Norra Stationsgatan 119, 4tr

Stockholm, Stockholm Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1913
Förening
BRF SKÅLEN 16-17
Om föreningen
Avgift
1 808 kr/mån
Pris/m²
91 935 kr/m²
Antal besök
6 460
Dagar på Hemnet
4

Vacker och otroligt välplanerad sekelskiftesdröm. Denna minitvåa har bevarade detaljer såsom väl tilltagen takhöjd och stora fina fönster med djupa nischer och stuckaturer som ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden har få förunnat en luftig planlösning där varenda kvadratmeter nyttjas på absolut bästa sätt. Trivselfaktorn höjs vidare när man kommer ut på den stora balkongen i sydostläge med ostörd vy. Bostaden bjuder på en effektiv planlösning där både vardagsrum och kök möts på ett naturligt sätt.

Bostaden är i mycket fint skick där originaldetaljer från sekelskiftet kombineras med en modern touch vilket skapar den trevliga atmosfären. Lägenheten bokstavligt talat badar i ljus då den får ljusinsläpp från tre olika vädersträck, lägg där till en balkong i sydost läge på fjärde våningen och vi får ett ljusflöde många drömmer om i sitt hem.

Det absolut första som slår en när man stiger in i bostaden är den fantastiskt fina interiören. Allt från tapetval till den yttersta detaljen i bostaden är noggrant uttänkt. Ett stenkast från St:Eriksplan och den snart färdigbyggda Hagastaden har du chansen att förvärva en bostad som passar alla.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 12:30–13:30
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.