Mäklare Bob Kjellsson

Bob Kjellsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 8

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 141 kr/mån
29 568 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden, närmare bestämt på Lilla Möllevångsgatan 8 har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade trerummare med exemplarisk planlösning och härligt ljusinsläpp. Bostaden har under de senaste året varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den rymliga och genomtänka planlösningen om 81kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren till denna vackra bodröm. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök med alla tänkbara bekvämligheter och med plats för rejäl matgrupp, ett ljust och socialt vardagsrum samt en trivsam matplats som naturligt blir familjens samlingspunkt. Hemmets två sovrum vetter mot föreningens rogivande innergård och garanterar en god natts sömn. Det moderna och påkostade badrummet (kvalitetsdokument finns) erbjuder naturligtvis även på goda tvättmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen till detta inflyttningsklara hem som bäst upplevs på plats. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 11

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 195 000 kr
38 m²
1 rum
vån 5/5
3 355 kr/mån
31 447 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna väldisponerade och stilsäkra enrummare med fantastiskt ljusinsläpp och attraktiv planlösning. Här bor man högst upp i huset (hiss finns) med trivsam utsikt, fantastiskt ljusinsläpp och minimal insyn. Den exceptionella planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 38kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett smakfullt och välplanerat boende på attraktivt läge. Det påkostade och renoverade köket lockar fram dina kulinariska sidor och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Hemmets vardagsrum är stort nog för både mat, soffgrupp samt sovdel. Smart living när det är som bäst! Badrummet är helkaklat och hallen erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Väggarna är genomgående släta och målade och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte pendlare som letar efter en inflyttningsklar lägenhet på omåttligt populära Tågaborg. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Hiss
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl Krooks gata 36A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
795 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2
3 481 kr/mån
33 125 kr/m²

På centralt läge med närhet till både campus, sundet och shopping presenteras nu Carl Krooks gata 36A och denna renoverade och inflyttningsklara enrummare. Här bor man med attraktiv planlösning och tillgång till en trivsam och rymlig terrass belägen i solsäkert, och som man endast delar med närmsta granne. Den exceptionella planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 24kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett smakfullt och välplanerat boende på centralt läge. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök, modernt helkaklat badrum, rogivande sovalkov med smarta förvaringslösningar samt plats för mindre matgrupp. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt vindsförråd. Möjligt för juridisk köpare. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte pendlaren som letar efter en inflyttningsklar lägenhet på trivsamt och centralt läge. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Byalagsgatan 37B, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Byalagsgatan 37B

Radhus
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 895 000 kr
124,4 m²
5 rum
8 977 kr/mån
23 272 kr/m²

