhet på Sofias Väg 12. Här omfamnar havet och skogen varje ögonblick och bjuder på en av Skånes vackraste omgivningar. Denna soliga oas i hjärtat av Kullabygden välkomnar dig till en plats där naturen blir en del av din vardag och stillheten är din följeslagare. Promenera en kort stund och du når såväl naturreservat som småbåtshamnen med badbrygga och tillhörande bastu för områdets boende. På de charmiga uteplatserna är varje stund en hyllning till solens värmande närvaro, från dess första strålar vid gryningen till dess mjuka avsked vid skymningen. En oas av svalka väntar alltid, redo att omfamna en när solens hetta blir övermäktig. Men det är i de varma månaderna som himlen blir en tavla av magiska färger vid soluppgång och solnedgång över den förtrollande Skälderviken. När du kliver in på innergården, öppnar sig en privat oas som förlänger sommaren till ditt andra vardagsrum. Denna från grunden sällsynt gediget byggda stenvilla med bergvärme, som uppfördes år 2000, bjuder in med generösa sällskapsytor och flexibilitet när det gäller sovrummen. Varje detalj, från de tidlösa materialvalen till den genomtänkta planlösningen, välkomnar både familj och vänner. Övernattningsmöjligheterna är goda med plats för sex övernattande gäster i det separata gästhuset. På entréplanet möts du av öppna ytor och en harmonisk sammanflätning av kök och matplats. En central öppen spis bjuder in till samvaro, omgiven av vackert, genomgående trägolv med vattenburen golvvärme och ett elegant kök komplett med modern utrustning. Fönster som sträcker sig åt alla håll bjuder in underbara vyer över havet och leder dig ut till den skyddande innergården. Här på entréplanet finner du ett master bedroom som imponerar med sin generösa rymd med öppet upp i nock, walk-in-closet och privata badrum. En vacker kalkstensklädd trappa leder dig upp till övervåningen där ett stort allrum lockar med förtrollande havsutsikt och ett sovrum med eget badrum, även detta våningsplan har vackert, genomgående trägolv med vattenburen golvvärme. Intill huvudbyggnaden väntar ett charmigt gästhus, komplett med pentry, dubbla sovloft, kamin, vattenburen golvvärme och badrum. Högst upp vid fastighetens parkering återfinns en isolerad friggebod med sagolik havsutsikt och med möjlighet till laddning för el-bil. Denna byggnad skulle kunna göras om till förslagsvis hemmakontor, gästrum eller annat. Installeras fler fönster så blir detta en utsiktsplats av rang över havet. Även en rymlig jordkällare med utrymme för mat och dryck nås från gårdsplan. I den lilla byn, där gemenskapen är stark och traditionerna levande, sker det alltid något spännande. Kajaker glider ut på vattnet, utlånade av byföreningen, medan seglingsklubbens jollar dansar över vågorna. Det är sista helgen i juli, och Hamnfesten är i full gång, en årlig höjdpunkt som sprider glädje och sammanhållning genom bygden. Dofterna från grillar och det glada skrattet blandar sig med ljudet av vågorna som slår mot bryggan. Mitt i denna idylliska miljö sträcker S:t Arilds golfbana ut sig, inramad av den fantastiska naturen. Här slår golfspelare sina slag bland gröna kullar och vidsträckta vyer. En perfekt plats för avkoppling och rekreation, där varje sving blir ett andetag i den friska luften. Trädgården, där blommor och fruktträd tronar, sträcker sig tomten upp mot de majestätiska björkarna

  • Premium
Brogatan 5, SEAU, Helsingborgs kommun
Brogatan 5, SEAU, Helsingborgs kommun, bild 2
Brogatan 5, SEAU, Helsingborgs kommun, bild 3

Brogatan 5

Lägenhet
SEAU, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 990 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/7
5 956 kr/mån
56 705 kr/m²

Öresunds djupblå vatten framför. Stadskärnan bakom. Sandstränderna ett stenkast bort. Omgivningarna i lägenheten är inget annat än magiska. Lägg därtill dubbla balkonger med sol från morgon till kväll, hiss från garageplan med garanterad garageplats samt vyer över Öresund, småbåtshamnen och Sundstorget... med andra ord, livskvalitet i boendeform! Den så härliga känslan präglas av sundets ständiga närvaro och en tidlös påkostad standard, där mötet mellan materialval och utomordentlig planlösning skapar en harmoni få förunnad. Den öppna planlösningen ger en socialt exceptionell disponering av kvadratmeterna. De fem stora glaspartierna i söderläge ger ett svårslaget ljusinsläpp och läget på våning två ger en fin kontakt med den fantastiska innergården. Sovrummen ä två till antalet och erbjuder fin förvaring genom platsbyggda garderober och det stora badrummet kompletteras av gästtoalett som nås från hallen. Detta prestigeprojekt är ritat av en av Sveriges genom tiderna mest erkända arkitekter, Gert Wingårdh, som fick uppdraget att harmonisera området med den äldre arkitekturen i Helsingborgs stadskärna - vilket han lyckats med på ett synnerligen vackert vis. Läget är exceptionellt, likväl som utformningen och materialvalen är tilltalande och anpassande för denna historiska plats. Husens vackra arkitektur och den enastående anlagda grönskan mellan huskropparna, har överträffat mångas förväntningar och ger en trivsel få förunnad. Som köpare av en bostadsrätt i Brf Hamlet får mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar bl.a. över en gästlägenhet, har möjlighet att hyra fack i den trevliga vinkällaren och att nyttja den grönskande innergården. Här på Helsingborgs absoluta toppläge där Norra Hamnen möter City, har man hela paletten av "Sommarstaden Helsingborg" med kajpromenad, stränder, Gröningen, fik och restauranger alldeles utanför porten. Ett stenkast bort till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Här i hjärtat av Helsingborg har du dessutom knappt 5 minuters promenad till Knutpunktens buss-/tåg och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Välkommen på visning av ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 461 kr/mån
15 000 kr/m²

Ljus, genomgående och optimalt planerad funkistvåa högst upp i gott skick med stor och solig balkong i bästa västerläge. Stora och sociala ytor som inbjuder till härligt umgänge. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av praktiska platsbyggda och rymliga funkisgarderober. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Praktisk, öppen planlösning mot kökets matplats. I köket finns spishäll/ugn, köksfläkt, kyl/frys och kakel ovan köksbänk. Matplats för flera personer. Sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring i form av hel garderobsvägg målad i en stilren grå nyans. Kaklat duschrum med klinkergolv, fönster, vägghängd wc och dusch. Denna välbevarade pärla ligger på centralt och omtyckt läge i Helsingborg med goda kommunikationer, flera parker i närheten och endast ett stenkast från centrum, Campus och Helsingborgs centralstation

  • Premium
  • Balkong
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 8

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 141 kr/mån
29 568 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden, närmare bestämt på Lilla Möllevångsgatan 8 har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade trerummare med exemplarisk planlösning och härligt ljusinsläpp. Bostaden har under de senaste året varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den rymliga och genomtänka planlösningen om 81kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren till denna vackra bodröm. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök med alla tänkbara bekvämligheter och med plats för rejäl matgrupp, ett ljust och socialt vardagsrum samt en trivsam matplats som naturligt blir familjens samlingspunkt. Hemmets två sovrum vetter mot föreningens rogivande innergård och garanterar en god natts sömn. Det moderna och påkostade badrummet (kvalitetsdokument finns) erbjuder naturligtvis även på goda tvättmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen till detta inflyttningsklara hem som bäst upplevs på plats. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 11

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 195 000 kr
38 m²
1 rum
vån 5/5
3 355 kr/mån
31 447 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna väldisponerade och stilsäkra enrummare med fantastiskt ljusinsläpp och attraktiv planlösning. Här bor man högst upp i huset (hiss finns) med trivsam utsikt, fantastiskt ljusinsläpp och minimal insyn. Den exceptionella planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 38kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett smakfullt och välplanerat boende på attraktivt läge. Det påkostade och renoverade köket lockar fram dina kulinariska sidor och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Hemmets vardagsrum är stort nog för både mat, soffgrupp samt sovdel. Smart living när det är som bäst! Badrummet är helkaklat och hallen erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Väggarna är genomgående släta och målade och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte pendlare som letar efter en inflyttningsklar lägenhet på omåttligt populära Tågaborg. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Hiss
Hallvägen 6, Stationsterrassen, Båstads kommun
Hallvägen 6, Stationsterrassen, Båstads kommun, bild 2
Hallvägen 6, Stationsterrassen, Båstads kommun, bild 3

