Mäklare Carl Westrell

Carl Westrell

Om mig

Carl har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996 och har skapat sig stor erfarenhet av försäljning av alla typer av boenden. Carl är målmedveten, serviceinriktad och ger 100% på varje enskild bostadsförsäljning för att den ska bli bästa möjliga för både köpare och säljare. Det bästa kvittot på det är när kunderna rekommenderar honom vidare till fler lyckade försäljningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 16:30
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 461 kr/mån
15 000 kr/m²

Ljus, genomgående och optimalt planerad funkistvåa högst upp i gott skick med stor och solig balkong i bästa västerläge. Stora och sociala ytor som inbjuder till härligt umgänge. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av praktiska platsbyggda och rymliga funkisgarderober. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Praktisk, öppen planlösning mot kökets matplats. I köket finns spishäll/ugn, köksfläkt, kyl/frys och kakel ovan köksbänk. Matplats för flera personer. Sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring i form av hel garderobsvägg målad i en stilren grå nyans. Kaklat duschrum med klinkergolv, fönster, vägghängd wc och dusch. Denna välbevarade pärla ligger på centralt och omtyckt läge i Helsingborg med goda kommunikationer, flera parker i närheten och endast ett stenkast från centrum, Campus och Helsingborgs centralstation

 • Premium
 • Balkong
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Klappe byaväg 70

Villa
Viken, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
148 m²
4 rum
611 m² tomt

Med åkerfält, hästhagar och utspridda gårdar så långt ögat kan nå blir det knappast lantligare än i Västra Klappe. När lusten för havsbad, diverse inköp och restaurangbesök infinner sig är det bekvämt nära till Viken – ett avstånd på ynka tre kilometer är det till det gamla fiskeläget. I närmare nittio år var huset på bygatan en samlingslokal för nykterhetsrörelsen och dess medlemmar. Ett ganska anspråkslöst hus från 1930, som många nog inte kastade en extra blick till. Fastigheten har varsamt renoverats och bevarat och återanvänt äldre byggmaterial som fick huset att äntligen blomma ut på nytt och förmedla den rätta känslan från förr. Även planlösningen förblev intakt med det stora allrummet och den forna scenen som inreddes som sovrum, kök, matsal och entréhall på entréplanet. Den enda förändringen var de två toaletterna vid entrén som slogs samman till ett stort badrum. En trappa upp finns ett sovrum samt outnyttjade råvindsutrymmen som kan inredas och utöka boytan. Även tomten fick sig ett välförtjänt lyft i form av en grönskande trädgårdsoas med flera olika rum både under tak och bar himmel. Här finns också ett gästhus med sovrum och hobbyrum som kan ha flera användningsområden. På husets baksida blottas en fri utsikt över det öppna landskapet. Här levs livet till fullo på landet, med cykelavstånd till pulsen. För barnen stannar skolbussen till Viken precis utanför. Mitt i ett lapptäcke av åkermarker ligger det gråvita huset från 1930, som byggdes i syfte att förena nykterhetsrörelsens medlemmar. Det var först 2019 som föreningens skylt monterades ner och det började renoveras och inredas som en bostad. Vid övertagandet var huset en enkel byggnad med matt eternitfasad, för moderna fönster och en obefintlig trädgårdstomt. På mindre än ett år förvandlades detta till ett inbjudande hem med passande klassiska fönster, dörrar, snickarglädje och inte minst en härlig trädgård som omfamnar husets entrésida. Fasaden fick till största del behålla sina slitstarka eternitskivor med visst inslag av stående vit träpanel som tillsammans skapade ett helt annat intryck. Innanför grinden möts du av en gångstig av rustik Ölandssten, singel och odlingslådor som skapar olika rum i trädgården. De flera uteplatserna bjuder in till total avkoppling i både rakt solläge och skugga. Två gamla träd skapar en naturlig plats för en middagslur i hängmattan. Pergolan ger skön skugga när solen steker som bäst. Att få leva nära Kullabygdens enastående natur och unika klimat, är en ynnest. Det är inte bara människor som trivs här, utan lockar även ett rikt djur- och växtliv. Havsbad i alla olika former erbjuds vid kusterna och ger enorma förutsättningar för den som gärna färdas med vind i seglen. Området är också ett mecka för de som uppskattar konst och kulinariska upplevelser. Trakten stoltserar med mycket lokalproducerat inom mat, dryck och design. Här är av närheten till kontinenten aningen tydligare.

 • Premium
Rya fritidsby, Tulpanvägen 9, Rya, Helsingborgs kommun
Rya fritidsby, Tulpanvägen 9, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya fritidsby, Tulpanvägen 9, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya fritidsby, Tulpanvägen 9

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
36 m²
3 rum
390 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta fritidshus om cirka 36 kvm erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Den grönskande trädgården (390 kvm) skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet och samtidigt bevara din integritet. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Byggrätt 32 kvm + 8 kvm med möjlighet att bygga friggebod och Attefallshus (15 kvm). Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun.

 • Premium
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Senderödsvägen 25

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 850 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/5
3 063 kr/mån
37 755 kr/m²

Här bor du i en lugn stadsdel, med vackra Pålsjö naturområde alldeles utanför dörren och har samtidigt endast tio minuter till centrum. Här är det enkelt att njuta av vardagen och hinna göra mer av sådant du tycker om! Ett gigantiskt grönt vardagsrum. I Brf Pålsjöängar blir du närmsta granne med Pålsjö naturområde, Helsingborgarnas allra käraste plats för friluftsliv och rekreation. Här kan du ta en avkopplande promenad längs slingrade skogsstigar, köra ett yogapass innan frukost eller slå löprekord på milen i en av alla motionsslingor. Avsluta med att cykla ner och ta ett dopp i Öresund. Med andra ord, livskvalitet året om bara några steg från din ytterdörr. Pålsjö har en fin placering i Helsingborgs nordöstra del, fridfullt intill skogens frodiga famn, Linneträdgårdens skönhet och öppet landskap, men också bekvämt nära pulsen. Som boende här är det lätt att finna uppskattning i alla beståndsdelar. Kanske startar ni dagen med en joggingtur längs slingriga skogsstigar, tar en långpromenad eller en cykeltur ner för ett havsdopp. Eller avslutas kvällen med ett yogapass i solnedgången? Brf Pålsjöängars tre huskroppar är uppförda likt en nedåtgående spiral så att alla kan ta del av även den låga kvällssolen. I centrum finns en skyddad och ljus innergård med kontakt till ängarna som breder ut sig framför. Lägenheten är placerad på entréplan med egen uteplats och soligt läge. Parkering för bil med elplats finns i garage i källarplan.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Rektorsgatan 3, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Rektorsgatan 3

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/7
5 294 kr/mån
27 034 kr/m²

Välkommen till Rektorsgatan 3! På trevliga Slottshöjden finner ni denna ljusa och genomgående bostad om två rum och kök med högt och insynsskyddat läge. I vardagsrummet finns utgång till balkongen. I bostaden finns ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett kök med utrymme för matplats. Badrummet i lägenheten renoverades i samband med föreningens stambyte år 2000. Här bor ni på bekvämligt gångavstånd till centrum, havet och Pålsjöskog. I närområdet finns all tänkbar service såsom livsmedelsbutik, café och kemtvätt. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Westrell för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby, Syrénvägen 35

Fritidshus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta förtjusande fritidshus erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Sundsutsikt och även utsikt mot åkrar och fält som sträcker sig långväga ger varje ögonblick en naturskön upplevelse. Den stora (400 kvm) trädgården skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet. Perfekt beläget intill Rya golfbana för golfaren. Renoverad storstuga med öppen planlösning; vardagsrum och rejält kök med goda arbetsytor. Inglasat uterum med härlig och rogivande utsikt samt beläget i soligt läge. Sovdelen återfinns i en separat stuga innehållande även badrummet och ett förråd. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun. Möjlighet att bygga ut; byggrätt om 40 kvm för huset, 15 kvm Attefallshus och 15 kvm friggebod.

 • Premium
Mölle Hamnallé, null, Höganäs kommun
 • 5 lediga bostäder

Mölle Hamnallé

Villa
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
fr. 6 500 000 kr
123-135 m²
4-5 rum
238 m² tomt

Är du livsnjutare som drömmer att bo granne med havet och starta morgonen med ett havsdopp? Eller kanske gillar du Kullabygdens vackra natur och rika restaurangutbud? Då har du nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus på ett bra läge.

 • Nybyggnadsprojekt
Helsingörskajen 14, SEAU, Helsingborgs kommun

Helsingörskajen 14

Lägenhet
SEAU, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1
2 912 kr/mån
58 676 kr/m²

Välkomna till denna otroligt kvadratsmarta lägenhet i älskade SEAU, signerat Gert Wingård arkitekter! Här bor ni på underbart läge med badrocksavstånd till salta dopp i Öresund och med Helsingborgs city bara runt hörnet! En lägenhet med alla moderna bekvämligheter som man kan önska sig för en enkel vardag. För fina dagar njuter ni av den stenlagda uteplatsen med en blick av Öresund, här finns ytor nog till en stor loungedel och ett större matbord för härliga sommarkvällar i goda vänners sällskap. Genomgående i hela lägenheten har ni en fantastisk takhöjd som ger lägenheten en otrolig rymd och luftig känsla! Ni välkomnas in i hallen med generös klädförvaring bakom skjutdörrar av spegelglas. Via hallen nås det rymliga badrummet som modernt och stilfullt kakel och klinker, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, handfatskommod och förvaringsskåp. Vidare in i lägenheten tar ni er till lägenhetens rymliga och funktionella rum med ett stort kök med generösa förvarings- och arbetsytor, plats till ett matbord, soffdel och en stor säng! Den helglasade altandörren och det stora fönstret ger rummet ett naturligt ljusflöde. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin och handtagsfria luckor som ger ett lugnt intryck. En exklusiv och tålig bänkskiva från Sileston samt med stänkskydd av glas. Genom den glasade altandörren tar ni er ut på den härliga uteplatsen på hela 14 m² som vetter mot föreningens vackert uppväxta oas mellan huskropparna och har en naturlig koppling till hav och strand med böljande gångar och växtligheter. Välkomna på visning av denna kvadratsmarta lägenhet på älskat läge i Helsingborg!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Rya Fritidsby, Tulpanvägen 44, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Rya Fritidsby, Tulpanvägen 44

Fritidshus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
680 000 kr
15 m²
1 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta fritidshus om cirka 15 kvm erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Den grönskande trädgården (400 kvm) skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet och samtidigt bevara din integritet. Stor gräsmatta omgiven av körsbärsträd, plommonträd och bärbuskar. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Byggrätt 32 kvm + 8 kvm med möjlighet att bygga friggebod och Attefallshus (15 kvm). I huset finns ett vackert trägolv, utrymme för våningssäng, kylskåp, kokplatta och liten matplats. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun.

 • Plus
H964, null, Höganäs kommun

H964

Villa
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 500 000 kr
135 m²
5 rum
146 m² tomt

Är du livsnjutare som drömmer att bo granne med havet och starta morgonen med ett havsdopp? Eller kanske gillar du Kullabygdens vackra natur och rika restaurangutbud? Då har du nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus på ett bra läge.

 • Nyproduktion

Visar alla 10