Gullringsgatan 2A

Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Mjölkdroppen i Strängnäs
Om föreningen
Avgift
2 775 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
39 889 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt nyproducerad "mini-tvåa" med hög standard där varje kvadratmeter har nyttjats till fullo. I ett centralt läge högst uppe i huset erbjuds nu möjlighet att bli den första att få flytta in i denna superfina bostad som genomgående andas elegans och nyskick. För att maximera ytan har lägenheten utskjutande hörnfönster med platsbyggd soffa/lounge som även bjuder på ett härligt ljusinsläpp med vy mot ett populärt villaområde. I bostaden finns fullutrustat kök med hög kvalitet, ett delvis kaklat duschrum med tvättmaskin/torktumlare i ett samt ett välplanerat sovrum med dubbelgarderob.

Bostadsrättsföreningen Mjölkdroppen har faciliteter såsom en gemensam relaxavdelning med bastu och dusch samt en yta föreningen kan disponera efter eget önskemål samt cykelförråd och fristående förråd.

Från Gullringsgatan 2A har ni ett komfortabelt promenadavstånd till stadskärnan med dess utbud av matbutiker och affärer. Mysig småbåtshamnen vid Mälaren med trevliga restauranger, lekpark för de minsta och bad på Visholmen. För dig som pendlar nås Resecentrum på ca 10min promenad och tar dig till destinationer såsom Stockholm centralstation (45 min) och Eskilstuna (15 min) på en behändigt sätt.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Kontakta mäklaren

Isaac Sundin Karlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
Mäklare Isaac Sundin Karlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
076-8906421