Mäklare Bob Kjellsson

Bob Kjellsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 13

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 795 000 kr
130 m²
5 rum
vån 2/3
6 987 kr/mån
36 885 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Kung Kristoffers gata 25, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Kung Kristoffers gata 25, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kung Kristoffers gata 25, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kung Kristoffers gata 25

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
155 m²
4 rum
vån 1
6 362 kr/mån
27 710 kr/m²

På förstklassigt läge i city, med grönskande Slottshagen som närmsta granne finner vi denna pampiga fyrarummare belägen i vacker fastighet. Tack vare den genomtänka planlösningen är detta det ultimata cityboendet för hela familjen. Den trivsamma känslan i bostaden skapas av de välbevarade och tidstypiska detaljerna från byggåret. Vad sägs om generös takhöjd med takrosetter, fungerande öppen spis, förtjusande fönsterpartier samt vacker fiskbensparkett. Här möts modern funktion med äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande sätt. Den generösa boytan om 155kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett förtjusande cityboende. På entréplan finner vi bland annat ett modernt helkaklat badrum med golvvärme, mysigt allrum med öppen spis samt smarta förvaringslösningar. Hemmets hjärta och naturliga samlingspunkt är vardagsrummet och köket som ligger i öppen planlösning. Här spenderar man gärna tid med familj och vänner över en vällagad middag. Dom två sovrummen garanterar en god natts sömn varav master bedroom är av ovanligt generös storlek. En trappa ner finner vi utmärkta tvättmöjligheter, dressingrom samt ytterligare ett rogivande sovrum som är som gjort för tonåringen eller dina gäster. I anslutning till sovrummet finns lyxigt nog även ett badkar samt WC. Här bor ni med den omtyckta Slottshagen som er närmsta granne och kan alltid njuta av fåglarnas kvitter och vackra omgivningar! Här kan ni njuta av den vackra parken som ligger precis intill husknuten med stora grönytor, höga träd och små promenadstigar där hundägarna trängs på morgnarna. En försommarkväll är stämningen nästan magisk. Det skyddade läget intill Slottshagen är svårslaget. Det är även gångavstånd till skolor, förskolor samt kommunikationer och all tänkbar service. Här bor ni trots det lugna läget uppe vid parken endast ett stenkast från Helsingborgs centrum. Här finner ni både mysiga restauranger och trevliga butiker. Mycket nära ligger också Helsingborgs konserthus samt stadsteatern. Norra hamnen och Gröningen ligger endast en kortare promenad från porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för tidsbokning!

  • Premium
  • Hiss
Skogsdungegatan 5E, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:15
Skogsdungegatan 5E, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsdungegatan 5E, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsdungegatan 5E

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 395 000 kr
69 m²
3 rum
5 088 kr/mån
20 217 kr/m²

Varmt välkommen till Skogsdungegatan 5E och till denna rymliga och inflyttningsklara bostad belägen bland lugna och grönskande omgivningar samt med garanterad p-plats. Ta trappan upp till loftgången och stig in genom er ytterdörr till hallen. Här finns en stor klädkammare och goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är målade i en behaglig färg och på golvet breder en ekparkett ut sig som följer likt en röd tråd genom hela lägenheten. Till höger ligger det rymliga sovrummet med inbyggda garderober och plats för skrivbordshörna. Ett behagligt rum som gjort för avkoppling. Gott om plats finns för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå för de som önskar. Till vänster från hallen sett ligger badrummet med utmärkt tvättdel, dusch, WC och kommod. Vidare in i lägenheten kommer ni till kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Köket ger ett stilrent intryck med sina nymålade köksluckor och rostfria vitvaror. Här finns matplats för många gäster. I vardagsrumsdelen ryms stor soffa och fåtölj. Fönsterna i två väderstreck utgör ett vackert blickfång. Tack vare rummets utformning och många fönster finns här dessutom möjlighet att dela av för att på så vis skapa en trea med ett extra sovrum om så önskas. Från vardagsrummet når man den rymliga och trivsamma balkongen beläget i solsäkert läge, detta blir den självklara platsen för er och gästerna under årets sommarhalvår. Inom kort avstånd finns både trevliga promenadstråk och goda kommunikationer in till centrala Helsingborg i form av buss och tåg. Väla med sitt stora utbud är endast någon minuts bilfärd bort. Detta är kort och gott ett komplett och bekvämt boende med en härlig och hemtrevlig känsla! Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Balkong
Kullagatan 44, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Sön 31 mar kl 11:00

