Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kronborgsgatan 11, Norr, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Kronborgsgatan 11, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Kronborgsgatan 11, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Kronborgsgatan 11

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 295 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
5 348 kr/mån
32 324 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet i toppskick med öppna ytor, gemensam uteplats på föreningens innergård samt trevligt läge på lugn gata! Lägenheten är i mycket gott skick och smakfullt renoverad, helkaklat badrum och med ett mycket smakfullt kök. Lägenhetens ytor upplevs som rymliga och är mycket väldisponerade! Här bor ni på ett förstklassigt läge med nära till precis allting, cirka hundra meter bort finns grönskande Margaretaplatsen och havet. Gröningen finns endast ett stenkast bort och Helsingborgs centrum finns inom några hundra meters promenad från ytterdörren. Ett boende för den kräsne helt enkelt! Varmt välkommen att kontakta mäklare Linette Nerheim för visning!

  • Premium
  • Hiss
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby, Syrénvägen 35

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta förtjusande fritidshus erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Sundsutsikt och även utsikt mot åkrar och fält som sträcker sig långväga ger varje ögonblick en naturskön upplevelse. Den stora (400 kvm) trädgården skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet. Perfekt beläget intill Rya golfbana för golfaren. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun. Möjlighet att bygga ut; byggrätt om 40 kvm för huset, 15 kvm Attefallshus och 15 kvm friggebod.

  • Premium
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby stuga 39

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
200 m² tomt

Rya fritidsboende ligger nära alla de attributen man kan önska sig såsom omåttligt populära Rya golfbana, vackra stränder och närhet till Helsingborg! Modern och vinterbonad stuga med allt man kan önska sig. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum med högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett digert ljusinsläpp. Modernt kök i vitt med praktisk laminatskiva och trevlig mosaik ovan. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn samt fläkt. För medlemskapet krävs bland annat svenskt medborgarskap men inte att du är folkbokförd i Helsingborgs kommun. Läs stadgar för att få en uppfattning om vilka regler som gäller. Ej belåningsbart hos låneinstitut. Arrende till 2039. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. En plats där hav och golf ligger på nära avstånd och kan avnjutas större delen av året. Här är din chans att äga en kolonilott utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna på visning samt att kontakta mig Maria Cavels 0701-641935.

  • Premium
Koralgatan 2, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:15
Koralgatan 2, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Koralgatan 2, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Koralgatan 2

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
995 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 3/3
5 523 kr/mån
18 880 kr/m²

Varmt välkommen in till denna trevliga bostad i denna 55+ förening. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med alla de bekvämligheter som du kan önska dig. För att bli godkänd medlem i föreningen är det en förutsättning att du är minst 55 år fyllda. Bostäderna uppfördes under år 1992 med ett tydligt mål att skapa ett lättskött och bekymmersfritt boende för sina medlemmar. Här erbjuds dessutom tillgång till ett rymligt källarförråd samt två övernattningsrum för dina nära och kära när de är på besök. Dessutom finns det en samlingslokal, bastu, hobbyrum och tvättstuga i föreningen, vilka är till för föreningens medlemmar att nyttja. Det finns även både garage och parkeringsplatser i föreningen.

  • Premium
  • Hiss
Konvaljegatan 1, Sofieberg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Konvaljegatan 1, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Konvaljegatan 1, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Konvaljegatan 1

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 795 000 kr
123 m²
4 rum
647 m² tomt

Denna enplansvilla är den perfekta platsen för dig och din familj att bo i ett av Helsingborgs mest populära och eftertraktade områden. Sofieberg erbjuder en fantastisk livsstil med närhet till grönområden och allt du behöver för en bekväm vardag. Det här hemmet är strategiskt beläget nära naturen och omgivande grönska. Med Filborna skogspark och Jordbodalen som dina närmsta grannar kommer du att ha gott om möjligheter till friluftsliv och promenader i naturen. För familjer är detta område ett paradis med flera förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Lekplatser är spridda över området, och det finns gott om möjligheter för barnen att leka och utforska. Att ta sig till centrum är enkelt, med snabba kommunikationer som tar dig dit på bara några minuter. Livsmedelsbutiker, pizzerior, vårdcentraler och apotek finns inom räckhåll, vilket gör det till en praktisk plats för vardagen. För de aktiva finns Filborna Arena med gym och simbassänger bara en kort promenad bort. Och om du föredrar cykel tar du dig snabbt och smidigt till Helsingborgs centrum. Det här hemmet erbjuder en privat och avskild trädgård med uppvuxna träd som ger dig insynsskydd. På den stora trädäcken kan du njuta av solen och lugnet utan att bekymra dig för vinden. Dessutom finns ett inglasat uterum som förlänger dina utesäsonger till både vår och höst. För dina bilar finns en rymlig stenlagd uppfart med gott om plats för flera fordon. Huset har en genomgående öppen planlösning som ger en känsla av rymd och ljus. Köket är stort och modernt med vita ytor och är nära anslutet till den stora matplatsen och vardagsrummet. Här kan du enkelt umgås med familj och vänner. Vardagsrummet har en värmande kamin och ger dig direkt tillgång till trädgård och trädäck, perfekt för trevliga sommarkvällar. Hemmet har två rymliga sovrum som ligger praktiskt belägna bredvid varandra. Det ena sovrummet har en hel garderobsvägg, och båda rummen har gott om plats för dubbelsängar och tillhörande möbler. Det finns även två kaklade och eleganta badrum. Det ena är helkaklat med ett badkar, medan det andra har en dusch och jordnära färgtoner som ger en avslappnande atmosfär. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, vask och gott om arbetsytor samt förvaring. Ett extra rum kan användas som kontor eller sovrum och ger dig direkt tillgång till det inglasade uterummet och trädäcket. Denna enplansvilla på Sofieberg är en unik möjlighet att bo i ett eftertraktat område med allt du behöver inom räckhåll.

  • Premium
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta stenbocksgatan 35A

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 152 kr/mån
35 625 kr/m²

Varmt välkommen till denna bostad på Mellersta Stenbocksgatan 35A! Med ett perfekt gavelläge erbjuds en oas av ljus och en privat atmosfär utan insyn. Här möts du av en smart och modern öppen planlösning där köket har integrerats med vardagsrummet. Här kan du njuta av långa middagar och umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den rymliga balkongen i solsäkert läge, perfekt för avkoppling. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng med gott om plats för förvaring. Badrummet är helkaklat, där vitt kakel och klinker harmoniskt kombineras med röda mosaikdetaljer. Förvaringsutrymmen saknas inte, och en rymlig klädkammare finns i nära anslutning till ingången. Som en extra bonus ingår ett källarförråd och en parkeringsplats om så önskas, föreningen har egna platser där det idag finns en ledig plats. Parkering kostar 550 kr/månad. Läget är perfekt för den som vill ha nära till stadens puls och samtidigt njuta av grönska och parker. Bara en kort promenad tar dig till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Dessutom når du sundet på bara 15 minuter och har bekväm närhet till välutrustade livsmedelsbutiker som Coop Konsum och Hemköp.

  • Premium
  • Balkong
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 14A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2
6 734 kr/mån
35 643 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg finner vi denna förtjusande trerummare belägen i en vacker fastighet som minner om en svunnen tid. Här erbjuds ett inflyttningsklart hem fullt med karaktär. Den väldisponerade boytan om 70kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett bedårande hem på förstklassigt läge. Nuvarande ägare har förädlat planlösningen och öppnat upp mellan matsal och vardagsrum vilket generat i en öppen social planlösning som ligger helt rätt i tiden och kommer garanterar minnesvärda stunder med vänner och familj. De stora generösa fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket är stilrent och funktionellt och erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sovrummet med sina utmärkta förvaringsmöjligheter är rogivande och av generös storlek, härifrån når du även den trivsamma balkongen där man gärna intar morgonkaffet. Badrummet är fräscht och helkaklat i sobra färger. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två st förråd till lägenheten, ett på vinden ett i trapphuset. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta inflyttningsklara och förtjusande hem som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 385 kr/mån
28 492 kr/m²

Med gröna och mysiga omgivningar samt ett stort utbud av caféer, restauranger och affärer finner ni denna trevliga tvåa i Tågaborgs framkant. Huset uppfördes på 1930 talet och tillhör bevarandeprogrammet i Helsingborg. Välkomna in till denna stilrena tvåa en halvtrappa upp med utsikt över den grönskande gården. Lägenheten blev totalrenoverad 2014 och har sedan dess blivit uppdaterad i badrummet med nytt handfat och kommod. Genomgående fina trägolv och ljusa väggar med samtliga fönster inåt gården. Köket har vita skåpsluckor med arbetsbänk i laminat samt vitt kakel ovan. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin. Trevlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i form av två generösa garderober. I källaren finner ni ett generöst förråd. Hjärtligt välkomna på visning av denna pärla!

