Nyproduktion

Klostergatan 74

Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Jungfrun 5
Om föreningen
Avgift
4 038 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
42 755 kr/m²
Nyproduktion

"Andras tillval är vår standard" Ett väl genomtänkt bostadsprojekt i ett av Jönköpings allra mest attraktiva och omtyckta kvarter produceras unika och helt nya bostäder. I Brf Jungfrun 5 utlovas smarta och praktiska planlösningar med bl.a. ekparkettgolv och golvvärme i samtliga rum. Läckra helkaklade badrum med behaglig golvvärme och förberett för tvättmaskin, från Badhuset. Stilrena kök med slät mörkgrå kökslucka, från Elextrolux Home. Unika bostäder med en röd tråd och smakfulla materialval. För de sju första som tecknar en bostad i projektet kommer få möjligheten att få en p-plats, som kommer ingå i månadsavgiften.

Lägenheten säljs till fast pris och först till kvarn, inflytt beräknas till kvartal 3 - 2023. Ta chansen att bo centralt och samtidigt i ett lugnt villakvarter, med stadslivets aktiviteter nära till hands. I Brf Jungfrun byggs det 10 bostadsrätter i form av lägenheter varav en attefallsbyggnad. Lägenheterna är välplanerade och helt i nyproduktionsstandard. Storlek varierar från små praktiska ettor till lite rymligare tvåor. Attraktiva och hållbara bostäder i city. Föreningen kommer få en insynsskyddad och lummig trädgård med flera fruktträd och fin grönska. Perfekt för picknick eller varför inte bjuda in till grillkväll, där ni kan sitta ostört i den gemensamma inglasade altanen.

Vackra Torpa är ett omtyckt och centralt område som både bjuder på puls och lugn. Här finns det mesta såsom mataffärer, mysiga butiker, restauranger, caféer m.m. Bra bussförbindelser och närhet till Jönköpings centralstation. Äger du en cykel så tar du dig överallt på under 10 min. Här finns också den gröna oasen som kallas Friaredalen som bjuder in till lek och spel. På kort promenadavstånd nås Jönköpings citykärna med all tänkbar service men också Högskolan och Jönköpings Stadspark.

Varmt välkomna att höra av er!

Läs mer om bostaden
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021