Åkerbärsvägen 11 C

Solbacka, Norrtälje kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF BoKlok Solbacka By
Om föreningen
Avgift
3 542 kr/mån
Driftkostnad
7 000 kr/år
Pris/m²
30 818 kr/m²

I attraktiva Solbacka, i välskött område saluförs nu denna funktionella bostad med radhuskänsla. Bostaden ligger en trappa upp med gavelläge och egen ingång. Två stycken soliga uteplatser i öster - samt västerläge ger er både morgon-, dags - och kvällssol. Bostaden innehar välplanerade ytor med ljusa färgval och välhållna ytskikt. Optimal och trevlig planlösning är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Här finns inga onödiga kvadratmeter och du kommer att bo lugnt och naturskönt med närhet till kommunikationer och grönområden. Här slingrar sig växter, barn leker och cyklar parkeras.

Det vita kvadratsmarta köket ger ordentliga arbetsytor för matlagning och är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Hörnläget ger fint ljusinsläpp från fönstren ovanför köksbänken, intill matplatsen och vid utgången till balkongen. I anslutning till hallen finns en rymligt klädkammare, eller kontor om du föredrar det. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagslivet. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och rymmer en dubbelsäng samt klädförvaring. Bostaden bjuder på naturliga och hållbara material, tjusiga golv och fönsterbrädor i natursten samt gott om förvaring i utvändigt förråd.

Sammantaget ett hem med naturen inpå knuten och många möjligheter till ett rikt friluftsliv. Här parkerar du bekvämt din bil direkt utanför och den p-platsen ingår i avgiften. Ett underbart skärgårdsliv bara en timme från Stockholm. Även Arlanda och Uppsala ligger på bekvämt pendlingsavstånd. I närområdet finns busshållplats som smidigt tar dig till Norrtälje Centrum samt matbutik, förskolor och skolor.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linnea Bäck

Fastighetsbyrån Norrtälje
Mäklare Linnea Bäck, Fastighetsbyrån Norrtälje
070-363 24 88
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas