Karl Staaffsgatan 20C

Tolered, Göteborgs kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
HSB BRF Tolered i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 205 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
32 407 kr/m²

I Tolerederbjuds nu denna välplanerade 2:a om 53 kvadratmeter. Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett lugnt område på centrala Hisingen.

Bostadens yta fördelar sig på en rymlig hall med intilliggande klädkammare, ett ljust kök, vardagsrum med utgång till balkong i underbart söderläge, badrum samt sovrum.
Till bostaden hör förråd och den stabila föreningen erbjuder bl.a. gästlägenhet, bastu och hobbyrum till sina medlemmar.

Lägenhetens välplanerade planlösning och läge är optimal för dig som vill bo i närheten av stadens puls men med naturen precis utanför dörren.
Härifrån är det goda förbindelser med buss till city eller varför inte ta cykeln in till Backaplan för en fika i Saluhallen eller lite shopping i de närliggande butikerna. I närområdet finns det mesta för rekreation i det gröna. Hisingsparkens motionsspår inbjuder både motionären som elitidrottaren att ta sig an något av alla de motionsspår som finns. På vintern kan du åka skridskor på Slättadamm medans du sommartid förslagsvis tar en promenad runt dammen och matar änderna. Här finns närheten till både livsmedelsbutiker, restauranger och vårdcentral och området präglas av ett lugn trots sin närhet till Wieselgrensplatsens fart och fläkt.

Välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Kontakta mäklaren

Yusuf Onur

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mäklare Yusuf Onur, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
0708-23 82 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.