Mäklare Bob Kjellsson

Bob Kjellsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brommagatan 13, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 17:00

Brommagatan 13

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 625 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 636 kr/mån
33 228 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg presenteras nu denna rymliga och renoverade tvårummare med attraktiv planlösning och härlig balkong. Bostaden har genomgått en smakfull renovering 2018 och är idag i mycket gott skick. Här är det bara att flytta in och börja njuta. Den generösa och väldisponerade boytan om 79kvm erbjuder bland annat ett ljust och socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, ett modernt och helkaklat badrum med golvvärme och som är förberett för tvättmaskin samt ett funktionellt och praktiskt kök. Sovrummet är av generös storlek och garanterar en god natts sömn, här ifrån når du även den trivsamma balkongen i solsäkert läge. I anslutning till sovrummet och vardagsrummet finns ett lättmöblerat rum som idag används som hemmakontor och läshörna men som enkelt kan göras om till en storlslagen matplats om så önskas. Härifrån når man badrummet och den praktiska klädkammaren. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra bostad som bäst upplevs på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Frösögatan 76, Rydebäck, Helsingborgs kommun
 • Lör 2 mar kl 12:30
Frösögatan 76, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Frösögatan 76, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Frösögatan 76

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 595 000 kr
114 m²
4 rum
188 m² tomt

I populära och barnvänliga Rydebäck har vi nu nöjet att presentera detta friköpta radhus med exemplarisk planlösning, lättskött trädgård samt möjlighet till garage. Hemmets två uteplatser är lättskötta och garanterar trivsamma stunder med familjen. På framsidan har vi ett trädäck beläget i solsäkert söderläge och på baksidan finner vi ytterligare en uteplats med begränsad insyn och där man kan fånga kvällssolen. Bostäderna uppfördes 1990 med ett tydligt mål att skapa ett välplanerad och lättskött boende för hela familjen. Den genomtänka boytan om 114 kvm är som gjord för den stora familjen och fördelas över två plan. På entréplan finner vi bland annat ett ljust och socialt vardagsrum med plats för matgrupp om så önskas, ett rogivande master bedroom, badrum samt praktisk tvättstuga. Köket är rymligt och funktionellt med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här samlas man gärna och avnjuter en mysig frukost när tillfälle ges. På övre plan finner vi ett smart planerat allrum, ytterligare ett badrum med badkar ( dusch på entréplan) samt ytterligare två rogivande sovrum. De två rymliga klädkammarna löser alla förvaringsfrågor. Förrådet på tomten är som gjort för både förvaring, cyklar, barnvagn och verktyg. I samfälligheten ingår det garageplats, vatten, renhållning samt sophämtning. Här bor man lugnt, tryggt och barnvänligt. Här i ett av Rydebäcks attraktivaste områden för barnfamiljer kan du leva familjedrömmen fullt ut med lummiga strövområden och hav i närområdet. I området finns omtyckta skolor såväl som förskolor och närhet till vardaglig service som matbutik, vårdcentral, apotek, restauranger och gym. Här blir livspusslet en fröjd i vardagen. Helsingborgs puls är man på bekvämt avstånd från. I Rydebäck har man goda kommunikationsmöjligheter med såväl tågstation, buss, som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för dagpendlaren. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta trivsamma radhus för hela familjen.

