Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Gästrikegatan 6, 4 tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Gästrikegatan 6, 4 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

11 475 000 kr

100 m²

4 rum

5 035 kr/mån

114 750 kr/m²

Med eftersökt drömläge invid Vasaparken ligger denna välbevarade sekelskifteslägenhet med högt läge, balkong i öster och genomgående mycket bra skick. Högresta fönsterpartier, enastående takhöjd, pardörrar och speglade snickerier bidrar till en härlig atmosfär. Ljus och genomgående planlösning. Välskött förening med fin innergård i representativ fastighet från 1896.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 101, 4 tr, Frösunda, Solna kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Gustav III:s Boulevard 101, 4 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 595 000 kr

92 m²

4 rum

5 065 kr/mån

60 815 kr/m²

Solig terrass - Imponerande takhöjd - Dubbla badrum Sällan till salu! Välkomna till denna bostad utöver det vanliga. Genomgående planlösning, högst upp i huset. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, högt till tak och lägenhetens underbara terrass med många soltimmar. På terrassen finns plats för både loungegrupp, matplats och grill samt planteringar. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata med utsikt mot föreningens innergård. Här möts ni av väldisponerade kvadratmeter i en social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Köket har en trevlig matplats intill det stora fönsterpartiet och all bekvämlighet i kökets maskinpark. Bostaden har även två badrum med dusch och badkar samt tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort. Tre väldisponerade sovrum där samtliga rymmer dubbelsäng. Intill vardagsrummet finns en rymlig klädkammare med högt till tak samt platsbyggda garderober i hallen. Trevlig förening som installerade solceller 2021 och har en mysig gård med lekplats för barnen och härlig grönska med planteringar och skogskulle intill. Bra ekonomi, avgiftsfri månad flertalet år. Det finns goda garagemöjligheter i föreningens garage som nås direkt via hiss.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Signe Tillischgatan 18, Frösunda, Solna kommun

Signe Tillischgatan 18

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 850 000 kr

47 m²

2 rum

2 570 kr/mån

60 638 kr/m²

Avskild uteplats – Lummig grönska – Väldisponerad Längst ner på lugn återvändsgata ligger denna tvåa helt ostört. Ljust hörnläge med grönska utanför fönsterna. Bostaden förlängs av den fantastiska uteplatsen som rymmer såväl matplats som loungemöbler och är en given plats för avkoppling med den lummiga omgivningen. Väldisponerade kvadratmeter med fullt utrustat kök, plats för umgänge, separat sovrum samt förvaring i klädkammare. Trevlig och välskött förening med låga månadsavgifter där bredband ingår. Garaget nås direkt via hissen.

 • Uteplats
 • Hiss
Rosenborgsgatan 9, Frösunda, Solna kommun

Rosenborgsgatan 9

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 850 000 kr

83 m²

3 rum

4 497 kr/mån

58 434 kr/m²

Goda garagemöjligeheter ledig plats just nu - Gott skick - Balkong mot gård Välkommen till denna ljusa och välskötta bostad med öppen och social planlösning som tillsammans med det genomgående ljusflödet skapar en luftig känsla. Denna känsla förlängs ytterligare av balkongen som är soligt belägen mot innergården. Här är det lätt att möblera med loungemöbler och egna planteringar. Stort kök med enhetlig maskinpark och trevlig bardel. De två sovrummen placeras i varsitt separat hörn av lägenheten och är generösa till sin storlek. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Genomgående för bostaden är ljusa färgval och bra förvaringsmöjligheter i såväl garderober som klädkammaren. Stort badrum i sober färgsättning med badkar och tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du i en välskött förening med goda lokalintäkter och garagemöjligheter som nås direkt med hiss. Föreningen har en grönskande gård alldeles intill vattenparken och runt knuten väntar populära The Winery Hotel tillsammans med Frösundas utbud.

 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 78, 4 tr, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 78, 4 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 195 000 kr

89 m²

4 rum

4 722 kr/mån

58 371 kr/m²

Kvadratsmart - Balkong i söder - Garageplatser i huset ledig plats just nu På Frösundas paradgata hittar ni den här smakfulla fyran. Denna socialt planerade lägenheten med en öppen planlösning får ett härligt genomgående ljusinsläpp och en luftig rymd. I anslutning till vardagsrummet finner man den rymliga inglasade balkongen i söderläge som bjuder på många soltimmar under dagen och blir som ett extra rum med grillmöjligheter. Lägenheten är välplanerad med goda arbetsytor i kök såväl som bra förvaringsmöjligheter och all maskinell utrustning för att underlätta vardagen.

 • Balkong
 • Hiss
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flyginfarten 14B

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

23 m²

1 rum

1 448 kr/mån

69 348 kr/m²

Välkomna till ett flaggskepp av toppmoderna investerarlägenheter med perfekt planerade kvadratmeter! Samtliga lägenheter bjuder på genomgående hög standard och fantastiska ljusflöden genom stora fönsterpartier med trevliga vyer. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden. Kontakta mig för att boka in en visning!

 • Hiss
Korphoppsgatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb kl 12:30
Korphoppsgatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Korphoppsgatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Korphoppsgatan 21

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

74 m²

3 rum

4 450 kr/mån

94 527 kr/m²

Ja, vad ska man säga? Unik är ordet. 6 trappor upp i huset, med lugnt läge, finner du denna stilrena bostad med stor solig terrass med magnifik utsikt. Stora fönster släpper in gott om ljus och på sommarhalvåret är den stora terrassen ett extra vardagsrum. Här erbjuds en väldisponerad trea med öppen luftig planlösning och hög komfort. Tillfälle för dig med högt ställda krav på ditt boende, Bostaden kännetecknas av noga utvalda materialval och färger. Smakfullt renoverat kök, genomgående vitlaserad ekparkett, badrum med tvättmaskin och generös förvaring gör vardagen till lyx. Populärt läge i en stabil förening som äger marken. Sjöstans hela utbud utanför dörren och lika nära till Söders utbud som fantastiska rekreationsområden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Forskningsringen 90B, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Forskningsringen 90B, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 90B, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 90B

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 950 000 kr

34 m²

1 rum

2 790 kr/mån

57 353 kr/m²

På attraktiv adress ligger denna perfekta 1,5a med stor balkong! Vad är då definitionen av perfektion? Välplanerade, öppna och sociala kvadratmeter med goda förvaringslösningar, högre upp i huset och med genomgående fina ytskikt. Lägg därtill ett smakfullt och rymligt kök, samt ett helkaklat badrum med kombimaskin som både tvättar och torkar. Generösa fönsterpartier som skapar ett ljust och naturligt ljusinsläpp för ett harmoniskt och trivsamt boende. Här hittar ni rätt antal kvadratmeter på rätt plats! I Ursvik bor ni i lugnt läge med kort gångavstånd till både naturreservat och motionsområde. Grönområdena kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan, utomhusgym samt lekplatser. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, gym och livsmedelsbutik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach samt Coop, SATS och Systembolaget vid Sundbypark. Från Forskningsringen har ni alltid goda förbindelser med buss 504 som tar er till centrala Sundbyberg, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbyberg kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Under 2023 öppnar tvärbanan med två stationer i Ursvik. Ni som är bilburna tar er oftast till Stockholms city på ca 15 min. Här bor ni i ett perfekt läge med allt ni kan önska er och närhet till både citypuls samt underbar natur. Välkomna till ett hem att trivas i! Möjlighet till privatvisning finns. För intresse samt frågor kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på Erik Olsson Fastighetsförmedling, 070-210 28 19.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Forskargränd 1, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskargränd 1