Hallvägen 6

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Helsingborg City
450 000 kr
13,7 m²
1 rum
vån 1/2
2 238 kr/mån
32 847 kr/m²

Rum 319 - Inez (se översiktskarta under dokument för att tydligt se vilken byggnad lägenheten är belägen i) Här äger du din sommarbostad som du samtidigt som du har möjlighet att tjäna pengar på den! Pensionatsverksamheten tar hand om uthyrning och service och du får i gengäld del av intäkterna. Praktiskt rum med sovrum/vardagsrum i ett och ett rymligt badrum med dusch. Egen stor balkong. Anrika Enehall är ett trivsamt badortspensionat med anor från 1924 med karaktär och vänlig atmosfär. Hotellet har ombildats till bostadsrättsförening våren 2016 men pensionatsverksamheten fortgår så att du kan nyttja ditt rum när du vill men övrig tid ta del av intäkterna som genereras. Pensionatet har många stamgäster och ett gott renommé. Områdets vackra trädgård ligger intill den fina Skåneleden och här kan ni ta er med cykeln och utforska de vackra omgivningarna i Båstad och Bjärehalvön. Den unika trädgården är omgiven av röda små villor/stugor vilket ger en mysig torpkänsla i ett lugnt område nära Malenbadet. Njut av er frukost nere i trädgården för att sedan promenera 500 meter ner till havet i morgonrock för ett svalkande dopp. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 12:00
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
4 676 kr/mån
30 227 kr/m²

På anrika Tågaborg, närmare bestämt på Föreningsgatan 30 har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga och stilrena tvårummare med hiss från markplan och balkong belägen i solsäkert läge. Den generösa boytan om 66kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här välkomnas man av bland annat ett stort stilrent kök med utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för rejäl matgrupp. Vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett bjuder in till umgänge, här får du plats med både stor soffgrupp samt kontorshörna. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård och är belägen i solsäkert läge. Det rogivande sovrummet garanterar en god natts sömn och badrummet är praktiskt helkaklat. Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och på golvet vilar såväl vacker fiskbensparkett som stilrent parkettgolv. I den attraktiva månadsavgiften ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra tvårummare som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flintvägen 15A, Farhult, Höganäs kommun
  • Tis 13 aug kl 16:30
Flintvägen 15A, Farhult, Höganäs kommun, bild 2
Flintvägen 15A, Farhult, Höganäs kommun, bild 3

Flintvägen 15A

Lägenhet
Farhult, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 695 000 kr
103 m²
3 rum
vån 1/2
5 135 kr/mån
26 165 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska nybyggda bostad i Farhult, en pärla vid havet och vattnet. Här finner ni en exklusivt utformad bostad med alla bekvämligheter ni kan önska er, belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Här kan ni flytta rakt in, utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Föreningen har låtit installera solceller på taket, vilket blir en enorm fördel för er som ägare. Både ekonomiskt men också ur en miljövinkel. Det första som möter er när ni kliver in är den genomgående höga kvaliteten och de påkostade materialvalen. Huset färdigställdes under december år 2021 och allt är helt nytt och modernt. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en rymlig och inbjudande atmosfär där ni kan umgås och njuta av gemenskapen. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, perfekta för er familj eller som gästrum. Möjlighet finns även att bygga upp ett tredje sovrum om så önskas. Dessutom har ni en egen tvättstuga, vilket underlättar vardagen och ger er extra förvaringsutrymme. Badrummet är kaklat och klätt med kakel och klinker med jordnära ton. Bostaden erbjuder även en egen trädgård där ni kan njuta av soliga dagar och skapa vackra minnen tillsammans med familj och vänner. Här har ni allt ni behöver inom bekvämt avstånd. Närmsta mataffärer finns i Jonstorp och Höganäs, och ni har dessutom ett brett utbud av restauranger att välja mellan. För barnfamiljer finns grundskolor i både Höganäs och Jonstorp, samt en centralt belägen förskola i Farhult. Från Farhult har ni utmärkta kommunikationsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Höganäs, vilket ger er enkel tillgång till ytterligare bekvämligheter och arbetsmöjligheter. För de som behöver resa längre sträckor finns det möjlighet att ta sig från Ängelholms flygplats till Stockholm med flyg. Med närheten till havet, den vackra naturen och allt ni behöver inom räckhåll kommer ni att trivas och känna er som hemma från första stund.

