Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rya Fritidsby, Tulpanvägen 44, Rydebäck, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 13:00

Rya Fritidsby, Tulpanvägen 44

Fritidshus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
680 000 kr
15 m²
1 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta fritidshus om cirka 15 kvm erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Den grönskande trädgården (400 kvm) skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet och samtidigt bevara din integritet. Stor gräsmatta omgiven av körsbärsträd, plommonträd och bärbuskar. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Byggrätt 32 kvm + 8 kvm med möjlighet att bygga friggebod och Attefallshus (15 kvm). Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun.

 • Plus
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun
 • Lör 1 jun
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5A

Lägenhet
Söder City, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
4 913 kr/mån
26 959 kr/m²

På trevligt läge nära stadsparken erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga. Bo högst upp i huset i en smakfullt renoverad vindslägenhet, här kan ni flytta rakt in utan att lägga några pengar på kostsamma renoveringar. Precis utanför porten nås även den stora och lummiga Stadsparken. Stadsparken är en av de populäraste parkerna i Helsingborg med flera områden för avkoppling, picknick och utelek. Stadsbiblioteket ligger här i parken och lånar bland annat ut frisbees, boulespel och badmintonracket för utelek samt filtar. Väl innanför porten tar ni trappen upp för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas en härlig känsla med stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och med bevarad charm! Här möter modern funktion äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Stora delar av bostaden har genomgått omfattande renoveringar under senare år. Det fria läget på översta våningen tillsammans med de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och de rymliga ytorna ger hela bostaden ett härligt ljusinsläpp! Dessutom får du som medlem och boende i föreningen även tillgång till föreningens gemensamma innergård vilken är möblerad med en mindre utomhus soffgrupp. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast ca 200 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du strax utanför porten. Norra hamnen, Gröningen men också den nya stadsdelen Oceanhamnen ligger endast ett stenkast bort samtidigt som det även finns lättåtkomliga parkeringsplatser och garageplatser i närområdet. Dessutom bor ni här väldigt nära Söderpunkten, biografer men också större matbutiker.

 • Premium
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
 • Mån 27 maj
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra kyrkogatan 8

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/6
3 203 kr/mån
36 429 kr/m²

Stig in i denna bostad och låt dig omslutas av en härlig atmosfär och praktiskt genomtänkt planlösning. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla dina tillhörigheter. Det nyligen renoverade badrummet välkomnar dig med harmoniska jordnära toner, och här finner du allt du behöver för ditt dagliga välbefinnande. Utrustat med en stilren dusch, praktisk tvättmaskin och torktumlare, WC och vask, samt generösa förvaringsmöjligheter, blir varje morgonrutin en fröjd. Badrummet är nyligen renoverat och våtrumsintyg finns. Åt vänster sett från ingången nås köket. Med gott om plats för förvaring och en möjlighet att inreda med ett matsalsbord blir detta kök både funktionellt och socialt. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, häll, ugn, micro samt fläkt. I nära anslutning till köket öppnar vardagsrummet upp sig framför dig och erbjuder en perfekt plats för både stora sammankomster och avkopplande stunder. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och tillhörande möblemang, och den tillhörande balkongen blir förlängningen av ditt vardagsrum – en plats att njuta av soliga dagar eller milda kvällar. Vidare in i bostaden nås sovrummet. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderober, samt en praktisk klädkammare som nås i nära anslutning. Med endast 200 meter till Knutpunktens omfattande buss-, tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten är du alltid nära äventyr. Helsingborg bjuder på ett rikt utbud av restauranger, kultur och service, allt precis utanför din dörr. Norra hamnen och Gröningen ligger bara ett stenkast bort, och med lättåtkomliga parkeringsplatser och garage i närområdet blir din vardag både bekväm och stilfull. Välkommen till din nya drömbostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Storgatan 18, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
 • Sön 26 maj
Södra Storgatan 18, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Storgatan 18, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Storgatan 18

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 990 000 kr
134 m²
4 rum
vån 2
5 764 kr/mån
37 239 kr/m²

Ljuvlig sekelskiftesvåning i det absoluta hjärtat av Helsingborg. Den så magiska känslan skapas av de välbevarade och tidstypiska detaljerna anno 1886. Eller vad sägs om en takhöjd på hela 3,30 meter med stuckaturer, takrosetter, höga golvsocklar och bröstpaneler. De gedigna originalfönstren släpper in kaskader av ljus och låter det dansa över de vackra brädgolven och spegeldörrarna. Likväl som ursprungsdetaljerna efter omsorgsfull renovering ar lätta att älska, är de moderna inslagen enkla att leva med. Söderläge är synonymt med sol och glädje, och här kan du njuta av balkonglivet på en generös 4 kvm stor balkong. För gemenskap och avkoppling finns en innergård med utemöbler, parasoll och grillmöjligheter, en plats att dela skratt och samtal med grannar och vänner. Intimiteten bakom fasaden och det skyddade läget mot innergården skapar en fristad från stadens brus och insyn från grannfastigheter samtidigt som solens strålar flödar in genom de många söderlägesfönstren. Proveniensen för fastigheten gör inte detta historiska hem mindre fascinerande. Huset lät uppföras 1886 av historiska celebriteten Oscar Trapp som är mer känd som mannen som standardiserade svenska flaggans färger och låg bakom uppförandet av terrasstrapporna upp till Kärnan. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast 300 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. En sällsynt möjlighet väntar på dig, en möjlighet att bo i hjärtat av historiens och framtidens Helsingborg. Kontakta mäklare Alexander Jämthagen och låt denna magiska sekelskiftesvåning bli din nästa hem.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sofias väg 12, Skäret, Höganäs kommun
 • Sön 26 maj
Sofias väg 12, Skäret, Höganäs kommun, bild 2
Sofias väg 12, Skäret, Höganäs kommun, bild 3

Sofias väg 12

Villa
Skäret, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
10 500 000 kr
204 m²
5 rum
1 319 m² tomt

I pittoreska idyllen Skäret, med utsikt över Skälderviken och Hallands Väderö stiger man in i en värld av förtrollande skönhet på Sofias Väg 12. Här omfamnar havet och skogen varje ögonblick och bjuder på en av Skånes vackraste omgivningar. Denna oas i hjärtat av Kullabygden välkomnar dig till en plats där naturen blir en del av din vardag och stillheten är din följeslagare. Promenera en kort stund och du når såväl naturreservat som småbåtshamnen med badbrygga och tillhörande bastu för områdets boende. När du kliver in på innergården, öppnar sig en privat oas som förlänger sommaren till ditt andra vardagsrum. Denna från grunden sällsynt gediget byggda stenvilla med bergvärme, som uppfördes år 2000, bjuder in med generösa sällskapsytor och flexibilitet när det gäller sovrummen. Varje detalj, från de tidlösa materialvalen till den genomtänkta planlösningen, välkomnar både familj och vänner. Övernattningsmöjligheterna är goda med plats för sex övernattande gäster i det separata gästhuset. På entréplanet möts du av öppna ytor och en harmonisk sammanflätning av kök och matplats. En central öppen spis bjuder in till samvaro, omgiven av vackert, genomgående trägolv med vattenburen golvvärme och ett elegant kök komplett med modern utrustning. Fönster som sträcker sig åt alla håll bjuder in underbara vyer över havet och leder dig ut till den skyddande innergården. Här på entréplanet finner du ett master bedroom som imponerar med sin generösa rymd med öppet upp i nock, walk-in-closet och privata badrum. En vacker kalkstensklädd trappa leder dig upp till övervåningen där ett stort allrum lockar med förtrollande havsutsikt och ett sovrum med eget badrum, även detta våningsplan har vackert, genomgående trägolv med vattenburen golvvärme. Intill huvudbyggnaden väntar ett charmigt gästhus, komplett med pentry, dubbla sovloft, kamin, vattenburen golvvärme och badrum. Högst upp vid fastighetens parkering återfinns en isolerad friggebod med sagolik havsutsikt och med möjlighet till laddning för el-bil. Denna byggnad skulle kunna göras om till förslagsvis hemmakontor, gästrum eller annat. Installeras fler fönster så blir detta en utsiktsplats av rang över havet. Även en rymlig jordkällare med utrymme för mat och dryck nås från gårdsplan. I den lilla byn, där gemenskapen är stark och traditionerna levande, sker det alltid något spännande. Kajaker glider ut på vattnet, utlånade av byföreningen, medan seglingsklubbens jollar dansar över vågorna. Det är sista helgen i juli, och Hamnfesten är i full gång, en årlig höjdpunkt som sprider glädje och sammanhållning genom bygden. Dofterna från grillar och det glada skrattet blandar sig med ljudet av vågorna som slår mot bryggan. Mitt i denna idylliska miljö sträcker S:t Arilds golfbana ut sig, inramad av den fantastiska naturen. Här slår golfspelare sina slag bland gröna kullar och vidsträckta vyer. En perfekt plats för avkoppling och rekreation, där varje sving blir ett andetag i den friska luften. På de charmiga uteplatserna är varje stund en hyllning till solens värmande närvaro, från dess första strålar vid gryningen till dess mjuka avsked vid skymningen. En oas av svalka väntar alltid, redo att omfamna en när solens hetta blir övermäktig. Men det är i de varma månaderna som himlen blir en tavla av magiska färger vid soluppgång och solnedgång över den förtrollande Skälderviken. Trädgården, där blommor och fruktträd tronar, sträcker sig tomten upp mot de majestätiska björkarna. Vinbä

 • Premium
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun, bild 2
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun, bild 3

Linbastagatan 7

Lägenhet
Brytstugan, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/5
4 374 kr/mån
29 839 kr/m²

