Mäklare Carl Westrell

Carl Westrell

Om mig

Carl har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996 och har skapat sig stor erfarenhet av försäljning av alla typer av boenden. Carl är målmedveten, serviceinriktad och ger 100% på varje enskild bostadsförsäljning för att den ska bli bästa möjliga för både köpare och säljare. Det bästa kvittot på det är när kunderna rekommenderar honom vidare till fler lyckade försäljningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hälsovägen 7A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Hälsovägen 7A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 7A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 7A

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 250 000 kr
137 m²
5 rum
vån 3/4
6 998 kr/mån
38 321 kr/m²

I en av Helsingborgs vackraste sekelskiftesbyggnader och i en välskött förening erbjuds en exklusiv och genomgående sekelskifteslägenhet i gott skick. Denna magnifika bostadsrätt är en dröm för den som värdesätter både tidlös elegans och modern komfort. Med bara några få minuters gång nås City´s rika utbud av restauranger, kaféer och Norra Hamnen med sin hamnpromenad. Gröningen och Öresund finns på badrocksavstånd för salta dopp i havet! Här upplevs en väl bevarad sekelskiftescharm vid första anblick av fasad, fönster, portaler och trapphus med dess tidstypiska målningar. Ett bygghantverk man bara älskar! Den genomgående lägenheten har flera vackra och tidstypiska detaljer bevarade såsom pardörrar, genomgående trägolv, stuckatur, takrosetter och rejäla flaggfönster med stort ljusinsläpp. De flesta rummen har en takhöjd om c:a 3,3 meter, vilket skapar en fantastisk rymd och atmosfär. Den luftiga och rymliga lägenheten består av två rejäla sällskapsrum och ett högkvalitativt kök i fil med sällskapsrummet mot gatan och den fria utsikten mot grönska och Landborgen. Även tre möjliga sovrum med lugnt läge mot gården. Två sovrum används i dagsläget som walk-in-closet respektive groventré med ingång från det andra trapphuset. Vidare så finns det det en fantastisk serveringsgång som mynnar ut i badrummet i sovrumsdelen. I anslutning till huvudentrén finns gäst-wc. Huset är byggt under åren 1901-1902 på ritning av Alfred Hellerström, med fasad av röd förbländertegel samt hänförande ornament i sten, rundbågade fönster och imponerande prydnadsgavlar med spiror. Bostadsrättsföreningen bildades redan 1973 och fick vid tiden pris för fastighetens omfattande och välgjorda renovering. Fastigheten är nu klassad som särskilt värdefull bebyggelse enligt plan- och bygglagen. Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; - Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; jag/vi- ber gärna våra bankkontakter att ringa dig med ett fördelaktigt erbjudande! - Äger du ditt nuvarande boende/behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

  • Premium
  • Balkong
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 595 kr/mån
15 000 kr/m²

Ljus, genomgående och optimalt planerad funkistvåa högst upp i gott skick med stor och solig balkong i bästa västerläge. Stora och sociala ytor som inbjuder till härligt umgänge. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av praktiska platsbyggda och rymliga funkisgarderober. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Praktisk, öppen planlösning mot kökets matplats. I köket finns spishäll/ugn, köksfläkt, kyl/frys och kakel ovan köksbänk. Matplats för flera personer. Sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring i form av hel garderobsvägg målad i en stilren grå nyans. Kaklat duschrum med klinkergolv, fönster, vägghängd wc och dusch. Denna välbevarade pärla ligger på centralt och omtyckt läge i Helsingborg med goda kommunikationer, flera parker i närheten och endast ett stenkast från centrum, Campus och Helsingborgs centralstation

  • Premium
  • Balkong
Skarpögatan 9, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Skarpögatan 9, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Skarpögatan 9, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Skarpögatan 9

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
8 250 000 kr
180 m²
4 rum
689 m² tomt

Välkommen till detta moderna och välisolerade stenhus, beläget i populära och familjevänliga Rydebäck. Huset är strategiskt placerat på en hörntomt med soligt sydvästläge, vilket ger underbara ljusinsläpp och fantastiska möjligheter för utomhusliv. Den påkostade bergvärmeanläggningen säkerställer låg energiförbrukning året om. Här finns gott om utrymme för familjen och besökare med dubbelgarage samt en uppfart som rymmer flera bilar, inklusive plats för husbil. Trädgården erbjuder avkoppling och nöje med en härlig bubbelpool där ni kan njuta av både soliga dagar och stjärnklara kvällar. Runt knuten har man tillgång till skolor, Pågatåg, buss 219 och du trampar lätt ner på cykeln till Rydebäcks vackra strand på c:a tio min. Ett perfekt hem för den moderna familjen som värdesätter både komfort och hållbarhet!

  • Premium
Mölle Hamnallé, null, Höganäs kommun
  • 4 lediga bostäder

Mölle Hamnallé

Villa
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
fr. 6 500 000 kr
123-135 m²
4-5 rum
238 m² tomt

Är du livsnjutare som drömmer att bo granne med havet och starta morgonen med ett havsdopp? Eller kanske gillar du Kullabygdens vackra natur och rika restaurangutbud? Då har du nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus på ett bra läge.

  • Nybyggnadsprojekt
Alnarpsgatan 12, Gustavslund, Helsingborgs kommun
Alnarpsgatan 12, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Alnarpsgatan 12, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Alnarpsgatan 12

Villa
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 495 000 kr
159 m²
7 rum
402 m² tomt

På uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt i sydväst omgiven av grönska, finner du denna familjevilla i barnvänligt område på Gustavslund! Trädgården som erbjuder den eftertraktade eftermiddagssolen är en plats där såväl barn som blommor växer upp under optimala förhållanden. På det barnvänliga området finns en större lekplats för barnens lek och spring, och när det är dags att gå till skolan behöver man inte korsa en enda väg. Invändigt bjuder villan på hela fyra sovrum, dubbla badrum, separat tvättstuga och stora sociala ytor som går att öppna upp om man så önskar. Kanske öppna upp gipsväggarna mellan vardagsrum/matrum/kök för att få en socialt formidabel yta med öppen planlösning och oslagbar känsla av rymd. Plats för många gäster, stort vardagsrumsmöblemang och bundet samman av en köks-ö som hjärtat av huset - en tanke av många möjligheter som erbjuds! Gustavslund lockar både barnfamiljer och andra med sin småhusbebyggelse och närhet till både stadsliv och natur. Med bra kommunikationer och närheten till Helsingborgs centrum blir din vardag både smidig och njutbar. Busshållplatsen är bekvämt belägen 250 meter från fastigheten. Här har ni närhet till service som uppskattad skola (barnen behöver ej korsa väg) och förskolor, vårdcentral och mataffär. Jordbodalens Naturreservats härliga grönska med slingrande bäck och rika fauna börjar endast 100 meter från fastigheten. Välkommen på visning och upptäck de stora möjligheterna!

  • Premium
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby, Syrénvägen 35

Fritidshus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta förtjusande fritidshus erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Sundsutsikt och även utsikt mot åkrar och fält som sträcker sig långväga ger varje ögonblick en naturskön upplevelse. Den stora (400 kvm) trädgården skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet. Perfekt beläget intill Rya golfbana för golfaren. Renoverad storstuga med öppen planlösning; vardagsrum och rejält kök med goda arbetsytor. Inglasat uterum med härlig och rogivande utsikt samt beläget i soligt läge. Sovdelen återfinns i en separat stuga innehållande även badrummet och ett förråd. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun. Möjlighet att bygga ut; byggrätt om 40 kvm för huset, 15 kvm Attefallshus och 15 kvm friggebod.

  • Premium
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Senderödsvägen 25

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 850 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/5
3 063 kr/mån
37 755 kr/m²

Här bor du i en lugn stadsdel, med vackra Pålsjö naturområde alldeles utanför dörren och har samtidigt endast tio minuter till centrum. Här är det enkelt att njuta av vardagen och hinna göra mer av sådant du tycker om! Ett gigantiskt grönt vardagsrum. I Brf Pålsjöängar blir du närmsta granne med Pålsjö naturområde, Helsingborgarnas allra käraste plats för friluftsliv och rekreation. Här kan du ta en avkopplande promenad längs slingrade skogsstigar, köra ett yogapass innan frukost eller slå löprekord på milen i en av alla motionsslingor. Avsluta med att cykla ner och ta ett dopp i Öresund. Med andra ord, livskvalitet året om bara några steg från din ytterdörr. Pålsjö har en fin placering i Helsingborgs nordöstra del, fridfullt intill skogens frodiga famn, Linneträdgårdens skönhet och öppet landskap, men också bekvämt nära pulsen. Som boende här är det lätt att finna uppskattning i alla beståndsdelar. Kanske startar ni dagen med en joggingtur längs slingriga skogsstigar, tar en långpromenad eller en cykeltur ner för ett havsdopp. Eller avslutas kvällen med ett yogapass i solnedgången? Brf Pålsjöängars tre huskroppar är uppförda likt en nedåtgående spiral så att alla kan ta del av även den låga kvällssolen. I centrum finns en skyddad och ljus innergård med kontakt till ängarna som breder ut sig framför. Lägenheten är placerad på entréplan med egen uteplats och soligt läge. Parkering för bil med elplats finns i garage i källarplan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Södra Storgatan 18, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Södra Storgatan 18, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Storgatan 18, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Storgatan 18

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 695 000 kr
134 m²
4 rum
vån 2
5 764 kr/mån
35 037 kr/m²

Ljuvlig sekelskiftesvåning i det absoluta hjärtat av Helsingborg. Den så magiska känslan skapas av de välbevarade och tidstypiska detaljerna anno 1886. Eller vad sägs om en takhöjd på hela 3,30 meter med stuckaturer, takrosetter, höga golvsocklar och bröstpaneler. De gedigna originalfönstren släpper in kaskader av ljus och låter det dansa över de vackra brädgolven och spegeldörrarna. Likväl som ursprungsdetaljerna efter omsorgsfull renovering ar lätta att älska, är de moderna inslagen enkla att leva med. Söderläge är synonymt med sol och glädje, och här kan du njuta av balkonglivet på en generös 4 kvm stor balkong. För gemenskap och avkoppling finns en innergård med utemöbler, parasoll och grillmöjligheter, en plats att dela skratt och samtal med grannar och vänner. Intimiteten bakom fasaden och det skyddade läget mot innergården skapar en fristad från stadens brus och insyn från grannfastigheter samtidigt som solens strålar flödar in genom de många söderlägesfönstren. Proveniensen för fastigheten gör inte detta historiska hem mindre fascinerande. Huset lät uppföras 1886 av historiska celebriteten Oscar Trapp som är mer känd som mannen som standardiserade svenska flaggans färger och låg bakom uppförandet av terrasstrapporna upp till Kärnan. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast 300 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. En sällsynt möjlighet väntar på dig, en möjlighet att bo i hjärtat av historiens och framtidens Helsingborg. Kontakta mäklare Alexander Jämthagen och låt denna magiska sekelskiftesvåning bli din nästa hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tågagatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 750 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2
3 574 kr/mån
39 568 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfullt totalrenoverade och exceptionellt disponerade 3:a på Tågaborg. Här bor du praktiskt med hiss från markplan, stor balkong i söderläge mot den grönskande innergården och med en glimt av Danmark! Stilrena och tidlösa materialval har satt sin prägel på denna ytoptimerade lägenhet. Planlösning och utrustning är anpassad utifrån det moderna parets behov av avskildhet, avkoppling och gemenskap - det finns plats för allt och alla. När det kommer till den så viktiga frågan om förvaring, så har man även löst den på ett perfekt vis genom flertal garderober samt stor klädkammare. Renoveringen som är utförd 2021 omfattar renoverat kök, nytt helkaklat badrum, förändring av planlösning till en öppen planlösning mellan vardagsrum, matrum och kök, nya förvaringslösningar, genomgående nya golv och bredspacklade och målade ytskikt (väggar, tak mm). BRF Tågabacken är en stabil och välskött förening med god ekonomi, belåningsgraden ligger sndast på 2.341 kr/kvm! På föreningens innergård med svårslagen grönska, rinnande vatten och vackra stensättningar, står utemöblerna framme för de boende att umgås och grilla i härlig miljö. I källaren finner man bland annat två gästlägenheter, gym, dubbla tvättstugor, hobbyrum samt en stor samlings-/festlokal med pingisbord mm. Från detta läge på Tågaborg har du endast 600 meter till stranden och ca 800 meter till Pålsjö skog. Alldeles nedanför finner du vackra Landborgspromenaden och Vikingsbergsparken, perfekt för morgonpromenaden eller dagens alla promenader med hunden. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Välkommen att kontakta mäklare Alexander Jämthagen för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
H964, null, Höganäs kommun
H964, null, Höganäs kommun, bild 2
H964, null, Höganäs kommun, bild 3

H964

Villa
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 500 000 kr
135 m²
5 rum
146 m² tomt

Är du livsnjutare som drömmer att bo granne med havet och starta morgonen med ett havsdopp? Eller kanske gillar du Kullabygdens vackra natur och rika restaurangutbud? Då har du nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus på ett bra läge.

  • Premium
  • Nyproduktion
Brogatan 5, SEAU, Helsingborgs kommun
Brogatan 5, SEAU, Helsingborgs kommun, bild 2
Brogatan 5, SEAU, Helsingborgs kommun, bild 3

Brogatan 5

Lägenhet
SEAU, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 795 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/7
5 956 kr/mån
54 489 kr/m²

Öresunds djupblå vatten framför. Stadskärnan bakom. Sandstränderna ett stenkast bort. Omgivningarna i lägenheten är inget annat än magiska. Lägg därtill dubbla balkonger med sol från morgon till kväll, hiss från garageplan med garanterad garageplats samt vyer över Öresund, småbåtshamnen och Sundstorget... med andra ord, livskvalitet i boendeform! Den så härliga känslan präglas av sundets ständiga närvaro och en tidlös påkostad standard, där mötet mellan materialval och utomordentlig planlösning skapar en harmoni få förunnad. Den öppna planlösningen ger en socialt exceptionell disponering av kvadratmeterna. De fem stora glaspartierna i söderläge ger ett svårslaget ljusinsläpp och läget på våning två ger en fin kontakt med den fantastiska innergården. Sovrummen ä två till antalet och erbjuder fin förvaring genom platsbyggda garderober och det stora badrummet kompletteras av gästtoalett som nås från hallen. Detta prestigeprojekt är ritat av en av Sveriges genom tiderna mest erkända arkitekter, Gert Wingårdh, som fick uppdraget att harmonisera området med den äldre arkitekturen i Helsingborgs stadskärna - vilket han lyckats med på ett synnerligen vackert vis. Läget är exceptionellt, likväl som utformningen och materialvalen är tilltalande och anpassande för denna historiska plats. Husens vackra arkitektur och den enastående anlagda grönskan mellan huskropparna, har överträffat mångas förväntningar och ger en trivsel få förunnad. Som köpare av en bostadsrätt i Brf Hamlet får mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar bl.a. över en gästlägenhet, har möjlighet att hyra fack i den trevliga vinkällaren och att nyttja den grönskande innergården. Här på Helsingborgs absoluta toppläge där Norra Hamnen möter City, har man hela paletten av "Sommarstaden Helsingborg" med kajpromenad, stränder, Gröningen, fik och restauranger alldeles utanför porten. Ett stenkast bort till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Här i hjärtat av Helsingborg har du dessutom knappt 5 minuters promenad till Knutpunktens buss-/tåg och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Välkommen på visning av ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rya Fritidsby, Tulpanvägen 44, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Rya Fritidsby, Tulpanvägen 44

Fritidshus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
680 000 kr
15 m²
1 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta fritidshus om cirka 15 kvm erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Den grönskande trädgården (400 kvm) skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet och samtidigt bevara din integritet. Stor gräsmatta omgiven av körsbärsträd, plommonträd och bärbuskar. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Byggrätt 32 kvm + 8 kvm med möjlighet att bygga friggebod och Attefallshus (15 kvm). I huset finns ett vackert trägolv, utrymme för våningssäng, kylskåp, kokplatta och liten matplats. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun.

  • Plus

Visar alla 12