Kullagatan 44

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 795 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/4
6 069 kr/mån
36 143 kr/m²

I hjärtat av city och med hela stadens utbud precis utanför porten har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade fyrarummare. Här bor man på absolut förstklassigt läge och i en charmig fastighet anno 1855 med stort historiskt värde. Den generösa boytan om 105kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett förtjusande cityboende. Vad sägs som tre rogivande sovrum i fil, ett stilrent och funktionellt kök samt ett lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp och där du enkelt får plats med både soff och matgrupp. Det moderna badrummet i sobra harmoniska färger är påkostat och totalrenoverades 2016. Här finns både dusch och badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen. Som köpare av en bostad i Brf Magasinet bor du i en stabil och populär förening och får så mycket mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar nämligen över en ljuvligt grönskande innergård med ett flertalet uteplatser. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett rymligt källarförråd som är beläget på entréplan. Här har du badrocksavstånd till salta dopp i sundet och stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen alldeles utanför porten. En kort promenad från bostaden finner du Kullagatan med bland annat välsorterade mataffären ICA Nära City och prunkande Öresundsparken. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellson för visning av detta underbara hem som bäst upplevs på plats.

  • Plus
  • Hiss
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönegatan 22

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
115 + 11 m²
6 rum
497 m² tomt

På lugn gata i barnvänliga Ödåkra har vi nu nöjet att presentera Grönegatan 22 och detta trivsamma 1,5 plans hus med tilltalande planlösning, uterum och lättskött trädgård. Bostaden har genom åren varsamt renoverats, se mer under renoveringar. Här bor man bland lugna omgivningar men ändå närma till både kommunikation, skola samt shopping. Den väldisponerade boytan om 115kvm fördelas strategiskt över två plan. På entréplan erbjuds bland annat ett ljust och socialt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matplatsen, ett stilrent och funktionellt kök, två rogivande sovrum, en praktisk gäst-WC samt badrum med tvättmöjligheter. Från köket når man husets inglasade uterum. På övre plan erbjuds ett socialt allrum samt ytterligare två välplanerade sovrum. Bilen parkerar du smidigt på den stenlagda uppfarten och trädgården är belägen i solsäkert läge och är av precis lagom storlek för både barn med spring i benen som växter av varierande flora. Huset är förbesiktigat, se mer under-https://www.bjurfors.se/contentassets/ef8a9502750243dc8b0f5ef4bec391f2/utlatande_gronegatan_22.pdf Önskat tillträde Juni / juli. Här bor ni i en lugn idyll men ändå nära till det mesta. Gläntanskolan i Ödåkra har undervisningsgrupper för F-9. Det finns även flera förskolor i området. På kort avstånd når man utmärkta kommunikationer som tåg och buss, Väla Centrum med allt vad det innebär med shopping, matbutiker, gym, caféer och restauranger med mera. På ca 15 minuter når man stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Drottninggatan 212B, Norr, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30
Drottninggatan 212B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 212B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 212B

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 695 000 kr
112,8 m²
4 rum
8 878 kr/mån
59 353 kr/m²

