Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isaac Sundin Karlsson

Isaac Sundin Karlsson

Om mig

För mig ska varje bostadsaffär genomsyras av engagemang, kunskap och personlighet. Med Länsförsäkringar i ryggen är det en självklarhet att trygghet och kundnöjdhet ligger i min högsta prioritet när du anlitar mig som din fastighetsmäklare. Genom flera aktiva år inom sportens värd, från ungdomsåren i IK Viljan till elitsatsningen i Strängnäs IBK, har jag lärt mig hur man jobbar i lag, kommunikation och hur det är att jobba hårt. Vill du jobba med en arbetsvillig vinnarskalle - ring mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstugatan 46B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 46B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 375 000 kr
52,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 228 kr/mån
26 042 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga och moderna tvåa om 53 kvm i populära föreningen Trumman på Tingstuhöjden. Lägenheten erbjuder en välplanerad hall med gott om förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar samt plats för sko- och hatthylla, ett stilrent och renoverat kök samt ett stort och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och altandörr ut till den stora balkongen. Balkongen ligger i perfekt söderläge vilket innebär sol hela dagen och här möbleras enkelt med bord och stolar eller en större lounge-möbel. Vidare finns ett rogivande sovrum som har utsikt mot skogen utanför. I sovrummet finns två inbyggda garderober för förvaring, plats för dubbelsäng samt plats för ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Lägenheten har även ett praktiskt badrum med toppmatad tvättmaskin. På Tingstuhöjden bor du med naturen och skogen som granne samtidigt som centrum endast ligger en kort promenad bort. Busshållplats finns på gatan. Detta är en lägenhet som du kan bo och trivas i länge. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Parkvägen 11, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Parkvägen 11, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Parkvägen 11, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Parkvägen 11

Radhus
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 500 000 kr
102 + 102 m²
4 rum
570 m² tomt

Varmt välkommen till Parkvägen 11 och detta enplanhus med källare! Ett perfekt boende för familjen som vill sätta sin egna prägel. Invändigt erbjuds ett ljust kök med matplats intill fönster och utgång till den delvis takade altanen i soligt söderläge. Rymligt vardagsrum med plats för soffmöblemang och matbord. Två stora sovrum som kan göras om till tre igen. Ett badrum med badkar, tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt en gäst WC i anslutning till hallen. Via trappen ner till källarplanet nås gillestugan med värmande öppen spis. På detta plan finnes även ett stort allrum, dusch med bastu samt förråd. För den bilintresserade eller den som söker extra förvaringsmöjligheter är den praktiska carporten en stor fördel. Här finns utrymme för bilen samtidigt som det finns plats för verktyg och trädgårdsredskap. Mysig och behaglig trädgård med fantastiskt solläge och yta för barnen att leka av sig. Parkvägen 11 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både skolor, förskolor och vackra grönområden. Här bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har bekvämt avstånd till centrum och dess service. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

  • Premium
Flodins väg 10, Tosterön, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 18:00
Flodins väg 10, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Flodins väg 10, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Flodins väg 10

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 686 kr/mån
26 075 kr/m²

Nu saluförs denna tjusiga tvårummaren, belägen högst upp i huset. Den perfekta bostaden för dig som önskar ett fräsch och hemtrevligt boende på solsidan Tosterö! I bostaden erbjudes ett renoverat och ljust kök - 19 med bänkskiva i marmor och utrustning som bla induktionshäll, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. I köket får du plats med ett mindre matbord och stort fönster för härligt ljusinsläpp. Ett rymligt och inbjudande vardagsrum där du får plats med soffmöbel, mediamöbel samt matbordet. Utgång till den inglasade balkongen där du kan dricka kaffet med trivsam morgonsol. Sovrummet med fönster ut mot balkongen och plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Ett helkaklat badrum utrustat med WC, tvättställ i kommod, glasdörrar & dusch, golvvärme samt handdukstork. Praktiskt hall med klinker om golv samt garderober till höger för förvaring. Bostadsföreningen Liljan är en välskött och trivsam brf-förening på Flodins väg i Strängnäs, bestående av fyra hus och total 62 lägenheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar garage om 18 platser, p-platser med elvärme 23 platser och utan elvärme 20 platser. Det finns ett gästrum på Flodins väg 10 och kostar 100 kr per natt. I hus 4 och 8 finns det tvättstuga. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område på Tosterön med närhet till trevliga promenadstråk längs med Mälaren, elljusspår samt badplats vid Abborrberget med klippor. Ca 10 minuters promenad till Strängnäs centrum med dess utbud av service, butiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
Tobo 3, Härad, Strängnäs kommun
Tobo 3, Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Tobo 3, Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Tobo 3