  • Premium
  • Uteplats
Karl X Gustavs Gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs Gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs Gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs Gata 58

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 995 000 kr
131 m²
3.5 rum
vån 3/5
8 592 kr/mån
38 130 kr/m²

Välkommen till detta drömhem på Tågaborg, ovanför Landborgspromenaden! Denna trevliga våning erbjuder en unik kombination av rymd och ytor samt enastående utsikt över havet och Danmark. Belägen på höjden, skapar denna bostad en känsla av avskildhet och samtidigt närhet till naturen och havet. Med tre balkonger kan du njuta av solnedgångar och känna den friska havsbrisen direkt från ditt eget hem. Utsikten är lika imponerande dag som natt, med glittrande hav och ljusen från den danska kustlinjen. Lägenheten imponerar med sina stora och rymliga ytor, vilket skapar en luftig och inbjudande känsla. Här får ni möjlighet att skapa er egna personliga oas med öppna ytor och vacker utsikt. Hiss tillgänglig för bekvämlighet och tillgänglighet. Den vackra innergården är en fridfull plats där du kan koppla av och njuta av grönskan. Med närhet till naturen och havet får du möjlighet att leva ett aktivt livsstil samtidigt som du har bekvämligheterna av ett stadsboende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pålsjögatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Pålsjögatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Pålsjögatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Pålsjögatan 9

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
850 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/4
2 354 kr/mån
32 692 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna väldisponerade och stilsäkra enrummare med härligt ljusinsläpp, attraktiv planlösning och minimal insyn. Den exceptionella planlösningen är genomtänkt och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 26kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett smakfullt och välplanerat boende på attraktivt läge. Det funktionella köket lockar fram dina kulinariska sidor, hemmets vardagsrum är stort nog för både soffgrupp, sovdel samt studiehörna. Smart living när det är som bäst! Badrummet är helkaklat och hallen erbjuder smarta förvaringsmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte pendlare som letar efter en inflyttningsklar lägenhet på omåttligt populära Tågaborg. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Uteplats
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl Krooks gata 36A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
795 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2
3 481 kr/mån
33 125 kr/m²

På centralt läge med närhet till både campus, sundet och shopping presenteras nu Carl Krooks gata 36A och denna renoverade och inflyttningsklara enrummare. Här bor man med attraktiv planlösning och tillgång till en trivsam och rymlig terrass belägen i solsäkert, och som man endast delar med närmsta granne. Den exceptionella planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 24kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett smakfullt och välplanerat boende på centralt läge. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök, modernt helkaklat badrum, rogivande sovalkov med smarta förvaringslösningar samt plats för mindre matgrupp. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt vindsförråd. Möjligt för juridisk köpare. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte pendlaren som letar efter en inflyttningsklar lägenhet på trivsamt och centralt läge. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Redaregatan 41, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Redaregatan 41, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 41, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 41

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
9 900 000 kr
111 m²
4 rum
vån 6/6
7 430 kr/mån
89 189 kr/m²

Varmt välkomna att kontakta mäklare Linette Nerheim för tidsbokad visning till denna trevliga och extraordinära bostad! Milsvida vyer över öppet hav, ljus och spektakulär volym. Takvåningen tronar högst upp på toppen i ett hus vid Oceanhamnens kajkant med en häpnadsväckande utsikt mot Öresund och Danmark. Njut av solen strålar från den stora terrassen och balkongen om totalt 45 kvm. Här bor ni endast 5 minuters promenad från centrum. Arkitekturen förenar det bästa av samtida modernism och charmig vindskaraktär under ett och samma tak. En känsla som även återspeglas i utemiljön. Känslan av att ni befinner er i ett hus uppe på taket är slående. Våningen ligger, som den enda bostaden, på sjätte och översta våningsplanet och är byggd i etage med fönster åt två väderstreck. Bostadens 111 kvm är ypperligt fördelade med en sovrumsavdelning med dubbla badrum och förvaring i ena delen och en storlagen sällskapsavdelning med utgång till balkong och terrass i andra. I denna sociala del öppnar sig takhöjden delvis hela vägen upp till nock och förenas med det charmiga loftet som löper ovanför kök och matsal. Perspektivfönster, glasdörrar och takfönster får hela avdelningen att bada i ljus som skiftar vackert med dygnet och säsongerna. Ibland är väggarna färgade av gyllene junisol. Andra gånger av rodnande solnedgång. Samtlig interiör förmedlar nordisk elegans med enhetliga och lugna materialval som ger utrymme för personlig prägel. Under den varma delen av året är terrassen och balkongen i sydväst ett extra vardagsrum med overkliga vyer över hav och hamn. Att bo i Oceanhamnen innebär att ni bor fridfullt vid vattnet med direkt närhet till pulsen. Stadsdelen har blivit en naturlig förlängning till stadens centrum med sin dynamiska arkitektur, långa kajpromenad och en mängd härliga mötesplatser. Tack vare den nya gång-och cykelbron tar ni er på nolltid till stadskärnan. Något som är idealiskt för både pendlare och nattsuddare. På kort gångavstånd nås Tura som tar er över sundet till Helsingör på ynka 20 minuter. Till Knutpunkten och centrumkärnan krävs det endast en promenad på fem minuter. Om ni har bil, nås garaget smidigt via hissen i trapphuset. Om ni inte har en och vill hyra då och då, erbjuder en bilpool ett par bilar i garaget och ytterligare flera runt kvarteret. I området finns en fin park med djungeltema för de minsta. I området planeras även ett badhus och ett parkeringshus. Ett stadsdel som bara blir mer attraktiv med tiden. Varmt välkomna att kontakta mäklare Linette Nerheim för tidsbokad visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Klappe byaväg 70

