Svenska Mäklarhuset Uppsala

Svenska Mäklarhuset Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts allé 30, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Torgny Segerstedts allé 30, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 30, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 30

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/6
4 040 kr/mån
37 500 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus tvåa med stora fönsterpartier på våning fem i ett av Rosendals trevligaste lägen. Lägenheten har fina attribut som stilrena materialval i badrum och kök, samt ett separat sovrum med inbyggda garderober. Vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket har plats för såväl större soffgrupp som matplats för flera gäster. Det stilrena köket erbjuder både generös arbetsyta och gott om förvaring i skåp och lådor samt att det finns en trevlig köksö med förvaring och arbetsyta som gästerna kan samlas runt. Köket är fullt utrustat och har integrerad diskmaskin. Från hallen nås det helkaklade badrummet med dusch och tvättpelare. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även ett förråd till lägenheten. Brf Södra Rosendal har förutom en fint planerad innergård med utemöbler även cykelförråd, miljörum och barnvagnsrum. Månadsavgiften inkluderar både Internet samt bostadsrättstillägg och det gemensamma elavtalet ger fördelaktiga elkostnader. Rosendal är ett mycket attraktivt område som fortfarande växer. På denna sida stadskärnan ligger bl a SLU, BMC och Ångströms vilket gjort området mycket populärt inte minst för de som studerar i Uppsala. Här bor du i kvarter med genomgående modern arkitektur och med närhet till både mataffärer, mysiga restauranger och fik. Vid Usif finns en modern träningshall som erbjuder förutom tennis- samt padelbanor även ett fräscht gym. Vill du njuta av motion utomhus angränsar området Rosendal till Stadsskogen vilket är en anledning till att just många bosätter sig på denna sida stan. Uppsalas stadskärna når du mycket snabbt per fots, cykel eller buss. Flexibelt tillträde.

  • Premium
  • Hiss
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Greta Arwidssons väg 121

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 995 000 kr
119 + 6 m²
4 rum
154 m² tomt

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva ett nyproducerat radhus om 119 kvm i populära Fornby, Gamla Uppsala. Det är ett välplanerat hem med flexibel planlösning som har potential till fyra sovrum. Bostaden är okomplicerad och bekväm med fjärrvärme som bidrar till låga boendekostnader. Du välkomnas av en inbjudande entré, med extra plats för en barnvagn och en stor skjutdörrsgarderob, som leder till ett rymligt kök med generöst utrymme för matlagning och servering. Ett luftigt vardagsrum öppnar upp mot en altan på baksidan, perfekt för avkoppling och umgänge. På entréplanet finner du även ett badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns för närvarande två sovrum, allrum med en fransk balkong och ett stort badrum med badkar. Här finns också en stor klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Framsidan av huset ger plats för parkering samt ett isolerat förråd om ca 6 kvm. Baksidan erbjuder en stor altan, perfekt vid större sällskap och varma sommarkvällar. Fastigheten har energiklass B och kan därmed ge möjlighet till gröna bolån som öppnar upp för ränterabatt. Här finns även redan uttagna inteckningar om 4 245 750 kr. Fornby är ett trivsamt område med många barnfamiljer. Förskola finns i kvarteret och skola erbjuds både i Gamla Uppsala och Nyby. Bussen tar dig enkelt till city om du inte väljer att cykla på 15 minuter. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är bra, påfarten till E4:an ligger lättillgängligt. Närheten till Gränbystaden, Uppsalas största handelsplats och sportanläggningar är andra fördelar med att bo här. Välkommen på visning!

  • Premium
Höganäsgatan 6E, Höganäs, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Höganäsgatan 6E

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 395 000 kr
67,7 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 725 kr/mån
35 377 kr/m²

