Grindtorpsvägen 23, 2 tr

Täby Grindtorp, Täby Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Om föreningen
Avgift
3 752 kr/mån
Driftkostnad
4 896 kr/år
Pris/m²
40 902 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummare med ett fantastiskt läge i populära Grindtorp med närhet till Täby C och bra kommunikationer. Otroligt väldisponerad lägenhet med en generös och trivsam dubbelbalkong i bästa solläge med vy mot föreningens levande och gröna innergård. Ljust och arbetsvänligt kök med plats för matbord. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora härliga fönsterpartier samt två balkongdörrar. Ytdisponeringen i bostaden är mycket effektiv och består av generösa ytor med ett väl tilltaget vardagsrum samt ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Bostadens badrum renoverades i samband med föreningens stambyte och här erbjuds stilrena ytskikt såsom vita helkaklade väggar och klinker med underliggande golvvärme.

Populär och stabil brf där föreningen äger marken. Från Grindtorp finns utmärkta kommunikationer med Stockholm både via tåg samt buss. Bra kommunikationer till Universitetet. Även bussar till Roslagen går från Norrtäljevägen. Bra kommunikationer finns också till Åkersberga, Vallentuna, Arninge och Sollentuna. Två nattbussar går till Vallentuna resp. Hägernäs. På en kort promenad från Grindtorp finner ni även Täby Centrum.

I närområdet finns också fina motionsområden, t ex Ensta krog och Norrskogsbadet. Ni kan också besöka Tibblebadet med både bad och gym. Tibblevallen ligger också i närheten med stora fotbollsplaner och det finns också möjlighet att besöka både bowling- och ishallen. Täby bibliotek, Tibble Kyrka och Täby Närsjukhus ligger också i närområdet.

Sammanfattningsvis en fin lägenhet att trivas i - Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019