Förrådsgatan 3, 4 tr

Solna / Råsunda, Solna kommun Se på karta

2 820 000 kr

2 595 000 kr +9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Kastanjen
Om föreningen
Avgift
2 148 kr/mån
Driftkostnad
9 996 kr/år
Pris/m²
82 941 kr/m²
Antal besök
2 773
Dagar på Hemnet
17

***ACCEPTERAT PRIS! Ring för visning! ***

Välkommen till denna suveränt planerade och fina bostad om 34 kvm. Här bor man riktigt bra, på fjärde våningen med balkong, med ett av Stockholms mest attraktiva lägen. Bostaden är väldisponerad och erbjuder rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Från sällskapsytan har man också utgång till balkong i öster/sydost. Här kan man njuta av solen samtidigt som man blickar ut över grönskan mellan husen. Separat sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. Köket är stilrent renoverat från Marbodal med bänkskiva i granit. Stambytt badrum.

FÖRENINGEN
Stabil förening där flera av de större renoveringarna har genomförts. Det finns inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har två hyresrätter kvar som utgör en dold tillgång. När dessa avyttras ger det goda intäkter till föreningens redan starka kassa. Idag finns också en lokal som bringar intäkter till kassan.

OMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt men två småparker precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger. Utmed Råsundavägen ligger både Konsum och ICA- butik för matinköp. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger flera välsmakande restauranger samt samt gymmet Puls och Träning med generösa öppettider. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker en vinbar och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd ni även Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget en kort promenad från bostaden finns ytterligare ett SATS gym. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar vid Näckrosen som nås på 5 minuters promenad. T-banan tar er till Solna C på någon minut eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Buss 515 avgår på Råsundavägen precis runt knuten och passerar Solna station och därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg som tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Ka

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020