Med ett utmärkt läge nära Vaksala torg finner ni denna smakfullt renoverade och väldisponerade 2,5:a med genomgående ljusinsläpp. Vackra 30-talsdetaljer som originalgolv, luftig takhöjd och djupa fönsternischer samspelar med moderna funktionella lösningar och skapar en unik bostad med härlig rymd. Lägenhetens 67,7 kvm erbjuder en välkomnande hall som övergår i en stor inre möblerbar hall som angränsar till samtliga rum, ett klassiskt vitt kök med matplats för 4-6 personer samt ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier i fritt läge. Vidare finns ett ordentligt sovrum med gott om utrymme för klädförvaring, sovrummet har fönster ut mot lugn insynsskyddad innergård. Utöver detta så lämpar sig halvrummet bra som hemmakontor och härifrån når man både badrummet och en djup klädkammare. Lägenheten har en rymlig känsla och härlig karaktär som måste upplevas på plats. Dels på grund av den påtagliga takhöjden, men även till följd av att man flyttat väggen mellan kök/sovrum för att få till en ordentlig matplats i köket och en naturlig förvaringsyta i sovrummet. Välskött och representativ fastighet med grönskande innergård. Förening med god ekonomi som speglas i den låga belåningen om endast 580 kr/kvm (årsredovisning 2023). Föreningens låneskuld uppgick vid årsskiftet 2023/2024 till endast 1 800 000 kr, trots att man ligger i fas med underhåll och renoveringar. En fin trygghet för framtiden. Bostadsrättshavaren disponerar över två förråd. Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och systembolaget. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

  • Plus
Byggmästargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45

Byggmästargatan 5A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 897 kr/mån
33 019 kr/m²

Med ett enastående läge i populära kvarter finner ni denna välplanerade tvåa med balkong och utsikt mot härligt grönskande innergård. Bostaden är insynsskyddad bekvämt belägen en halvtrappa upp i charmigt 1950-talshus. Låg månadsavgift! Alla rum i lägenheten är väl tilltagna och ytskikten är genomgående ljusa och fräscha. Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till möblerbar hall. Trevligt och modernt kök med diskmaskin samt gott om plats för matbord. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord mm. Väl tilltaget och ljust vardagsrum med större fönsterparti och utgång till balkong. Balkongen ligger under tak och fint mot föreningens grönskande innergård. Helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns i flertalet garderober, till bostaden hör även ett vindsförråd och ett källarförråd. Stabil bostadsrättsförening som redan låtit utföra flertalet av de större renoveringarna, men som ändå lyckats hålla avgifterna låga. Eget avtal för hushållsel behövs inte då bostadsrättsinnehavaren debiteras via bostadsrättsföreningen för sin faktiska förbrukning. Populärt område som kännetecknas för sina stora innergårdar och generösa grönområden samt att det här är ”luftigt” mellan husen. I det direkta närområdet finns flertalet restauranger, caféer, mataffärer, apotek mm. Härifrån är det bekvämt gång- och cykelavstånd till bl.a. Gränby Centrum, Resecentrum, flera universitetsinstitutioner samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Väldigt pendlingsvänligt läge med kortare körsträcka till E4:a påfarten och med bra bussförbindelser. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Vretgränd 4A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun

Vretgränd 4A

Lägenhet
Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 895 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 332 kr/mån
77 347 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade 1:a om 24,5 kvm med stor balkong i soligt söderläge med utsikt över Fyrisån. Bostaden är väldisponerad med ett stort rum med härligt ljusinsläpp, stilfullt kök som renoverades 2018 med gott om förvaringsutrymme där hela takhöjden utnyttjas. Entré i trevlig hall med praktiskt klinkergolv och plats för hatthylla där man kan hänga av sig ytterkläderna samt ett stamrenoverat badrum med dusch. På golvet i det stora ljusa rummet ligger 1-stavsparkett i ljus ek från märket Tarkett, i övrigt har bostaden charmiga attribut som djup fönsterbräda i sten och luftig takhöjd. Med dess låga månadsavgift på 1332 kr/mån (inkl. bredband) är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende. Föreningen har en belåning om endast 597 kr/kvm (årsredovisning 2023) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter, bl.a. till följd av hyresintäkterna som fås från butikerna längs med Kungsängsgatan. Ett omfattande isolerings- och dräneringsarbete utfördes 2015, byte till 3-glasfönster utfördes 2002 och stambyte genomfördes 1997. Bostadsrättshavaren disponerar både källar- och vindsförråd. Oslagbart läge alldeles intill Fyrisån och ICA-butik samt kort gångavstånd till Resecentrum, Svandammen, Stadsparken, nationsliv, flera universitetsinstitutioner samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

  • Balkong
Gnejsvägen 4A, Eriksberg, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:30
Gnejsvägen 4A, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 2
Gnejsvägen 4A, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 3

Gnejsvägen 4A

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 275 000 kr
26,1 m²
1 rum
vån 1/3
1 418 kr/mån
48 851 kr/m²

Varmt välkommen till Gnejsvägen 4A, en bostad med eleganta kulörer och smart planlösning. Du stiger in i en ljus hall med rymlig garderobsvägg för optimal förvaring. Stilrent kök med vita skåpsluckor, och ett rymligt allrum som inbjuder till umgänge med plats för säng, soffa och matbord. Helkaklat badrum med badkar för extra komfort. Föreningen tillhandahåller två källarförråd till lägenheten. Brf Gnejsgårdarna är en välskött föreningen som kännetecknas av en låg belåningsgrad (endast lån/kvm om 2 322 kr) och långt bundna räntor på sina lån vilket innebär ekonomisk trygghet. Här har många stora renoveringar redan gjorts. Som medlem erbjuds tvättstuga, cykelförvaring i källaren och en grönskande innergård. Här bor du i ett naturnära område i Eriksberg. En kort promenad från bostaden finns Västertorg med all typ av önskvärt närservice som exempelvis mataffärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I anslutning till bostaden finns fantastiska Hågadalen och Stadsskogen som bjuder in till friluftsliv samt härliga motionsspår, året om. Precis utanför bostaden finns god kommunikation med stadsbuss nr 2, 12 och 30 som tar er till centrum, Akademiska likväl som diverse universitetsinstitutioner som bl.a. Ångströmlaboratoriet och BMC Välkommen på visning!

  • Premium
Luthagsesplanaden 9B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Luthagsesplanaden 9B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 590 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/5
3 939 kr/mån
41 111 kr/m²

Välkomna till denna fina 2:a med generös takhöjd och mysig balkong mot innergård. Här bor ni i en välskött 40-tals fastighet med hiss och som medlem har ni tillgång till en gemensam takterrass, bastu med dusch och ett övernattningsrum. Planlösningen erbjuder en hall med plats för avhängning och förvaring i inbyggd garderob, ett rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp samt utgång till en fin balkong mot innergård. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt en trevlig matplats för 4 personer invid fönster. Vidare finner ni ett generöst sovrum mot gård med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel samt förvaring i platsbyggda garderober samt ett kaklat badrum med badkar. Lägenheten disponerar ett vindsförråd om ca 8kvm. Bor ni i Främre Luthagen har ni verkligen nära till allt. Vackra och avkopplande promenadstråk längs med Fyrisån, välsorterade Luthagens livs, apotek och annan service, här finns också gott om välbesökta restauranger och caféer. För studenten finns både det sjudande nationslivet och Ekonomikum några minuters promenad bort, kort promenad från bostaden når ni citykärnan med dess rika utbud. Detta är även ett perfekt pendlingsläge då Resecentrum nås via cykel inom 10 minuter eller via buss som stannar utanför byggnaden. Som bilburen tar ni er snabbt ut till Bärbyleden och vidare till E4:an. Varmt välkomna att kontakta mig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östhammar Forsmark, null, Östhammars kommun

Östhammar Forsmark

Tomt
Östhammars kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
675 000 kr
3 455 m² tomt

Har du en dröm om att finna en stor tomt i ett högt läge i ett detaljplanerat område! Här har ni endast ca 300 meters fin promenad längs grusväg till din alldeles egna båtplats belägen vid en välskött samfällighet nere vid vattnet med fantastisk utsikt över kobbar och skär! Tänk att kunna ta båten för att nå fina badklippor på ett par minuter, eller kanske ge er ut för en stillsam fisketur? Planbestämmelserna tillåter huvudbyggnad med 150 kvm byggnadsarea samt 80 kvm för komplementsbyggnader. Se bilaga för detaljplan. Närområdet är välskött med fina gemensamma ytor såsom bryggor och gräsmatta, detta förvaltas av medlemmarna i Storvikens tomt och Hamnförening. Här finns gott om småvägar och stigar för att på egen hand upptäcka skog och mark, närheten till vattnet gör denna plats helt bedårande och naturintresserade har mycket att njuta av under både vinter och sommar, en bit bort finner ni dessutom en camping. Området längs kusten är naturreservat. Via 20 minuters bilfärd så når ni dessutom Öregrund och Östhammar med all dess utbud av affärer och restauranger, här har ni verkligen det bästa av två världar! Varmt välkommen att kontakta mig för att boka din privata visning!