  • Premium
  • Hiss
Prästgatan 5, Ängavången, Ängelholms kommun
  • Imorgon kl 10:00
Prästgatan 5, Ängavången, Ängelholms kommun, bild 2
Prästgatan 5, Ängavången, Ängelholms kommun, bild 3

Prästgatan 5

Villa
Ängavången, Ängelholms kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 900 000 kr
111 + 89 m²
3 rum
907 m² tomt

Detta charmiga vita trähus omgivet av en uppvuxen trädgård är en idyllisk oas för den som söker harmoni och bekvämlighet. Huset är i genomgående gott skick och har alla de bekvämligheter du kan önska dig. På den välskötta tomten finner du ett rymligt garage med förråd med stenlagd uppfart, med plats för din bil och andra verktyg. Trädgården är en lummig oas, komplett med stenläggningar, trädäck och spabad där du kan njuta av varma sommarkvällar. När du kliver in genom den ljusa och öppna hallen möts du av vackert tegel på golvet, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Härifrån leder öppna ytor in i det rymliga köket och det anslutande vardagsrummet och matsalen. Vardagsrummet kan enkelt anpassas för att skapa extra sovrum om så önskas, vilket gör detta hem både flexibelt och funktionellt. Maskinparken i kök består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin, ugn, häll och spis samt fläkt. Här finns gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. Den öppna spisen i vardagsrummet ger en extra touch av komfort och värme under vintermånaderna. Sovrummet är generöst tilltaget med utrymme för en dubbelsäng och är utrustat med både klädkammare och garderober. Härifrån har du direkt utgång till det trädäck och spabad. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin, wc och vask med handfat. Nedgång till källaren nås från hallen. Denna nedgång är idag igensatt. men kan enkelt öppnas upp om så önskas. Den redan fullt inredda källaren erbjuder ett komplett boende med kök, badrum och tvättmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Inredning i källaren kan ingå i köp om så önskas. Detta utrymme kan enkelt hyras ut eller integreras som en del av din egen vardag. Det finns även ett vacker uterum i trä, vilket förlänger sommarsäsongen och ger en perfekt plats att koppla av och njuta av den vackra trädgården.

  • Premium
Vildrosgatan 58, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Vildrosgatan 58

Villa
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 895 000 kr
137 m²
6 rum
165 m² tomt

Välkomna till denna välskötta villa i tre plan på lugn gata med grönskande omgivningar på populära och barnvänliga Vasatorps trädgård. Bostäderna stod klara 2018 där den röda tråden var att skapa ett modernt, bekymmersfritt och otroligt energisnålt hem för hela familjen. Här har vi en sann familjedröm med rymliga sovrum, sociala ytor, härlig trädgård och två soliga terrasser. Bilen parkerar du smidigt på uppfarten framför huset. Den idealiska planlösningen är optimal i många hänseenden – här har man tänkt till från början. Entréplan är socialt formidabelt och erbjuder ett stort kök med köksö och en intilliggande matplats som rymmer familjen samt ett ljust vardagsrum med utgång till trädgården. Här finner ni även ett helkaklat badrum med dusch samt en välkommande entré med garderobsförvaring. Hela bottenvåningen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna som skapar en otrolig rymd och ett vackert ljusinsläpp. En trappa upp finner ni tre sovrum av bra storlek, förvaringsutrymme, ett helkaklat badrum med stor duschhörna samt en separat tvättstuga som underlättar vardagen avsevärt. Ytterligare en trappa upp erbjuds ett underbart allrum med flertalet olika möbleringsmöjligheter som kan användas till allt från tv-rum, master bedroom vardagsrum eller kontor. Härifrån nås de två härliga terrasserna. Ta morgonkoppen på terrassen i öst och avnjut kvällssolen på terrassen i väst, vardagslyx! Via vardagsrummet nås den mysiga trädgården som är vackert inramad i grönska och ett trevligt trädäck för möblering. Här kan ni njuta av solens strålar större delen av dagen och kvällen. Här kan barnen leka i lugn och ro, på trädäcket ryms en matgrupp, lounge grupp och grill. Det praktiska förrådet på tomten är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och cyklar. Bilen parkerar ni med enkelhet utanför dörren. Här bor ni i direkt anslutning till det trevliga grönområdet Filborna Skogspark med fullt av promenad- och motionsstigar. Till och från området finns goda kommunikationer in till Helsingborgs centrum på bara några minuter. I närområdet finns lekplatser, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Sammantaget är detta ett modernt och inflyttningsklart hem för hela familjen. Välkomna att kontakta mäklare Bob Kjellsson för mer visning.