Fritidshus
Härad, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 695 000 kr
82 m²
3 rum
4 033 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett hus med plan fin tomt i lugn och lantlig miljö. Ca 15 minuters bilfärd från Strängnäs centrum återfinns denna trevliga fastighet på en plan fin tomt med mycket stora möjligheter. Här finns plats för midsommaraftons alla aktiviteter och lekar samt med utrymme kvar att bygga en pool för den som önskar. Tomten omgärdas av skog och växtlighet i ett insynsskyddat läge. Huset används idag som åretruntboende. Invändigt erbjuds ett rymligt vardagsrum med värmande braskamin, kök med plats för matbord och utrustat med allt som behövs, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med duschkabin. I andra änden av huset med egen ingång finns ett utrymme som idag används som sovrum med egen toalett. Trevlig inglasad entré. Nytt avlopp & VVB 2023, Ny vattenpump & inkommande elkabel 2024. På tomten finns även en till byggnad där ena delen används som förråd och den andra som gäststuga - perfekt för övernattande sommargäster. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Brogatan 34, Stallarholmen, Strängnäs kommun
Brogatan 34, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Brogatan 34, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Brogatan 34

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 295 000 kr
176 + 59 m²
7 rum
1 201 m² tomt

Välkommen till ett stort och praktiskt boende i mysiga Stallarholmen! Denna fastighet välkomnar dig med en perfekt kombination av komfort och funktion. Med en imponerande boarea på 176 kvm, ger detta hem dig en generös och välplanerad boendemiljö som är redo att skapa minnen i. Entréplanet erbjuder ett luftigt vardagsrum som bjuder in till avkoppling och samvaro. Här finns utgång till trädäcket och baksidan. Två mysiga sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster. Det rymliga badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar, perfekt för att varva ned efter en lång dag. Köket är hjärtat av hemmet, med gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Tvättstuga och groventré tillför en extra praktisk touch till vardagen. För den som älskar avkoppling och välbefinnande finns möjlighet till bastu (nuvarande aggregat fungerar EJ) och dusch. Dessutom finns ett praktiskt garage och förråd för att uppfylla alla dina förvaringsbehov. På övervåningen finner du tre sovrum, varav det större sovrummet med en härlig balkong. Ett mysigt allrum med värmande kamin och balkong erbjuder ytterligare utrymme för avkoppling och umgänge. Dessutom finns en praktisk toalett för extra bekvämlighet. Rymligt tomt i strålande västläge där ni kan avnjuta en härlig grillkväll i solen med vänner och bekanta. Från fastigheten är det bekvämt gångavstånd till Stallarholmsskolan med skolklasser från F-6. Stallarholmen är en levande, aktiv landsbygd med ett rikt idrottsliv med stor fin idrottsanläggning för friidrott och fotboll, aktivt förenings- och företagsliv där mycket event ordnas under årets alla månader. Det finns bra busskommunikationer till både Strängnäs och Mariefred. Stallarholmens har ett vackert läge vid Mälaren, vilket gör det populärt att bo i och att uppleva den vackra naturen för turismen, båtliv och fritidsboende. I Stallarholmen finns bl.a. en ICA butik, flera bageri/konditori/café, värdshus och pizzeria. Här finns också Gula Industrihuset med aktiva företagare inom olika områden, allt från mat, bageri och veterinär. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus, Ulvhäll, Strängnäs kommun
Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus, Ulvhäll, Strängnäs kommun, bild 2
Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus, Ulvhäll, Strängnäs kommun, bild 3

Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus

Radhus
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 200 000 kr
100 m²
4 rum
384 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera nyproducerade och friköpta parhus med optimal planlösning i eftertraktade Ulvhäll i centrala Strängnäs. Totalt kommer 10 st stilfulla parhus uppföras där ni från start kan vara med att välja tillval till er framtida drömbostad! Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i smakfull öppen planlösning. Köket från Länghems kök utrustas med kyl och frys i rostfritt, ugn & mikro i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll med spisfläkt ovan och diskho i rostfritt. Laminatbänkskiva och fronter i slät vit kulör. Vardagsrummet med plats för mediamöbel och soffmöbel intill fönster och utgång till husets baksida i soligt söderläge med grästäppa och trädäck. Bostaden innefattar tre sovrum varav det större med skjutdörrsgarderob och utgång till trädäck/baksida. De två andra sovrummen har två fristående garderober. Ett helkaklat badrum utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt dusch med duschvägg. Till badrummet nås tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och överskåp. Förråd med utgång till carporten. Hall med garderober för avhängning och klinker om golv. Genomgående ekparkett om golv och vattenburen golvvärme via fjärrvärme. Tillvalsmöjlighet för kamin, bastu och spotlights kommer vara möjligt. På ett bekvämt promenadavstånd nås förskola, skola och Rescentrum med regelbundna avgångar mot t.ex. Stockholm och tar dig som pendlar till Stockholms centralstation på ca 45 min. Härliga promenadstråk längs med Mälarens strand och den mysiga stadskärnan med småbåtshamn, lekpark och bad på Visholmen. På en kort cykeltur når ni Larslunda idrottsplats med gym, padelhall, fotbollsplan, gymnastikhall, golfbana samt ett nytt badhus under byggnation. Solberga köpcentrum erbjuder flertalet större matbutiker och erkända dagligvaruhandelsbutiker. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!

  • Premium
  • Nyproduktion
Tre backars väg 33, Sanda, Strängnäs kommun

Tre backars väg 33

Fritidshus
Sanda, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 395 000 kr
68 m²
3 rum
2 175 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende med sjöutsikt i Sanda utanför Strängnäs! Fastigheten går att nyttja både sommar- och vintertid och består av ett trevligt bostadshus uppe på en höjd med två altaner i olika sollägen samt plats för en gäststuga/attefallare. På den nedre delen av tomten invid vägen finns gräsyta för lek och aktivitet, plats för odling samt en stor uppfart och plats för ett ev. garage. Bostadshuset består av en välkomnande hall med inbyggd förvaring, plats för byråmöbel samt sko- och hatthylla. Vidare finns ett charmigt kök med stor matplats samt utgång till en taklagd altan i sydväst-läge med sjöutsikt. Det rymliga vardagsrummet har takhöjd upp till nock, en mysig kamin samt utgång till både altanen i sydväst-läge och till den större altanen på husets baksida. Huset har även två sovrum samt ett nyrenoverat fräscht badrum med dusch och golvvärme. På den stora altanen på hustes baksida finns gott om plats för både, loungegrupp, matbord och grill. Här finns även en liten inglasad del som passar utmärkt att umgås i under kyligare kvällar. Badplats finns på promenad- och cykelavstånd, fotbollsplan finns i området och skog och natur ligger runt hörnet. För den båtintresserade finns även en renoverad båtbrygga med möjlighet till båtplats som sköts av föreningen. Centrala Strängnäs nås på ca 10 minuter och Stockholm nås på dryga timmen. Läs mer om samfälligheten: https://sandaby.se/ Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Björnbärsstigen 8B, Tosterön, Strängnäs kommun

Björnbärsstigen 8B

Radhus
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 850 000 kr
82 m²
3 rum
5 288 kr/mån
22 561 kr/m²

Varmt välkomna till Björnbärsstigen 8B och ett radhus med välplanerade kvadratmeter i nyskick. Med smart planlösning, närhet till såväl förskola & skola samt natur och skog blir bostaden perfekt för familjen som bara vill flytta in! Entréplanet erbjuder ett modernt kök utrustat med energieffektiva vitvaror ifrån Siemens - kyl och frys, glaskeramikhäll, inbyggd ugn, diskmaskin samt mikro i överskåp. Matplats intill fönster finnes till höger om entrén. Vidare nås vardagsrummet med plats för soffmöbel och mediamöbel. Utgång till uteplatsen med plats för matbord och kallförrådet med gott om utrymme för förvaring. På detta plan finns även ett helkaklat badrum med golvstående WC-stol, kommod med handfat och spegel samt vattenburen handdukstork. Via trappen med handledare och trappsteg i målat trä nås det övre planet som erbjuder två sovrum, varav ena som kan göras om till två mindre för den större familjen. Den andra sovrummet med garderobsvägg och fönster mot baksidan i norr. Även detta plan med ett helkaklat badrum utrustat med WC, dusch, kommod med spegelskåp ovan samt tvättmaskin & torktumlare i fabrikat Siemens. Brf Björnbärsstigen i Strängnäs var inflyttat september 2022 och består av 27 radhuslägenheter fördelade i ett kvarter om sex huslängor. Fiber finns indraget. Parkering kostar 250 kr/mån och laddplatser för elbil finns inom området. Ev. möjlighet att installera egen laddbox på fasad - kontrollera med styrelse innan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vitalisvägen 2C, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Vitalisvägen 2C

