Mäklare Carl Westrell

Carl Westrell

Om mig

Carl har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996 och har skapat sig stor erfarenhet av försäljning av alla typer av boenden. Carl är målmedveten, serviceinriktad och ger 100% på varje enskild bostadsförsäljning för att den ska bli bästa möjliga för både köpare och säljare. Det bästa kvittot på det är när kunderna rekommenderar honom vidare till fler lyckade försäljningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby, Syrénvägen 35

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta förtjusande fritidshus erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Sundsutsikt och även utsikt mot åkrar och fält som sträcker sig långväga ger varje ögonblick en naturskön upplevelse. Den stora (400 kvm) trädgården skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet. Perfekt beläget intill Rya golfbana för golfaren. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun. Möjlighet att bygga ut; byggrätt om 40 kvm för huset, 15 kvm Attefallshus och 15 kvm friggebod.

  • Premium
Styrbjörn Starkes gata 46, Raus Södra, Helsingborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30

Styrbjörn Starkes gata 46

Lägenhet
Raus Södra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
68 m²
2 rum
4 314 kr/mån
35 221 kr/m²

På Styrbjörn Starkes gata beläget i omtyckta Raus finns nu tillfälle att förvärva detta radhus på hörnläge. Här bor du i ett lättskött och välplanerat boende om 68 m² med härliga umgängesytor och ett generöst ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna. Trädgården är trevligt anlagd med flera härliga uteplatser i en lugn och insynsskyddad miljö. Garage i länga. Med närhet till både promenadstråk, strand, skog, bra kommunikationer och diverse servicebutiker bor du här på ett förstklassigt läge.

  • Plus
  • Uteplats
Hälsovägen 11, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 14:00
Hälsovägen 11, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 11, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 11

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/5
5 130 kr/mån
40 224 kr/m²

I en av Helsingborgs vackraste sekelskiftesbyggnader och i en välskött förening med låg belåning erbjuds en ljus och genomgående sekelskifteslägenhet i toppskick. Mitt i city med promenadavstånd tar du dig till butikerna på Kullagatan, lika nära är det till Gröningen med bad och restauranger. Den genomgående lägenheten har flera vackra och tidstypiska detaljer bevarade såsom högt i tak (mer än tre meter), höga golvsocklar, genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett, stenskivor i fönster och rejäla flaggfönster med stort ljusinsläpp. Platsbyggt kök (2022) med flera höga fönster med stenskivor mot gården och matplats med utrymme för flera personer. Det exklusiva köket har dubbla ugnar, integrerad diskmaskin, spishäll med inbyggd köksfläkt, belysning i kökslådor och påkostad sten som köksbänk och stänkskydd. Infällda spotlights i hela köket och även golvbelysning (LED, Plejd) vid kökets socklar och väggskåp ger ett behagligt ljusflöde i rummet. Rymligt och luftigt vardagsrum med dubbla och höga fönster med fri utsikt mot Landborgens grönska. Lättmöblerat vardagsrum med djupa fönsternischer och vackra stenskivor. Rummet har en djup garderob med vacker spegeldörr, garderoben har gott om förvaring. Längst in i lägenheten återfinns ett rymligt sovrum med stort fönsterparti från ett rejält burspråk med utsikt i flera väderstreck. Sovrummet har utrymme för dubbelsäng och även annat möblemang. Påkostade och platsbyggda garderober med gott om förvaring och även inbyggd belysning. Helkaklat badrum med klinkergolv (golvvärme) och duschhörna med vikbara väggar, tvättställ med kommod, wc och infällda spotlights. Entrén har en läcker och platsbyggd garderob med gott om förvaring. Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; - Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; jag/vi- ber gärna våra bankkontakter att ringa dig med ett fördelaktigt erbjudande! - Äger du ditt nuvarande boende/behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

  • Premium
  • Hiss
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 461 kr/mån
16 273 kr/m²

Ljus, genomgående och optimalt planerad funkistvåa högst upp i gott skick med stor och solig balkong i bästa västerläge. Stora och sociala ytor som inbjuder till härligt umgänge. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av praktiska platsbyggda och rymliga funkisgarderober. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Praktisk, öppen planlösning mot kökets matplats. I köket finns spishäll/ugn, köksfläkt, kyl/frys och kakel ovan köksbänk. Matplats för flera personer. Sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring i form av hel garderobsvägg målad i en stilren grå nyans. Kaklat duschrum med klinkergolv, fönster, vägghängd wc och dusch. Denna välbevarade pärla ligger på centralt och omtyckt läge i Helsingborg med goda kommunikationer, flera parker i närheten och endast ett stenkast från centrum, Campus och Helsingborgs centralstation

  • Premium
  • Balkong
Mölle Hamnallé, null, Höganäs kommun
  • 5 lediga bostäder

Mölle Hamnallé

Villa
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
Pris saknas
123-135 m²
4-5 rum
238 m² tomt

Är du livsnjutare som drömmer att bo granne med havet och starta morgonen med ett havsdopp? Eller kanske gillar du Kullabygdens vackra natur och rika restaurangutbud? Då har du nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus på ett bra läge.

  • Nybyggnadsprojekt
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun, bild 2
Linbastagatan 7, Brytstugan, Helsingborgs kommun, bild 3

Linbastagatan 7

Lägenhet
Brytstugan, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/5
4 374 kr/mån
29 839 kr/m²

Modernt och bekvämt boende med praktisk och öppen planlösning. Solig och inglasad balkong högst upp i fastigheten. Stort och kaklat badrum med tvättmöjligheter. Hiss med access direkt ned till till garaget. Eget förråd i källaren, cykelförråd och förråd för barnvagnar. Lägenheten har välkomnande och möblerbar hall med avhängningsmöjligheter i form av garderober med skjutbara partier. Snyggt och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Vardagsrummet har en funktionell och öppen planlösning som ger en härlig atmosfär i lägenheten. Utgång till den soliga och rejäla balkongen (inglasad) från vardagsrummet. Köket har all maskinell utrustning och stor matplats med utrymme för flera personer. Praktisk öppen planlösning mot vardagsrummet med utrymme för soffa och teve. Sovrummet har bra med förvaring i form av hel garderobsvägg och utrymme för både dubbelsäng och arbetshörna. Det helkaklade badrummet har bra med förvaringsmöjligheter och även tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett lugnt och naturskönt läge med närhet till natur och grönområden, goda kommunikationer och närhet till skola och lekplatser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jonstorpsvägen 104, Allerum, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Jonstorpsvägen 104

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
180 + 98 m²
5 rum
978 m² tomt

Granne med böljande åkrar beläget i attraktiva Allerum med tillgång till olika bekvämligheter och vackra omgivningar. Renoveringschans. Stor familjevilla (180+98 kvm) med trebilsgarage (och separat wc) och rejäl källare med gott om förvaring. Entréplan innehållande gäst-wc, arbetsrum/sovrum i anslutning till entrén. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till trädgården som ger utrymme för lek och avkoppling. På detta plan finns även köket (2003) och i anslutning till köket ett matrum. Övre plan innehåller stort allrum som med lätthet kan omdisponeras till två sovrum med allrum utanför. Vidare finns ännu ett sovrum och även ett badrum på detta plan. Vind med utrymme för förvaring. Huset är beläget nära barnomsorg såsom förskolor och grundskola, matbutik i närliggande Maria Park. Busshållplats finns precis utanför fastighetens grind, vilket kan ge enkel tillgång till kollektivtrafik för pendling eller utflykter. Återkom till ansvarig fastighetsmäklare [email protected], 0701-64 19 26 vid intresse.

  • Plus
Klappe byaväg 70, Viken, Höganäs kommun

Klappe byaväg 70

Villa
Viken, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 495 000 kr
148 m²
4 rum
611 m² tomt

Med åkerfält, hästhagar och utspridda gårdar så långt ögat kan nå blir det knappast lantligare än i Västra Klappe. När lusten för havsbad, diverse inköp och restaurangbesök infinner sig är det bekvämt nära till Viken – ett avstånd på ynka tre kilometer är det till det gamla fiskeläget. I närmare nittio år var huset på bygatan en samlingslokal för nykterhetsrörelsen och dess medlemmar. Ett ganska anspråkslöst hus från 1930, som många nog inte kastade en extra blick till. Fastigheten har varsamt renoverats och bevarat och återanvänt äldre byggmaterial som fick huset att äntligen blomma ut på nytt och förmedla den rätta känslan från förr. Även planlösningen förblev intakt med det stora allrummet och den forna scenen som inreddes som sovrum, kök, matsal och entréhall på entréplanet. Den enda förändringen var de två toaletterna vid entrén som slogs samman till ett stort badrum. En trappa upp finns ett sovrum samt outnyttjade råvindsutrymmen som kan inredas och utöka boytan. Även tomten fick sig ett välförtjänt lyft i form av en grönskande trädgårdsoas med flera olika rum både under tak och bar himmel. Här finns också ett gästhus med sovrum och hobbyrum som kan ha flera användningsområden. På husets baksida blottas en fri utsikt över det öppna landskapet. Här levs livet till fullo på landet, med cykelavstånd till pulsen. För barnen stannar skolbussen till Viken precis utanför. Mitt i ett lapptäcke av åkermarker ligger det gråvita huset från 1930, som byggdes i syfte att förena nykterhetsrörelsens medlemmar. Det var först 2019 som föreningens skylt monterades ner och det började renoveras och inredas som en bostad. Vid övertagandet var huset en enkel byggnad med matt eternitfasad, för moderna fönster och en obefintlig trädgårdstomt. På mindre än ett år förvandlades detta till ett inbjudande hem med passande klassiska fönster, dörrar, snickarglädje och inte minst en härlig trädgård som omfamnar husets entrésida. Fasaden fick till största del behålla sina slitstarka eternitskivor med visst inslag av stående vit träpanel som tillsammans skapade ett helt annat intryck. Innanför grinden möts du av en gångstig av rustik Ölandssten, singel och odlingslådor som skapar olika rum i trädgården. De flera uteplatserna bjuder in till total avkoppling i både rakt solläge och skugga. Två gamla träd skapar en naturlig plats för en middagslur i hängmattan. Pergolan ger skön skugga när solen steker som bäst. Att få leva nära Kullabygdens enastående natur och unika klimat, är en ynnest. Det är inte bara människor som trivs här, utan lockar även ett rikt djur- och växtliv. Havsbad i alla olika former erbjuds vid kusterna och ger enorma förutsättningar för den som gärna färdas med vind i seglen. Området är också ett mecka för de som uppskattar konst och kulinariska upplevelser. Trakten stoltserar med mycket lokalproducerat inom mat, dryck och design. Här är av närheten till kontinenten aningen tydligare.

Drottninggatan 144, Norr, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Drottninggatan 144, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 144, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 144

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
95 m²
3 rum
vån 2/3
3 877 kr/mån
45 211 kr/m²

Genomgående och ljus trea i gott skick med två balkonger, högt i tak, stuckatur, kakelugn (ej fungerande) och utsikt mot Danmark och sundet. Då man bor i Helsingborg har man lyxen att kunna ta ett dopp i Öresund med badrocksavstånd och njuta av sandstränder, trots att man befinner sig mitt inne i stan. Denna bostad ligger i direkt anslutning till allt detta. Ett kort promenadavstånd från lägenheten återfinns Gröningen, som är ett populärt område med promenadstråk, badplats och stora gräsytor. Vill man njuta av breda sandstränder och skönt havsbad har man Fria bad på andra sidan vägen. Här finns det en badbrygga som sträcker sig ut i havet och ett kallbadhus några minuter därifrån. Runt hörnet finns åtskilliga caféer, barer och bra restauranger. En av de större kulturella mötesplatserna i centrum finns på Dunkers Kulturhus, som också finns vid Norra Hamnen. Här finns utställningar, musik, teater, dans, och mycket annat. På detta centrala läge kan man vara i princip hur spontan som helst. Denna ljusa och genomgående trerummare som har ett attraktivt gavelläge är i gott skick. Bo i en liten mysig förening med välskött fastighet, god ekonomi och låga hyror. Genomgående är det hög standard och noga utvalda material. I köket och vardagsrummet är det hänförande utsikt över sundet och Danmark, likaså från den ena balkongen som man når från vardagsrummet. Sovrummen är lugnt och svalt belägna mot Landborgen respektive den lugna delen av Drottninggatan. Köket är tidlöst renoverat med inredning i ek och med rostfria vitvaror, det helkaklade badrummet (renoverat 2020) har såväl dusch som egen tvättmaskin. Lägenheten är totalrenoverad 2015 och ett exklusivt bambugolv med vattenburen golvvärme lades in.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 9