Gimogatan 5B, Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30

Gimogatan 5B

Lägenhet
Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 850 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 496 kr/mån
41 573 kr/m²

Välkomna till denna genomtänkta 2:a i nyskick, högst upp i huset med härligt solläge! Den yteffektiva planlösningen med genomgående ekparkettgolv och målade väggar är öppen och inbjudande . Här erbjuds ett fullutrustat kök och en rymlig vardagsrumsdel med stort fönster som ger maximalt ljusinsläpp. Ett extra plus för spottarna med dimmer i taket som följer hela lägenheten från hall, vardagsrum, kök passage till sovrum! Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober försedda med spegelglas, inredda med Elfa system. Det rymliga sovrummet har plats för både dubbelsäng och kontorsdel och är knäpptyst då det är beläget mot den mysiga innergården. Det helkaklade badrummet är modernt inrett och har försetts med både härlig elkomfortvärme ( golvvärme ) och kombimaskin för att underlätta vardagsbestyren. Loftgången utanför entrédörren är praktiskt avskärmad och belägen längst bort i gången vilket gör platsen privat och lätt att inreda. Lägenheten disponerar dessutom ett förråd i källare. Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig och mycket uppskattad samlingslokal med bastu och relax, denna är belägen i källaren mellan trapphuset i Gimogatan 5 A och 5 B. Dessutom finns tillgång till en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Tvättstugan ligger i bottenvåningen Gimogatan 5 B Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan, Välkomna att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hamnesplanaden 4D, Centrum Uppsala, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 15:00

Hamnesplanaden 4D

Lägenhet
Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 795 000 kr
41,8 m²
2 rum
vån 3/6
2 493 kr/mån
42 943 kr/m²

Trivsam tvåa med ett utmärkt läge i stan, precis intill årummet och stadsparken! Välplanerad lägenhet med balkong och hiss. Planlösningen erbjuder en hall med garderober, vardagsrum med dubbeldörrar ut till balkong, rymligt sovrum samt badrum med badkar och tvättmaskin. Föreningen har en stor och trevlig innergård med vackra planteringar och trädgårdsmöbler, samt ett övernattningsrum och ett hobbyrum. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi som speglas i den låga belåningsgraden om endast 4402 kr/kvm (årsredovisning 2022/2023). Centralt läge med kort promenad till resecentrum och stadens mittpunkt med all service som kan önskas. Belägen precis intill härliga promenadstråk vid årummet och stadsparken. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Floragatan 14, Luthagen, Uppsala kommun

Floragatan 14

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 739 kr/mån
36 281 kr/m²

Välkommen till Floragatan 14 och denna charmiga tvåa i populära Luthagen! Denna fina lägenhet på 60,5 kvm erbjuder bevarad originalparkett, tilltagen takhöjd och en avskild balkong mot föreningens grönskande innergården. Balkongen har ett utmärkt solläge tack vare placeringen i sydväst, här kan man njuta av solen sent in på kvällarna. Lägenheten har en välkomnande hall med förvaring i inbyggda garderober, renoverat badrum med tvättpelare, rymligt kök med plats för matbord och ett ljust vardagsrum med stora fönster. Sovrummet rymmer en större säng och har goda förvaringsmöjligheter. Två förråd tillhör lägenheten. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och bostadsrättstillägg. Kabel-TV tillkommer med obligatoriskt tillägg om 87 kr/mån. Brf Norrtull är en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och har utfört flera större renoveringar. Gemensamma utrymmen inkluderar relaxavdelning med bastu, hobbyrum, föreningslokal, två tvättstugor samt cykelförråd i källaren. På innergården finns en inhägnad lekplats, sophus med sopsortering, piskställ, tvättlinor, sittgrupper, grillmöjlighet. Välkommen att boka visning.

  • Balkong
Stabby allé 11E, Luthagen, Uppsala kommun

Stabby allé 11E

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 575 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 843 kr/mån
50 806 kr/m²

Perfekt läge i lugna kvarter med närhet till naturen, centrum och Uppsalas Universitetsinstitutioner. Här bor du i en välplanerad 1:a med gavelläge vilket ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Välkomnande hall med bra avhängningsyta för kläder och skor, vidare in finns ett ordentligt kök, fullt utrustat och ovanför köksbänken finns ett smalt fönster som ger trevligt ljusinsläpp när maten förbereds. I anslutning till köket finns en trevlig matplats. Allrummet har en smart sovdel med plats för större säng och förvaring samt plats för soffa. Från hallen nås ett väl tilltaget helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt/torktumlare. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen ett vindsförråd till bostaden. Föreningen har en trevlig innergård och alla lägenheter har tillhörande cykelparkering under tak. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabelTV och bredband. Utöver förvaringen i lägenheten finns det även ett vindsförråd tillhörande lägenheten. Lägenheten ligger på bekvämt promenadavstånd till Ekonomikum, Universitet och stort nationsliv, samtidigt som du har en omgivning av grönska, parker och stadsliv. På bara några minuter promenerar du till Mimmi Ekholms plats, där det finns matbutik, apotek, gym, café och restauranger. Vidare i kvarteren har du flera kvarterskrogar och matbutiker. Du har också nära till Stabbyskogen som erbjuder fina motionsspår och vacker natur och på cykel tar du dig till centrum på bara 10 minuter. Du har även cykelavstånd till Uppsala universitet, BMC, Ångström samt Ultuna och SLU. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an. Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge! Varmt välkommen på visning. - Boka tid via hemsidan.

  • Balkong
  • Hiss
Gnejsvägen 16A, Eriksberg, Uppsala kommun

Gnejsvägen 16A

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 195 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 939 kr/mån
45 962 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade 1:a om 26 kvm högst upp i huset i fritt och ostört läge. Bostaden är väldisponerad med ett stort rum med härligt ljusinsläpp och ett separat kök från Epoq i stilfullt utförande med gott om förvaring. Entré i hall med gott om förvaringsutrymme, helkaklat badrum med dusch. Bostaden har charmiga attribut i form av bl.a. fönsterbrädor i sten. Med dess låga månadsavgift på 1939 kr/mån är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet eller ditt första boende. Föreningen är stabil och deras goda ekonomi speglas i belåningsgraden som uppgår till endast 2511 kr/kvm. Här har man även installerat solceller på taken och medlemmarna köper sin el direkt av föreningen. Detta ger stora besparingar för den enskilde medlemmen. Till lägenheten hör två källarförråd. Vid Västertorg med kort promenadavstånd från bostaden finns ett bra serviceutbud i form av bl a livsmedelsaffärer, vårdcentral, apotek, folktandvård och frisör samt bibliotek. Eriksberg är ett trivsamt och populärt område, härifrån är det enkelt att ta sig in till Uppsala Centrum via fina cykelvägar eller stadsbuss. Här har man nära till grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår samt friluftsliv. Ekebydalen med kolonilotter, dammar och fin natur finns runt knuten. För den aktiva ligger Friskis & Svettis Ekeby med stort gym och bra öppettider inom kort avstånd från bostaden. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

Geijersgatan 21B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Geijersgatan 21B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 575 kr/mån
45 729 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Ringgatan 22A, Luthagen, Uppsala kommun