På bästa läge mellan strandkanten och landborgens grönska ligger detta unika och särpräglade boende med underbar utsikt över Öresund och Danmark. Här tittar du ut och får den vackraste och mest varierande tavla som finns: Öresund sjuder av båtliv och spännande väderskriftningar som gör din vardag till ett äventyr. Välkommen till Drottninggatan 212b och till denna förtjusande fyrarummare på första parkett med attraktiv planlösning och rymlig balkong samt unik uteplats med sällan skådad utsikt. Här bor man med garanterad livskvalité och i en boendemiljö som är få förunnad! Den moderna planlösningen om 112,8 kvm fördelar sig strategiskt över två plan. På entréplan erbjuds bland annat ett modernt och funktionellt kök, ett rogivande master bedroom samt ett modernt helkaklat badrum med utmärkta tvättmöjligheter. Vardagsrummet är luftigt och socialt och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här följer du färjornas färd över vattnet såväl sittandes som stående. De generösa fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen. En trappa ner finner du ytterligare ett vardagsrum, ett sovrum med stor skjutdörrsgarderob, ett stilrent renoverat badrum samt utmärka förvaringsmöjligheter. För dig med bil så ingår en garanterad parkeringsplats i garage där det även finns lite förrådsutrymme. Infrastruktur är dragen för laddstolpar till elbilar och egen laddbox finns monterad i garaget. Med badrocksavstånd till salta dopp i sundet, ett fåtal steg till Pålsjö Naturreservat och med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Strandpromenaden leder bl.a. vidare till ett flertal vita sandstränder, stans mest välrenommerade restauranger och moderna kallbadhusen Pålsjöbaden samt Kallis. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Uteplats
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 14A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2
6 734 kr/mån
35 643 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg finner vi denna förtjusande trerummare belägen i en vacker fastighet som minner om en svunnen tid. Här erbjuds ett inflyttningsklart hem fullt med karaktär. Den väldisponerade boytan om 70kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett bedårande hem på förstklassigt läge. Nuvarande ägare har förädlat planlösningen och öppnat upp mellan matsal och vardagsrum vilket generat i en öppen social planlösning som ligger helt rätt i tiden och kommer garanterar minnesvärda stunder med vänner och familj. De stora generösa fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket är stilrent och funktionellt och erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sovrummet med sina utmärkta förvaringsmöjligheter är rogivande och av generös storlek, härifrån når du även den trivsamma balkongen där man gärna intar morgonkaffet. Badrummet är fräscht och helkaklat i sobra färger. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två st förråd till lägenheten, ett på vinden ett i trapphuset. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta inflyttningsklara och förtjusande hem som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Flemminggatan 10

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
5 207 kr/mån
36 567 kr/m²

På anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra Flemminggatan 10 och denna ljusa och välplanerade trerummare med balkong i solsäkert läge. Bostaden har under dom senaste åren renoverats och är i bra skick, här är det bara att flytta in och börja njuta. Den väldisponerade boytan om 67kvm erbjuder bland annat ett modernt och funktionellt kök från IKEA (2018), ett modernt helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och luftigt och bjuder in till umgänge, här får man plats med både soffgrupp samt matgrupp. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen som är belägen i solsäkert läge. I månadsavgiften på 4912 kr ingår det vatten, värme, TV, bredband. Här bor man i en populär och välskött förening. Som ägare av lägenheten får du tillgång till två st förråd, ett på vinden, ett i källaren. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra trerummare som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 350 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 1/4
3 407 kr/mån
60 469 kr/m²

På randen av landborgsbranten står denna nyproducerade fastighet och stolt blickar ut över Öresund och stadens takåsar. Detta är det ultimata boendet för dig som söker något särpräglat och inflyttningsklart. Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på första parkett. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och den magiska utsikten gör sig ständigt påmind. Här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Genom vardagsrummet når ni bostadens uteplats som är väl tilltagen. Köksfabrikatet är HTH och tillsammans med den påkostade bänkskivan och de integrerade vitvarorna är detta ett kök för den kräsne. Vidare in i bostaden finner ni ett väl tilltaget master bedroom som har goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Nyligen renoverade ICA Borgen med sina generösa öppettider är endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson eller Hugo Rossander för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
4 676 kr/mån
31 742 kr/m²

På anrika Tågaborg, närmare bestämt på Föreningsgatan 30 har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga och stilrena tvårummare med hiss från markplan och balkong belägen i solsäkert läge. Den generösa boytan om 66kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här välkomnas man av bland annat ett stort stilrent kök med utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för rejäl matgrupp. Vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett bjuder in till umgänge, här får du plats med både stor soffgrupp samt kontorshörna. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård och är belägen i solsäkert läge. Det rogivande sovrummet garanterar en god natts sömn och badrummet är praktiskt helkaklat. Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och på golvet vilar såväl vacker fiskbensparkett som stilrent parkettgolv. I den attraktiva månadsavgiften ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra tvårummare som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 8

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 141 kr/mån
32 716 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden, närmare bestämt på Lilla Möllevångsgatan 8 har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade trerummare med exemplarisk planlösning och härligt ljusinsläpp. Bostaden har under de senaste året varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den rymliga och genomtänka planlösningen om 81kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren till denna vackra bodröm. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök med alla tänkbara bekvämligheter och med plats för rejäl matgrupp, ett ljust och socialt vardagsrum samt en trivsam matplats som naturligt blir familjens samlingspunkt. Hemmets två sovrum vetter mot föreningens rogivande innergård och garanterar en god natts sömn. Det moderna och påkostade badrummet (kvalitetsdokument finns) erbjuder naturligtvis även på goda tvättmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen till detta inflyttningsklara hem som bäst upplevs på plats. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre långvinkelsgatan 31, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre långvinkelsgatan 31

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
4 832 kr/mån
31 513 kr/m²

Denna trivsamma och välplanerade trerummare är belägen i ett lugnt cityläge, men ändå nära allt vad staden har att erbjuda. En attraktiv planlösning gör detta hem till en dröm för den som söker både lugn och tillgänglighet. Två rogivande sovrum ger plats för både avkoppling och vila. Ett är perfekt för en dubbelsäng medan det andra kan användas som hemmakontor eller gästrum. Det luftiga och ljusa vardagsrummet erbjuder en inbjudande miljö för avslappning, spelkvällar eller filmkvällar. Köket är både praktiskt och modernt med gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matintresserade. Badrummet renoverades 2017 med kvalitetsdokument vilket bidrar till lägenhetens höga standard. I hallen finns garderober för goda förvaringsmöjligheter vilket gör det enkelt att hålla ordning på kläder och skor. Som ägare av lägenheten får man tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, stränder, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 600 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 608 kr/mån
51 613 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande enrummare med extremt låg avgift. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2019 och genomsyras idag av påkostade, högkvalitativa, och tidstypiska materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 31kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett smart living boende på förstklassigt läge. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp? Lägg därtill ett charmigt sovloft samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2086kr ingår vatten, värme, kabel-tv. Här bor man i en av Tågaborgs vackraste fastigheter och med egen ingång. Sammanfattningsvis är detta ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med låg månadsavgift och med gångavstånd till centrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat nyligen renoverade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna stiliga lägenhet som bäst upplevs på plats!

  • Premium
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 37, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 37

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2
5 326 kr/mån
49 086 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande trerummare belägen på perfekt gavelläge. Här har man privilegiet att bo granne med havet och i en boende miljö som är få förunnad. Den generösa och välplanerade boytan om 87,5 kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett luxuöst och modernt boende. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Från vardagsrummet når man den rymliga och välplanerade balkongen som både erbjuder förmiddags samt kvällssol, här kan du sitta och njuta samtidigt som du kan följa färjornas färd över vattnet. Bostadens två sovrum är båda lättmöblerade och garanterar en god natts sömn. I master bedroom har vi en praktisk skjutdörrsgarderob och i andra sovrummet en uppskattad klädkammare. Det moderna helkaklade badrummet av generös storlek erbjuder dusch, tvättkommod, WC, spegelskåp, samt utmärkta tvättmöjligheter. Detta är ett boende som redan från början imponerar och överraskar. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och i större delen av bostaden vilar vacker 3-stavs parkett. Som ägare av lägenheten får du tillgång till 1 st källarförråd. Oceanhamnen är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Via gång- och cykelbro nås området direkt från Knutpunkten/Helsingborg City, vilket är nära och bekvämt för pendlaren samt för att kunna ta del av hela centrala Helsingborgs utbud av butiker, restauranger och service. Bron leder även till den nya Varvsparken i den f d dockan. Oceanpiren trevliga gångstråk längs kajerna samt ett öppet torg. Längs kanalen och ut mot sundet finns ett trädäck att slå sig ner på med en kopp kaffe, en bok eller kanske för att titta på färjorna till Helsingör som passerar precis utanför. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta vackra hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rektorsgatan 10A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Rektorsgatan 10A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 10A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 10A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 836 kr/mån
35 093 kr/m²

