Östra Farmvägen 19BA

Sorgenfri, Malmö kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF ØF19 i Malmö
Om föreningen
Avgift
6 948 kr/mån
Pris/m²
16 951 kr/m²

I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Nu står portarna öppna till ett nytt spännande bostadskomplex med välplanerade bostäder av högsta standard. ØF19 är en hyllning till de gamla fabriks- och lagerbyggnadernas estetik med bostäder av genomgående råa och robusta materialval som betong och tegel för en industriell känsla och hållbar livslängd. Här tillåter föreningen även juridisk person som köpare.

Bostaden har tidigare disponerats som en etta men idag disponeras den som en tvåa. Bostaden ligger på andra våningen med stora fönster i fokus vilket skapar en ljus och trivsam boendemiljö. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och med en balkong som ansluter i söderläge. Badrummet är stort och komplett utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Föreningens nytänkande finansieringsmodell sänker trösklarna och möjliggör drömmen om ett första boende. Med bunden ränta (20 år) och amorteringsplan kan de boende känna sig trygga även när räntorna stiger. Utöver den gemensamma innergården finns här också en stor gemensam takterrass. Dessutom förfogar föreningen över en elbil och en elcykel vilket underlättar både utflykter och logistik. Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare.

Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns ett stenkast från byggnaden och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Arian Askari

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Arian Askari, Bjurfors Malmö Öster
0701-641916