Kommande

Filvägen 7

Telefonplan - Hägersten, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Sirenen 6
Om föreningen
Avgift
2 927 kr/mån
Pris/m²
49 900 kr/m²
Kommande

- Balkong i söderläge mot skog och fågelkvitter
- Stort kök med plats för rejält matbord
- Kabel-tv och bredband inkluderat i avgiften
- Endast 600 m till Telefonplans tunnelbana
- Grön och lummig uteplats bakom huset mot skog
- Områdets absolut bästa läge!

Nu saluförs denna utmärkta och rymliga tvåa på fantastiska Filvägen. Utanför hittas lugnet med fågelkvitter, rådjur som vågar sig ända fram till huset och där fastigheten slutar tar villaområdet vid. Lugnet till trots är det en kort promenad till Telefonplans tunnelbana (600 m).

Här sitter alla kvadratmetrar på precis de rätta ställena och ingenting är varken för stort eller för litet. Rummen är väl disponerade och här finns det gott om plats för baluns och galej med både vänner och familj. Vardagsrum, sovrum och balkong har ett unikt läge mot skogen och första parkett till lövverkets färgsymfoni. Utanför balkongen kan barfota fötter springa på nyklippt gräs och på sommaren tar du ut frukosten, lunchen eller middagen antingen till någon av uteplatserna eller till en picknickfilt.

Det är från det rymliga vardagsrummet som balkongen nås, men vardagsrummet är mycket mer än så. Det är stort och tillåter flera olika möbleringskombinationer. För den som vill ha ett matbord här får det plats och för den som hellre möblerar med hemmakontoret finns utrymme för det också.

Sovrummet ligger vägg i vägg och nås från hallen. Här ryms en dubbelsäng för den som vill ha gott om plats att sträcka ut armar och ben på morgonen. Här finns också gott om plats för ett par danssteg dagen till ära och/eller ytterligare garderober för den som önskar det. Idag finns här en hel garderobsvägg som lätt går att stycka och flytta runt till förmån för en annan möblering i sovrummet. Sovrumsfönstret vetter mot den lugna baksidan och är det något som väcker dig på sommaren är det högst troligt fåglarna som pratar med varandra.

Köket är stort och rymmer med lätthet ett större matbord. För den som hellre har matbord i vardagsrummet öppnar sig möjligheterna för ytterligare arbetsyta och/eller förvaring i köket. Luckor och kakel går i vitt med gott om bänkyta och förvaring. Många 2 rok i området har arbetskök där det endast får plats ett litet bord - här rymmer du hela familjen!

Badrummet har ett stort fönster och badkar för den badglada men det går givetvis att byta ut till dusch för den som hellre har det.

På Filvägen 7 bor du i en förening med 48 lägenheter (varav 3 av dem är hyresrätter - dolt kapital!) på Filvägen 5-11 och Tångvägen 28-32. Föreningen är stabil och har funnits sedan 2007 och stämningen är god mellan de boende. Både källarförråd och fönster är nyligen renoverade och tvättstugan är stor och fräsch. Bakom huset hittas en av föreningens två uteplatser där det på sommarhalvåret finns tillgång till grill och utemöbler. I anslutning hittas förutom skogen även en stor gräsmatta för sommarvarma fötter och odlingspallar för den som vill pyssla i jorden. Föreningen har en mycket stabil ekonomi utan planerade avgiftshöjningar (den senaste förändringen var en sänkning) eller stora renoveringar.

Telefonplan är ett av de mysiga funkisområdena i Hägersten och de historiska vingslagen slår mot en när man rör sig i dessa kvarter. Närmaste matbutik (förutom Hemköp eller Ica vid Telefonplan) är stora Coop Västberga med intilliggande Systembolaget, Rusta och Jysk. Om det inte är bekvämlighet vet jag inte vad.

Pendeltåget nås snabbt och enkelt med en närbelägen buss till Älvsjö stat

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Veronica Pettersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Veronica Pettersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0723-11 22 29

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.