Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Birkagatan 26, 0,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:15
Birkagatan 26, 0,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Birkagatan 26, 0,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Birkagatan 26, 0,5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
3 795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 0/5
2 193 kr/mån
99 868 kr/m²

Välkommen till drömbostaden för dig som söker den perfekta kombinationen av yteffektivitet, socialt utrymme samt med möjligheter. Lägenheten utstrålar en tidlös elegans med tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, stora och djupa fönster med speglade nischer, takrosett, genomgående trägolv och takstuckatur. Bostaden har ett smart utformat sovloft, vilket ger dig möjligheten att maximera golvytan nedanför för att skapa en social och funktionell miljö. Välutrustat och separat köket med plats för matbord som även kan göras om till sovrum om man så önskar. Förvaringsmöjligheterna är överlag mycket goda i bostaden men det tillkommer även ett källarförråd. BF Eken nr 7 UPA är en äkta och lågt belånad bostadsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 1988 och äger marken. Birkagatan 26 erbjuder en unik boendemiljö i Vasastan där du bor med direkt närhet till allt trevligt som huvudstaden har att erbjuda. Livsmedelsbutik, apotek samt en mängd butiker ett stenkast från porten . Rörstrandsgatan alldeles runt hörnet kallas ofta för ”lilla Paris” för dess pittoreska och charmiga atmosfär. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga barer, butiker och restauranger. Gatan blir även en så kallad sommargata mellan maj - september. I direkt närhet finner ni även grönskande områden såsom Vasaparken, Hagaparken, Karlbergsslott med härliga promenadstråk samt Kungsholmen med en kort promenad om så önskas. Kommunikationerna från bostaden är utmärkta med tunnelbana (S:t Eriksplan) Pendeltåg (Odenplan) och flygbussar samt innerstadsbussar som tar dig till stadens alla hörn. Åker du istället med bil finns det gott om externa garage i närheten. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
Hagagatan 18 ÖG, Vasastan, Stockholms kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Hagagatan 18 ÖG, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hagagatan 18 ÖG, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hagagatan 18 ÖG

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
3 950 000 kr
38 m²
2 rum
2 357 kr/mån
103 947 kr/m²

- BELÄGEN MELLAN TVÅ GÅRDAR - ALLA FÖNSTER MOT GÅRD - SMAKFULLT RENOVERAD - ATTRAKTIV ADRESS INTILL ODENPLAN - TVÅ STYCKEN FÖRRÅD - På en ostörd, eftertraktad adress alldeles invid Odenplan finner vi denna effektivt planerade sekelskiftesbostad med väl tilltagen takhöjd och en öppen social planlösning. Bostaden ligger lugnt belägen mellan två gårdar vilket resulterar i en harmonisk boendemiljö alldeles invid pulsen kring Odenplan. Bostadens generösa takhöjd i kombination med de vackert spröjsade fönstren i fil bjuder på ett härligt ljus. Bostaden är smakfullt renoverad med moderna materialval samt väl bevarade attribut från det tidiga 1900-talet. Väl på plats i bostaden finner ni ett spatiöst sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, ett fullt utrustat kök med rediga arbetsytor, kombinerad ugn/mikro samt tillhörande diskmaskin och en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till många härliga middagsbjudningar framöver. I den sociala delen finner ni gott om yta för diverse favoritmöbler att ta plats på i form av matbord, soffa med tillhörande tv-möbel och annan typ av möblering om så önskas. Helkaklat badrum utrustat med underliggande golvvärme, redig duschyta och toalett. Trots att taket i badrummet är klätt i spotlights är takhöjden fortsatt god även i badrummet. Förvaringsmöjligheterna är goda i form av gott om yta i sovrummet för diverse platsbyggd förvaring men det ges även yta i hallen för ytterligare förvaring om så önskas. Bostaden disponerar även två stycken förråd. Brf Haga 18 är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 27 st bostäder och 2 lokaler. Föreningen innehar en ordnad ekonomi med majoriteten av de större renoveringarna bakom sig. Föreningen innehar marken med äganderätt. Här bor du bekvämt med allt inom räckhåll. Mitt i hjärtat av Vasastan med närhet till Vasaparken, Hälsingehöjden och Hagaparken, samt några minuters promenadavstånd till Odenplan. Alldeles runt hörnet finns allt det bästa som Vasastan har att erbjuda i form av shopping, caféer, bagerier, restauranger och livsmedelsaffärer. Mycket goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg (Odenplan) och innerstadsbussar samt flygbuss med endast några få promenadsteg från porten. Ni bor även med promenadavstånd in till city och Handelshögskolan. Ni bor även med cykelavstånd till Stockholms alla högskolor. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
Norr Mälarstrand 26, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Norr Mälarstrand 26, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Norr Mälarstrand 26, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Norr Mälarstrand 26

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
17 000 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/6
6 000 kr/mån
141 667 kr/m²

Välkommen till Norr Mälarstrand 26! Denna magnifika 4:a om 120 kvm bjuder på en oslagbar kombination av stil, komfort och en panoramautsikt över Riddarfjärden. Här kan du njuta av en exklusiv livsstil i en av Stockholms bästa lägen! Norr Mälarstrand erbjuder inte bara en fantastisk utsikt, utan också närhet till stadens puls. Med gångavstånd till restauranger, kaféer och kulturella evenemang har du allt du behöver inom räckhåll. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3