Formgatan 9

Stabby, Uppsala Se på karta

1 845 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Byggår
2015
Förening
BRF Ängsliljan
Om föreningen
Avgift
3 276 kr/mån
Driftkostnad
4 080 kr/år
Pris/m²
42 907 kr/m²

Här erbjuds ett lugnt boende med hög standard och med smakfulla tillval och lägenheten är så gott som i nyskick. Kök och vardagsrum har en halv öppen planlösning vilket ger en härlig och social känsla. I övrigt en tilltalande planlösning fördelad på ett helkaklat duschrum med tvättmöjligheter, sovrum som rymmer den större sängen och garderobslösning samt en inbjudande hall med vyer över stora delar av bostaden.

Bostadsrättsförening med riktigt fin innergård som förutom gemensamma utemöbler har solsängar, lekplats, grill, prydliga rabatter, lövträd, buskage, gräsytor att bre ut sig på och många cykelställ. Extern förvaring finns i källarförråd och det finns gott om plats för bilen då man täckt upp med totalt 84 st parkeringsplatser på de 104 st lägenheterna.

Vid det nya och närbelägna torget "Mimmi Ekholms plats" i närområdet finns bl.a. apotek, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. Närhet till Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, gym och bowlinghall till minigolf. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Denna lägenhet bör upplevas!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan