Borgarfjordsgatan 21A vån 33

Stockholms kommun Se på karta

3 195 000 kr

2 995 000 kr +7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
33 av 36, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kista Torn
Om föreningen
Avgift
3 425 kr/mån
Pris/m²
54 153 kr/m²

Kontakta mäklare för bokning av visning!

En unik pärla på våning 33! Med bästa läget i huset och en bedårande utsikt och vy över takåsar finner vi denna fantastiska 2:a. Lägenheten ligger i bästa sydvästläge vilket gör att ni kan njuta av solen under hela dagen och titta på den vackra solnedgången under kvällstid. Mycket tilltalande och smart planerad lägenhet med öppen planlösning. Ljust och stort vardagsrum med kök och separat loggia intill. Loggian används nu främst som matrum och har ett platsbyggt matbord med inbyggd wokpanna. Men för den som önskar kan loggian disponeras som ett extra gästrum, arbetsrum, studio eller balkong.
Sovrummet är trivsamt och ger utrymme för bred säng och diverse sovrumsinredning. Stora garderober med skjutdörrar optimerar klädförvaringen. Fräscht och helkaklat badrum med dusch och tvättdel under praktisk avlastningsbänk med bra förvaring ovan. Lägenheten präglas av många stora fönster som ger härligt ljus, rymd och atmosfär. Fina materialval och genomgående snygg ekparkett. Mycket goda förvaringsmöjligheter i kök och platsbyggda garderober med Elfasystem. För dig som har bil nås garaget smidigt direkt via hiss från ditt våningsplan.

Vid huvudingången på Borgarfjordsgatan 21A entréplan möts ni av en stor och trevlig möblerad lobby som fångar upp besökarna och bostadsägarna. Kista Torn är ett av Sveriges högsta bostadshus som är en omtyckt och populär förening. Föreningens gemensamhetslokal finner vi på våning 36. Här finner vi även den älskvärda takterrassen med vy bl.a. över hela Stockholm och Globen. På taket finns också en relaxavdelning med kanske Stockholms högst belägna bastu som kan nyttjas av medlemmarna.
Bostaden ligger mittemot Kista Galleria med dess stora utbud av affärer, restauranger och service. Bostadsområdet ligger dessutom intill det stora friluftsområdet Järvafältet. Förutom ett stort arbetsområde med många anställda i bl.a. It-företag finns ett stort antal studerande vid de delar av Stockholms Universitet och Kungliga Tekniska Högskolan som ligger i Kista.
Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholms Centralstation på 18 minuter samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista tunnelbanestation är den enda på den blå linjen som ligger ovan jord, på en viadukt. Pendeltågsstation finns i Helenelund, intill Kistamässan och Hotell Victoria Tower. För den bilburna i Kista når man snabbt E18 i söder och E4 i norr, med korta restider till Stockholm, Arlanda flygplats och Bromma flygplats.

Missa inte chansen att bo i populära Kista Torn, en skyskrapa med känsla av New York!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Michelle Colegate

Notar
Mäklare Michelle Colegate, Notar
0708-99 79 01
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021