  • Plus
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5A

Lägenhet
Söder City, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
4 913 kr/mån
26 959 kr/m²

På trevligt läge nära stadsparken erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga. Bo högst upp i huset i en smakfullt renoverad vindslägenhet, här kan ni flytta rakt in utan att lägga några pengar på kostsamma renoveringar. Precis utanför porten nås även den stora och lummiga Stadsparken. Stadsparken är en av de populäraste parkerna i Helsingborg med flera områden för avkoppling, picknick och utelek. Stadsbiblioteket ligger här i parken och lånar bland annat ut frisbees, boulespel och badmintonracket för utelek samt filtar. Väl innanför porten tar ni trappen upp för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas en härlig känsla med stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och med bevarad charm! Här möter modern funktion äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Stora delar av bostaden har genomgått omfattande renoveringar under senare år. Det fria läget på översta våningen tillsammans med de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och de rymliga ytorna ger hela bostaden ett härligt ljusinsläpp! Dessutom får du som medlem och boende i föreningen även tillgång till föreningens gemensamma innergård vilken är möblerad med en mindre utomhus soffgrupp. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast ca 200 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du strax utanför porten. Norra hamnen, Gröningen men också den nya stadsdelen Oceanhamnen ligger endast ett stenkast bort samtidigt som det även finns lättåtkomliga parkeringsplatser och garageplatser i närområdet. Dessutom bor ni här väldigt nära Söderpunkten, biografer men också större matbutiker.

  • Premium
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 16:30
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra kyrkogatan 8

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/6
3 203 kr/mån
36 429 kr/m²

Stig in i denna bostad och låt dig omslutas av en härlig atmosfär och praktiskt genomtänkt planlösning. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla dina tillhörigheter. Det nyligen renoverade badrummet välkomnar dig med harmoniska jordnära toner, och här finner du allt du behöver för ditt dagliga välbefinnande. Utrustat med en stilren dusch, praktisk tvättmaskin och torktumlare, WC och vask, samt generösa förvaringsmöjligheter, blir varje morgonrutin en fröjd. Badrummet är nyligen renoverat och våtrumsintyg finns. Åt vänster sett från ingången nås köket. Med gott om plats för förvaring och en möjlighet att inreda med ett matsalsbord blir detta kök både funktionellt och socialt. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, häll, ugn, micro samt fläkt. I nära anslutning till köket öppnar vardagsrummet upp sig framför dig och erbjuder en perfekt plats för både stora sammankomster och avkopplande stunder. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och tillhörande möblemang, och den tillhörande balkongen blir förlängningen av ditt vardagsrum – en plats att njuta av soliga dagar eller milda kvällar. Vidare in i bostaden nås sovrummet. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderober, samt en praktisk klädkammare som nås i nära anslutning. Med endast 200 meter till Knutpunktens omfattande buss-, tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten är du alltid nära äventyr. Helsingborg bjuder på ett rikt utbud av restauranger, kultur och service, allt precis utanför din dörr. Norra hamnen och Gröningen ligger bara ett stenkast bort, och med lättåtkomliga parkeringsplatser och garage i närområdet blir din vardag både bekväm och stilfull. Välkommen till din nya drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 65, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 65, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 65, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 65

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
13 700 000 kr
181 m²
4 rum
vån 6/6
10 137 kr/mån
75 691 kr/m²

Under fri himmel och helt ostörda vyer över Öresund framför sig sträcker den 17 meter långa våningen ut sig med rader av fönsterglas. Den privata placeringen allra högst upp på funkisfastigheten ger en känsla av av att befinna sig i en strandvilla - med en tillhörande insynsskyddad terrass om 16 kvm. Att kalla denna penthouse extraordinär är knappast någon överdrift. Bostaden på sjätte våningen har en total boyta om 181 kvm, där den främre delen består av en social avdelning med rekordmånga meter av fönsterpartier mot sundet. Redan i hallen är det en bred linje av djupblått hav som uppenbarar sig och blir alltmer intensiv för varje steg. Takterrassen som är som en förlängning av sällskapsytorna sommartid har en njutbar yta med många soltimmar och nås genom helt öppningsbara vikglaspartier. Redan på förmiddagen anländer de första strålarna för att fortsätta skina hela dagen tills det till slut blir ett pastellfärgat skimmer över horisonten. Eftersom du befinner dig på toppen av byggnaden är grillen en självklar del av inventariet. En elektrisk markis som täcker hela terrassens yta skyddar från sol, vind och regnstänk. Våningen byggdes 2013 på fastighetens råvind och har därför ett modernare stiluttryck än resten av byggnaden som uppfördes under funktionalismens guldår, 1938. Kök, matplats och sällskapsrum flyter ihop i en enda öppen enhet mot sundet och terrassen i väster medan den privata avdelningen med två till tre sovrum och två badrum av generös storlek vetter mot Margaretaplatsens grönska. I övrigt talar våningen ett rakt igenom stilrent nordisk språk med enhetliga material och färger. Längs med hela våningen löper ett vindsutrymme med takhöjd på 2 meter upp till nock som kan nyttjas till för förvaring. Letar du efter något unikt med citypulsen runt hörnet och havet som ditt ständiga sällskap är det svårt att hitta en bättre kandidat än denna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 350 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 1/4
3 407 kr/mån
60 469 kr/m²

På randen av landborgsbranten står denna nyproducerade fastighet och stolt blickar ut över Öresund och stadens takåsar. Detta är det ultimata boendet för dig som söker något särpräglat och inflyttningsklart. Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på första parkett. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och den magiska utsikten gör sig ständigt påmind. Här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Genom vardagsrummet når ni bostadens uteplats som är väl tilltagen. Köksfabrikatet är HTH och tillsammans med den påkostade bänkskivan och de integrerade vitvarorna är detta ett kök för den kräsne. Vidare in i bostaden finner ni ett väl tilltaget master bedroom som har goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Nyligen renoverade ICA Borgen med sina generösa öppettider är endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson eller Hugo Rossander för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
4 676 kr/mån
31 742 kr/m²

På anrika Tågaborg, närmare bestämt på Föreningsgatan 30 har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga och stilrena tvårummare med hiss från markplan och balkong belägen i solsäkert läge. Den generösa boytan om 66kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här välkomnas man av bland annat ett stort stilrent kök med utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för rejäl matgrupp. Vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett bjuder in till umgänge, här får du plats med både stor soffgrupp samt kontorshörna. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård och är belägen i solsäkert läge. Det rogivande sovrummet garanterar en god natts sömn och badrummet är praktiskt helkaklat. Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och på golvet vilar såväl vacker fiskbensparkett som stilrent parkettgolv. I den attraktiva månadsavgiften ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra tvårummare som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 8

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 141 kr/mån
32 716 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden, närmare bestämt på Lilla Möllevångsgatan 8 har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade trerummare med exemplarisk planlösning och härligt ljusinsläpp. Bostaden har under de senaste året varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den rymliga och genomtänka planlösningen om 81kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren till denna vackra bodröm. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök med alla tänkbara bekvämligheter och med plats för rejäl matgrupp, ett ljust och socialt vardagsrum samt en trivsam matplats som naturligt blir familjens samlingspunkt. Hemmets två sovrum vetter mot föreningens rogivande innergård och garanterar en god natts sömn. Det moderna och påkostade badrummet (kvalitetsdokument finns) erbjuder naturligtvis även på goda tvättmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen till detta inflyttningsklara hem som bäst upplevs på plats. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Styrbjörn Starkes gata 46, Raus Södra, Helsingborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30

Styrbjörn Starkes gata 46

Lägenhet
Raus Södra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
68 m²
2 rum
4 314 kr/mån
35 221 kr/m²

På Styrbjörn Starkes gata beläget i omtyckta Raus finns nu tillfälle att förvärva detta radhus på hörnläge. Här bor du i ett lättskött och välplanerat boende om 68 m² med härliga umgängesytor och ett generöst ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna. Trädgården är trevligt anlagd med flera härliga uteplatser i en lugn och insynsskyddad miljö. Garage i länga. Med närhet till både promenadstråk, strand, skog, bra kommunikationer och diverse servicebutiker bor du här på ett förstklassigt läge.

  • Plus
  • Uteplats
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 08:00
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
3 707 kr/mån
36 273 kr/m²

Lägenheten genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Här bor ni utan insyn och med härlig utsikt över takåsarna. Bostaden ligger belägen i en omtyckt och välmående förening där det dessutom finns en övernattningslägenhet tillgänglig att hyra år era gäster. Fastigheten är belägen på Tågaborg, i en av stadskärnans nordligaste delar. Här finns både anrika hus från tidigt 1900-tal men också inslag av betydligt mer moderna fastigheter. Centrum ligger endast en kortare promenad från porten, där det finns både mysiga restauranger och trevliga butiker. Till Norra hamnen och Gröningen samt till både teater och konserthus är det endast några minuters promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Prästgatan 32

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 595 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 245 kr/mån
35 306 kr/m²

Välkommen till Prästgatan 32 - din drömbostad mitt i stan! Denna fantastiska lägenhet erbjuder en oslagbar kombination av centralt läge och avskildhet. Belägen på en lugn och fridfull gata, kan du njuta av ett harmoniskt livsstilsval med närheten till stadens puls samtidigt som du finner ro och avkoppling. Bostadens två sovrum har en idealisk placering, med utsikt över föreningens stillsamma innergård. Detta garanterar lugn och ro under nattens timmar och skapar en fridfull miljö för god sömn. Dessutom, på den lugna balkongen, kan du koppla av medan du njuter av utsikten över föreningens lummiga och frodiga innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig och rymlig känsla, perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket är stort och välutrustat med gott om plats för ett större matsalsbord där du kan avnjuta härliga middagar tillsammans. Badrummet är stilrent och fräscht och ligger centralt placerat i bostaden. Både väggar och golv är klädda med kakel och klinker. Denna charmiga bostad kännetecknas av hög takhöjd och vackra fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här kan du verkligen känna historiens vingslag och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. För vinälskaren erbjuder denna bostad en extra fördel - en gemensam vinkällare i föreningen. Här har du möjlighet att hålla dina favoritviner perfekt tempererade och förvara dem i ett eget vinfack. Perfekt för vinprovning i samband med middagar och sociala tillställningar. För den som älskar stadsliv och resande är detta den perfekta platsen att bo på. Endast några minuters promenad från knutpunkten, vilket gör pendlingen till en lek och ger dig närhet till alla tänkbara bekvämligheter som centrum har att erbjuda. Dessutom har du smidig tillgång till Kastrup och Köpenhamn, vilket passar utmärkt för den som gillar att resa. Med färjan är du i Danmark och Helsingör på ca 30 minuter. Missa inte chansen att äga denna drömbostad mitt i stan, där lugn och bekvämlighet möts på bästa sätt. Kontakta mig för att boka en visning och upplev fördelarna med denna unika bostad själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 37

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2
5 326 kr/mån
49 086 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande trerummare belägen på perfekt gavelläge. Här har man privilegiet att bo granne med havet och i en boende miljö som är få förunnad. Den generösa och välplanerade boytan om 87,5 kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett luxuöst och modernt boende. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Från vardagsrummet når man den rymliga och välplanerade balkongen som både erbjuder förmiddags samt kvällssol, här kan du sitta och njuta samtidigt som du kan följa färjornas färd över vattnet. Bostadens två sovrum är båda lättmöblerade och garanterar en god natts sömn. I master bedroom har vi en praktisk skjutdörrsgarderob och i andra sovrummet en uppskattad klädkammare. Det moderna helkaklade badrummet av generös storlek erbjuder dusch, tvättkommod, WC, spegelskåp, samt utmärkta tvättmöjligheter. Detta är ett boende som redan från början imponerar och överraskar. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och i större delen av bostaden vilar vacker 3-stavs parkett. Som ägare av lägenheten får du tillgång till 1 st källarförråd. Oceanhamnen är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Via gång- och cykelbro nås området direkt från Knutpunkten/Helsingborg City, vilket är nära och bekvämt för pendlaren samt för att kunna ta del av hela centrala Helsingborgs utbud av butiker, restauranger och service. Bron leder även till den nya Varvsparken i den f d dockan. Oceanpiren trevliga gångstråk längs kajerna samt ett öppet torg. Längs kanalen och ut mot sundet finns ett trädäck att slå sig ner på med en kopp kaffe, en bok eller kanske för att titta på färjorna till Helsingör som passerar precis utanför. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta vackra hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Långvinkelsgatan 157

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/6
4 671 kr/mån
33 839 kr/m²

Välkommen till Övre Långvinkelsgatan 157 – en fantastisk tvårumslägenhet som utstrålar både elegans och bekvämlighet. Denna bostad ligger högst upp i huset, här tar ni er bekvämt hela vägen upp med hiss från markplan. Hela bostaden är i genomgående gott skick och ni kan flytta rakt in utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Köket nås direkt på er högra hand sett från ingången och är en dröm för alla matlagare. Här hittar du moderna apparater, stilfulla ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Den genomtänkta designen gör matlagningen till en ren fröjd och sätter guldkant på din vardag. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, ugn och häll samt fläkt. Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2017. Här kan du njuta av ett fräscht och modernt utrymme. Här finns även en tvättmaskin. Sovrummet i denna lägenhet är en fristad av ro och komfort. Här ryms en dubbelsäng och tillhörande möblemang utan problem. Med en praktisk klädkammare i nära anslutning och garderober inne i sovrummet finns gott om plats för förvaring av alla dina kläder och tillhörigheter. Från vardagsrummet nås balkongen. Balkongen blir din egen privata oas med solsken under stora delar av dagen och kvällen. Här kan du njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner och familj för en avkopplande stund i friska luften. Det är det perfekta stället att njuta av sommarens ljusa kvällar eller bara koppla av efter en lång dag. Tack vare det höga läget bor du helt utan insyn och har en makalös utsikt! Läget på Övre Långvinkelsgatan 157 är en dröm för dig som älskar närhet till stadens puls. Med bara en kort promenad når du centrum och allt det har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker och kulturaktiviteter. Dessutom finns det parkeringsplatser i föreningen, både utomhus och i garaget för din bekvämlighet. Det är ofta god tillgång till dessa platser och föreningen hyr även ut platser till utomstående. Sammanfattningsvis är denna tvårumslägenhet på Övre Långvinkelsgatan 157 det perfekta hemmet för den som söker en kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Med dess genomgående gott skick, renoverade kök och helkaklade badrum, tillsammans med en rymlig balkong och närheten till centrum, kommer du att bli förälskad i detta boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre långvinkelsgatan 31

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
4 832 kr/mån
31 513 kr/m²

Denna trivsamma och välplanerade trerummare är belägen i ett lugnt cityläge, men ändå nära allt vad staden har att erbjuda. En attraktiv planlösning gör detta hem till en dröm för den som söker både lugn och tillgänglighet. Två rogivande sovrum ger plats för både avkoppling och vila. Ett är perfekt för en dubbelsäng medan det andra kan användas som hemmakontor eller gästrum. Det luftiga och ljusa vardagsrummet erbjuder en inbjudande miljö för avslappning, spelkvällar eller filmkvällar. Köket är både praktiskt och modernt med gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matintresserade. Badrummet renoverades 2017 med kvalitetsdokument vilket bidrar till lägenhetens höga standard. I hallen finns garderober för goda förvaringsmöjligheter vilket gör det enkelt att hålla ordning på kläder och skor. Som ägare av lägenheten får man tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, stränder, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 545 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 608 kr/mån
49 839 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande enrummare med extremt låg avgift. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2019 och genomsyras idag av påkostade, högkvalitativa, och tidstypiska materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 31kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett smart living boende på förstklassigt läge. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp? Lägg därtill ett charmigt sovloft samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2086kr ingår vatten, värme, kabel-tv. Här bor man i en av Tågaborgs vackraste fastigheter och med egen ingång. Sammanfattningsvis är detta ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med låg månadsavgift och med gångavstånd till centrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat nyligen renoverade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna stiliga lägenhet som bäst upplevs på plats!