Villa
Viken, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
148 m²
4 rum
611 m² tomt

Med åkerfält, hästhagar och utspridda gårdar så långt ögat kan nå blir det knappast lantligare än i Västra Klappe. När lusten för havsbad, diverse inköp och restaurangbesök infinner sig är det bekvämt nära till Viken – ett avstånd på ynka tre kilometer är det till det gamla fiskeläget. I närmare nittio år var huset på bygatan en samlingslokal för nykterhetsrörelsen och dess medlemmar. Ett ganska anspråkslöst hus från 1930, som många nog inte kastade en extra blick till. Fastigheten har varsamt renoverats och bevarat och återanvänt äldre byggmaterial som fick huset att äntligen blomma ut på nytt och förmedla den rätta känslan från förr. Även planlösningen förblev intakt med det stora allrummet och den forna scenen som inreddes som sovrum, kök, matsal och entréhall på entréplanet. Den enda förändringen var de två toaletterna vid entrén som slogs samman till ett stort badrum. En trappa upp finns ett sovrum samt outnyttjade råvindsutrymmen som kan inredas och utöka boytan. Även tomten fick sig ett välförtjänt lyft i form av en grönskande trädgårdsoas med flera olika rum både under tak och bar himmel. Här finns också ett gästhus med sovrum och hobbyrum som kan ha flera användningsområden. På husets baksida blottas en fri utsikt över det öppna landskapet. Här levs livet till fullo på landet, med cykelavstånd till pulsen. För barnen stannar skolbussen till Viken precis utanför. Mitt i ett lapptäcke av åkermarker ligger det gråvita huset från 1930, som byggdes i syfte att förena nykterhetsrörelsens medlemmar. Det var först 2019 som föreningens skylt monterades ner och det började renoveras och inredas som en bostad. Vid övertagandet var huset en enkel byggnad med matt eternitfasad, för moderna fönster och en obefintlig trädgårdstomt. På mindre än ett år förvandlades detta till ett inbjudande hem med passande klassiska fönster, dörrar, snickarglädje och inte minst en härlig trädgård som omfamnar husets entrésida. Fasaden fick till största del behålla sina slitstarka eternitskivor med visst inslag av stående vit träpanel som tillsammans skapade ett helt annat intryck. Innanför grinden möts du av en gångstig av rustik Ölandssten, singel och odlingslådor som skapar olika rum i trädgården. De flera uteplatserna bjuder in till total avkoppling i både rakt solläge och skugga. Två gamla träd skapar en naturlig plats för en middagslur i hängmattan. Pergolan ger skön skugga när solen steker som bäst. Att få leva nära Kullabygdens enastående natur och unika klimat, är en ynnest. Det är inte bara människor som trivs här, utan lockar även ett rikt djur- och växtliv. Havsbad i alla olika former erbjuds vid kusterna och ger enorma förutsättningar för den som gärna färdas med vind i seglen. Området är också ett mecka för de som uppskattar konst och kulinariska upplevelser. Trakten stoltserar med mycket lokalproducerat inom mat, dryck och design. Här är av närheten till kontinenten aningen tydligare.

  • Premium
Björnmarcksgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Björnmarcksgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Björnmarcksgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Björnmarcksgatan 2

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 245 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
5 196 kr/mån
27 716 kr/m²

I anrika Olympias gamla kvarter med historiska anor och vackra byggnader hittar man Björnmarcksgatan. Här bor du med vy över takåsarna och det höga läget gör bostaden privat utan nämnvärd insyn och man bjuds på en glimt av Öresund och Ven i horisonten. Fastigheten är byggd 1930 och har renoverats med omsorg för de fina originaldetaljerna på såväl utsidan som insidan. Den genomgående lägenheten med öppen planlösning samt vackert ljusinsläpp går i ljusa färger. Rummen präglas av ett underbart ljus som framförallt är tacksamt på årets mörka månader. Charmiga attribut såsom fiskbensparkett, snedtak, vackra fönster, skafferi och tidstypiska garderober ger fin karaktär åt bostaden. Planlösningen är väldisponerad och genomgående. Det större sovrummet är verkligen generöst där man lätt får plats med ett skrivbord samt dubbelsäng med tillhörande möblemang. Vardagsrummet/ köket har fönster mot den vackra innergården och rummets utformning ger plats för ett stort matbord samt soffgrupp. Köket erbjuder även en väl tilltagen köksö där man samlas runt vid tillställningar samt ett sött skafferi. I anslutning till hallen ligger badrummet, helkaklat i ljusa toner med en tvättmaskin. Från trapphuset finns gemensamma balkonger och en stor gemensam innergård som är helt magisk där man kan grilla med familj och vänner. Med 500 meter till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum. Varmt välkomna att boka er privata visning!

  • Premium
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun, bild 2
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun, bild 3

Linbastagatan 7

Lägenhet
Brytstugan, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/5
4 374 kr/mån
29 839 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga bostad på Linbastagatan 7, ta enkelt hissen till fjärde våningen och möts av en ljus bostad med öppen planlösning och en fantastisk inglasad balkong. Bostaden har två rum och kök med genomgående stilrena materialval. Här kan ni flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. I entrén finns gott om utrymme i skjutdörrsgarderoben, och härifrån leds ni in till köket som är utrustat med inredning från HTH och som smidigt integreras med vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen och sovrummet med en rymlig skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett lugnt och naturskönt läge med närhet till natur och grönområden, goda kommunikationer och närhet till skola och lekplatser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 385 kr/mån
25 317 kr/m²

Med gröna och mysiga omgivningar samt ett stort utbud av caféer, restauranger och affärer finner ni denna trevliga tvåa i Tågaborgs framkant. Huset uppfördes på 1930 talet och tillhör bevarandeprogrammet i Helsingborg. Välkomna in till denna stilrena tvåa en halvtrappa upp med utsikt över den grönskande gården. Lägenheten blev totalrenoverad 2014 och har sedan dess blivit uppdaterad i badrummet med nytt handfat och kommod. Genomgående fina trägolv och ljusa väggar med samtliga fönster inåt gården. Köket har vita skåpsluckor med arbetsbänk i laminat samt vitt kakel ovan. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin. Trevlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i form av två generösa garderober. I källaren finner ni ett generöst förråd. Hjärtligt välkomna på visning av denna pärla!

  • Premium
  • Hiss
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby stuga 39

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 650 000 kr
40 m²
2 rum
200 m² tomt

Rya fritidsboende ligger nära alla de attributen man kan önska sig såsom omåttligt populära Rya golfbana, vackra stränder och närhet till Helsingborg! Modern och vinterbonad stuga med allt man kan önska sig. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum med högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett digert ljusinsläpp. Modernt kök i vitt med praktisk laminatskiva och trevlig mosaik ovan. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn samt fläkt. För medlemskapet krävs bland annat svenskt medborgarskap men inte att du är folkbokförd i Helsingborgs kommun. Läs stadgar för att få en uppfattning om vilka regler som gäller. Ej belåningsbart hos låneinstitut. Arrende till 2039. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. En plats där hav och golf ligger på nära avstånd och kan avnjutas större delen av året. Här är din chans att äga en kolonilott utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna på visning samt att kontakta mig Maria Cavels 0701-641935.