Modernt och bekvämt boende med praktisk och öppen planlösning. Solig och inglasad balkong högst upp i fastigheten. Stort och kaklat badrum med tvättmöjligheter. Hiss med access direkt ned till till garaget. Eget förråd i källaren, cykelförråd och förråd för barnvagnar. Lägenheten har välkomnande och möblerbar hall med avhängningsmöjligheter i form av garderober med skjutbara partier. Snyggt och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Vardagsrummet har en funktionell och öppen planlösning som ger en härlig atmosfär i lägenheten. Utgång till den soliga och rejäla balkongen (inglasad) från vardagsrummet. Köket har all maskinell utrustning och stor matplats med utrymme för flera personer. Praktisk öppen planlösning mot vardagsrummet med utrymme för soffa och teve. Sovrummet har bra med förvaring i form av hel garderobsvägg och utrymme för både dubbelsäng och arbetshörna. Det helkaklade badrummet har bra med förvaringsmöjligheter och även tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett lugnt och naturskönt läge med närhet till natur och grönområden, goda kommunikationer och närhet till skola och lekplatser.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridas gata 158, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Ons 22 maj kl 17:00
Fridas gata 158, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Fridas gata 158, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Fridas gata 158

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 395 000 kr
156 m²
7 rum
676 m² tomt

Varmt välkomna till denna härligt gedigna 1,5 - plans villa i populära och familjevänliga Ramlösa! Bo på lugnt läge med gångavstånd till idylliska Ramlösaparken och närheten till bra skolor och förskolor. Välkomnande stor och öppen hall som leder oss vidare till den inbjudande öppna planlösningen mellan köket, matplatserna, vardagsrummet, uteplatsen och trädgårdssidans alla rum! Här vill man umgås! Nuvarande ägare har låtit öppna upp mellan vardagsrum och kök vilket verkligen optimerar umgängesytorna och bostaden upplevs som väldigt ljus och luftig. Nu kan ni blicka ut över trädgårdssidan och trädäcket från köket - optimalt om man har småbarn eller vill följa med i de härliga skratten utanför fönsterpartierna! I köket, som är nyrenoverat finns även en inbyggd vinkyl och ni kan även duka ut härifrån till bostadens gavelsida. Vardagsrummet med den härliga öppna spisen öppnar upp sig mot trädgårdssidan och dess generösa trädäck i bästa solläge! Här är det sol från morgon till kväll och denna plats har även fått benämningen soldäcket. Vår, sommar och höst öppnas här mer än gärna upp och dagen börjar med en frukost utomhus och avslutas med en härlig middag. När den sena kvällen smyger sig på är det perfekt att flytta in i det inglasade stora uterummet. Bostaden inbjuder verkligen till härliga tillställningar och middagsbjudningar och i trädgården finns det verkligen möjlighet till flera sittgrupper i olika väderstreck. Utifrån väder och behov kan man fint välja var man vill slå sig ner. Flytta mellan lunch i skuggan under markisen, skön avslappning på solstolarna, sen avsmakande middag och ett njutningsfullt glas senare i uterummet. Trädgårdssidan ligger fint belägen på en hörna inramad av pampig mur och häckar. På entréplan finns också ett fint helkaklat badrum med dusch, praktisk nyrenoverad tvättstuga, stort master-bedroom med skjutdörrsgarderober samt ett gästrum alternativt kontor utifrån önskemål och behov. Den vitmålade trappan leder oss upp till övre plan där vi välkomnas av ett stort öppet allrum alternativt tv-rum. Här finns även tre sovrum till att tillgå, klädkammare samt ett fint helkaklat badrum med badkar. Det stora sovrummet har en härlig balkong med kvällssol som brukar nyttjas flitigt. Sammanlagt erbjuder denna fantastiska familjevilla upp till hela fem sovrum! Bilarna parkerar ni smidigt i det rymliga garaget med elektrisk garageport alternativt på den generösa uppställningsplatsen precis framför. I Ramlösa finns flera omtyckta skolor och förskolor, fina grönområden och cykelvägar inom gångavstånd - fantastiska Ramlösa Brunnspark med fina promenadstråk med möjlighet att följa naturens skiftningar. Bra kommunikationsmöjligheter med både buss, tåg och närheten till Ramlösa station för den som pendlar. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, BVC, apotek, pizzeria på gång och cykelavstånd finns. FASTIGHETEN ÄR FÖRBESIKTIGAD!

 • Premium
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 11:00
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
3 707 kr/mån
36 273 kr/m²

Lägenheten genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Här bor ni utan insyn och med härlig utsikt över takåsarna. Bostaden ligger belägen i en omtyckt och välmående förening där det dessutom finns en övernattningslägenhet tillgänglig att hyra år era gäster. Fastigheten är belägen på Tågaborg, i en av stadskärnans nordligaste delar. Här finns både anrika hus från tidigt 1900-tal men också inslag av betydligt mer moderna fastigheter. Centrum ligger endast en kortare promenad från porten, där det finns både mysiga restauranger och trevliga butiker. Till Norra hamnen och Gröningen samt till både teater och konserthus är det endast några minuters promenad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 16:30
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
4 676 kr/mån
31 742 kr/m²

På anrika Tågaborg, närmare bestämt på Föreningsgatan 30 har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga och stilrena tvårummare med hiss från markplan och balkong belägen i solsäkert läge. Den generösa boytan om 66kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här välkomnas man av bland annat ett stort stilrent kök med utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för rejäl matgrupp. Vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett bjuder in till umgänge, här får du plats med både stor soffgrupp samt kontorshörna. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård och är belägen i solsäkert läge. Det rogivande sovrummet garanterar en god natts sömn och badrummet är praktiskt helkaklat. Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och på golvet vilar såväl vacker fiskbensparkett som stilrent parkettgolv. I den attraktiva månadsavgiften ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra tvårummare som bäst upplevs på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
 • Borttagen före visning
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Prästgatan 32

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 595 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 670 kr/mån
35 306 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:45
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Långvinkelsgatan 157

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/6
4 671 kr/mån
33 839 kr/m²

Välkommen till Övre Långvinkelsgatan 157 – en fantastisk tvårumslägenhet som utstrålar både elegans och bekvämlighet. Denna bostad ligger högst upp i huset, här tar ni er bekvämt hela vägen upp med hiss från markplan. Hela bostaden är i genomgående gott skick och ni kan flytta rakt in utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Köket nås direkt på er högra hand sett från ingången och är en dröm för alla matlagare. Här hittar du moderna apparater, stilfulla ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Den genomtänkta designen gör matlagningen till en ren fröjd och sätter guldkant på din vardag. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, ugn och häll samt fläkt. Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2017. Här kan du njuta av ett fräscht och modernt utrymme. Här finns även en tvättmaskin. Sovrummet i denna lägenhet är en fristad av ro och komfort. Här ryms en dubbelsäng och tillhörande möblemang utan problem. Med en praktisk klädkammare i nära anslutning och garderober inne i sovrummet finns gott om plats för förvaring av alla dina kläder och tillhörigheter. Från vardagsrummet nås balkongen. Balkongen blir din egen privata oas med solsken under stora delar av dagen och kvällen. Här kan du njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner och familj för en avkopplande stund i friska luften. Det är det perfekta stället att njuta av sommarens ljusa kvällar eller bara koppla av efter en lång dag. Tack vare det höga läget bor du helt utan insyn och har en makalös utsikt! Läget på Övre Långvinkelsgatan 157 är en dröm för dig som älskar närhet till stadens puls. Med bara en kort promenad når du centrum och allt det har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker och kulturaktiviteter. Dessutom finns det parkeringsplatser i föreningen, både utomhus och i garaget för din bekvämlighet. Det är ofta god tillgång till dessa platser och föreningen hyr även ut platser till utomstående. Sammanfattningsvis är denna tvårumslägenhet på Övre Långvinkelsgatan 157 det perfekta hemmet för den som söker en kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Med dess genomgående gott skick, renoverade kök och helkaklade badrum, tillsammans med en rymlig balkong och närheten till centrum, kommer du att bli förälskad i detta boende.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre långvinkelsgatan 31

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
4 832 kr/mån
31 513 kr/m²

Denna trivsamma och välplanerade trerummare är belägen i ett lugnt cityläge, men ändå nära allt vad staden har att erbjuda. En attraktiv planlösning gör detta hem till en dröm för den som söker både lugn och tillgänglighet. Två rogivande sovrum ger plats för både avkoppling och vila. Ett är perfekt för en dubbelsäng medan det andra kan användas som hemmakontor eller gästrum. Det luftiga och ljusa vardagsrummet erbjuder en inbjudande miljö för avslappning, spelkvällar eller filmkvällar. Köket är både praktiskt och modernt med gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matintresserade. Badrummet renoverades 2017 med kvalitetsdokument vilket bidrar till lägenhetens höga standard. I hallen finns garderober för goda förvaringsmöjligheter vilket gör det enkelt att hålla ordning på kläder och skor. Som ägare av lägenheten får man tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, stränder, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
 • Uteplats
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 545 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 608 kr/mån
49 839 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande enrummare med extremt låg avgift. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2019 och genomsyras idag av påkostade, högkvalitativa, och tidstypiska materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 31kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett smart living boende på förstklassigt läge. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp? Lägg därtill ett charmigt sovloft samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2086kr ingår vatten, värme, kabel-tv. Här bor man i en av Tågaborgs vackraste fastigheter och med egen ingång. Sammanfattningsvis är detta ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med låg månadsavgift och med gångavstånd till centrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat nyligen renoverade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna stiliga lägenhet som bäst upplevs på plats!

