Mäklare Frida Selling

Frida Selling

Om mig

Jag jobbar hårt för att uppnå höga slutpriser och brinner för detaljerna i processen som gör skillnad för dig som kund. En lyckad försäljningsprocess kräver en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser samt en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad. Går du i säljtankar eller funderar på vad din bostad är värd? Kontakta mig gärna för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Essinge Brogata 22, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Essinge Brogata 22

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

24 m²

1 rum

1 777 kr/mån

83 125 kr/m²

Äntligen saluförs en perfekta etta på populära Lilla Essingen. Bostaden har en välplanerad planlösning med god plats för förvaring samt stora fönsterpartier med djupa nischer i sten. Bostaden har en harmonisk känsla och är den perfekta oasen för lugn. Utanför porten är det bara några meter till bad och närmsta matbutik. Lilla Essingen erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

 • Hiss
Essinge Brogata 3, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Essinge Brogata 3

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 895 000 kr

44 m²

1 rum

2 540 kr/mån

65 795 kr/m²

Nu saluförs en charmiga tvårummare med ljuvlig utsikt på populära Lilla Essingen. Bo högt upp i huset med balkong i soligt västläge samt utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Bostaden karaktäriseras av dess fina 30-tals attribut såsom stora fönsterpartier, djupa nischer i sten, vacker fiskbensparkett samt generös takhöjd. Här har du chansen att skapa ditt drömboende! Utanför porten är det bara några meter till närmsta matbutik och busshållplats. Området erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

 • Balkong
 • Hiss
Banmästargatan 4, Ulriksdal, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Banmästargatan 4

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 395 000 kr

89 m²

3 rum

5 064 kr/mån

49 382 kr/m²

Äntligen saluförs en ljus och trivsam trerummare med inglasad balkong. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stora sociala ytor samt generösa fönsterpartier i tre väderstreck. Från vardagsrummet nås den ljuvliga balkongen som vetter mot grönska. Bostaden är i gott skick och har genomgående stilrena materialval. Bo på en populär adress i ett mysigt och familjärt område med närhet till all tänkbar service. Ulriksdal erbjuder närhet till flertalet restauranger och caféer, härliga grönområden, mysiga promenadstråk, omtyckta förskolor samt skolor och goda kommunikationer via pendeltåg och bussar. Varmt välkomna på visning! En bostad som måste upplevas.

 • Balkong
 • Hiss
Strålgatan 23, Lilla Essingen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Strålgatan 23

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 695 000 kr

33 m²

1 rum

2 362 kr/mån

81 667 kr/m²

Varmt välkomna till en trivsam etta på populär adress i hjärtat av Lilla Essingen. Bostaden har en yteffektiv planlösning, gott om förvaringsmöjligheter samt fint ljusflöde från stora fönsterpartier. Stabil förening med god ekonomi och gemensam takterrass. En perfekt bostad med allt du behöver! Bo på charmiga Lilla Essingen med bara några meter till vatten och närmsta matbutik. Området erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

 • Hiss
Stenkullavägen 54, Stora Essingen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Stenkullavägen 54

Lägenhet
Stora Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 000 000 kr

38 m²

2 rum

2 006 kr/mån

78 947 kr/m²

Accepterat pris! Ring för att boka visning, 073-305 29 51. Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och charmiga tvårummare med låg avgift på eftertraktad adress. Bostaden har en välplanerad planlösning, goda förvaringsmöjligheter samt en mysig balkong i soligt västläge. Utanför porten är det bara några meter till närmsta matbutik och 1ans busshållplats. Stora Essingen erbjuder närhet till all tänkbar service, omtyckta restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 5