 • Premium
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 13

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 795 000 kr
130 m²
5 rum
vån 2/3
6 987 kr/mån
36 885 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Olympia har vi nu nöjet att saluföra denna storslagna och påkostade våning med fem rum, två ljuvliga balkonger samt två garanterade p-platser. Detta är ett karismatiskt och bedårande hem som redan från början imponerar och överraskar. Bostaden har under åren varsamt renoverats och är i mycket gott skick. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Den luftiga och väldisponerade planlösningen om 130 kvm gör ingen besviken och erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett vackert boende på förstklassigt läge. Vad sägs om möjlighet till tre väl tilltagna sovrum, ett luftigt och ljust vardagsrum, ett modernt badrum som renoverades 2020 samt en uppskattad matsal som är perfekt att utgå ifrån vid sociala tillställningar. Lägg därtill ett rymligt och stilrent kök, en praktisk gäst-WC och en uppskattad klädkammare och du har ett boende perfekt för familjen. Bostadens två rymliga balkonger placerade på vardera sida av lägenheten erbjuder såväl morgonsol som kvällssol. Sammanfattningsvis är en inflyttningsklar och trivsam våning med ett härligt ljusinsläpp och som bör upplevas på plats. För dig med bil finns det möjlighet att hyra två p-platser ( 500 kr st) precis utanför fastigheten. I hjärtat av det anrika Jugendkvarteret på Olympia, bor du på ett lugnt och fridfullt läge (enkelriktad gata) skyddat från områdets omkringliggande trafik. Med 500 meter till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum. Välkommen till ett vackert hem. Kontakta ansvarig mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
 • Balkong
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
4 676 kr/mån
31 742 kr/m²

På anrika Tågaborg, närmare bestämt på Föreningsgatan 30 har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga och stilrena tvårummare med hiss från markplan och balkong belägen i solsäkert läge. Den generösa boytan om 66kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här välkomnas man av bland annat ett stort stilrent kök med utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för rejäl matgrupp. Vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett bjuder in till umgänge, här får du plats med både stor soffgrupp samt kontorshörna. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård och är belägen i solsäkert läge. Det rogivande sovrummet garanterar en god natts sömn och badrummet är praktiskt helkaklat. Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och på golvet vilar såväl vacker fiskbensparkett som stilrent parkettgolv. I den attraktiva månadsavgiften ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra tvårummare som bäst upplevs på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Flemminggatan 10

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
5 207 kr/mån
36 567 kr/m²

På anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra Flemminggatan 10 och denna ljusa och välplanerade trerummare med balkong i solsäkert läge. Bostaden har under dom senaste åren renoverats och är i bra skick, här är det bara att flytta in och börja njuta. Den väldisponerade boytan om 67kvm erbjuder bland annat ett modernt och funktionellt kök från IKEA (2018), ett modernt helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och luftigt och bjuder in till umgänge, här får man plats med både soffgrupp samt matgrupp. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen som är belägen i solsäkert läge. I månadsavgiften på 4912 kr ingår det vatten, värme, TV, bredband. Här bor man i en populär och välskött förening. Som ägare av lägenheten får du tillgång till två st förråd, ett på vinden, ett i källaren. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra trerummare som bäst upplevs på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 600 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 608 kr/mån
51 613 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande enrummare med extremt låg avgift. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2019 och genomsyras idag av påkostade, högkvalitativa, och tidstypiska materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 31kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett smart living boende på förstklassigt läge. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp? Lägg därtill ett charmigt sovloft samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2086kr ingår vatten, värme, kabel-tv. Här bor man i en av Tågaborgs vackraste fastigheter och med egen ingång. Sammanfattningsvis är detta ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med låg månadsavgift och med gångavstånd till centrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat nyligen renoverade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna stiliga lägenhet som bäst upplevs på plats!

 • Premium
Hallandsgatan 17, Övre Olympia, Helsingborgs kommun

Hallandsgatan 17

Villa
Övre Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
8 995 000 kr
204 + 85 m²
8 rum
573 m² tomt

