Ringvägen 87A 3tr

Södermalm Katarina, Stockholms kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Nej
Våning
3, hiss finns
Byggår
1934
Förening
BRF Ingenjören 10
Om föreningen
Avgift
2 182 kr/mån
Pris/m²
84 043 kr/m²

Högt upp i fastigheten finner ni denna väldisponerade tvåa som är smakfullt renoverad med både nytt kök och badrum. Lägenheten har en generös takhöjd och med sina stora fönster skapas en härlig känsla av både ljus och rymd. Planlösningen bjuder på gott om plats för bland annat middagar i trevliga vänners lag tack vare de öppna ytorna.

Föreningen äger marken och har en mysig innergård som delas med de kringliggande fastigheterna och bjuder på flertalet sittgrupper, cykelparkering och grönska.

Omgivningarna är lummiga och ger en stillsam tillvaro. Här bor du nära till Årstaviken med flertalet badplatser och Eriksdalsbadet med sina bassänger och utomhusgym. Följer man det fina promenadstråket längst med vattnet når man sedan foodtrucks och boulebanor innan man tillslut hamnar i Hornstull. Även nära till mysiga kvarter vid Helgalunden och Blekingetäppan. Några minuters promenad till Skanstull som erbjuder shopping, restauranger och grönområden. I populära gallerian Ringen som ligger i samma hus finns butiker, mataffär samt ett brett utbud av restauranger i den nya matscenen Teatern. Smidiga kommunikationer med flera innerstadsbussar strax utanför porten, tunnelbana och 10 minuters promenad till pendeltåg vid Södra station.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm

Kontakta mäklaren

Douglas Davidsson

Bjurfors Södermalm
Mäklare Douglas Davidsson, Bjurfors Södermalm
070-782 00 31