På populära Slottshöjden har vi nu nöjet att presentera denna stilrena och välplanerade tvårummare i stabil och solid bostadsrättsförening. Bostaden har genom åren smakfullt renoverats och är idag i gott skick, här är det bara att flytta in och börja njuta. Bostaden är belägen högst upp i huset på våning 5 av 5 dit du bekvämt tar dig med hiss. Här bor du på högt och fritt läge med trevlig utsikt, fantastiskt ljusinsläpp samt minimal insyn. Den genomtänka boytan om 54 kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett förtjusande hem på attraktivt läge. Vad sägs om ett modernt och funktionellt kök med plats matgrupp, ett rogivande sovrum av generös storlek och med goda förvaringsmöjligheter samt ett praktiskt badrum. Vardagsrummet är av generös storlek och garanterar trevliga stunder med familj och vänner, här får du enkelt plats med både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet når du även bostadens trivsamma balkong belägen i solsäkert läge. I anslutning till hallen finns en rymlig och praktisk klädkammare och i majoriteten av lägenheten vilar ett stilrent laminatgolv. Som ägare av lägenheten får du tillgång till ett praktiskt källarförråd och i den låga månadsavgiften på 3836 kr ingår det vatten, värme samt bredband. Här bor man i en populär och välskött förening med låg avgift och duktig och engagerad styrelse. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 20

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/4
5 035 kr/mån
40 242 kr/m²

På en av Helsingborgs mysigaste och mest populära gator saluförs nu denna fantastiska bostad i absolut toppskick! Bostadsytan är generös, liksom ljusinsläppet som får fritt flöde genom vackra fönster mot stans mysigaste gata. Vardagsrum, matsal och kök ligger i fil med fönster ut mot Fågelsångsgatan. I rummen löper en röd linje av sofistikerad elegans genom tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, fiskbensparkett och stora vackra fönster. Sovrummet är lugnt beläget mot grönskande landborgen. Lyxig walk-in-closet med heltäckningsmatta som även kan användas som ytterligare ett sovrum eller arbetsrum. En helkaklad toalett, samt ett separat helkaklat duschrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Här kan man flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller energi på kostsamma renoveringar. Här bor man på ett strategiskt optimalt läge med närhet till grönskande promenadstråk och Helsingborgs stadskärna bara runt hörnet. Helsingborg Centralstation med fantastiska pendlingsmöjligheter, ett rikt restaurangutbud och Öresund för salta dopp nås på bara några få minuters promenad!    Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Bob Kjellsson för visning av denna inflyttningsklara lägenhet på perfekt läge! 

  • Premium
Stendösgatan 2, Gantofta, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Stendösgatan 2, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 2
Stendösgatan 2, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 3

Stendösgatan 2

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 750 000 kr
132 + 128 m²
4 rum
990 m² tomt

I populära och barnvänliga Gantofta har vi nu nöjet att saluföra Stendösgatan 2 och denna välplanerade och rymliga familjevilla belägen på perfekt gavelläge och på lugn återvändsgata. Här bor man lugnt, tryggt och barnvänligt. Den välplanerade och insynsskyddade trädgården i solsäkert läge är inramad av grönska av en varierande flora och är som gjord för barn med mycket spring i benen. Här växer så väl barn som blommor upp under optimala förhållanden. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en omsorgsfull renovering och tagits väl om hand. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Den generösa och väldisponerade boytan om 132 kvm (tillsammans med källare blir huset hela 260 kvm) är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Planlösningen är optimal i många hänseenden – här har man tänkt till från början och med tanken att skapa bästa möjliga trivsel för hela familjen. På entréplan erbjuds bland annat tre rogivande sovrum ( möjlighet till fyra), ett ljust och stilrent kök som ligger öppet mot matplats samt ett socialt och rymligt vardagsrum. Det moderna och påkostade badrummet med golvvärme totalrenoverades 2022. Här finns både dusch och badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen. Från det vardagsrummet når man det stora inglasade uterummet med golvvärme och kamin. Här dukar man gärna upp till festligheter samtidigt som man sitter skyddad från både kalla vindar och regnstänk. Nere i källaren finner vi bland annat ytterligare sällskaps ytor, exemplariska förvaringsmöjligheter, en praktisk gäst-wc, tvättstuga samt bastu. På tomten finns ett flertal njutbara uteplatser under både tak och bar himmel att välja på för sommarens fikastunder och middagar. Den svalkande poolen med ny poolpump sätter guldkant på vardagen och garanterar glada minnesvärda stunder med familj och vänner. På uppfarten parkerar du bilen och garaget är stort nog för både mopeden, bilen, cykeln samt diverse verktyg. Sammanfattningsvis är detta ett mycket trivsamt och välplanerat hem med en varm och ombonad känsla. Gantofta är en genuin och populär familjär by med livsmedelsbutik, pizzeria, café, idrottsförening, omtyckt skola, nyligen invigd idrottshall samt förskola. Ni finner goda pendlingsmöjligheter med tåg ( 8 minuter in till Helsingborgs C) och buss in till Helsingborg samt söderut mot Lund och Malmö. Via fina cykelvägar förbi blommande rapsfält och grönskande åkrar tar ni er enkelt till Råå för att njuta av soliga dagar på stranden med ett generöst restaurangutbud i hamnen och längst med gågatan på Råå. Närheten till Råå köpcentrum gör vardags inköpen enkla på nära avstånd, här finns Ica Maxi stormarknad, Apotek, Systembolag och plantskola. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta trivsamma och inflyttningsklara hem belägen i bästa byn.