Varmt välkommen till Byalagsgatan 37B och till detta moderna och inflyttningsklara bostadsrättsradhus beläget på populära och barnvänliga Eskilsminne. Här bor man med huskänsla fast med bostadsrättens alla fördelar. Bostäderna stod klara 2021 där den röda tråden var att skapa ett modernt, bekymmersfritt och otroligt energisnålt hem för hela familjen. Den genomtänkta planlösningen om 122 kvm fördelar sig över två plan och erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett välplanerat och inflyttningsklart hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på entréplan bjuder in till socialt umgänge och ligger rätt i tiden. Vardagsrummet med sitt härliga ljusinsläpp är stort nog för både soffgrupp och matgrupp. Det påkostade köket från Ballingslöv med köks-ö och maskinpark från Siemens erbjuder både goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till den välkomnande hallen finner vi ett stilrent helkaklat badrum med dusch samt praktiskt tvättstuga. Vattenburen golvvärme på hela entréplan. Övre plan erbjuder tre rogivande sovrum samt ett socialt allrum. Vid behov kan man enkelt förädla allrummet till ett fjärde sovrum. På övre plan finner vi ytterligare ett modernt helkaklat badrum med badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och i majoriteten av hemmet löper ett vackert parkettgolv från Kährs. I hemmet finns ett FTX ventilationssystem installerat vilket bidrar till låg energiförbrukning och säkerhetsställer en hög luftkvalité. Trädgården är lättskött och på uteplatsen med sitt solsäkra läge spenderar man gärna tid med familj och vänner. Förrådet i trädgården är som gjort för att förvara både barnvagn, cyklar och verktyg. Här bor man dessutom med garanterad p-plats. På Eskilsminne bor du lugnt, tryggt och barnvänligt. En kortpromenad från huset når man vackra jordbodalen och i närområdet finner du både skola, service, vårdcentral, mataffär samt goda bussförbindelser. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Oceankajen 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3
5 205 kr/mån
57 394 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att presentera denna förtjusande och nyproducerade fyrarummare med exceptionell planlösning. Detta är det ultimata hemmet för familjen som söker något inflyttningsklart boende i havsnära miljö. Denna förtjusande fyrarummaren är belägen på våning 3 dit du bekvämt tar dig med hiss från markplan. Den generösa boytan om 94 kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett luxuöst boende på förstklassigt läge. Vad sägs om tre rogivande sovrum, ett modernt helkaklat badrum med golvvärme och utmärkta tvättmöjligheter samt ett praktisk gäst-WC. Vardagsrummet och det påkostade köket med alla tänkbara bekvämligheter ligger i en modern öppen planlösning. Denna bostad stoltserar med två unika balkonger, den första balkongen erbjuder vidsträckta vyer över Öresunds klarblåa vatten och den inglasade balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård blir snabbt favoritplatsen från sen höst till tidig vår. Här bor man med garanterad livskvalité och i en boendemiljö som är få förunnad. Nuvarande ägare har gjort ett flertalet smakfullt utvalda tillval vilket genererat i en hög boendestandard. Detta är ett hem som redan från början imponerar och överraskar. Som ägare av lägenheten får du tillgång till ett praktiskt källarförråd. Den klimatsmarta stadsdelen Oceanhamnen, är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Första etappen ligger på Oceanpiren. Kommunen har många spännande visioner för området de kommande åren. Visionen med Oceanhamnen är att säkerställa en ekonomisk, miljömässig och socialt hållbar stadsutveckling. Med innovation och nytänkande är bostäderna utformade för ett hållbart levnadssätt där man på sikt siar att systemet kommer minska utsläppen av miljöpåverkande växthusgaser med 50 procent i området. Läs mer på kommunens hemsida. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem för hela familjen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kronborgsgatan 6, Norr, Helsingborgs kommun
Kronborgsgatan 6, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Kronborgsgatan 6, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Kronborgsgatan 6

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/7
5 255 kr/mån
52 164 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Norr kan vi nu stolt presentera denna exklusivt renoverade tvårummare med exceptionell planlösning och balkong med ljuvlig havsutsikt. Detta är ett hem som redan från början överraskar och imponerar och som sällan dyker upp på den öppna marknaden. Bostaden har under 2021 / 2022 genomgått en omfattande renovering och genomsyras idag av högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Nuvarande ägare har förädlat planlösningen och öppnat upp mellan kök och vardagsrummet vilket resulterat i en öppen och social planlösning. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Denna unika bostad är idag ett "smarthem" vilket innebär att du har tillgång till en digital assistent som sammankopplar alla dina smartprodukter som exempelvis belysning, TV, musik, robotdammsugare. Sätt dig när i soffan och blicka ut över sunder, med ett enkelt verbalt "Hey google, spela Beatles" så sätts din favoritsång igång. Vardagslyx när det är som bäst. Den väldisponerade planlösningen om 67 kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett luxuöst boende på bästa läge. Vad sägs om ett nytt och modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter och plats för matgrupp, ett luftigt och socialt vardagsrum med soffgrupp och praktisk och stilren platsbyggd TV-bänk och vitrinskåp samt ett rogivande sovrum med stilig väggpanel. Badrummet är helkaklat och den platsbyggda garderoben i hallen tillsammans med den praktiska klädkammaren löser alla förvaringsfrågor. Från den ljuvliga balkongen kan man följa färjornas färd över vattnet. I försäljningspriset ingår TV-bänk, vitrinskåp i vardagsrum, möbler i klädkammare, TV-bänk och skrivbord i sovrum, sänggavel och fondvägg i sovrum, platsbyggd inredning i hallen samt all fastmonterad belysning i bostaden. Här bor man i en populär förening med möjlighet att hyra både garage eller p-plats. Här har man hela paletten av "Sommarstaden Helsingborg" med stränder, Gröningen och Hamnpromenaden alldeles utanför porten, och ett stenkast bort till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Lite längre ner på gatan finner du välsorterade ICA Hamilton och grönskande Margaretaplatsen som leder vidare upp till vackra Landborgspromenaden. Busshållplatsen är ypperligt belägen ett fåtal meter från fastigheten och går såväl mot stan som Norrut. Detta är en unik chans du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Backgatan 10, Gantofta, Helsingborgs kommun
Backgatan 10, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 2
Backgatan 10, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 3

Backgatan 10

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 195 000 kr
135 + 83 m²
5 rum
1 049 m² tomt

I barnvänliga Gantofta, närmare bestämt på Backgatan 10 har vi nu det stora nöjet att saluföra denna trivsamma och välplanerade familjevilla med stor lättskött trädgård belägen i perfekt solsäkert läge, terrass med plats för både möblemang och grill samt rymligt garage. Detta är det perfekta hemmet för hela familjen. Huset har tagits väl om hand och har under åren varsamt renoverats. Se mer under renoveringar. Hemmet är planerat med familjen i åtanke. På övre plan finner vi två rogivande sovrum och ett funktionellt kök utrustat med alla bekvämligheter. Här finns gott om plats för ett frukostbord. I anslutning till köket finns ett mysigt allrum. Tillbyggnaden med sitt vackra ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier är luftigt och erbjuder stora sociala ytor, här får man enkelt plats med båda rejäl soffgrupp och matgrupp. Kaminen höjer mysfaktorn under årets kallare dagar. Utanför tillbyggnaden finner vi en stenlagd terrass där man gärna dukar upp och avnjuter en trevlig fika eller middag under vår och sommar. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter, i anslutning till hallen finner vi en WC. I källaren hittar vi en praktisk tvättstuga, groventré ,ytterligare två sovrum, flertalet förvaringsmöjligheter, WC samt ett påkostat badrum lyxigt nog med både spa-badkar och dusch. Garaget är rymligt och passar utmärkt för bilen samtidigt som verktyg, cyklar och mopeder får plats här också. Hemmet har även en rymlig uppfart och förråd. Den välvårdade och välplanerade trädgården är inramad av grönska av en varierande flora och är som gjord för barn med mycket spring i benen. Här växer så väl barn som blommor upp under optimala förhållanden. Huset är förbesiktigat läs mer på https://www.bjurfors.se/contentassets/265e4a02b26c47338217cf35ed4a30e4/backgatan-10-gantofta.pdf Gantofta erbjuder en familjevänlig miljö med närhet till både skolor och fritidsaktiviteter. Det är enkelt att ta sig till närliggande städer med goda kommunikationer och det är gångavstånd till mataffärer. Gantofta är en genuin och populär familjär by med livsmedelsbutik, pizzeria, café, idrottsförening, omtyckt skola, nyligen invigd idrottshall samt förskola. Ni finner goda pendlingsmöjligheter med tåg ( 8 minuter in till Helsingborgs C) och buss in till Helsingborg samt söderut mot Lund och Malmö. Via fina cykelvägar förbi blommande rapsfält och grönskande åkrar tar ni er enkelt till Råå för att njuta av soliga dagar på stranden med ett generöst restaurangutbud i hamnen och längst med gågatan på Råå. Närheten till Råå köpcentrum gör vardags inköpen enkla på nära avstånd, här finns Ica Maxi stormarknad, Apotek, Systembolag och plantskola. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem i barnvänliga Gantofta.

