Kommande

Södra Stenbocksgatan 85

Olympia, Helsingborgs kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1934
Förening
BRF Rovan 12
Om föreningen
Avgift
4 940 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
22 287 kr/m²
Kommande

Välkommen till södra Olympia, närmare bestämt till Södra Stenbocksgatan 95 och till denna förtjusande fyrarummare med balkong samt möjlighet till P-plats.

Denna smakfulla 30-talspärla har under senaste åren genomgått en varsam renovering där praktiska och tekniska lösningar har varit i fokus, samtidigt som 30-talsandan har förvaltats väl. Den vitlaserade ekparketten i hallen, tillsammans med de vitmålade väggarna, löper vidare in i lägenheten likt en röd tråd och skapar en ljus och harmonisk känsla. I hallen finns det gott om förvaring med bland annat en stor och praktisk skjutdörrsgarderob.

Vidare in i lägenheten nås matsalen, den perfekta platsen som gör varje måltid till en trevlig stund med familj eller vänner. Efter middagen kan ni ta sällskapet vidare in i vardagsrummet som ger plats åt både soffhäng och drinkhörna. Den som önskar förvandla matsalen till ett sovrum får istället gott om plats för matsalsdel i vardagsrummet.

Köket genomgick en totalrenovering 2017 där dess utformning helt omdisponerades för att utnyttja rummet till max. Köket från Epoq har vita matta luckor samt bänkskiva och stänkskydd med en smakfull betong look, detta matchas snyggt med ett grått vinylgolv. Det helkaklade badrummet renoverades 2013 av föreningen och har sedan dess fått ny duschvägg och upphängning för handdukar.

Bredvid köket, lugnt beläget mot föreningens gård, ligger det första sovrummet. Rummet kan med fördel användas som kontor, gästrum eller varför inte ett barnrum i takt med att familjen växer?

Master bedroom har gott om svängrum och plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Förvaringen i sovrummet behöver ni inte slåss om eftersom det finns två klädkammare med plats för alla era kläder. Dubbeldörrarna till vänster leder er ut till balkongen, njut av en lång helgfrukost i den friska luften och av grönskan som omfamnar föreningens grönskande innergård.

Som ägare av lägenheten får man praktiskt tillgång till två st förråd, ett väldigt rymligt på vinden, ett praktiskt i källaren.

Sammanfattningsvis är detta en mycket trivsam och välplanerad fyrarummare belägen i populär förening. Bostaden ligger belägen med närhet till så väl citylivets många nöjen och bekvämligheter som god service med populära caféer till matbutiker, gym, apotek, vårdcentral samt skolor. Stadskärnans rika utbud samt Helsingborg central nås på bekvämt promenadavstånd.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Bob Kjellsson

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Bob Kjellsson, Bjurfors Helsingborg City
0701646742

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.