Lindhagensgatan 63

Thorildsplan, Stockholm Se på karta

3 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1,5 av 4, hiss finns ej
Byggår
1937
Förening
HSB BRF Kalkonen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 779 kr/mån
Driftkostnad
9 504 kr/år
Pris/m²
76 882 kr/m²
Antal besök
5 848
Dagar på Hemnet
25

Accepterat pris! Vid eftertraktade Thorildsplan väntar en bostad som andas charm och hemtrevnad på en ny ägare. Lägenheten har med varsam hand renoverats med målet att bevara lägenhetens ursprungliga stil. Det har resulterat i en lyckad mix mellan det moderna och det klassiska från 30-talet. Bostaden har fått det allra bästa från den så omtyckta byggnadsstilen funkis med den genomtänkta planlösningen och den väl tilltagna takhöjden. För den som önskar kan det här även finnas möjlighet att öppna upp väggen mellan kök och vardagsrum, se den alternativa planritningen. Förvaringen är väl tilltagen med en flera meter lång garderobsvägg i den inre hallen och lägenheten har även en smidesbalkong som nås från vardagsrummet.

Här bor ni i HSB Brf Kalkonen som är en av Stockholms största och äldsta föreningar med vackra K-märkta fastigheter uppförda mellan 1926-1938, ritade av arkitekt Sven Wallander. Föreningen äger sin mark och har de stora renoveringar i ryggen. Månadsavgifterna är låga och dolda tillgångar finns i form av många hyreslokaler.

Naturen och grönskan finns runt knuten och bostaden är perfekt belägen mellan Fridhemsplans puls och Kristinebergs badklippor. En kort promenad hemifrån finns det expanderande Lindhagen med dess galleria och Hornsbergs strand och ni har också direkt närhet till all tänkbar service och perfekta kommunikationer med närhet till dubbla tunnelbanelinjer (Thorildsplan och Stadshagen).

Missa inte visningen av denna lägenhet!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mäklare Carolina Ekström Svahn, Erik Olsson Fastighetsförmedling

Carolina Ekström Svahn

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Telefon: 073-377 84 09 Ring

E-post: [email protected] Skicka e-post

Visningstider

  • 1
    okt
    Tor 1 okt
    Anmäl till visning sker här, mäklaren återkommer med tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.