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

58 m²

2 rum

3 902 kr/mån

43 017 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet, högt upp med milsvid utsikt. Här finner vi social planlösning mellan kök och vardagsrum, spatiöst sovrum och smakfullt badrum med tvättmöjligheter. Genom vardagsrummet nås den härliga balkongen i soligt läge med plats för sittgrupp. God förvaring genomsyrar hela lägenheten. I Ursvik bor man lugnt med både natur och friluftsområde samt service och kommunikationer runt hörnet. I närområdet finns en livsmedelsbutik, pizzeria, sushirestaurang samt nyöppnade Ursvik kök och bar. Flertalet stora livsmedelsbutiker såsom Coop och Willys finns längst med Gamla Enköpingsvägen. Runt hörnet från bostaden nås buss 504 för vidare färd mot Sundbyberg, Hallonbergen och Rissne där du kan byta till tunnelbanans blå linje i två riktningar. I framtiden planeras det även för tvärbana till Ursvik. Välkomna till ett hem att trivas i! Möjlighet till privatvisning finns. För intresse samt frågor kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på Erik Olsson Fastighetsförmedling, 070-210 28 19.

 • Balkong
 • Hiss
Sibeliusgången 40, Akalla, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:00

Sibeliusgången 40

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

93,2 m²

4 rum

5 394 kr/mån

24 624 kr/m²

Välkomna till ett underbart boende för hela familjen med fönster i två väderstreck. En inglasad balkong samt kök med stor matplats! Modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort samt separat WC och klädkammare. Källarförråd, tvättstuga och garage finns i samma byggnad. Här bor du i en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med nya 3-glas fönster och fantastisk innergård för barnen. Ta hissen ner till tvättstugan eller ditt källarförråd. Nära till det stora garaget eller till centrumpromenaden och du är nere vid tunnelbanan på ca 2 minuter. Tunnelbanan tar dig till T-Centralen på 20 minuter och i Akalla finns även gott om bussar som tar dig till exempelvis Järfälla och Sollentuna. I Akalla/Kista finns det gott om förskolor och grundskolor i både kommunal och privat drift. I Akalla centrum finns både Ica och Lidl samt gott om övrig service och restauranger. Området När du kommer till Akalla slås du av den grönska området bjuder på, inte minst från stora "Akalla stadspark". Bara ett stenkast bort hittar du den populära och mysiga "Akalla 4H Gård" och en fin golfbana som lockar till sig massor med familjer och barn. Har du barn så är du i princip granne med Akalla grundskola F-9 samt flertalet uppskattade förskolor. Känner du för att handla eller bara njuta av ett modernt shoppingcentrum ligger Kista Galleria bara en station bort. Här finns allt du behöver i form av shopping, service och inte minst restauranger från alla världens hörn.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brevduvegatan 2, Frösunda, Solna kommun
 • Imorgon kl 17:00

Brevduvegatan 2

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 195 000 kr

58,2 m²

2 rum

3 377 kr/mån

54 897 kr/m²

Stor balkong – Luftig planlösning i trevligt gavelläge – Förråd på entréplan Varmt välkomna till denna fina gavellägenhet som har en genomgående luftig atmosfär. Planlösningen gynnar social samvaro, köket är stort och inrymmer många gäster intill burspråk och avgränsar till vardagsrummet. Härifrån nås balkongen som är en trevlig förlängning av bostaden. Här finns gott om förvaring och maskinell utrustning som underlättar vardagen. Här bor ni i en förening med en utav områdets finaste gårdar med fin grönska. God ekonomi med lokalintäkter och tidigare avgiftssänkning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rörstrandsgatan 31, 4tr, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:00

Rörstrandsgatan 31, 4tr

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

10 250 000 kr

97 m²

3 rum

2 386 kr/mån

105 670 kr/m²

KLASSISKT 20-TAL- HÖGT LÄGE & BALKONG- GARAGE I BRF På populära Rörstrandsgatan och i välskött förening säljs nu denna klassiska bostad med högt och fridfullt läge. Här möter bevarad charm moderna materialval i kök och badrum. Stora rum med generös takhöjd ger rymd och bra förvaring finns i flera klädkammare och garderober. Mot gården vetter en ljuvlig balkong med bra solläge och mot andra hållet finns pardörrar mot den franska balkongen. Köket är trevligt med två fönster och plats för matbord, här är arbetsbänk i Carrara marmor samt rostfritt. Badrummet är nyrenoverat 2021 och här finns tvättmaskin och golvvärme. Hiss samt garage finns. Hjärtligt välkommen! Här bor du i välskötta Brf Rörstrand 29-37 som är en äkta förening som äger marken och har låg belåningsgrad. Föreningen har flera innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter, tre bokningsbara tvättstugor samt cykelställ och barnvagnsrum. Ett stenkast bort ligger fina Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen. En kort promenad tar dig till Sankt Eriksplan med ett brett serviceutbud och bra kommunikationer. Där finns flertalet busslinjer, tunnelbanans gröna linje, pendeltåg vid Vanadisvägen samt flygbussar vid Vasaparken.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Anders Reimers väg 9, Reimersholme, Stockholms kommun

