Mäklare Frida Selling

Frida Selling

Om mig

Jag jobbar hårt för att uppnå höga slutpriser och brinner för detaljerna i processen som gör skillnad för dig som kund. En lyckad försäljningsprocess kräver en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser samt en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad. Går du i säljtankar eller funderar på vad din bostad är värd? Kontakta mig gärna för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strålgatan 19, vån 4/4, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Kommande

Strålgatan 19, vån 4/4

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
22 m²
1 rum
vån 4/4
1 598 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna magiska bostad med ljuvlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Bostaden har en välplanerad planlösning, underbart ljusflöde från stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderober. Bo på en populär adress i området med närhet till allt man kan önska. Trivsam och stabil förening med god ekonomi samt gemensam takterrass. Utanför porten är det bara några meter till närmsta badplats och matbutik. Lugnt och trivsamt område med närhet till flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Banmästargatan 4, Ulriksdal, Solna kommun
  • Kommande

Banmästargatan 4

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/6
5 064 kr/mån
49 382 kr/m²

Äntligen saluförs en ljus och trivsam trerummare med inglasad balkong. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stora sociala ytor samt generösa fönsterpartier i tre väderstreck. Från vardagsrummet nås den ljuvliga balkongen som vetter mot grönska. Bostaden är i gott skick och har genomgående stilrena materialval. Bo på en populär adress i ett mysigt och familjärt område med närhet till all tänkbar service. Ulriksdal erbjuder närhet till flertalet restauranger och caféer, härliga grönområden, mysiga promenadstråk, omtyckta förskolor samt skolor och goda kommunikationer via pendeltåg och bussar. Varmt välkomna på visning! En bostad som måste upplevas.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2