Selmedalsvägen 16

Stockholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,6 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Noaks Ark
Om föreningen
Avgift
2 300 kr/mån
Pris/m²
47 843 kr/m²

Här saluförs en renoveringsdröm om 2rok för den som vill sätta sin alldeles egna prägel. Här bor du med ett naturskönt läge och endast några minuter till tunnelbanan Axelsberg. Bostaden erbjuder väldisponerade rum, rikligt med ljusinflöde och vy mot lummig grönska. Vardagsrummet har praktiska platsbyggda garderober och plats för soff- och matgrupp, mediautrustning och annat möblemang. Köket är praktiskt beläget mellan bostadens sovrum och vardagsrum. Här finns det ett standardutbud av den maskinella utrustningen, bra med förvaring i skåp och lådor och plats för en mindre matgrupp under fönsterna. Sovrummet är väl tilltaget och nås både från hallen och köket. Här finns det platsbyggda garderober, plats för en dubbelsäng samt annan inredning. Det helkaklade badrummet finns i hallen, här finns dusch, wc, handfat och spegelskåp. Till lägenhet hör ett vinds- eller källarförråd för extra förvaring.

I Brf Noaks Ark bor du tillsammans med 52 andra lägenheter i en K-märkt fastighet, två portar, med åtta våningar vardera. Arkitektkontoret Ancker Gate Lindegren ritade på 1960-talet flertalet lamellhus som idag har ett kulturhistoriskt värde. Vidare äger föreningen marken och kommer därför inte påverkas av höjda tomträttsavgälder.

Inom promenadavstånd finns Hägerstenshamnen med båtklubb, Vinterviken med badbryggor, koloniträdgårdar, vackra promenadstråk med Mälaren som kuliss och caféer. Axelsberg med tunnelbana och tillhörande centrum har det mesta som livsmedelsaffär, pressbyrå, apotek, vårdcentral, restauranger, kemtvätt, frisörer och förskolor. Ett stenkast från bostaden hittar ni Arkenparken med bland annat gungor, linbana, volträcke och basketkorgar. På somrarna fylls Arkens plaskdamm med vatten – ett populärt mål för barnfamiljerna.

I Örnsberg finns en egen tunnelbanestation efter tunnelbanans röda linje, livsmedelsaffärer, restauranger, caféer och i Aspudden finns ett charmigt centrum med genuin kärna. Vid Örnsbergs klippbad finns möjlighet att svalka sig med ett dopp och njuta av vackra omgivningar. I närliggande Liljeholmen finns galleria med 90 butiker med varierande shopping och all tänkbar service. Kommunikationsmöjligheterna från Liljeholmen är utmärkta, här finner ni tunnelbana, tvärbana och linjebussar. För den som har bil så tar ni er snabbt ut på E4:an. Härifrån kan man även ta Flygbussarna till Arlanda.

På dessa 62,6kvm får verkligen ett helt hem plats. Och i omgivningarna runt om kan ett helt liv levas! Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Victor Öfverberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Victor Öfverberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0706882050