 • Premium
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 461 kr/mån
15 000 kr/m²

Ljus, genomgående och optimalt planerad funkistvåa högst upp i gott skick med stor och solig balkong i bästa västerläge. Stora och sociala ytor som inbjuder till härligt umgänge. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av praktiska platsbyggda och rymliga funkisgarderober. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Praktisk, öppen planlösning mot kökets matplats. I köket finns spishäll/ugn, köksfläkt, kyl/frys och kakel ovan köksbänk. Matplats för flera personer. Sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring i form av hel garderobsvägg målad i en stilren grå nyans. Kaklat duschrum med klinkergolv, fönster, vägghängd wc och dusch. Denna välbevarade pärla ligger på centralt och omtyckt läge i Helsingborg med goda kommunikationer, flera parker i närheten och endast ett stenkast från centrum, Campus och Helsingborgs centralstation

 • Premium
 • Balkong
Diamantvägen 10, Hyllinge, Åstorps kommun
 • Idag
Diamantvägen 10, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 2
Diamantvägen 10, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 3

Diamantvägen 10

Villa
Hyllinge, Åstorps kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 595 000 kr
148 m²
5 rum
221 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma och inbjudande friköpta radhus i två plan på gavelläge! Här kan ni flytta rakt in och njuta! Pampig entréhall med goda avhängningsmöjligheter där den vitmålade trappan leder oss upp till övre plan. Stort och härligt inbjudande vardagsrum som flödar av ljus med plats för stor soffgrupp och en tilltalande fondvägg. Härifrån når ni även trädgårdssidan - perfekt vid tillställningar! Fint renoverat vitt kök med granitbänkskiva som ger en exklusiv känsla. Här finns också en utgång till trädgården som ni smidigt kan duka ut till! Praktisk tvättstuga/groventré med både tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns ett härligt allrum med ett fint ljusinsläpp på övre plan som även kan göras om till ett sovrum alternativt tv-rum, lekrum eller kontor. Tre rymliga och väl tilltagna sovrum. Två badrum med kakel och klinker på vardera plan - ett med dusch och ett med badkar. Flera bra förvaringsutrymmen och klädkammare finns att tillgå. Lättskött trädgårdssida med trädäck som bjuder in till långa grillkvällar och härliga middagsbjudningar. Trädäck och uteplats finns även på bostadens framsida. Garage i länga! Varmt välkomna att kontakta Elvina Bernebring för visningsbokning!

 • Premium
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 18:00
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 8

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 141 kr/mån
32 716 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden, närmare bestämt på Lilla Möllevångsgatan 8 har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade trerummare med exemplarisk planlösning och härligt ljusinsläpp. Bostaden har under de senaste året varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den rymliga och genomtänka planlösningen om 81kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren till denna vackra bodröm. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök med alla tänkbara bekvämligheter och med plats för rejäl matgrupp, ett ljust och socialt vardagsrum samt en trivsam matplats som naturligt blir familjens samlingspunkt. Hemmets två sovrum vetter mot föreningens rogivande innergård och garanterar en god natts sömn. Det moderna och påkostade badrummet (kvalitetsdokument finns) erbjuder naturligtvis även på goda tvättmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen till detta inflyttningsklara hem som bäst upplevs på plats. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
Häggvägen 9D, Skälderviken, Ängelholms kommun
 • Idag kl 10:00
Häggvägen 9D, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Häggvägen 9D, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Häggvägen 9D

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
88 + 45 m²
3 rum
163 m² tomt

I Skälderviken, vid den vackra kusten, ligger detta charmiga radhus som erbjuder det perfekta boendet för den som älskar havet och naturen. Med sitt attraktiva läge har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd, inklusive matbutik och Errarps skola, vilket gör det till en idealisk plats för hela familjen. Radhuset välkomnar dig med ett ljust och rymligt vardagsrum där en öppen spis skapar en mysig atmosfär under kvällarna. Köket är modernt och funktionellt, med en generös matplats och en utgång till det tilltalande trädäcket där du kan njuta av frukostar eller middagar med utsikt över den närliggande parken. Bostaden är fördelad på tre praktiska våningsplan med kök och sällskapsytor på entréplan. På övre plan nås bostaden mer privata del, här finns två rymliga sovrum, klädkammare men också ett kaklat badrum. I källaren nås ytterligare ett badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett stort allrum som med enkla medel kan nyttjas som sovrum om så önskas, samt gott om förråd och utrymme för förvaring. Det fria och lummiga läget ger en känsla av lugn och ro samtidigt som området är barnvänligt med lekplatser och grönområden nära till hands. Detta är perfekt kombination av praktiskt boende, närhet till havet och naturen, samt en attraktiv och familjevänlig miljö. Detta är en bostad som passar flera, och kan enkelt anpassas efter era egna behov och önskemål.