Anders Reimers väg 9

Lägenhet
Reimersholme, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 095 000 kr

35,5 m²

1 rum

2 727 kr/mån

87 183 kr/m²

På 5 trappor, i ett mycket omtyckt och välbevarat funkishus, ritat av Sven Wallander, finner ni denna härliga funkisetta. Öppen planlösning där alla kvadratmeter är väl utnyttjade. Bostaden ligger högt upp i huset och stoltserar med möblerbar balkong med fantastisk utsikt. Här syns bland annat Högalidskyrkans karaktäristiska två torn och Långholmskanalens vatten. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning som ger en känsla av rymd. Väl tilltagna fönster i sann funkisanda som ger ett vackert ljusinsläpp. Här finns funkischarmen bevarad och med ett vackert och rofyllt läge med Reimersholmes glittrande vatten, grönska och badbrygga direkt utanför porten. Välskött förening som erbjuder ett drömläge med egen badbrygga, roddbåt, kajakplatser, motionsrum, festlokal, fotorum, relaxavdelning med bastu och övernattningsmöjligheter. På vintern kan du åka skridsko, bada i isvak och njuta av bastun efteråt. Här bor man med det bästa av två världar med lugn och ro och absolut närhet till Hornstull och den omkringliggande attraktiva söderpulsen.

 • Balkong
 • Hiss
Tegelviksgatan 26, Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun

Tegelviksgatan 26

Lägenhet
Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 795 000 kr

69 m²

3 rum

3 777 kr/mån

83 986 kr/m²

Hörnlägenhet med balkong om 6 kvm i söderläge med viss sjöutsikt. Lägenheten är mycket trivsam med hög standard och ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrum och kök med burspråk som ligger i en öppen planlösning med fyra fönster som ger ett härligt ljus. Tillval har gjorts i lägenheten där en vägg satts upp i den bortre delen av vardagsrummet som skapat ett extra sov- och/eller arbetsrum med fönster mot Nackagatan. Det större sovrummet har plats för garderober samt utgång till den stora och delvis inglasade balkongen, som vetter mot Nackagatan. Badrummet är påkostat och rymligt. På andra sidan Nackagatan finns det gym och här bor man nära flera mindre butiker samt restauranger. En ICA-butik kommer etableras vid Tvätt-Malins Park. Högst upp i huset har man även tillgång till den stora gemensamma takterrassen med orangeri samt fin utsikt över Södermalms takåsar, ända bort mot Avicii Arena. Solceller kommer installeras på taket som ger tillskott av el till fastigheten. Tvätt-Malins park kommer att bilda ett grönt, skönt och lummigt stråk från Mandelparken invid Hammarby Sjö och bort mot Tengdahlsparken och Vitabergsparken. På Tegelviksgatan bor man nära Hammarby Sjö med kajpromenad runt om eller ända bort mot Årstaviken. Det är även promenadavstånd till Fåfängan, Vitabergsparken och Nytorget. Möjligheterna är oändliga så i detta lugna område trivs man förträffligt och har även nära till Sofos stora utbud av affärer, caféer och restauranger. Kommunikationsmässigt finns det flertalet bussar att välja mellan eller ta båten från kajen in till Nybroplan eller till Sjöstan. Tunnelbanan beräknas vara färdigställd år 2030. OBS! Lägenheten säljs på ritning och är klar för inflyttning i maj 2023. RING LARS HENNING 070-9967434 FÖR MER INFORMATION! I Brf Sofia Södra finns det garage för 50 st garageplatser, 5 hcp-platser med motorvärmeuttag, 12 st del av dubbelparkering varav 14 av bilplatserna är laddplatser. Separat kö. Utöver dessa parkeringsplatser finns det även 3 platser avsedda för föreningens poolbilar. I garaget finns det även plats för cykelparkering. Det kommer att byggas en matbutik tvärs över Tvätt-Malins park och det kommer att finnas café/sushi och butik för blommor, växter och återbruk samt en skönhetsklinik i de lokaler som Brf Sofia Södra hyr ut till dessa verksamheter. Klicka gärna på nedanstående länkar för mer information, https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/stockholm/stockholm/sodermalm/sofia-sodra/pdf/sofia-sodra-2-bostadsfakta.pdf https://vaxer.stockholm/projekt/nya-bostader-pa-ostra-sodermalm/ https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/#modal