  • Premium
Rya fritidsby, Tulpanvägen 9, Rya, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 12:00
Rya fritidsby, Tulpanvägen 9, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya fritidsby, Tulpanvägen 9, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya fritidsby, Tulpanvägen 9

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
36 m²
3 rum
390 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta fritidshus om cirka 36 kvm erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Den grönskande trädgården (390 kvm) skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet och samtidigt bevara din integritet. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Byggrätt 32 kvm + 8 kvm med möjlighet att bygga friggebod och Attefallshus (15 kvm). Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun.

  • Premium
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Byalagsgatan 37B

Radhus
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 895 000 kr
124,4 m²
5 rum
8 977 kr/mån
23 272 kr/m²

Varmt välkommen till Byalagsgatan 37B och till detta moderna och inflyttningsklara bostadsrättsradhus beläget på populära och barnvänliga Eskilsminne. Här bor man med huskänsla fast med bostadsrättens alla fördelar. Bostäderna stod klara 2021 där den röda tråden var att skapa ett modernt, bekymmersfritt och otroligt energisnålt hem för hela familjen. Den genomtänkta planlösningen om 122 kvm fördelar sig över två plan och erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett välplanerat och inflyttningsklart hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på entréplan bjuder in till socialt umgänge och ligger rätt i tiden. Vardagsrummet med sitt härliga ljusinsläpp är stort nog för både soffgrupp och matgrupp. Det påkostade köket från Ballingslöv med köks-ö och maskinpark från Siemens erbjuder både goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till den välkomnande hallen finner vi ett stilrent helkaklat badrum med dusch samt praktiskt tvättstuga. Vattenburen golvvärme på hela entréplan. Övre plan erbjuder tre rogivande sovrum samt ett socialt allrum. Vid behov kan man enkelt förädla allrummet till ett fjärde sovrum. På övre plan finner vi ytterligare ett modernt helkaklat badrum med badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och i majoriteten av hemmet löper ett vackert parkettgolv från Kährs. I hemmet finns ett FTX ventilationssystem installerat vilket bidrar till låg energiförbrukning och säkerhetsställer en hög luftkvalité. Trädgården är lättskött och på uteplatsen med sitt solsäkra läge spenderar man gärna tid med familj och vänner. Förrådet i trädgården är som gjort för att förvara både barnvagn, cyklar och verktyg. Här bor man dessutom med garanterad p-plats. På Eskilsminne bor du lugnt, tryggt och barnvänligt. En kortpromenad från huset når man vackra jordbodalen och i närområdet finner du både skola, service, vårdcentral, mataffär samt goda bussförbindelser. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Oceankajen 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3
5 205 kr/mån
57 394 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att presentera denna förtjusande och nyproducerade fyrarummare med exceptionell planlösning. Detta är det ultimata hemmet för familjen som söker något inflyttningsklart boende i havsnära miljö. Denna förtjusande fyrarummaren är belägen på våning 3 dit du bekvämt tar dig med hiss från markplan. Den generösa boytan om 94 kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett luxuöst boende på förstklassigt läge. Vad sägs om tre rogivande sovrum, ett modernt helkaklat badrum med golvvärme och utmärkta tvättmöjligheter samt ett praktisk gäst-WC. Vardagsrummet och det påkostade köket med alla tänkbara bekvämligheter ligger i en modern öppen planlösning. Denna bostad stoltserar med två unika balkonger, den första balkongen erbjuder vidsträckta vyer över Öresunds klarblåa vatten och den inglasade balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård blir snabbt favoritplatsen från sen höst till tidig vår. Här bor man med garanterad livskvalité och i en boendemiljö som är få förunnad. Nuvarande ägare har gjort ett flertalet smakfullt utvalda tillval vilket genererat i en hög boendestandard. Detta är ett hem som redan från början imponerar och överraskar. Som ägare av lägenheten får du tillgång till ett praktiskt källarförråd. Den klimatsmarta stadsdelen Oceanhamnen, är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Första etappen ligger på Oceanpiren. Kommunen har många spännande visioner för området de kommande åren. Visionen med Oceanhamnen är att säkerställa en ekonomisk, miljömässig och socialt hållbar stadsutveckling. Med innovation och nytänkande är bostäderna utformade för ett hållbart levnadssätt där man på sikt siar att systemet kommer minska utsläppen av miljöpåverkande växthusgaser med 50 procent i området. Läs mer på kommunens hemsida. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem för hela familjen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 58