Kyrkogårdsvägen 115

Stockholm Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Nej
Byggår
1936
Förening
BRF Stenhuggaren nr 11
Om föreningen
Avgift
3 200 kr/mån
Pris/m²
49 900 kr/m²
Antal besök
1 846
Dagar på Hemnet
7

*TRÄDGÅRD MED VÄXTHUS - STAMBYTT - VÄLSKÖTT FÖRENING - STILRENA MATERIALVAL*

Välkommen till ett boende utöver det vanliga! Här är lägenheten för dig som vill ha villakänsla med grönskande trädgård och samtidigt snabbt och enkelt kunna ta dig till stadspulsen. Hallen känns välkomnande med gott om utrymme att hänga av sig. Lägenheten har genomgående vitlaserade trägolv och vitmålade väggar. Köket är modernt och bryter av snyggt med svarta luckor och arbetsytor i mörkt trä. Här finns en väl tilltagen matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet bjuder på gott om yta för familj och vänner att umgås samt stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet har gott om förvaring samt plats för dubbelsäng.

I lägenheten ingår tillgång till växthus, köksträdgård och odlingsbäddar där det odlas blommor och grönsaker sommartid. En fantastisk samlingsplats för återhämtning och umgänge med familj och vänner.

Här bor ni med direkt närhet till tunnelbana (ca 150 meter), intill entrén till världsberömda Skogskyrkogården. Endast cykelavstånd till Södermalms nöjesutbud såväl som badplatser och vandringsstråk i vackra Nackareservatet. Inom promenadavstånd finns lokala bageri, caféer och restauranger såsom omtalade Enskede Matateljé.

Föreningen är välskött med god ekonomi, bergvärme i huset och stambytt 2014.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Gustaf Engström

Notar
0790796638
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.