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kratsbodavägen 46A, Mariehäll, Stockholms kommun
Kratsbodavägen 46A, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 46A, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 46A

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 495 000 kr

50 m²

2 rum

2 768 kr/mån

69 900 kr/m²

Makalös bostad med alla rätt i populära Brf Alprosen med genomgående hotellkänsla belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Här finner vi denna ljusa bostad med högt i tak, balkong i soligt söderläge, separat sovrum och en öppen och social planlösning med lyxiga bekvämligheter. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Ett modernt, nyckelfritt boende där det digitala "Yale Doorman-låset" innebär att du aldrig behöver leta efter borttappade hemmanycklar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett i ek och vitmålade väggar. Omfamnas av l jus och härlig rymd från breda fönsterpartier i två väderstreck, fullutrustat kök, lyxigt badrum med spakänsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem. Tack vare vardagsrummets höga balkongdörr och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint l jusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, den inbjudande balkongen i soligt läge, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av den färgsprakande himlen. Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gemensamma takterrasser och bilpool att nyttja, kamerabevakat garage, gym och restaurang i byggnaden samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger så som populära Bun meat Bun och Valentino samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Christian

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 117, Frösunda, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Gustav III:s Boulevard 117

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

96 m²

4 rum

5 643 kr/mån

52 031 kr/m²

Balkong mot gård - Inflyttningsklar - Goda garagemöjligheter i föreningen Välkomna till denna smakfulla lägenhet med en välplanerad planlösning. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck och genomtänkta kvadratmeter som placerar den tilltagna balkongen i det lugna läget mot föreningens gård och sällskapsytorna direktanslutande till varandra. Vardagsrummet är här generöst till sin yta och det arbetsvänliga köket utmärks av sina stilfulla färg- och materialval. Bostaden bjuder också på hög maskinell komfort, en sober interiör och goda förvaringsmöjligheter i såväl flera garderober såsom den rymliga klädkammaren. Här bor du i en trevlig förening med tillgång till en mysig gård med grönska och lekplats för barnen. Föreningen installerade solceller 2021 och har goda garagemöjligheter som nås direkt med hiss.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Anders Lundströms gata 14, 5 tr, Frösunda, Solna kommun

Anders Lundströms gata 14, 5 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 695 000 kr

61 m²

2 rum

3 598 kr/mån

60 574 kr/m²

Rymlig balkong mot gård - Högt upp i huset - Ljust hörnläge Högt upp i det första huset på en lugn återvändsgata finner du denna ljusa hörntvåa med balkong. Här välkomnas du av socialt disponerade kvadratmeter som placerar vardagsrum i öppen planlösning till det välutrustade köket och bjuder tillsammans på god plats för både stor soffgrupp samt matplats. Sällskapsytorna utmärks av sina stora fönsterpartier i fil och leder vidare ut till den rymliga balkongen som är grönskande belägen mot föreningens gård med en fri utsikt. Även sovrummet är här väl tilltaget till sin storlek med ett genomgående ljusinsläpp från två väderstreck och generösa förvaringsmöjligheter intill flertalet garderober. Likaså finns gott om förvaringsutrymme i hallen och hög maskinell komfort finner du i såväl kök såsom det helkaklade badrummet med golvvärme. Här bor du i välskötta brf Kolonnen med en lägre belåning. Både tvättstuga, gästlägenhet samt cykelrum finns att tillgå i denna port och tillsammans med grannföreningen delar man även Frösundas finaste gård med grönska och porlande vattendrag med fiskar i. Inom några få minuters promenad från fastigheten nås närmsta livsmedelsbutik, restauranger och goda kommunikationer med flera busslinjer. På ett behagligt gångavstånd finner du även Mall of Scandinavia med all tänkbar service att erbjuda, naturområden som Hagaparken och pendeltågen vid Solna station som tar dig till Stockholms innerstad på enbart sju minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Värtavägen 15, Gärdet / Östermalm, Stockholms kommun

Värtavägen 15

Lägenhet
Gärdet / Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

9 495 000 kr

89 m²

3 rum

4 339 kr/mån

106 685 kr/m²

Välkommen till kanske en av nedre Gärdets trevligaste lägenheter. Lägenheten ligger nära Karlaplan och Fältöversten med sitt stora serviceutbud. Gärdesfältet och Djurgårdens härliga grönområden tätt intill. En social lägenhet med genomgående planlösning som verkligen checkar alla boxar. Dubbla entréer och dubbla toaletter, balkong och braskamin. Föreningen har även parkerings- och garageplatser, troligen finns en ledig garageplats till ny ägare. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 141, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 141

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 795 000 kr

108 m²

4 rum

6 012 kr/mån

53 657 kr/m²

Dubbla badrum – Stor balkong mot gård – Väldisponerade kvadratmeter På Frösundas paradgata kan ni nu flytta in i denna ljusa fyra som är väldisponerad med sina kvadratmeter där ni har plats för både umgänge och sovrum i bra storlek. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen och sovrummen är praktisk placerade i varsitt hörn. Bostadens balkong förlänger den på bästa sätt där ni kan njuta av solens strålar och det lugna läget mot föreningens gård. Här har ni enastående förvaring i två klädkammare varav den ena nås från hallens garderob och är väl tilltagen. För familjens bekvämlighet finns även dubbla badrum, ett fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en trevlig innergård med grönska och lekplats med skogskulle intill. För föreningens medlemmar finns fri utomhusparkering och goda parkeringsmöjligheter i garage som nås direkt via hiss.

 • Balkong
 • Hiss
Väringgatan 27, 1,5tr, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun

Väringgatan 27, 1,5tr

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 200 000 kr

33 m²

1 rum

1 878 kr/mån

96 970 kr/m²

MODERN ETTA MED 30-TALSCHARM- STABIL FÖRENING. I hjärtat av Vasastan finner du denna moderna etta med bevarad 30-talscharm. Här är allt genomtänkt med praktiska lösningar och moderna materialval. Köket är påkostat från Noblessa med bland annat integrerad diskmaskin och exklusiv kombiugn för bästa komfort. Den öppna planlösningen mot rummet skapar rymd och här finns en köksö som ger extra förvaring och plats för sociala tillställningar. Läget är väldigt rofyllt då lägenheten vetter mot lugn enkelriktad gata och har utsikt mot en grönskande park. Stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Lägenheten är belägen i populära Birkastan, som erbjuder både bra shopping och uteliv för den levnadsglade. En promenad bort når du Vasaparken, Karlbergskanalens promenadstråk samt Brunnsvikens och Hagaparkens lummiga rekreationsområden. Här kan man bada om sommaren och åka skridskor om vintern. Kommunikationerna är goda med flygbussar, tunnelbana och citybanan från Odenplan och S:t Eriksplan. Närbelägna Torsplan erbjuder också en välsorterad Hemköpsbutik, systembolag och restauranger. Många trevliga restauranger finns i närområdet såsom tex Oljebaren och restaurang Byn. I närområdet finner du även flertalet gym samt utegym. Med promenadavstånd finns också flera universitet såsom KTH och Handelshögskolan.