Denna förtjusande och ståtliga villa, belägen på barnvänliga Övre Olympia erbjuder en otroligt generös boyta fördelad över tre plan. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Hemmet är präglat av ljusa, sociala ytor vilket gör det till en perfekt samlingspunkt för både vardag och fest. Ett flertal sovrum ger möjlighet till både privatliv och utrymme för övernattande gäster. Trädgården är lättskött men ändå utformad med tanke på barnens lek och rörelse. Här erbjuds också carport och förråd. I hemmet finns två badrum plus ett gäst-wc vilket underlättar morgon- och kvällsrutinerna. Köket är rymligt och inbjudande, och vardagsrummet bjuder på både charm och plats för umgänge. Denna villa är ett utmärkt alternativ för familjen som söker ett särpräglat och vackert boende. Nere i källarplan finns idag ett flertalet rum till befogande och endast fantasin sätter gränser till hur du formar ditt egna trivsamma hem. Detta hus presenterar en mängd investeringsmöjligheter tack vare sin generösa boyta på 204 kvadratmeter och biyta på 85 kvadratmeter. Dess storlek ger potential att omvandlas till ett flerfamiljshus, vilket kan ge goda inkomstmöjligheter för den framtida ägaren. Med sådan riklig yta kan huset anpassas efter olika behov och preferenser. Dess möjlighet att omvandlas till ett flerfamiljshus innebär att det också kan fungera som en inkomstgenererande fastighet, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för de som söker en investering snarare än ett enda bostadsalternativ. Oavsett om du planerar att använda huset som en enda familjebostad eller utnyttja dess potential som flerfamiljshus, är dess generösa boyta och flexibilitet vad som verkligen gör detta hus unikt. Denna ståtliga fastighet är förbesiktigad, se mer under dokument på Bjurfors hemsida. Det omtyckta och trivsamma området består av härliga promenadstråk och vacker natur, blandad bebyggelse av villor från 1900-talets första hälft samt flerfamiljshus. I närområdet finns bra utbud av service och kommunikation i form av dagis, skola samt mindre centrum med mataffär, frisör, konditori, pizzeria och mycket mer. God kollektivtrafik som snabbt och smidigt tar dig ner till city. Varmt välkommen till ditt framtida drömhem - helt i egen smak! Kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Plus
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 37

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2
5 326 kr/mån
49 086 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande trerummare belägen på perfekt gavelläge. Här har man privilegiet att bo granne med havet och i en boende miljö som är få förunnad. Den generösa och välplanerade boytan om 87,5 kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett luxuöst och modernt boende. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Från vardagsrummet når man den rymliga och välplanerade balkongen som både erbjuder förmiddags samt kvällssol, här kan du sitta och njuta samtidigt som du kan följa färjornas färd över vattnet. Bostadens två sovrum är båda lättmöblerade och garanterar en god natts sömn. I master bedroom har vi en praktisk skjutdörrsgarderob och i andra sovrummet en uppskattad klädkammare. Det moderna helkaklade badrummet av generös storlek erbjuder dusch, tvättkommod, WC, spegelskåp, samt utmärkta tvättmöjligheter. Detta är ett boende som redan från början imponerar och överraskar. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och i större delen av bostaden vilar vacker 3-stavs parkett. Som ägare av lägenheten får du tillgång till 1 st källarförråd. Oceanhamnen är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Via gång- och cykelbro nås området direkt från Knutpunkten/Helsingborg City, vilket är nära och bekvämt för pendlaren samt för att kunna ta del av hela centrala Helsingborgs utbud av butiker, restauranger och service. Bron leder även till den nya Varvsparken i den f d dockan. Oceanpiren trevliga gångstråk längs kajerna samt ett öppet torg. Längs kanalen och ut mot sundet finns ett trädäck att slå sig ner på med en kopp kaffe, en bok eller kanske för att titta på färjorna till Helsingör som passerar precis utanför. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta vackra hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karl X Gustavs gata 24B, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs gata 24B, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 24B, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 24B

