Norra Uddegatan 1

Strömstad, Strömstads kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Våning
1 av 3
Förening
BRF Läkarvillan
Om föreningen
Avgift
1 486 kr/mån
Pris/m²
28 333 kr/m²

Vi är på klassisk Strömstadsmark, det här boendet är så centralt det bara kan bli. Adressen är Norra Uddegatan 1 men du går rakt ner på Västra Hamngatan, precis vid kajkanten i norra hamnen.

Det här är ett boende för er som älskar livet i Strömstad och bara vill njuta när ni kommer hit. Lägenheten kan vara många saker samtidigt, kanske är den ett perfekt förstaboende, men lika gärna är det ett trevligt kompakt weekend/sommarställe för en mindre familj. Ni väljer.

Planlösning;
Entre från sydväst i bottenplan. Hall där man kan hänga av sig. Kök/allrum med fullstort kök och plats för matplats. Genomgångsrum samt förråd. Badrum med tvättstapel, dusch, wc och handfat. Sovrum med klädkammare.

Nära till allt som Strömstad har att erbjuda, affärerna, folklivet och hamnen. Här finns restaurangerna, livsmedelsaffär, färsk fisk och nylandade skaldjur, Här finns Kosterhavets nationalpark och havet rakt utanför dörren.

Nybildad förening helt utan kapitalkostnader - låga boendekostnader!

Inte möjlighet att komma på visningstiderna? Boka en privat eller digital visning

Kontakta Fastighetsmäklare Jacob Agertoft på [email protected] eller 0708-402373 för mer information, ekoplan och broschyr inför visning.

Läs mer hos mäklaren
Joreviken Fastighetsbyrå

Kontakta mäklaren

Jacob Agertoft

Joreviken Fastighetsbyrå
Mäklare Jacob Agertoft, Joreviken Fastighetsbyrå
+46708402373