  • Premium
Övre Nytorgsgatan 85B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 85B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
850 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 800 kr/mån
15 315 kr/m²

Välkommen till Övre Nytorgsgatan 85B! På populära Eneborg finns det nu möjlighet att förvärva denna trivsamma och välplanerade tvårummare med härlig balkong. Den genomtänka planlösningen om 55,5 kvm erbjuder bland annat ett ljust och trivsamt vardagsrum, ett praktisk kök samt ett helakaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin. Master bedroom garanterar en god natts sömn och har ypperliga förvaringsmöjligheter tack vare den stora skjutdörrsgarderoben. Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen som sätter guldkant på vardagen. Här bor man i en populär och välskött HSB förening. Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med gångavstånd till Campus och Helsingborg centrum. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, goda bussförbindelser, grönskande Viskängen och mycket mer. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Plus
  • Balkong
Lilla Bergaliden 1, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Lilla Bergaliden 1, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Bergaliden 1, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Bergaliden 1

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4
4 408 kr/mån
34 397 kr/m²

På förstklassigt läge mitt i city har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga tvårummare med tilltalande planlösning, två ljuvliga balkonger samt hiss. Lägenheten är belägen på högt och fritt läge på våning 4 vilket bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och begränsad insyn. Här bor man lyxigt nog med två balkonger, från vardagsrummet når man den trivsamma balkongen belägen i perfekt västerläge och från sovrummet når man bostadens andra balkong där man fångar morgonsolen. Den generösa boytan om 58 kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett välplanerat och trivsamt cityboende. Vad sägs om ett ljust och socialt vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp och övrigt möblemang, ett praktiskt och funktionellt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt ett modernt helkaklat badrum. Sovrummet är av generös storlek och garanterar en god natts sömn, här erbjuds även exemplariska förvaringsmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Brf Minerva 16 i Helsingborg, är en stor och stabil förening med en duktig och engagerad styrelse. Föreningen äger 6st lokaler som genererar goda hyresintäkter till föreningens medlemmar. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. I en av föreningens lokaler finner du populära Bondens skafferi med förstklassiga och lokalproducerade råvor, perfekt för fredagsmyset eller söndagsmiddagen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 48, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Drottninggatan 48, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 48, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 48

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 795 000 kr
168 m²
5 rum
vån 4
10 126 kr/mån
34 494 kr/m²

På förstklassigt läge på Helsingborgs paradgata har vi nu nöjet att saluföra Drottninggatan 48 och detta storslagna hem för hela familjen. Detta är en bostad som redan från början imponerar och överraskar och som sällan dyker upp på den öppna marknaden. Bostaden är belägen på våning 4 dit man bekvämt tar sig med hiss, här bor man på högt och fritt läge med fantastiskt ljusinsläpp och med utsikt över staden och Sundstorget. Detta är det ultimata hemmet för dig som söker något särpräglat och vill bo i ett hem fullt av karaktär. Den strategiskt genomtänkta planlösningen är utformad med separat sovrumdel vilket resulterat i att kök, matsal och vardagsrum blir en central plats för familjen och umgänget. Här erbjuds även fyra st sovrum, två badrum samt en suite WC. Den generösa boytan om 168kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum utgör hemmets hjärta, här umgås man gärna och avnjuter långa middagar i goda vänners lag. Det påkostade köket med sin stora köksö och bardel är som gjord för familjen att samlas vid för frukost innan jobb och skola. Vardagsrummet är ljust och socialt och rymmer enkelt såväl soffgrupp som loungegrupp. Den öppna spisen är ej eldningsbar men utgör en vacker utsmyckning. Hallen med klinkergolv och golvvärme är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter och i anslutning finns ett av bostadens två badrum (golvvärme) med badkar. Vidare in i bostaden finner vi en separat sovrumsdel med exemplariska förvaringsmöjligheter, ett modernt badrum med utmärkta tvättmöjligheter samt fyra stycken rogivande sovrum. I anslutning till master bedroom finns en praktisk en suite WC, härifrån når man även en trivsam balkong som vetter mot innergården. Här bor man mitt på Helsingborgs paradgata med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Nära City med generösa öppettider, fik, restauranger och kommunikation. Gröningen och Öresunds klarblåa vatten är endast en badrockspromenad bort! Här bor man i en stabil förening med engagerad styrelse. Föreningen har cirka 2,000,000 kr i egen kassa och bank. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brommagatan 13, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 4 apr kl 11:00

Brommagatan 13

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 625 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 636 kr/mån
33 228 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg presenteras nu denna rymliga och renoverade tvårummare med attraktiv planlösning och härlig balkong. Bostaden har genomgått en smakfull renovering 2018 och är idag i mycket gott skick. Här är det bara att flytta in och börja njuta. Den generösa och väldisponerade boytan om 79kvm erbjuder bland annat ett ljust och socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, ett modernt och helkaklat badrum med golvvärme och som är förberett för tvättmaskin samt ett funktionellt och praktiskt kök. Sovrummet är av generös storlek och garanterar en god natts sömn, här ifrån når du även den trivsamma balkongen i solsäkert läge. I anslutning till sovrummet och vardagsrummet finns ett lättmöblerat rum som idag används som hemmakontor och läshörna men som enkelt kan göras om till en storlslagen matplats om så önskas. Härifrån når man badrummet och den praktiska klädkammaren. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra bostad som bäst upplevs på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hallandsgatan 17, Övre Olympia, Helsingborgs kommun
  • Fre 5 apr kl 14:00

Hallandsgatan 17

Villa
Övre Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
8 995 000 kr
204 + 85 m²
8 rum
573 m² tomt

Denna förtjusande och ståtliga villa, belägen på barnvänliga Övre Olympia erbjuder en otroligt generös boyta fördelad över tre plan. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Hemmet är präglat av ljusa, sociala ytor vilket gör det till en perfekt samlingspunkt för både vardag och fest. Ett flertal sovrum ger möjlighet till både privatliv och utrymme för övernattande gäster. Trädgården är lättskött men ändå utformad med tanke på barnens lek och rörelse. Här erbjuds också carport och förråd. I hemmet finns två badrum plus ett gäst-wc vilket underlättar morgon- och kvällsrutinerna. Köket är rymligt och inbjudande, och vardagsrummet bjuder på både charm och plats för umgänge. Denna villa är ett utmärkt alternativ för familjen som söker ett särpräglat och vackert boende. Nere i källarplan finns idag ett flertalet rum till befogande och endast fantasin sätter gränser till hur du formar ditt egna trivsamma hem. Detta hus presenterar en mängd investeringsmöjligheter tack vare sin generösa boyta på 204 kvadratmeter och biyta på 85 kvadratmeter. Dess storlek ger potential att omvandlas till ett flerfamiljshus, vilket kan ge goda inkomstmöjligheter för den framtida ägaren. Med sådan riklig yta kan huset anpassas efter olika behov och preferenser. Dess möjlighet att omvandlas till ett flerfamiljshus innebär att det också kan fungera som en inkomstgenererande fastighet, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för de som söker en investering snarare än ett enda bostadsalternativ. Oavsett om du planerar att använda huset som en enda familjebostad eller utnyttja dess potential som flerfamiljshus, är dess generösa boyta och flexibilitet vad som verkligen gör detta hus unikt. Denna ståtliga fastighet är förbesiktigad, se mer under dokument på Bjurfors hemsida. Det omtyckta och trivsamma området består av härliga promenadstråk och vacker natur, blandad bebyggelse av villor från 1900-talets första hälft samt flerfamiljshus. I närområdet finns bra utbud av service och kommunikation i form av dagis, skola samt mindre centrum med mataffär, frisör, konditori, pizzeria och mycket mer. God kollektivtrafik som snabbt och smidigt tar dig ner till city. Varmt välkommen till ditt framtida drömhem - helt i egen smak! Kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Plus
Ädelrosgatan 15, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun

Ädelrosgatan 15

Lägenhet
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/4
6 247 kr/mån
27 849 kr/m²

Varmt välkommen till Ädelrosgatan 15 och till denna stilrena och inflyttningsklara trerummare (tidigare 4a) med härligt ljusinsläpp och två balkonger. Här bor man modernt och bekvämt med hiss från markplan och möjlighet till p-plats för ynka 300 kr i månaden. Bostäderna uppfördes 2017 där den röda tråden var att skapa ett smakfullt, bekymmersfritt och hållbart hem. Nuvarande ägare har rivit en vägg för att skapa en social och trivsam matplats men vid behov kan matsalen enkelt förädlas till ett tredje sovrum om så önskas. Se alternativ planlösning för inspiration. Den genomtänka boytan om 86 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av ett lyxigt och modernt boende, vad sägs om två rogivande och lättmöblerade sovrum, ett stilrent HTH kök med alla tänkbara bekvämligheter, ett öppet och ljust vardagsrum samt ett modernt helkaklat badrum med golvvärme och utmärkta tvättmöjligheter. Bostadens två balkonger ( varav den ena väldigt rymlig och inglasad) sätter guldkant på vardagen och förrådet som tillhör bostaden är både rymligt och praktiskt. För dig med bil finns det möjlighet till att hyra p-plats precis utanför entrédörren. Här bor ni med kort gångavstånd till grönområdet Filborna skogspark där ni har möjlighet till högst varierande naturupplevelser och goda möjligheter till rekreation, lek och friluftsliv. Ett stort antal promenadvägar och stigar gör det möjligt att röra sig runt i området under hela året. Där kan ni följa årstidernas växlingar, med vårens första blommor, sommarens rika grönska och höstens färger i orange och rött. Till och från området finns goda kommunikationer in till Helsingborgs centrum på bara några minuter. I närområdet finns lekplatser, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem som redan från början imponerar och överraskar.

  • Balkong
  • Hiss
Tågagatan 76, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 76

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 093 kr/mån
39 900 kr/m²

Varmt välkommen till Tågagatan 76 och till denna ljusa och trivsamma tvårummare med tilltalande planlösning, härligt ljusinsläpp, balkong med både morgon och kvällssol samt med låg avgift. Den väldisponerade boytan om 50kvm erbjuder bland annat ett rymligt och rogivande sovrum av generös storlek och med exemplariska förvaringsmöjligheter, ett fräscht och helkaklat badrum med golvvärme samt en välkomnande hall. Vardagsrummet och köket ligger i en modern och öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Här umgås man gärna med vänner och familj. Väggarna är genomgående släta och målade och i majoriteten av lägenheten löper ett stilrent ljust parkettgolv. Som ägare av lägenheten får du tillgång till 1 st praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. I fastigheten ligger anrika Börjes Konditori och vackra Pålsjöskog är också endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna trivsamma bostad som bäst upplevs på plats!

  • Plus
  • Balkong
Malmögatan 7B, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr

Malmögatan 7B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 095 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 429 kr/mån
24 333 kr/m²

På populära Eneborg, närmare bestämt på Malmögatan 7b har vi nu nöjet att presentera denna rymliga och inflyttningsklara 1,5a med ljuvlig balkong i solsäkert läge. Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 45 kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett trivsamt och välplanerat boende i populärt område. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp. Lägg där till ett rogivande sovrum samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående vita i lägenheten och i större delen av lägenheten vilar ett stilrent laminatgolv. Från vardagsrummet når man den trivsamma balkongen belägen i solsäkert läge. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två förråd, ett på vinden ett i källaren. Här bor man i en populär och stabil HSB-förening med duktig och engagerad styrelse. Finns möjlighet att hyra antingen garage eller p-plats. På Eneborg bor du på bekvämt gångavstånd till både Campus och Helsingborg centrum och dess rika utbud av restauranger, butiker, kultur och smidiga pendlingsmöjligheter. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, grönskande Viskängen och mycket mer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 27