Joreviken Fastighetsbyrå

Joreviken Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rödsvägen 2, Hamburgö, Tanums kommun

Rödsvägen 2

Lägenhet
Hamburgö, Tanums kommun
2 750 000 kr
78 m²
3.5 rum
vån 2/2
6 151 kr/mån
35 256 kr/m²

Perfekt tillfälle för den som vill ha ett lättskött boende på bekvämt badrocksavstånd från havet, mitt på idylliska Hamburgö. Här har du fem minuters långsamt släntrande till morgondoppet. Charmig lägenhet med ett härligt ljus genom takfönstren. Balkongerna ligger vindskyddat men soligt, här blir säsongen lång utan att bli kvalmig! Lägenheten ligger högst upp, med synliga bjälkar och charm i mängder. Genomgående ljusa furugolv och ljusa väggar. Planlösning; Stor träaltan och entré till stensatt hall med avhängningsmöjligheter och trapphus ner till källarförråd samt upp till övervåning, här finns även ett badrum med wc och tvättmaskin. Trappa upp med ett härligt ljus i trapphuset. Väl uppe så kommer man in i en möblerbar mindre hall med läshörna och med utgång till balkong med utsikt ut över dalgången. Helkaklat badrum med wc, handfat och badkar. Allrum med köksdel, matrumsdel och plats för soffa och soffbord. I köket finns Siemens hällspis, kyl/frys, diskmaskin och gott om förvaringsutrymme i Marbodalköket. Huvudsovrum med plats för dubbelsäng och angränsande barnsovrum. Ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng. Altan och balkong åt två håll, här hittar du alltid vindskydd och solläge! Denna bostad är idealisk för dig som söker en bekymmersfri tillvaro, vill bo på Hamburgö men inte sköta om ett helt hus själv, helt enkelt perfekt om du vill ha ett underhållsfritt boende, och föreningen tillåter även uthyrning för den som är intresserad av att dela med sig av detta fantastiska läge när ni inte använder det själva. En grön och härlig innergård finns mellan husen och lägenheten har nära till allt som Hamburgö har att erbjuda, havet och den säregna naturen. Kort cykeltur till restaurangerna, livsmedelsaffär, åretruntöppen fiskaffär med färsk fisk och nylandade skaldjur i Hamburgsund. Här finns den fantastiska skärgård som börjar fem minuter utanför lägenheten. I området finns möjlighet för barn och vuxna att spela golf, fotboll, segla, här finns tennis och padelbana, minigolf, löpslingor och vackra cykelvägar. Kajakpaddling och Sveriges härligaste dykning vid Väderöarna. Båtplats? Prata med fastighetsmäklaren. För visning och all dokumentation och komplett objektbeskrivning, prata med fastighetsmäklare Jacob Agertoft, [email protected]

Trädgårdsgatan 2c, Fjällbacka, Tanums kommun

Trädgårdsgatan 2c

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
2 600 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 070 kr/mån
40 625 kr/m²

Vi är på klassisk fjällbackamark, det här hörnet är så centralt det bara kan bli. På Trädgårdsgatan är det lugnt och stilla men några meter ner har ni folklivet i Galärbacken! Det här är ett boende för er som älskar livet i Fjällbacka och bara vill njuta när ni kommer hit. Husmålning? Nej. Klippa gräsmattan? Nej. Släntra ner i morgonrock till Badholmen och morgondoppet? Ja. Sitta på altanen på kvällen och bubbla? Ja. Här sköts allting via föreningen. Kom till Fjällbacka, sätt i nyckeln - Njut! Planlösning; Ingång från altan in i en hall där man kan hänga av sig. Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Ett huvudsovrum in mot gården med plats för dubbelsäng och garderober. Ett förråd som är tänkt att dublera som gäst eller barnsovrum. Sedan öppnar lägenheten upp sig i stort allrum med avgränsat kök med rostfria vitvaror, här får ni plats med både rejält köksbord och en bäddsoffa. Fransk balkong ut mot den enkelriktade Allégatan. Genomgående ekparkett och ljusa väggar. Stor altandel (störst i föreningen!) in mot gården. Förråd och varmgarage bara en trappa bort. Nära till allt som Fjällbacka har att erbjuda, Ingrid Bergmans torg, affärerna, folklivet och hamnen. Här finns restaurangerna, livsmedelsaffär, åretruntöppen fiskaffär med färsk fisk och nylandade skaldjur. Här finns Fjällbackas fantastiska skärgård som börjar fem minuter utanför kajen. I området finns möjlighet för barn och vuxna att spela golf, fotboll, segla. Här finns tennis och padelbana, minigolf, löpslingor och vackra cykelvägar. Kajakpaddling och Sveriges härligaste dykning vid Väderöarna. Här finns konstgallerier, restauranger, shopping utan motstycke och den stora sevärdheten Kungsklyftan. Föreningen Sommarvågen har låg skuldsättning (ca 5100 kr/kvm) och de tillåter att medlemmarna hyr ut lägenheterna om ni själva inte använder den vilket ger bra totalekonomi! Dessutom får juridisk person köpa! Intresserad av båtplats? Prata med fastighetsmäklaren på visning. Inte möjlighet att komma på visningstiderna? Boka en privat eller digital visning! Anmäl visning till Fastighetsmäklare Jacob Agertoft på [email protected] eller ring 0708-402373 för all information och broschyr inför visning.

Tyfta, Svenneby - Tyfta, Tanums kommun

Tyfta

Tomt
Svenneby - Tyfta, Tanums kommun
400 000 kr
1 622 m² tomt

2 tomter som kan köpas i ett paket! Lantligt belägna tomter med utsikt över det bohuslänska odlingslandskapets bergsknallar och ängar. Tomterna ligger i kanten på ängen naturen precis inpå knutarna. Cykelavstånd (ca 4 km) till badplatsen i Gerlesborg och en fantastisk skärgård utanför som år efter år prisas för sin skönhet. Nära in till Hamburgsund med skola, Ica, fiskaffär mm. Det är även kort avstånd om man vill göra utflykter till Fjällbacka, Gerlesborgs konstskola eller Bovallstrand. Vackra promenadstigar genomkorsar omgivningen och här finns alltid något att göra, året om! Ligger inom Hamburgsunds skolområde, närmaste förskola ligger vid Svenneby gamla kyrka (2,5 km). Tomterna är planerad för bostadsbyggnation. Tidigare förhandsbesked 2011 finns. Väg finns fram till tomterna. Fiber (internet) och el finns i närområdet. För visning av gränspunkter, objektbeskrivning etc, kontakta fastighetsmäklare Jacob Agertoft - [email protected].

Visar alla 3