Mäklare Theo Karantonio

Theo Karantonio

Om mig

Med ett stort engagemang, målmedvetenhet och kvalitativ service gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare ska vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och alltid vara tillgänglig, påläst och fokuserad. Att avsluta en affär med vetskapen om att både köpare och säljare är riktigt nöjda, är en oslagbar känsla för mig som mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarby allé 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30
Hammarby allé 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby allé 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby allé 11

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 650 000 kr
134 m²
6 rum
vån 10/10
7 582 kr/mån
86 940 kr/m²

Sällan till salu - 134 kvm fördelade på 6 rum och kök! Högst upp på Hammarby Allé 11 ligger denna fantastiska bostad med vidsträckt panoramautsikt från den stora och soliga kungsbalkongen. Här har du en underbar vy över stan mot Södermalm och Hammarby kanal. Det finns även en inglasad balkong i sydväst där du kan njuta av härliga solnedgångar. Stort ljusinflöde och ogenerat läge utan någon som helst insyn. Välplanerad lägenhet med fem bra sovrum och två badrum. Mycket välskött förening i attraktivt område som kombinerar fördelarna med att bo nära både naturen och city. Suveräna kommunikationer och service finns i närområdet och underlättar din vardag. Här bor ni i mycket omtyckta och attraktiva Hammarby Sjöstad som ger känslan av innerstad samtidigt som ni har närhet till vackra naturområden som Sicklasjön för mysiga bryggpromenader, nackareservatet och Hammarbybacken med skidåkning under vintrarna. Precis över gatan ligger Hammarby Sjö där ni kan gå på mysiga bryggpromenader och flera restauranger med utsikt över sjön mot Söder. Ett stenkast ifrån går även tvärbanan som tar dig vidare ut mot Sickla köpkvarter med stort utbud av all typ av service samt Gullmarsplan åt andra hållet med anslutning till bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in mot innerstan. I området finns flera skolor och förskolor att välja mellan och bland annat mycket omtyckta Anders Franzéns lekpark. I Hammarby Sjöstad finns även ett stort utbud av restauranger, fik, service, gym samt mataffärer. Ett helt klart perfekt område med närhet till allt ni kan önska sig! Varmt välkommen till ditt nya boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Kabelverksgatan 66

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/6
5 678 kr/mån
66 188 kr/m²

++ACCEPTERAT PRIS++ Bostaden säljs på ritning, Inflytt 27:e Juni 2024. Bli först med att flytta in i denna nyproducerade 3:a som kommer stå inflyttningsklar juni 2024. Välplanerad och genomgående 3 rum och kök med balkong i västerläge. Inbjudande och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här finns möjlighet att addera en vägg vilket skapar ett separat matrum. Modernt kök från Vedum, stilrena luckor och stänkskydd. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, dubbla rostfria kyl/frys, spiskåpa, induktionshäll och rostfri varmluftsugn med teleskoputdrag. Generöst master bedroom med praktisk klädkammare. Det andra sovrummet är mycket rofyllt och erbjuder plats till säng, skrivbord och övrig möblering. Badrummet är infällda LED-spottar i tak, stilrent inrett med vitt kakel på väggarna och ett grått klinker samt utrustat med dusch med glasdörr, kromad torkställning, kommod med spegel ovanför, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med god förvaring via skjutdörrsgarderob. Hela lägenheten har vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Till månadsavgiften tillkommer Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel. Till lägenheten hör ett externt förråd. Här bor du i nyproducerade bostäder i en blandning av stad och natur med ekskog och lummiga parker som närmaste granne. Här finns skolor och förskolor runt hörnet, blandat med restauranger, träningsmöjligheter och gröna stråk. Mycket trivsamt belägen nära Älvsjö Station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Nära finns även Älvsjö Centrum som erbjuder bra service såsom gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Heliosgatan 18C, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Heliosgatan 18C, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 18C, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 18C

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/8
4 909 kr/mån
73 354 kr/m²

