Lidéngatan 6

Söder, Norrköping Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
2 rum
Boarea
74,9 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1928
Avgift
2 847 kr/mån
Driftkostnad
6 240 kr/år
Pris/m²
38 051 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket charmig lägenhet i en av söders bästa föreningar. Här finner du detaljer såsom fiskbensparkett, stuckaturer och höga golvlister. Härligt ljusinsläpp och pampig känsla med dess tilltagna takhöjd och djupa fönsternischer. Bostaden rymmer idag ett renoverat kök med klinkergolv, granitbänkskiva och stor matplats. Vidare finner ni ett vardagsrum med fiskbensparkett, sovrum med fiskbensparkett och en privat ingång till det helkaklade duschrummet. I den rymliga hallen finner ni goda förvaringsmöjligheter och en helkaklad WC.

BF Trygg är en av de äldsta bostadsföreningarna i Norrköping och genomsyras av engagemang och trygghet. Föreningen har en mycket stabil ekonomi och låg skuldsättningsgrad. Större renoveringar har gjorts löpande genom åren bl.a.. stambyte, nytt tegeltak och nya fönster enligt den ursprungliga arkitekturen. Fasaden återfått sitt sin forna grå karaktär med röda utsmyckningar i sann 20-tals klassicism som präglar hela huset.

Närområdet bjuder på allt vad Norrköping stad kan erbjuda både centrum, kommunikationer och campus. Ett stenkast från Vasaparken med sina vackra promenadstråk och cykelavstånd till det mesta. En lägenhet och förening där ni kan flytta in och trivas på en gång, dessutom njuta av allt vad centrala Norrköping har att erbjuda!

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping