Mäklare Frida Selling

Frida Selling

Om mig

Jag jobbar hårt för att uppnå höga slutpriser och brinner för detaljerna i processen som gör skillnad för dig som kund. En lyckad försäljningsprocess kräver en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser samt en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad. Går du i säljtankar eller funderar på vad din bostad är värd? Kontakta mig gärna för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Primusgatan 54, vån 9, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Primusgatan 54, vån 9

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 9/11
5 467 kr/mån
68 908 kr/m²

Äntligen saluförs en välplanerad fyrarummare på idylliska Lilla Essingen. Bo högt upp i huset med stor balkong i soligt läge och utsikt mot himmel, takåsar och glittrande vatten. Bostaden erbjuder tre generösa sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett underbart ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck. Nuvarande säljare har renoverat samt bytt vitvaror i kök, byggt ett extra sovrum, målat om samtliga rum samt slipat och vit-hårdvaxat golven. Välkomna till ett hem att trivas i, här finns allt ni behöver. I föreningen finns både garageplatser, parkeringsplatser samt övernattningslägenhet. Bo på en populär adress i en trivsam och välskött förening med flertalet gemensamma faciliteter. Utanför porten är det bara en kort promenad till bad och närmsta matbutik. Lilla Essingen erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger, bageri, förskolor, apotek, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Essinge Brogata 8, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Essinge Brogata 8

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/5
2 015 kr/mån
81 923 kr/m²

Nu saluförs denna magiska bostad belägen högt upp i huset med balkong i soligt läge. Bostaden karaktäriseras av bevarad 30-talscharm så som vackra furutiljor, stora fönsterpartier, högt till tak samt dubbeldörrar in till sovrummet. En välplanerad bostad med underbart ljusflöde från stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Bo på en populär adress i området med närhet till allt man kan önska. Trivsam och stabil förening med god ekonomi. Utanför porten är det bara några meter till närmsta badplats och matbutik. Lugnt och trivsamt område med närhet till flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Primusgatan 50, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Primusgatan 50

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 000 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 4/11
4 331 kr/mån
79 365 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad och smakfullt renoverad bostad med ljuvlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Starta dagen i solen på den stora balkongen och njut av en slående sjöutsikt. Här finns plats för både utemöblemang och grill om så önskas. Invändigt väntar en luftig atmosfär där solen flödar in genom stora fönsterpartier från två väderstreck. Planlösningen utnyttjar varje kvadratmeter effektivt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket är stilrent renoverat med påkostade materialval och fullt maskinellt utrustat. Två sovrum finns att tillgå varav det mindre kan disponeras efter behov, perfekt storlek för ett barnrum, arbetsrum eller walk in closet. Sist men inte minst ett stort och helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter, som förenklar vardagens bestyr. Ett oslagbart läge samt en trivsam och välskött förening med flertalet gemensamma faciliteter. Utanför porten är det bara några meter till bad och närmsta matbutik. Lilla Essingen erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Essingetorget 37, Stora Essingen, Stockholms kommun

Essingetorget 37

Lägenhet
Stora Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
2 904 kr/mån
65 109 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna charmiga och ljusa tvårummare belägen på populär adress i skuldfri BRF. Här erbjuds fina 30-tals attribut såsom generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, furutiljor och djupa fönsternischer. Bostaden har en väldisponerad planlösning med spatiöst vardagsrum som ger plats till både soffgrupp samt matbord för större middagssällskap. Genom pardörrar nås bostadens underbara uteplats som vetter mot föreningens lummiga innergård. Vidare finner vi ett charmigt kök med bevarade originaldetaljer som leder oss till ett rogivande sovrum. Utöver det erbjuds goda förvaringsmöjligheter och väl tilltagna fönsterpartier i två väderstreck. Läget är oslagbart och här bor ni i en trivsam och välskött förening med en belåningsgrad om 0 kr/kvm. Utanför porten är det bara några meter till närmsta matbutik och 1ans busshållplats. Området erbjuder närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk längst glittrande vatten, badplatser och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Uteplats

Visar alla 4