Nu har du funnit ditt nya hem, i denna bostadspärla möts du av en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman och skapar en perfekt plats för socialt umgänge. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och leder ut till den rymliga balkongen på cirka 7 kvadratmeter med sol under dagen. Det moderna vita köket erbjuder högkvalitativa vitvaror som gör matlagningen till en fröjd. Boendet har två generösa sovrum med gott om plats för förvaring. Ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare som ger extra bekvämlighet. Lägenheten är nyproducerad 2018 med genomgående hög kvalitet och härlig ljus inredning. Här bor ni i den attraktiva föreningen Brf The Village 2 som erbjuder takterrasser i varje trapphus samt möjlighet till odlingslott. I föreningens lokaler ligger även STC gym. Läget är optimalt med närhet till såväl grönområden, populära Hammarbybacken, Södermalm och färjelinjer till Nybroviken, Djurgården samt Barnängsbryggan på Södermalm. Ett nyproducerat hem i Sjöstadens mysiga kvarter, varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Medaljonggatan 4B, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Medaljonggatan 4B

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/6
3 175 kr/mån
76 324 kr/m²

Bostaden säljs på ritning, Inflytt 27:e Juni 2024. Bli först med att flytta in i denna nyproducerade 1:a som kommer stå inflyttningsklar juni 2024. Välkommen till en nyproducerad stor etta där varje kvadratmeter är omsorgsfullt genomtänkt både när det kommer till planering och materialval! Det stilrena fullutrustade köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar en luftig och stor social yta. Köket är inrett från Vedum med maskinell utrustning från Siemens. I vardagsrummet finns plats för soffa, soffbord och mediamöbel. Intill vardagsrummet ligger den praktiska sovalkoven. Intill vardagsrummet finns goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Till månadsavgiften tillkommer Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel. Till lägenheten hör ett externt förråd. Här bor du i nyproducerade bostäder i en blandning av stad och natur med ekskog och lummiga parker som närmaste granne. Här finns skolor och förskolor runt hörnet, blandat med restauranger, träningsmöjligheter och gröna stråk. Mycket trivsamt belägen nära Älvsjö Station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Nära finns även Älvsjö Centrum som erbjuder bra service såsom gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Välkommen till denna fantastiska lägenhet i absolut toppskick – här är det bara att flytta in och börja njuta!

 • Hiss
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 66

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
5 678 kr/mån
61 188 kr/m²

+++ ACCEPTERAT PRIS +++ Bostaden säljs på ritning, Inflytt 27:e Juni 2024. Bli först med att flytta in i denna nyproducerade 3:a som kommer stå inflyttningsklar juni 2024. Välplanerad och genomgående 3 rum och kök med balkong om ca 7 kvm. Inbjudande och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här finns möjlighet att addera en vägg vilket skapar ett separat matrum. Modernt kök från Vedum, stilrena luckor och stänkskydd. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, dubbla rostfria kyl/frys, spiskåpa, induktionshäll och rostfri varmluftsugn med teleskoputdrag. Generöst master bedroom med praktisk klädkammare. Det andra sovrummet är mycket rofyllt och erbjuder plats till säng, skrivbord och övrig möblering. Badrummet är infällda LED-spottar i tak, stilrent inrett med vitt kakel på väggarna och ett grått klinker samt utrustat med dusch med glasdörr, kromad torkställning, kommod med spegel ovanför, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med god förvaring via skjutdörrsgarderob. Hela lägenheten har vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Till månadsavgiften tillkommer Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel. Till lägenheten hör ett externt förråd. Här bor du i nyproducerade bostäder i en blandning av stad och natur med ekskog och lummiga parker som närmaste granne. Här finns skolor och förskolor runt hörnet, blandat med restauranger, träningsmöjligheter och gröna stråk. Mycket trivsamt belägen nära Älvsjö Station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Nära finns även Älvsjö Centrum som erbjuder bra service såsom gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5