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 875 000 kr
66,3 m²
3 rum
vån 3/3
3 057 kr/mån
28 281 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna tjusiga bostad om 66,3 kvm fördelat på 3 rum och kök! Ett ypperligt tillfälle för dig som önskar att bo centralt i en stabil förening med låga avgifter, samtidigt med närhet till Strängnäs stadskärna och svalkande Mälarvatten. För den som pendlar nås Strängnäs Resecentrum precis intill. Väl in i bostaden möts du av en ljus och välkomnande hall med garderob och hatthylla för avhängning. Köket in till vänster med utrustning som bl.a. diskmaskin och induktionshäll. Plats för mindre matbord intill fönster. Vidare nås det mindre sovrummet eller varför inte hemmakontoret/walk-in closet? Här ges utrymme för säng alternativt kontorsmöbel och för förvaring finns 2st inbyggda garderober samt fristående. Vägg i vägg nås det större sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Garderob finns för förvaring. Det rymliga och sociala vardagsrummet med plats för soffmöblemang och mediamöbel. Här finns även utgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta en kopp kaffe med behaglig förmiddagssol! Du har även ett helkaklat badrum utrustat med WC, tvättställ i kommod, dusch samt handdukstork. På Vitalisvägen 2C bor du centralt med närhet till Strängnäs stadskärna och dess utbud av service, restauranger och butiker samtidigt som Mälarvatten och fina promenadstråk längst vattnet finns endast en kort promenad bort. Brf Lektorn är en äldre förening från 1960 som förvaltar 60st bostadsrätter. Under 2023 har man dessutom lagt solceller på taket och installerat laddstolpar. Föreningen har låga avgifter och för de boende finns en relaxavdelning i källaren med bastu, badkar och "mini-gym". Det finns dessutom två tvättstugor i källaren. Till bostadsrätten hör 2st källarförråd. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

  • Balkong
Blåhallonvägen 28G, Bresshammar, Strängnäs kommun

Blåhallonvägen 28G

Lägenhet
Bresshammar, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 595 000 kr
99 m²
4 rum
6 120 kr/mån
26 212 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Blåhallonvägen 28 G, här finns ett tvåplansradhus om 4 rok på 99 välplanerade kvadratmeter i ett barnvänligt och eftertraktat område! Bostaden erbjuder sociala öppna ytor på entréplan och den privata bostadsdelen en trappa upp. Här bosätter du dig på en en lugn och trygg gata samtidigt som det är liv och rörelse med trevlig grannsämja. Här bor man praktiskt och bekvämt för familjer stora som små då de finns 3 sovrum varav ett har stor klädkammare. Både skola och förskola samt lekparker, badplats och grönytor i närområdet. För er som pendlar når man snabbt motorvägen. Med några minuter på cykel tar ni er till Strängnäs köpcentrum för den service som behövs med gott utbud av mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Förråd om ca 4 kvm samt parkeringsplats på gemensam parkeringsplats. Gemensam pool finns i föreningen!

  • Uteplats
Tingstugatan 40B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 40B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 175 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 1/3
3 773 kr/mån
22 904 kr/m²

Varmt välkommen till Tingstugatan 40B och denna trevliga tvårummare i populär förening! Här finner du ett bekvämt boende med närhet till natur och fina promenadstråk samtidigt som du har Strängnäs stadskärna endast en kort bit ifrån. Det första du möts av i lägenheten är en rymlig hall med garderob till vänster för avhängning och förvarning. Vidare finns ett fräscht kök utrustat med bl.a. spis/ugn samt diskmaskin med plats för mindre matbord intill fönstret. Ett inbjudande vardagsrum med plats för soffmöbel och TV-möbel samt utgång till den härliga balkongen i soligt sydvästläge med plats för loungemöbel. Vidare finner du ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob/förvaringsmöbel. Förutom detta finns även ett badrum utrustat med WC, dusch, tvättställ på kommod samt handdukstork. Brf Trumpetaren är en äldre och stabil förening från 1956. Till lägenheten hör även ett större källarförråd och vindsförråd. Busshållplats längs med gatan. Tvättstuga med fräscha maskiner och torkrum i källaren. För föreningens medlemmar finns även relax, bastu och gym att tillgå och i månadsavgiften ingår VA, värme och grundutbud TV. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11