  • Premium
Diamantvägen 10, Hyllinge, Åstorps kommun
Diamantvägen 10, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 2
Diamantvägen 10, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 3

Diamantvägen 10

Villa
Hyllinge, Åstorps kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 795 000 kr
148 m²
5 rum
221 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma och inbjudande friköpta radhus i två plan på gavelläge! Här kan ni flytta rakt in och njuta! Pampig entréhall med goda avhängningsmöjligheter där den vitmålade trappan leder oss upp till övre plan. Stort och härligt inbjudande vardagsrum som flödar av ljus med plats för stor soffgrupp och en tilltalande fondvägg. Härifrån når ni även trädgårdssidan - perfekt vid tillställningar! Fint renoverat vitt kök med granitbänkskiva som ger en exklusiv känsla. Här finns också en utgång till trädgården som ni smidigt kan duka ut till! Praktisk tvättstuga/groventré med både tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns ett härligt allrum med ett fint ljusinsläpp på övre plan som även kan göras om till ett sovrum alternativt tv-rum, lekrum eller kontor. Tre rymliga och väl tilltagna sovrum. Två badrum med kakel och klinker på vardera plan - ett med dusch och ett med badkar. Flera bra förvaringsutrymmen och klädkammare finns att tillgå. Lättskött trädgårdssida med trädäck som bjuder in till långa grillkvällar och härliga middagsbjudningar. Trädäck och uteplats finns även på bostadens framsida. Garage i länga! Varmt välkomna att kontakta Elvina Bernebring för visningsbokning!

  • Premium
Hälsovägen 11, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Hälsovägen 11, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 11, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 11

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/5
5 130 kr/mån
40 224 kr/m²

I en av Helsingborgs vackraste sekelskiftesbyggnader och i en välskött förening med låg belåning erbjuds en ljus och genomgående sekelskifteslägenhet i toppskick. Mitt i city med promenadavstånd tar du dig till butikerna på Kullagatan, lika nära är det till Gröningen med bad och restauranger. Den genomgående lägenheten har flera vackra och tidstypiska detaljer bevarade såsom högt i tak (mer än tre meter), höga golvsocklar, genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett, stenskivor i fönster och rejäla flaggfönster med stort ljusinsläpp. Platsbyggt kök (2022) med flera höga fönster med stenskivor mot gården och matplats med utrymme för flera personer. Det exklusiva köket har dubbla ugnar, integrerad diskmaskin, spishäll med inbyggd köksfläkt, belysning i kökslådor och påkostad sten som köksbänk och stänkskydd. Infällda spotlights i hela köket och även golvbelysning (LED, Plejd) vid kökets socklar och väggskåp ger ett behagligt ljusflöde i rummet. Rymligt och luftigt vardagsrum med dubbla och höga fönster med fri utsikt mot Landborgens grönska. Lättmöblerat vardagsrum med djupa fönsternischer och vackra stenskivor. Rummet har en djup garderob med vacker spegeldörr, garderoben har gott om förvaring. Längst in i lägenheten återfinns ett rymligt sovrum med stort fönsterparti från ett rejält burspråk med utsikt i flera väderstreck. Sovrummet har utrymme för dubbelsäng och även annat möblemang. Påkostade och platsbyggda garderober med gott om förvaring och även inbyggd belysning. Helkaklat badrum med klinkergolv (golvvärme) och duschhörna med vikbara väggar, tvättställ med kommod, wc och infällda spotlights. Entrén har en läcker och platsbyggd garderob med gott om förvaring. Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; - Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; jag/vi- ber gärna våra bankkontakter att ringa dig med ett fördelaktigt erbjudande! - Äger du ditt nuvarande boende/behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 73