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
3 961 kr/mån
37 803 kr/m²

Exklusiv sekelskifteslägenhet - en totalrenoverad bostadsdröm som bjuder på en ytterst kvadratsmart öppen planlösning, tidlösa materialval och stor balkong mot lugn innergård. Vardagsrum, matplats och kök smälter samman i en socialt formidabel planlösning. De två sovrummen av generös storlek är svalt belägna i österläge. Förvaringen löses perfekt genom den generösa garderobsväggen, plats för ytterligare garderober och det stora källarförrådet om 10 kvm. Två faktorer som behöver upplevas på plats; de otroligt väldisponerade kvadratmetrarna som får lägenheten att upplevas större än 66 m², samt den genomgående planlösningen som ger ett härligt ljusflöde. Lugnet från de två sovrummen belägna mot innergården är en annan uppskattad aspekt. Den så magiska känslan i bostaden skapas av de tidstypiska detaljerna från 1900-talets början. Eller vad sägs om en takhöjd om tre meter med stuckaturer och takrosetter, originalgolv, höga socklar och spegeldörrar. Lägg där till den perfekta kombinationen av gammalt och nytt. Likväl som ursprungsdetaljerna är lätta att älska, är de moderna inslagen enkla att leva med. Med kvalitet i fokus och känsla för materialval har kök flyttats från ett rum till ett annat för en öppen planlösning och för att skapa ett extra sovrum. Badrum byggts om, tvättmaskin/torktumlare installerats och genomgående stilrena materialval med god bra förvaring installerats. Fastigheten har under 2018 genomgått en omfattande renovering som bland annat innefattar nya hissar, nya välisolerade fönster, renoverad fasad, renoverat tak, vertikala avloppsstammar delvis bytta, nya kall- och varmvattenstammar, renoverat/ byggt nya balkonger, nya låssystem till entrédörrar och port samt fräschat upp innergård alldeles nyligen. Från de södra delarna av Helsingborgs kanske vackraste stadsdel, Tågaborg, har du endast 700 meter till stranden och 100 meter ner till prunkande Vikingsbergsparken. Alldeles nedanför finner du även vackra Landborgspromenaden som leder en vidare hela vägen till Pålsjö skog. Och med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Läget du inte får gå miste om, mitt på Tågaborgs paradgata - välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre långvinkelsgatan 31

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
4 832 kr/mån
32 829 kr/m²

Denna trivsamma och välplanerade trerummare är belägen i ett lugnt cityläge, men ändå nära allt vad staden har att erbjuda. En attraktiv planlösning gör detta hem till en dröm för den som söker både lugn och tillgänglighet. Två rogivande sovrum ger plats för både avkoppling och vila. Ett är perfekt för en dubbelsäng medan det andra kan användas som hemmakontor eller gästrum. Det luftiga och ljusa vardagsrummet erbjuder en inbjudande miljö för avslappning, spelkvällar eller filmkvällar. Köket är både praktiskt och modernt med gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matintresserade. Badrummet renoverades 2017 med kvalitetsdokument vilket bidrar till lägenhetens höga standard. I hallen finns garderober för goda förvaringsmöjligheter vilket gör det enkelt att hålla ordning på kläder och skor. Lägenheten ligger i Helsingborg, Skåne län, där du har närhet till restauranger och apotek vilket ger dig allt du behöver inom räckhåll. Som ägare av lägenheten får man tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, stränder, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
 • Uteplats
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 14:30
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 20

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/4
5 035 kr/mån
40 242 kr/m²

På en av Helsingborgs mysigaste och mest populära gator saluförs nu denna fantastiska bostad i absolut toppskick! Bostadsytan är generös, liksom ljusinsläppet som får fritt flöde genom vackra fönster mot stans mysigaste gata. Vardagsrum, matsal och kök ligger i fil med fönster ut mot Fågelsångsgatan. I rummen löper en röd linje av sofistikerad elegans genom tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, fiskbensparkett och stora vackra fönster. Sovrummet är lugnt beläget mot grönskande landborgen. Lyxig walk-in-closet med heltäckningsmatta som även kan användas som ytterligare ett sovrum eller arbetsrum. En helkaklad toalett, samt ett separat helkaklat duschrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Här kan man flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller energi på kostsamma renoveringar. Här bor man på ett strategiskt optimalt läge med närhet till grönskande promenadstråk och Helsingborgs stadskärna bara runt hörnet. Helsingborg Centralstation med fantastiska pendlingsmöjligheter, ett rikt restaurangutbud och Öresund för salta dopp nås på bara några få minuters promenad!    Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Bob Kjellsson för visning av denna inflyttningsklara lägenhet på perfekt läge! 

 • Premium
Ädelrosgatan 15, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun

Ädelrosgatan 15

Lägenhet
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/4
6 247 kr/mån
27 849 kr/m²

Varmt välkommen till Ädelrosgatan 15 och till denna stilrena och inflyttningsklara trerummare (tidigare 4a) med härligt ljusinsläpp och två balkonger. Här bor man modernt och bekvämt med hiss från markplan och möjlighet till p-plats för ynka 300 kr i månaden. Bostäderna uppfördes 2017 där den röda tråden var att skapa ett smakfullt, bekymmersfritt och hållbart hem. Nuvarande ägare har rivit en vägg för att skapa en social och trivsam matplats men vid behov kan matsalen enkelt förädlas till ett tredje sovrum om så önskas. Se alternativ planlösning för inspiration. Den genomtänka boytan om 86 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av ett lyxigt och modernt boende, vad sägs om två rogivande och lättmöblerade sovrum, ett stilrent HTH kök med alla tänkbara bekvämligheter, ett öppet och ljust vardagsrum samt ett modernt helkaklat badrum med golvvärme och utmärkta tvättmöjligheter. Bostadens två balkonger ( varav den ena väldigt rymlig och inglasad) sätter guldkant på vardagen och förrådet som tillhör bostaden är både rymligt och praktiskt. För dig med bil finns det möjlighet till att hyra p-plats precis utanför entrédörren. Här bor ni med kort gångavstånd till grönområdet Filborna skogspark där ni har möjlighet till högst varierande naturupplevelser och goda möjligheter till rekreation, lek och friluftsliv. Ett stort antal promenadvägar och stigar gör det möjligt att röra sig runt i området under hela året. Där kan ni följa årstidernas växlingar, med vårens första blommor, sommarens rika grönska och höstens färger i orange och rött. Till och från området finns goda kommunikationer in till Helsingborgs centrum på bara några minuter. I närområdet finns lekplatser, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem som redan från början imponerar och överraskar.

 • Balkong
 • Hiss
Tågagatan 76, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 76

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 093 kr/mån
39 900 kr/m²

Varmt välkommen till Tågagatan 76 och till denna ljusa och trivsamma tvårummare med tilltalande planlösning, härligt ljusinsläpp, balkong med både morgon och kvällssol samt med låg avgift. Den väldisponerade boytan om 50kvm erbjuder bland annat ett rymligt och rogivande sovrum av generös storlek och med exemplariska förvaringsmöjligheter, ett fräscht och helkaklat badrum med golvvärme samt en välkomnande hall. Vardagsrummet och köket ligger i en modern och öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Här umgås man gärna med vänner och familj. Väggarna är genomgående släta och målade och i majoriteten av lägenheten löper ett stilrent ljust parkettgolv. Som ägare av lägenheten får du tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. I fastigheten ligger anrika Börjes Konditori och vackra Pålsjöskog är också endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna trivsamma bostad som bäst upplevs på plats!

 • Plus
 • Balkong
Malmögatan 7B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Malmögatan 7B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 095 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 429 kr/mån
24 333 kr/m²

På populära Eneborg, närmare bestämt på Malmögatan 7b har vi nu nöjet att presentera denna rymliga och inflyttningsklara 1,5a med ljuvlig balkong i solsäkert läge. Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 45 kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett trivsamt och välplanerat boende i populärt område. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp. Lägg där till ett rogivande sovrum samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående vita i lägenheten och i större delen av lägenheten vilar ett stilrent laminatgolv. Från vardagsrummet når man den trivsamma balkongen belägen i solsäkert läge. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två förråd, ett på vinden ett i källaren. Här bor man i en populär och stabil HSB-förening med duktig och engagerad styrelse. Finns möjlighet att hyra antingen garage eller p-plats. På Eneborg bor du på bekvämt gångavstånd till både Campus och Helsingborg centrum och dess rika utbud av restauranger, butiker, kultur och smidiga pendlingsmöjligheter. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, grönskande Viskängen och mycket mer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Plus
 • Balkong
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 16:30
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3 350 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 1/4
3 407 kr/mån
60 469 kr/m²