  • Premium
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönegatan 22

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 595 000 kr
107 + 10 m²
6 rum
497 m² tomt

På lugn gata i barnvänliga Ödåkra har vi nu nöjet att presentera Grönegatan 22 och detta trivsamma 1,5 plans hus med visst renoveringsbehov. Huset har en tilltalande planlösning, uterum och lättskött trädgård. Bostaden har till viss del renoverats, se mer under renoveringar. Här bor man bland lugna omgivningar men ändå närma till både kommunikation, skola samt shopping. Boytan om 115kvm fördelas strategiskt över två plan. På entréplan erbjuds bland annat ett ljust och socialt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matplatsen, kök, två sovrum, en gäst-WC samt badrum med tvättmöjligheter. Från köket når man ett inglasat uterum. På övre plan erbjuds ett allrum samt ytterligare två sovrum. Bilen parkerar du smidigt på den stenlagda uppfarten och trädgården är belägen i solsäkert läge och är av precis lagom storlek för både barn med spring i benen som växter av varierande flora. Huset är förbesiktigat, se mer under-https://www.bjurfors.se/contentassets/ef8a9502750243dc8b0f5ef4bec391f2/utlatande_gronegatan_22.pdf Önskat tillträde Juni / juli. Här bor ni i en lugn idyll men ändå nära till det mesta. Gläntanskolan i Ödåkra har undervisningsgrupper för F-9. Det finns även flera förskolor i området. På kort avstånd når man utmärkta kommunikationer som tåg och buss, Väla Centrum med allt vad det innebär med shopping, matbutiker, gym, caféer och restauranger med mera. På ca 15 minuter når man stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Östra Tallgatan 4B, Planteringen, Helsingborgs kommun

Östra Tallgatan 4B

Lägenhet
Planteringen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
5 083 kr/mån
11 000 kr/m²

Välkommen till Östra Tallgatan 4B! Belägen på tredje våningen saluförs nu denna ljusa tvårummare i välskötta HSB Brf Valhall. Bostaden erbjuder en härlig balkong i solsäkert läge, ett praktiskt och funktionellt kök med plats för matplats samt ett helkaklat badrum. Vardagsrummet är ljust och socialt med plats för både soffgrupp och matgrupp och i det rogivande sovrummet med den inbyggda garderoben får du plats med både dubbelsäng och ytterligare garderober om så önskas. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två st förråd, ett på vinden, ett i källaren. Här bor du på centralt men lugnt läge och med gångavstånd till både grönområde, mataffärer samt utmärkta bussförbindelser. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning!

  • Balkong
Övre Nytorgsgatan 85B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 85B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 800 kr/mån
14 324 kr/m²

Välkommen till Övre Nytorgsgatan 85B! På populära Eneborg finns det nu möjlighet att förvärva denna trivsamma och välplanerade tvårummare med härlig balkong. Den genomtänka planlösningen om 55,5 kvm erbjuder bland annat ett ljust och trivsamt vardagsrum, ett praktisk kök samt ett helakaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin. Master bedroom garanterar en god natts sömn och har ypperliga förvaringsmöjligheter tack vare den stora skjutdörrsgarderoben. Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen som sätter guldkant på vardagen. Här bor man i en populär och välskött HSB förening. Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med gångavstånd till Campus och Helsingborg centrum. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, goda bussförbindelser, grönskande Viskängen och mycket mer. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Plus
  • Balkong
Brommagatan 13, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Brommagatan 13

