Bergsbigatan 3A

Ulricehamn, Ulricehamns kommun Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2022
Förening
Riksbyggen BRF Honungslunden
Om föreningen
Avgift
4 596 kr/mån
Pris/m²
34 746 kr/m²

Visning torsdag 2 februari - anmäl er via annonsen eller till [email protected]

Varmt välkomna till Brf Honungslunden!
Nu kan vi erbjuda en helt nyproducerad bostadsrättslägenhet på ett utav områdets bästa lägen! Brf Honungslunden är belägen på populära Herralyckan i Ulricehamn - ett redan etablerat område med en blandad bebyggelse av villor, lägenheter och nu även bostadsrätter i par- och radhusform.

Denna bostad är helt alltså helt nybyggd och har ännu inte bebotts. På 59 väldisponerade kvadratmeter, fördelat i ett våningsplan, erbjuds genomgående stilrena och smakfulla materialval, funktionella lösningar och trivsamma umgängesytor. Om 2 rok samsas bland annat öppna ytor mellan kök och vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. I den generösa vardagsrumsdelen har man en unik takhöjd på hela 3.10 m, som i kombination med de stora fönsterpartierna, skapar en än mer luftig och härlig känsla. Bostaden är även ansluten till tre stycken olika uteplatser som alla kan nås direkt från vardagsrummets olika glasdörrar - en för varje känsla och tillfälle. På den mysiga innegården i anslutning till entrén sitter man i vindstilla västerläge och på baksida njuter man bäst i det härliga uterummet. När solen står som högst blir det enkelt att ta ett steg ut på soldäcket för grillkvällar i goda vänners lag! Baksidan vetter mot ett lummigt grönområde vilket gör att man här kan sitta helt ifred och njuta av den rogivande omgivningen. På innegården finns ett förråd som tillhör bostadsrätten. Till bostaden hör också två parkeringsplatser.

Herralyckan ligger med gång-/cykelavstånd till Ulricehamns centrum, barnomsorg, skolor och busshållplats. Här finns närhet även till de populära friluftsområdena vid Lassalyckan, golfbanan och badhuset. Området ligger inte heller långt ifrån påfarten till den nya motorvägen där det enkelt går att pendla till större städer som Borås, Göteborg och Jönköping. Närhet även till Hesters- och Rönnåsens industriområden.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Kontakta mäklaren

Elin Nöremark

Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Mäklare Elin Nöremark, Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
0321-53 07 73