På randen av landborgsbranten står denna nyproducerade fastighet och stolt blickar ut över Öresund och stadens takåsar. Detta är det ultimata boendet för dig som söker något särpräglat och inflyttningsklart. Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på första parkett. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och den magiska utsikten gör sig ständigt påmind. Här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Genom vardagsrummet når ni bostadens uteplats som är väl tilltagen. Köksfabrikatet är HTH och tillsammans med den påkostade bänkskivan och de integrerade vitvarorna är detta ett kök för den kräsne. Vidare in i bostaden finner ni ett väl tilltaget master bedroom som har goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Nyligen renoverade ICA Borgen med sina generösa öppettider är endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson eller Hugo Rossander för visning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Rektorsgatan 10A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Rektorsgatan 10A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 10A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 10A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 688 kr/mån
36 944 kr/m²

På populära Slottshöjden har vi nu nöjet att presentera denna stilrena och välplanerade tvårummare i stabil och solid bostadsrättsförening. Bostaden har genom åren smakfullt renoverats och är idag i gott skick, här är det bara att flytta in och börja njuta. Bostaden är belägen högst upp i huset på våning 5 av 5 dit du bekvämt tar dig med hiss. Här bor du på högt och fritt läge med trevlig utsikt, fantastiskt ljusinsläpp samt minimal insyn. Den genomtänka boytan om 54 kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett förtjusande hem på attraktivt läge. Vad sägs om ett modernt och funktionellt kök med plats matgrupp, ett rogivande sovrum av generös storlek och med goda förvaringsmöjligheter samt ett praktiskt badrum. Vardagsrummet är av generös storlek och garanterar trevliga stunder med familj och vänner, här får du enkelt plats med både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet når du även bostadens trivsamma balkong belägen i solsäkert läge. I anslutning till hallen finns en rymlig och praktisk klädkammare och i majoriteten av lägenheten vilar ett stilrent laminatgolv. Som ägare av lägenheten får du tillgång till ett praktiskt källarförråd och i den låga månadsavgiften på 3688 kr ingår det vatten, värme samt bredband. Här bor man i en populär och välskött förening med låg avgift och duktig och engagerad styrelse. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tågagatan 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
2 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 227 kr/mån
50 893 kr/m²

I hjärtat av Tågaborg, precis ovanför Tågabacken har vi nu det stora nöjet att saluföra denna vackert renoverade bodröm med attraktiv planlösning samt en ljuvlig och rymlig balkong med vacker Öresundsutsikt. Detta är det ultimata hemmet för dig som söker något särpräglat och inflyttningsklart på förstklassigt läge. Hemmet har under de senaste åren genomgått en påkostad och omfattande renovering och genomsyras idag av stilsäkra och högkvalitativa materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta utan att verken lägga tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den strategiskt genomtänka boytan om 56 kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Det nyrenoverade köket och vardagsrummet ligger i en modern öppen planlösning och garanterar trevliga och minnesvärda stunder med familj och vänner. Här ifrån når man bostadens magiska balkong. Bostadens sovrum vetter ut mot föreningens grönskande innergård och det moderna helkaklade badrummet med golvvärme erbjuder utmärkta tvättmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta ett storslaget boende som redan från början imponerar och överraskar. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra bostad som bäst upplevs på plats!

 • Balkong
Oceankajen 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Oceankajen 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3
5 205 kr/mån
57 394 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att presentera denna förtjusande och nyproducerade fyrarummare med exceptionell planlösning. Detta är det ultimata hemmet för familjen som söker något inflyttningsklart boende i havsnära miljö. Denna förtjusande fyrarummaren är belägen på våning 3 dit du bekvämt tar dig med hiss från markplan. Den generösa boytan om 94 kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett luxuöst boende på förstklassigt läge. Vad sägs om tre rogivande sovrum, ett modernt helkaklat badrum med golvvärme och utmärkta tvättmöjligheter samt ett praktisk gäst-WC. Vardagsrummet och det påkostade köket med alla tänkbara bekvämligheter ligger i en modern öppen planlösning. Denna bostad stoltserar med två unika balkonger, den första balkongen erbjuder vidsträckta vyer över Öresunds klarblåa vatten och den inglasade balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård blir snabbt favoritplatsen från sen höst till tidig vår. Här bor man med garanterad livskvalité och i en boendemiljö som är få förunnad. Nuvarande ägare har gjort ett flertalet smakfullt utvalda tillval vilket genererat i en hög boendestandard. Detta är ett hem som redan från början imponerar och överraskar. Som ägare av lägenheten får du tillgång till ett praktiskt källarförråd. Den klimatsmarta stadsdelen Oceanhamnen, är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Första etappen ligger på Oceanpiren. Kommunen har många spännande visioner för området de kommande åren. Visionen med Oceanhamnen är att säkerställa en ekonomisk, miljömässig och socialt hållbar stadsutveckling. Med innovation och nytänkande är bostäderna utformade för ett hållbart levnadssätt där man på sikt siar att systemet kommer minska utsläppen av miljöpåverkande växthusgaser med 50 procent i området. Läs mer på kommunens hemsida. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem för hela familjen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Övre Nytorgsgatan 85B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 85B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
825 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 800 kr/mån
14 865 kr/m²

Välkommen till Övre Nytorgsgatan 85B! På populära Eneborg finns det nu möjlighet att förvärva denna trivsamma och välplanerade tvårummare med härlig balkong. Den genomtänka planlösningen om 55,5 kvm erbjuder bland annat ett ljust och trivsamt vardagsrum, ett praktisk kök samt ett helakaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin. Master bedroom garanterar en god natts sömn och har ypperliga förvaringsmöjligheter tack vare den stora skjutdörrsgarderoben. Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen som sätter guldkant på vardagen. Här bor man i en populär och välskött HSB förening. Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med gångavstånd till Campus och Helsingborg centrum. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, goda bussförbindelser, grönskande Viskängen och mycket mer. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

 • Plus
 • Balkong
Regementsvägen 12B, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 195 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/9
3 176 kr/mån
32 297 kr/m²

Varmt välkommen till Regementsvägen 12b och till denna nyproducerade enrummare med stor och härlig balkong. Fastigheten stod färdig under 2021, detta är ett utmärkt tillfälle för dig som söker något nytt och inflyttningsklart. Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 37kvm gör ingen besviken och erbjuder bland annat ett ljust och rymligt rum där man enkelt får plats med ett påkostat kök med matplats, soffgrupp samt sovdel. Badrummet med golvvärme är av generös storlek och erbjuder utmärkta tvättmöjligheter. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare som löser alla förvaringsproblem, vid behov får man även plats med ett skrivbord. Bostadens rymliga balkong sätter guldkant på vardagen. Balkongen är belägen långt ifrån trafikens brus, här sitter man och njuter och blickar ut över grönområde. Detta är ett ypperligt tillfälle för förstagångsköparen, studenten eller varför inte för pendlaren? I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2647 kr ingår det uppvärmning, kallvatten samt TV-basutbud. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd belägen i separat byggnad på gården. Stadsdelens centrum växer ständigt och har småbutiker, postservice, frisör, vårdcentral samt apotek. I närområdet finns även ICA Maxi, City Gross, Netto och Lidl. Bussen till Helsingborgs centrum går var tionde minut under högtrafik och stannar i nära anslutning till bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Bob Kjellsson för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20