Råbyvägen 57G

Uppsala Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Avgift
3 369 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
31 132 kr/m²
Antal besök
1 447
Dagar på Hemnet
10

Kontakta mäklaren för visning! Tillträde möjligt från november.

Välkommen till en yteffektiva tvåa med balkong i sydostläge på attraktiv adress nära både centrum och Gränbystaden. Lägenheten är välplanerad, öppen och ljus. Bredband och ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften - Tillträde möjligt från början av juni - Välkommen till Råbyvägen 57G

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång.

IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita liggande kakelplattor.

Förråd tillhörande lägenheten tillhandahålls av föreningen.

Föreningen har beslutat om att gemensamt handla upp ett elavtal för föreningens medlemmar. Kontrollerat med styrelsen 2020-10-19. Föreningens hemsida rekommenderas för den som vill veta mer: https://brfromanen.se

Gränby är en expansiv stadsdel i de norra delarna av Uppsala, öster om Kvarngärdet och Råbyvägen mellan Nyby och Löten i norr och Salabacke i sydöst. Ett stenkast från din nya bostad ligger Gränbyparken. Parken är det största grönområdet i Uppsalas östra del. Här finns bland annat en 4H-gård, kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. Här finns planer på att utveckla en ny multiarena för idrott och kulturevenemang. I närområdet finns livsmedelsbutik, apotek och restauranger. All övrig service hittar du i Gränby centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Hit tar du dig enkelt på några minuter med cykel, bil, buss eller till fots.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Imorgon
    Kontakta mäklaren för en tid!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.