Kolonnvägen 56

Ulriksdal, Solna kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Slottsallén 1 i Ulriksdal
Om föreningen
Avgift
2 492 kr/mån
Pris/m²
71 739 kr/m²

Fast pris! Kontakta mäklaren för visning!

Nu finns chansen att flytta in i en fantastisk social 2:a i Ulriksdal. En väl planerad bostad med en unik och genomgående planlösning och balkong i soligt läge.

Bostaden är exklusiv med genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterparierna. Vardagsrum och kök har en öppen och social yta där köket erbjuder goda arbetsytor och full maskinell utrustning med induktionshäll och varmluftsugn, badrummet är rymligt och fräsch med tvättmöjligheter, ett perfekt sovrum, en rymlig klädkammare och hall med goda förvaringsmöjligheter.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Universitetet. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra ligger några minuter bort med buss.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria och kanske Solnas bästa sushi. Nya restauranger är pågång i området. bland annat hamburgerkedjan Brödernas och Poke Burger har precis öppnat. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Förra året öppnade Marriott hotell som erbjuder spa, restaurang och uteservering. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkommen.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020