Kommande

Eva Lagerwalls väg 4

ULLERÅKER, Uppsala kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1993
Förening
Riksbyggens BRF Kronparken
Om föreningen
Avgift
4 188 kr/mån
Driftkostnad
6 720 kr/år
Kommande

Ljus och välplanerad tvåa belägen i fastighet med hiss från markplan i naturnära Ulleråker! Här bor du med ett ostört och perfekt läge utan insyn.

Hela lägenheten är i genomgående fint skick och har ljusa färger och materialval. Boarean fördelar sig på kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i soligt söderläge och utan insyn. Vidare finns ett rymligt sovrum med bra förvaring, fräscht helkaklat badrum samt en klädkammare som med fördel kan disponeras som kontor.

Lugnt och naturskönt läge som passar de flesta. Underbara promenadstråk i närheten. I Ulleråker bor du bekvämt med cykelväg till centrum längs med Fyrisån. Den trivsamma, parkliknande miljön har gjort Ulleråker till ett mycket populärt område för såväl barnfamiljer som för hundägare och friluftsintresserade. Ett boende med närhet till Akademiska sjukhuset, Ultuna, BMC, Ångströmlaboratoriet & SLU. Skolor, förskola och närbutik/pizzeria finns i det direkta närområdet samt busshållplats vid husknuten med täta turer till city.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Carolina Sohlberg

Riksmäklaren
Mäklare Carolina Sohlberg, Riksmäklaren
070-548 08 04

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.