 • Plus
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 159, 5 tr, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 159, 5 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 650 000 kr

66 m²

2 rum

4 098 kr/mån

55 303 kr/m²

Högt upp i huset – Inglasad balkong – Generös tvåa På ett lugnt läge finner ni denna trivsamma tvåa högt upp i huset som passar såväl paret som singeln. Fullt utrustat kök med trevlig matplats och luftig planlösning. De stora fönsterpartierna skänker bostadens mycket ljus och den härliga balkongen förlänger säsongen tack vare sin inglasning. Generöst sovrum med gott om förvaring och vardagen underlättas tack vare all maskinell utrustning. I föreningen finns en gemensam takterrass som bjuder på milsvid vy, trevlig gård mot skogskulle samt en verkstad för den händige. Eget garage under fastigheten med många platser.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tegelviksgatan 14, 5 tr, Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun

Tegelviksgatan 14, 5 tr

Lägenhet
Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 990 000 kr

92 m²

4 rum

4 748 kr/mån

86 848 kr/m²

Denna påkostade och optimalt planerade lägenhet har ett högt och ljust läge med utsikt mot Tvätt-Malins park (under anläggning) som kommer att bilda ett grönt, skönt och lummigt stråk från Mandelparken invid Hammarby Sjö bort mot Tengdahlsparken och Vitabergsparken. Lägenheten "säljs på ritning"! RING LARS HENNING 0709967434 FÖR MER INFORMATION! Lägenheten är genomgående med påkostade materialval, (se tillvalslistan) , generös takhöjd och ett högt läge med utsikt mot parken gör detta till en lägenhet utöver det vanliga! Vardagsrummet och den rymliga balkongen i soligt söderläge vetter mot den stora, gröna gården. Det påkostade köket och vardagsrummet, med fönster i två väderstreck, är beläget i en ljus, öppen planlösning med bardisk som skapar en härlig social yta och är ett extra, värdehöjande tillval. Köket vetter, tillsammans med de två sovrummen, mot (blivande) Tvätt-Malins park. Badrummet är påkostat med extra allt liksom gästtoaletten. I kapprummet finns det gott om plats. På den stora gemensamma takterrassen kommer man att kunna njuta av fin utsikt över Södermalms takåsar. Solceller kommer installeras på taket som ger tillskott av el till fastigheten. I Brf Sofia Södra kommer det byggas ett garage för 50 garageplatser, 5 hcp-platser med motorvärmeuttag, 12 del av dubbelparkering varav 14 av bilplatserna är laddplatser. Utöver dessa parkeringsplatser finns det även 3 platser avsedda för föreningen poolbilar. I garaget finns det även plats för cykelparkering. Det kommer att byggas en matbutik tvärs över Tvätt-Malins park och det kommer att finnas café/sushi och butik för blommor, växter och återbruk samt en skönhetsklinik i de lokaler som Brf Sofia Södra hyr ut till dessa verksamheter. På andra sidan Nackagatan finns det ett gym och flera mindre butiker samt flera restauranger. På Tegelviksgatan bor man nära Hammarby Sjö med kajpromenad runt om eller ända bort mot Årstaviken. Det är även promenadavstånd till Fåfängan, Vitabergsparken och Nytorget. Möjligheterna är oändliga så i detta lugna område trivs man förträffligt och har ändå nära till Sofos stora utbud av affärer, caféer och restauranger. Kommunikationsmässigt finns det flertalet bussar att välja mellan eller ta båten från kajen in till Nybroplan eller till Sjöstan. Tunnelbanan beräknas vara färdigställd år 2030. OBS! Bostaden säljs på ritning, visning ej möjlig, inflyttning i mitten av mars 2023 https://vaxer.stockholm/projekt/nya-bostader-pa-ostra-sodermalm/ https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/#modal

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tegelviksgatan 18, 6 tr, Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun

Tegelviksgatan 18, 6 tr

Lägenhet
Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 345 000 kr

80 m²

3 rum

4 245 kr/mån

91 813 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet högst upp och balkong med "himlen som tak" och genomgående ljusinsläpp från två väderstreck. Öppen planlösning mellan det härligt ljusa vardagsrummet och det generösa köket med stor matplats och eftersom det är tre fönster så ger det ett rejält ljusinsläpp. De två sovrummen samt balkongen vetter mot den lugna, gröna gården. Balkongen om 5 kvm är belägen med ett soligt, högt och härligt västerläge med "himlen som tak" och det är utsikt bort mot Sofia kyrka, Badrummet är påkostat och rymligt. I denna lägenhet kommer det även att installeras ett grundpaket med röststyrning s.k. "Intelligenta hem". Lägenheten säljs på ritning. RING LARS HENNING 0709967434 FÖR MER INFORMATION! I föreningen har man även tillgång till den stora gemensamma takterrassen med ett Orangeri och fin utsikt över Södermalms takåsar och bort mot Avicii Arena. Solceller kommer installeras på taket som ger tillskott av el till fastigheten. Tvätt-Malins park kommer att bilda ett grönt, skönt och lummigt stråk från Mandelparken invid Hammarby Sjö bort mot Tengdahlsparken och Vitabergsparken. I Brf Sofia Södra finns det garage för 50 st garageplatser, 5 hcp-platser med motorvärmeuttag, 12 st del av dubbelparkering varav 14 av bilplatserna är laddplatser. Separat kö. Utöver dessa parkeringsplatser finns det även 3 platser avsedda för föreningens poolbilar. I garaget finns det även plats för cykelparkering. Det kommer att byggas en matbutik tvärs över Tvätt-Malins park och det kommer att finnas café/sushi och butik för blommor, växter och återbruk samt en skönhetsklinik i de lokaler som Brf Sofia Södra hyr ut till dessa verksamheter. På andra sidan Nackagatan finns det ett gym och flera mindre butiker samt flera restauranger. På Tegelviksgatan bor man nära Hammarby Sjö med kajpromenad runt om eller ända bort mot Årstaviken. Det är även promenadavstånd till Fåfängan, Vitabergsparken och Nytorget. Möjligheterna är oändliga så i detta lugna område trivs man förträffligt och har ändå nära till Sofos stora utbud av affärer, caféer och restauranger. Kommunikationsmässigt finns det flertalet bussar att välja mellan eller ta båten från kajen in till Nybroplan eller till Sjöstan. Tunnelbanan beräknas vara färdigställd år 2030. Klicka gärna på nedanstående länkar för mer information, https://vaxer.stockholm/projekt/nya-bostader-pa-ostra-sodermalm/ https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/#modal

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brageslingan 40, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 40

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 475 000 kr

121 m²

5 rum

5 270 kr/mån

45 248 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat br-radhus i populära Ormbacka. Detta gavelradhus har ett bra läge i området med uteplatsen i söderläge. Preliminärt tillträde är i maj 2023. Väldisponerat med de sociala ytorna i halvöppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet nås husets altan med trätrall. Köket har en stor matplats intill fönsterparti. På entréplan finns även ett duschrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Övre plan rymmer hela fyra sovrum, ett mindre allrum, ett badrum och en klädkammare. Bilen parkerar ni bekvämt på egen p-plats på den gemensamma parkeringen i närhet av huset. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brageslingan 5, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 5

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 490 000 kr

123 m²

5 rum

5 329 kr/mån

44 634 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett nyproducerat bostadsrättsradhus i populära Ormbacka. Detta hus har en av de största gräsytorna i området och den ligger dessutom i bästa solläge i söder. Direkt när man stiger in möts man av en rymlig entré med stor klädkammare och badrum/tvättstuga i direkt anslutning. Köket är genomgående med fint ljusinsläpp från två håll och med matplats intill fönsterparti. Köket ligger i halvöppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats och trädgård som inbjuder till lek, i bästa solläge. Övre plan rymmer tre sovrum, ett stort allrum, ett badrum och en klädkammare. Den vackra skogsdungen som ligger några få meter från huset är av kulturhistoriskt intresse eftersom den är en gammal gravplats. Tillval som har gjorts är vitlaserade parkettgolv och vita socklar, vitlaserade, massiva innerdörrar och paketet rostfritt till köket. I detta ingår: rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin, ugn med pyrolysrengöring och automatiska tillagningsgprogram, induktionshäll medkombizoner och inbyggd mikrovågsugn. Bilen parkeras endast några få meter från huset. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 25