 • Premium
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 17:00
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 11

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 295 000 kr
38 m²
1 rum
vån 5/5
3 355 kr/mån
34 079 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna väldisponerade och stilsäkra enrummare med fantastiskt ljusinsläpp och attraktiv planlösning. Här bor man högst upp i huset (hiss finns) med trivsam utsikt, fantastiskt ljusinsläpp och minimal insyn. Den exceptionella planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 38kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett smakfullt och välplanerat boende på attraktivt läge. Det påkostade och renoverade köket lockar fram dina kulinariska sidor och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Hemmets vardagsrum är stort nog för både mat, soffgrupp samt sovdel. Smart living när det är som bäst! Badrummet är helkaklat och hallen erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Väggarna är genomgående släta och målade och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte pendlare som letar efter en inflyttningsklar lägenhet på omåttligt populära Tågaborg. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

 • Premium
 • Hiss
Döshultsvägen 511, null, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Döshultsvägen 511, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Döshultsvägen 511, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Döshultsvägen 511

Villa
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 995 000 kr
173 m²
5 rum
2 337 m² tomt

På lugnt och fridfullt läge med rogivande omgivningar presenteras nu Döshultsvägen 511 och denna rymliga och nybyggda familjevilla. Här bor du på ett avskilt och fridfullt läge med närhet till naturen, här är den lantliga idyllen som starkast. Detta är en oas för både människor och djur att trivas på. Här bor man med garanterad livskvalitet och i en boendemiljö som är få förunnad. Den rymliga tomten belägen i solsäkert läge är som gjord för barn med mycket spring i benen, här växer såväl barn och djur som blommor upp under optimala förhållanden. Den genomtänka familjedrömmen uppfördes 2020 med ett tydligt mål att skapa ett modernt, inflyttningsklart hem som dessutom är otroligt energisnålt. Den imponerande och genomtänka boytan om 173 kvm fördelas över två plan och är som gjord för hela familjen. På entréplan erbjuds stora sociala ytor där vardagsrum, matrum och kök ligger i semi-öppen planlösning. Det påkostade köket från Ballingslöv erbjuder goda arbetsutrymmen och förvaringsmöjligheter. Köks-ön med plats för 4-5 platser blir naturligt familjens samlingspunkt på morgonkvisten. Badrummet är modernt och helklat med golvvärme. På entréplan finner vi även ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob, förvaringsmöjligheter samt en praktisk groventré och tvättstuga. Vattenburen golvvärme på hela entréplan. På övre plan erbjuds ett socialt allrum, ytterligare ett modernt badrum med lyxigt nog både dusch och badkar samt tre rogivande sovrum varav master bedroom dessutom har en rymlig walk-in closet. Samtidigt som man bor bland lugna och fridfulla omgivningar så är Viken med sitt utbud av havet, matbutik, skola, förskola, restauranger endast en kort bilresa om cirka 5 minuter bort. Här bor man lugnt och avskilt samtidigt som har närhet till det som underlättar i vardagen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta inflyttningsklara hem.

 • Premium
 • Energieffektiv
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
 • Ons 22 maj kl 17:30
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Byalagsgatan 37B

Radhus
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 895 000 kr
124,4 m²
5 rum
8 977 kr/mån
23 272 kr/m²

Varmt välkommen till Byalagsgatan 37B och till detta moderna och inflyttningsklara bostadsrättsradhus beläget på populära och barnvänliga Eskilsminne. Här bor man med huskänsla fast med bostadsrättens alla fördelar. Bostäderna stod klara 2021 där den röda tråden var att skapa ett modernt, bekymmersfritt och otroligt energisnålt hem för hela familjen. Den genomtänkta planlösningen om 122 kvm fördelar sig över två plan och erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett välplanerat och inflyttningsklart hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på entréplan bjuder in till socialt umgänge och ligger rätt i tiden. Vardagsrummet med sitt härliga ljusinsläpp är stort nog för både soffgrupp och matgrupp. Det påkostade köket från Ballingslöv med köks-ö och maskinpark från Siemens erbjuder både goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till den välkomnande hallen finner vi ett stilrent helkaklat badrum med dusch samt praktiskt tvättstuga. Vattenburen golvvärme på hela entréplan. Övre plan erbjuder tre rogivande sovrum samt ett socialt allrum. Vid behov kan man enkelt förädla allrummet till ett fjärde sovrum. På övre plan finner vi ytterligare ett modernt helkaklat badrum med badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och i majoriteten av hemmet löper ett vackert parkettgolv från Kährs. I hemmet finns ett FTX ventilationssystem installerat vilket bidrar till låg energiförbrukning och säkerhetsställer en hög luftkvalité. Trädgården är lättskött och på uteplatsen med sitt solsäkra läge spenderar man gärna tid med familj och vänner. Förrådet i trädgården är som gjort för att förvara både barnvagn, cyklar och verktyg. Här bor man dessutom med garanterad p-plats. På Eskilsminne bor du lugnt, tryggt och barnvänligt. En kortpromenad från huset når man vackra jordbodalen och i närområdet finner du både skola, service, vårdcentral, mataffär samt goda bussförbindelser. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Norra Brunnsvägen 25, Ramlösa, Helsingborgs kommun
Norra Brunnsvägen 25, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Brunnsvägen 25, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Brunnsvägen 25

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 295 000 kr
132 + 18 m²
5 rum
642 m² tomt

På lugn återvändsgata i barnvänliga Ramlösa har vi nu nöjet att saluföra Norra Brunnsvägen 25 och detta renoverade och välplanerade enplanshus med flertalet uteplatser, ljuvlig och lättskött trädgård samt praktiskt garage. Detta förtjusande och inflyttningsklara hem har under de senaste åren varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Den generösa och väldisponerade boytan om 132 kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Planlösningen är optimal i många hänseenden – här har man tänkt till från början och med tanken att skapa bästa möjliga trivsel för familjen. Här erbjuds bland annat ett luftigt och socialt vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp samt matgrupp, ett påkostat kök med alla tänkbara bekvämligheter, helkaklat badrum med golvvärme samt en praktisk gäst-WC och tvättstuga. De tre sovrummen är rogivande och garanterat en god nattsömn. Vid behov kan man enkelt förädla walk in closet till ett fjärde sovrum. Den välvårdade och lättskötta trädgården är inramad av grönska av en varierande flora och är som gjord för barn med spring i benen. På tomten finns ett flertalet uteplatser av generös storlek att umgås vid. På framsidan av huset finns en mysig grillplats som garanterar mysiga och minnesvärda stunder med familjen. På baksidan av huset finner vi en stenlagd uteplats belägen i solsäkert läge och stor nog för både matbord, grill, samt övrig möblemang. Bilen placeras praktiskt på uppfarten och inne i garaget får man enkelt plats med både verktyg, cyklar samt mopeden. I Ramlösa bor ni i ett grönskande och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, närhet till Ramlösa Tågstation och kommer snabbt till motorvägen mot såväl Göteborg som Malmö och kontinenten. Här har ni närhet till service som uppskattade skolor och förskolor, vårdcentral och mataffär. Fantastiska Ramlösa Brunspark med sina historiska inslag finner man på 100 meters avstånd. Varmt välkomna på visning av detta vackra hem som bäst upplevas på plats! Kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
Redaregatan 41, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Mån 27 maj
Redaregatan 41, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 41, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 41

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
9 900 000 kr
111 m²
4 rum
vån 6/6
7 430 kr/mån
89 189 kr/m²

Milsvida vyer över öppet hav, ljus och spektakulär volym. Takvåningen tronar högst upp på toppen i ett hus vid Oceanhamnens kajkant med en häpnadsväckande utsikt mot Öresund och Danmark. Njut av solen strålar från den stora terrassen och balkongen om totalt 45 kvm. Här bor ni endast 5 minuters promenad från centrum. Arkitekturen förenar det bästa av samtida modernism och charmig vindskaraktär under ett och samma tak. En känsla som även återspeglas i utemiljön. Känslan av att ni befinner er i ett hus uppe på taket är slående. Våningen ligger, som den enda bostaden, på sjätte och översta våningsplanet och är byggd i etage med fönster åt två väderstreck. Bostadens 111 kvm är ypperligt fördelade med en sovrumsavdelning med dubbla badrum och förvaring i ena delen och en storlagen sällskapsavdelning med utgång till balkong och terrass i andra. I denna sociala del öppnar sig takhöjden delvis hela vägen upp till nock och förenas med det charmiga loftet som löper ovanför kök och matsal. Perspektivfönster, glasdörrar och takfönster får hela avdelningen att bada i ljus som skiftar vackert med dygnet och säsongarna. Ibland är väggarna färgade av gyllene junisol. Andra gånger av rodnande solnedgång. Samtlig interiör förmedlar nordisk elegans med enhetliga och lugna materialval som ger utrymme för personlig prägel. Under den varma delen av året är terrassen och balkongen i sydväst ett extra vardagsrum med overkliga vyer över hav och hamn. Att bo i Oceanhamnen innebär att ni bor fridfullt vid vattnet med direkt närhet till pulsen. Stadsdelen har blivit en naturlig förlängning till stadens centrum med sin dynamiska arkitektur, långa kajpromenad och en mängd härliga mötesplatser. Tack vare den nya gång-och cykelbron tar ni er på nolltid till stadskärnan. Något som är idealiskt för både pendlare och nattsuddare. På kort gångavstånd nås Tura som tar er över sundet till Helsingör på ynka 20 minuter. Till Knutpunkten och centrumkärnan krävs det endast en promenad på fem minuter. Om ni har bil, nås garaget smidigt via hissen i trapphuset. Om ni inte har en och vill hyra då och då, erbjuder en bilpool ett par bilar i garaget och ytterligare flera runt kvarteret. I området finns en fin park med djungeltema för de minsta. I området planeras även ett badhus och ett parkeringshus. Ett stadsdel som bara blir mer attraktiv med tiden. Varmt välkomna mäklare Linette Nerheim för tidsbokad visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Flintvägen 15A, Farhult, Höganäs kommun
 • Lör 1 jun
Flintvägen 15A, Farhult, Höganäs kommun, bild 2
Flintvägen 15A, Farhult, Höganäs kommun, bild 3

Flintvägen 15A

Lägenhet
Farhult, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 695 000 kr
103 m²
3 rum
vån 1/2
5 135 kr/mån
26 165 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska nybyggda bostad i Farhult, en pärla vid havet och vattnet. Här finner ni en exklusivt utformad bostad med alla bekvämligheter ni kan önska er, belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Här kan ni flytta rakt in, utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Föreningen har låtit installera solceller på taket, vilket blir en enorm fördel för er som ägare. Både ekonomiskt men också ur en miljövinkel. Det första som möter er när ni kliver in är den genomgående höga kvaliteten och de påkostade materialvalen. Huset färdigställdes under december år 2021 och allt är helt nytt och modernt. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en rymlig och inbjudande atmosfär där ni kan umgås och njuta av gemenskapen. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, perfekta för er familj eller som gästrum. Möjlighet finns även att bygga upp ett tredje sovrum om så önskas. Dessutom har ni en egen tvättstuga, vilket underlättar vardagen och ger er extra förvaringsutrymme. Badrummet är kaklat och klätt med kakel och klinker med jordnära ton. Bostaden erbjuder även en egen trädgård där ni kan njuta av soliga dagar och skapa vackra minnen tillsammans med familj och vänner. Här har ni allt ni behöver inom bekvämt avstånd. Närmsta mataffärer finns i Jonstorp och Höganäs, och ni har dessutom ett brett utbud av restauranger att välja mellan. För barnfamiljer finns grundskolor i både Höganäs och Jonstorp, samt en centralt belägen förskola i Farhult. Från Farhult har ni utmärkta kommunikationsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Höganäs, vilket ger er enkel tillgång till ytterligare bekvämligheter och arbetsmöjligheter. För de som behöver resa längre sträckor finns det möjlighet att ta sig från Ängelholms flygplats till Stockholm med flyg. Med närheten till havet, den vackra naturen och allt ni behöver inom räckhåll kommer ni att trivas och känna er som hemma från första stund.

 • Premium
 • Uteplats
Brunnsparken varmbadhuset 1, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Mån 27 maj
Brunnsparken varmbadhuset 1, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Brunnsparken varmbadhuset 1, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Brunnsparken varmbadhuset 1

Lägenhet
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/2
6 266 kr/mån
38 833 kr/m²

Unna dig privilegiet att bo i denna exceptionella bostad, belägen i en oas av grönska mitt i Ramlösa Brunnspark. Denna exklusiva lägenhet, inrymd i det omvandlade varmbadhuset, bjuder på en oförglömlig villakänsla med en unik förening av historisk charm och modern bekvämlighet. Det stora och rymliga köket, med ett härligt ljusinsläpp som omfamnar varje hörn, är en sann glädje för de flesta. Här kan du odla din passion för matlagning och kreativitet i en vacker miljö. Med tre sovrum, varav ett storslaget master bedroom, erbjuder denna bostad generösa utrymmen för hela familjen. Det stora helkaklade badrummet med ett kaklat badkar inbjuder till avkoppling och skapar en privat oas där du kan skölja bort vardagens stress. Njut av goda förvaringsutrymmen, så att du kan hålla ditt hem organiserat och städat. Vardagsrummet har en varm atmosfär och erbjuder gott om plats för avkoppling, vilket skapar den perfekta platsen att umgås med vänner och familj i en omgivning som andas lugn. Vänta inte med att upptäcka denna unika bostad som bjuder på en livsstil fylld av grönska och harmoni mitt i Ramlösa Brunnspark. Njut av fördelarna med att bo i ett fristående hus omgivet av den vackraste grönskan och en atmosfär av historiskt arv och modern komfort.

 • Premium
 • Uteplats
Troedsgatan 5, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 28 maj
Troedsgatan 5, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Troedsgatan 5, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Troedsgatan 5

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 948 kr/mån
46 204 kr/m²

Njut av solens strålar från balkongen under hela dagen fram till solnedgång! Här tar ni bekvämt hissen upp för att sedan stiga in i denna drömmiga tvårummare som nu står redo för nästa ägare. Genomgående hög standard och väl valda materialval. Utöver att det är en stabil och omtyckt bostadsrättsförening har man som ägare även bland annat tillgång till ett gästrum för nära och kära när de kommer på besök. På så vis får du vid önskat tillfälle funktionen av en 3:a trots att du köper en 2:a. Lägenheten genomsyras av ljus och rymd tack vare takhöjden som är något högre än standard och tack vare de stora fönsterpartierna. Här bor ni utan någon direkt insyn och med lyxen av en en stor balkong. Balkongen ligger placerad i ett härligt västerläge och erbjuder er därför sol under hela dagen och kvällen! Tågaborg är en historisk stadsdel med charmig bebyggelse från 1900-talet. Här kan du följa Landborgens mysiga promenadstråk till Pålsjö skog för härliga skogspromenader i en vacker grönskande miljö. Kring Tågaborg finns all service du behöver, inklusive småbutiker, caféer och matbutiker. Helsingborgs centrum med sitt rika utbud av restauranger, barer och butiker är också inom räckhåll. Slutligen, med bara några minuters promenad når du Gröningen och Norra Hamnen, där du kan njuta av badmöjligheter och promenadstråk längs Öresund. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tvåa på Tågaborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 76