Mäklare Sofie Eriksson

Sofie Eriksson

Om mig

Jag är en del av ett extremt kompetent team på Svensk Fastighetsförmedling i Vasastan. Vi jobbar på den mest attraktiva, krävande och roligaste marknaden i Sverige. Det passar mig perfekt då jag som individ är driven, ambitiös, lyhörd och målinriktad. Med mig som fastighetsmäklare kommer jag tryggt guida dig genom alla delar av din bostadsförsäljning och skräddarsyr den bästa lösningen för dig utifrån din situation och rådande bostadsmarknad. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rehnsgatan 19, 4 tr., Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 12:45
Rehnsgatan 19, 4 tr., Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Rehnsgatan 19, 4 tr., Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Rehnsgatan 19, 4 tr.

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
3 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4/6
874 kr/mån
108 429 kr/m²

Välkommen till denna sekelskiftespärla belägen i en skuldfri förening med låg avgift på attraktiv adress Vasastan! Lägenheten som ligger högt belägen på fjärde våningen erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönstrerna. Högt i tak i kombination med den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd. Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för avhängning samt förvaring i en garderob med skjutdörr. Härifrån nås vardagsrummet med plats för soffa med tillhörande soffbord samt en matplats för 4 personer. Köket med vita luckor och bänkskiva i trä erbjuder gott om plats för både matlagning och är utrustat med diskmaskin för att förenkla vardagens bestyr. Bostadens mysiga sovalkov med skjutdörr har plats för en större säng med praktisk platsbyggd förvaring undertill. Det stora helkaklade badrummet med golvvärme är utrustat med wc, vägghängt skåp, komod med spegelskåp samt dusch med glasväggar. En riktigt härlig och trivsam bostad i ett populärt och centralt område med gångavstånd till allt! Här bor man med tunnelbanan runt hörnet (Rådmansgatan, grön linje), nära Odenplan (t-bana, pendeltåg & bussar) och inom promenadavstånd från Stureplan och City samt flera härliga grönområden såsom Vasaparken, Tegnérlunden och Observatorielunden. Brf Palmträdet 10 är en skuldfri förening med mycket god ekonomi och stark kassa. Goda intäkter från lokaler samt dolda tillgångar i form av 6 hyresrätter. I föreningen finns varmgarage (kö-tid), övernattningslägenhet, tvättstuga, gym samt en riktigt trevlig gemensamhetslokal som kan användas för olika tillställningar.

  • Premium
  • Hiss
Tulegatan 46, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 14:00
Tulegatan 46, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Tulegatan 46, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Tulegatan 46

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
4 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 011 kr/mån
80 614 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa belägen längst upp på en återvändsgata, utan insyn och med fri utsikt mot vackra Vanadislunden! Denna ljusa och fräscha bostad erbjuder ett modernt boende med bästa tänkbara läge ett stenkast från alla bekvämligheter Vasastan har att erbjuda. Det ljusa parkettgolven i kombination med stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Förvaringsmöjligheterna är många och goda i form av inbyggda garderober med skjutdörrar i både hall och sovrum. Sovrummet är rymligt och utöver dubbelsäng och sängbord finns det plats för en arbetshörna. Det helkaklade badrummet andas lyx och komfort med golvvärme, stor kommod, handdukstork, dusch med glasdörrar och möjligheten att installera en tvättmaskin. Det välutrustade köket erbjuder gott om plats för matlagning, här har man kyl/frys, diskmaskin och riktigt bra förvaring. Det sociala vardagsrummet rymmer både en matplats för 6-8 personer, soffa, bord och tv-bänk. Möjlighet att göra om bostaden till en 3 rok finns. Sammanfattningsvis ett underbart hem för den som söker en inflyttningsklar bostad i ett av Vasastans bästa lägen! I kvarteret finns ett rikt utbud av restauranger såsom Meno Male, Greasy Spoon, Las Brasas, Svartengrens, Balzac, MAHALO, Pom & Flora med flera. Det finns dessutom välsorterade matbutiker, SATS, apotek och Systembolaget. Här bor man i närheten av underbara grönområden som Hagaparken och i Brunnsviken finns badmöjligheter, kanotuthyrning och tennisbanor. Vanadislunden med äventyrsbad under sommarmånaderna ligger inom badrocks avstånd ifrån bostaden! Kommunikationerna är bästa tänkbara. En kort promenad från Odenplan med tunnelbana samt pendeltåg och innerstadsbussar som tar dig till stadens alla hörn och kanter alternativt tunnelbanan på Rådmansgatan. Brf Vanadislunden är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, låg belåningsgrad och garage bekvämt i föreningen. Utöver detta finns det bastu med separata omklädningsrum, aktivitetsrum, pingisbord och tvättstuga till medlemmarnas förfogande.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2