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 625 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 636 kr/mån
33 228 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg presenteras nu denna rymliga och renoverade tvårummare med attraktiv planlösning och härlig balkong. Bostaden har genomgått en smakfull renovering 2018 och är idag i mycket gott skick. Här är det bara att flytta in och börja njuta. Den generösa och väldisponerade boytan om 79kvm erbjuder bland annat ett ljust och socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, ett modernt och helkaklat badrum med golvvärme och som är förberett för tvättmaskin samt ett funktionellt och praktiskt kök. Sovrummet är av generös storlek och garanterar en god natts sömn, här ifrån når du även den trivsamma balkongen i solsäkert läge. I anslutning till sovrummet och vardagsrummet finns ett lättmöblerat rum som idag används som hemmakontor och läshörna men som enkelt kan göras om till en storlslagen matplats om så önskas. Härifrån når man badrummet och den praktiska klädkammaren. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra bostad som bäst upplevs på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tågagatan 76, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 76

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 093 kr/mån
39 900 kr/m²

Varmt välkommen till Tågagatan 76 och till denna ljusa och trivsamma tvårummare med tilltalande planlösning, härligt ljusinsläpp, balkong med både morgon och kvällssol samt med låg avgift. Den väldisponerade boytan om 50kvm erbjuder bland annat ett rymligt och rogivande sovrum av generös storlek och med exemplariska förvaringsmöjligheter, ett fräscht och helkaklat badrum med golvvärme samt en välkomnande hall. Vardagsrummet och köket ligger i en modern och öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Här umgås man gärna med vänner och familj. Väggarna är genomgående släta och målade och i majoriteten av lägenheten löper ett stilrent ljust parkettgolv. Som ägare av lägenheten får du tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. I fastigheten ligger anrika Börjes Konditori och vackra Pålsjöskog är också endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna trivsamma bostad som bäst upplevs på plats!

  • Plus
  • Balkong
Malmögatan 7B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Malmögatan 7B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 020 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 429 kr/mån
22 667 kr/m²

På populära Eneborg, närmare bestämt på Malmögatan 7b har vi nu nöjet att presentera denna rymliga och inflyttningsklara 1,5a med ljuvlig balkong i solsäkert läge, och om så önskas fullt möblerd bostad. Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 45 kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett trivsamt och välplanerat boende i populärt område. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp. Lägg där till ett rogivande sovrum samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående vita i lägenheten och i större delen av lägenheten vilar ett stilrent laminatgolv. Från vardagsrummet når man den trivsamma balkongen belägen i solsäkert läge. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två förråd, ett på vinden ett i källaren. Här bor man i en populär och stabil HSB-förening med duktig och engagerad styrelse. Tillgång till gym samt övernattningslägenhet. Finns möjlighet att hyra antingen garage eller p-plats. På Eneborg bor du på bekvämt gångavstånd till både Campus och Helsingborg centrum och dess rika utbud av restauranger, butiker, kultur och smidiga pendlingsmöjligheter. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, grönskande Viskängen och mycket mer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Plus
  • Balkong
Regementsvägen 12B, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 195 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/9
3 176 kr/mån
32 297 kr/m²

Varmt välkommen till Regementsvägen 12b och till denna nyproducerade enrummare med stor och härlig balkong. Fastigheten stod färdig under 2021, detta är ett utmärkt tillfälle för dig som söker något nytt och inflyttningsklart. Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 37kvm gör ingen besviken och erbjuder bland annat ett ljust och rymligt rum där man enkelt får plats med ett påkostat kök med matplats, soffgrupp samt sovdel. Badrummet med golvvärme är av generös storlek och erbjuder utmärkta tvättmöjligheter. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare som löser alla förvaringsproblem, vid behov får man även plats med ett skrivbord. Bostadens rymliga balkong sätter guldkant på vardagen. Balkongen är belägen långt ifrån trafikens brus, här sitter man och njuter och blickar ut över grönområde. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte för pendlaren? I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2647 kr ingår det uppvärmning, kallvatten samt TV-basutbud. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd belägen i separat byggnad på gården. Stadsdelens centrum växer ständigt och har småbutiker, postservice, frisör, vårdcentral samt apotek. I närområdet finns även ICA Maxi, City Gross, Netto och Lidl. Bussen till Helsingborgs centrum går var tionde minut under högtrafik och stannar i nära anslutning till bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Bob Kjellsson för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 14