Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Himmelriksgränden 4A

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
3 006 kr/mån
41 415 kr/m²

På förstklassigt läge, i hjärtat av city stoltserar denna vackert renoverade tvårummare med tilltalande planlösning, generös takhöjd, vackra fönsterpartier samt låg månadsavgift. Den genomtänka boytan om 53kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett stilrent och inflyttningsklart cityboende. Vad sägs om ett nyligen renoverat och påkostat kök med alla tänkbara bekvämligheter, ett stort och ljust vardagsrum med plats för såväl rejäl soffgrupp som matgrupp samt ett modernt helkaklat badrum med badkar. Det rogivande sovrummet med vacker fiskbensparkett erbjuder förutom en god natts sömn även praktiska förvaringsmöjligheter. Här bor man på lugnt och fridfullt läge men ändå stadens utbud av service och nöjen rakt utanför porten. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 3295 kr ingår det vatten, värme, TV samt internet. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Här bor man i en charmig fastighet med låg månadsavgift och med troligtvis Helsingborgs mysigaste innergård. Himmelriksgrändens BRF är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen har 5 215 kr/kvm lån vilket anses som bra. Föreningen har även en underhållsfond på strax under 200 000kr och har inga större planerade renoveringar framåt. Föreningen har tagit ställning till de lån som har löpt ut och har redan åtgärdat den även nu, låga avgiften. Det finns inga planerade avgiftshöjningar i nuläget. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning!

  • Premium
  • Hiss
Smugglargränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Smugglargränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 3

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 660 kr/mån
54 954 kr/m²

Trivsam, tilltalande tvårummare med härlig öppen och social planlösning som flödar av ljus. Välkomnade hall som öppnar upp sig mot vardagsrummet och köket. Marbodalköket har släta ljusgrå luckor med bra förvaringsmöjligheter och är öppet mot matplatsen som vidare hänger ihop med vardagsrummet. Här vill man umgås! Vardagsrummet har plats för stor soffa och härifrån når ni även balkongen där ni smidigt och lätttillgängligt dukar ut både tidig vår, sommar och höst. Balkongen är rymlig - här finns det även plats för ett loungemöblemang om man så önskar och bostaden bjuder verkligen in till middagar och härliga tillställningar! Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler och här finns även en stor, djup skjutdörrsgarderob som rymmer det mesta. Superfint badrum med kakel och klinker, dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är kvadratsmart, har smarta förvaringsmöjligheter och balkong i insynsskyddat sydvästläge! Bo i populära Oceanhamnen med havet som närmsta granne, restauranger, gångavstånd till city och hela dess utbud och Campus Helsingborg. Helsingborgs centralstation för den som pendlar med tåg och buss når ni direkt över bron. Varmt välkomna att kontakta Elvina Bernebring för visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 54A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 231 kr/mån
44 545 kr/m²

Uppe på Tågaborg erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga i en välmående bostadsrättsförening med låg belåning. Väl innanför porten tar ni er upp till tredje våningen för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas härlig funkis-känsla med stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och med bevarad charm! Här möter modern funktion äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Hela bostaden har genomgått omfattande renoveringar under år 2020, här kan ni flytta rakt in utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Det höga läget på tredje våningen tillsammans med de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och de rymliga ytorna ger hela bostaden ett härligt ljusinsläpp! Här bor ni i stadskärnans nordligaste stadsdel med anrik bebyggelse från 1900-tal. Följ Landborgens mysiga promenadstråk vidare till Pålsjö skog för härliga skogspromenader i en praktfull grönskande miljö. Kring Tågaborgs mysiga kvarter finns all service som efterfrågas och önskas med småbutiker, caféer och matbutik. Helsingborg centrums rika utbud av restauranger, barer och butiker nås på kort avstånd. Med enbart några minuters promenad befinner ni er på Gröningen och Norra Hamnen med badmöjlighet och promenadstråk längst med Öresund!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3