Ringgatan 22A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 550 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 776 kr/mån
68 889 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta som ligger i lugna kvarter med många grönområden samtidigt som du har nära till citypulsen samt Ekonomikum och Uppsalas nationer. På Ringgatan 22 A bor du i en välplanerad etta med renoverat kök och stamrenoverat badrum. Lägenheten har en välkomnande hall med avhängningsyta för kläder och skor, modernt renoverad köksdel som är yteffektivt planerad, samt ett stort allrum med plats för både säng, förvaring i garderob och trevlig matplats intill fransk balkong. Lägenhetens låga månadsavgift på 1499 kr gör att lägenheten är perfekt för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi, där flera av de större renoveringarna är gjorda, stambyte gjordes så sent som år 2001 och de gör löpande underhåll under åren. Även om flera av de större renoveringarna är gjorda så har föreningen en låg belåningsgrad på endast 2 220kr/kvm. Som boende i föreningen finns det flera gemensamhetsutrymmen att nyttja så som hobbyrum och en föreningslokal med pentry, bord och stolar för 30 personer samt ett pingisbord. Det finns två tvättstugor med tillhörande torkrum och torktumlare. Samt mycket trivsam innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och fina gräsytor som bjuder in för grillkvällar med vännerna. På Ringgatan 22A bor du på ett bekvämt promenadavstånd till Ekonomikum och Uppsalas nationsliv, samtidigt som du har en omgivning av grönska, parker och närhet till city. På bara några minuter promenerar du till Mimmi Ekholms plats, där det finns matbutik, apotek, gym, café och restauranger. Vidare i kvarteren har du flera kvartersrestauranger. Rak över gatan finns en matbutik med långa öppettider. Flera grönområden med Tegérparken och Stabbyskogen nära, som erbjuder fina motionsspår och vacker natur och på cykel tar du dig till centrum på bara 10 minuter. Även cykelavstånd till Uppsalas övriga universitetsinstitutioner. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an, samt att du cyklar till centralstationen på bara 15 minuter. Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i hemtrevliga Luthagen. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Svartbäcksgatan 101B, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Tis 6 aug
Svartbäcksgatan 101B, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 101B, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 101B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 495 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 268 kr/mån
38 831 kr/m²

FAST PRIS, lägenheten säljs utan budgivning. Vänligen kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Välkommen till denna välplanerade etta med balkong, bekvämt belägen en halvtrappa upp och med lugnt läge mot föreningens gård. Lägenhetens dryga 38 kvm fördelas på en välkomnande hall med bra förvaring, ett rymligt kök med utrymme för matplats för 4 personer, allrum med plats för både säng och soffgrupp samt badrum. Från vardagsrummet nås även den härliga balkongen med dagssol. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du i en stabil förening i ett bra läge med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna. Inte långt från bostaden breder friluftsområdet Röbo ut sig och erbjuder härliga motionsspår i kuperad terräng. Det finns också förskolor och skolor i närheten vilket också gör det smidigt att leva här. Matbutik och diverse annan service hittar du vid Torbjörnstorg. Anmäl intresse för ev. förhandsvisning.

  • Premium
  • Balkong
Dag Hammarskjölds Väg 279, Sunnersta, Uppsala kommun
  • Tis 6 aug
Dag Hammarskjölds Väg 279, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Dag Hammarskjölds Väg 279, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Dag Hammarskjölds Väg 279

Lägenhet
Sunnersta, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/4
1 475 kr/mån
47 800 kr/m²

FAST PRIS, med ”först till kvarn principen”. Vänligen kontakta mäklaren för mer information och för visning! Med promenadavstånd till Mälaren och badstrand finns nu möjlighet att förvärva en bostad om ca 25kvm. Här bor du i södra delarna av Sunnersta med naturen och friluftslivet runt knuten. Ett perfekt första boende, studentboende eller övernattnings lägenhet för företagaren. Juridisk person tillåts av föreningen vid förvärv av denna lägenhet. Entrén leder in till allrummet med plats för soffa, säng och en mindre arbetsplats vid fönstret. kök med plats för ett mindre matbord, och ett rymligt badrum. Utanför entrén finns en stensatt uteplats med plats för utemöbler. Föreningen tillhandahållet ett förråd till lägenheten och i huset finns en gemensam tvättstuga. En familjär och välskött förening med en fin trädgård och parkeringsplatser till varje bostadsrättslägenhet. I natursköna Sunnersta bor man med närhet till flertalet grönområden samtidigt som du har tillgång till trevliga elljusspår, badplatser samt Uppsalas slalombacke med liftar och kvällsbelysning. På promenadavstånd ligger Coop och för storhandlingen tar man sig smidigt till Gottsunda Centrum med ett utmärkt serviceutbud. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar samt smidig bilpendling till Stockholm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ola 168, null, Uppsala kommun
  • Mån 12 aug kl 17:00
Ola 168, null, Uppsala kommun, bild 2
Ola 168, null, Uppsala kommun, bild 3

Ola 168

Villa
Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 495 000 kr
85 + 54 m²
4 rum
1 655 m² tomt

Välkommen till en charmig villa med lantligt läge! När du stiger in på entréplan möts du av en gedigen hall med bra avhängingsyta, stort och ljust vardagsrum med braskammin, väl tilltaget kök med goda arbetsytor och plats för generöst matbord, Här finner du även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna, under trappen finns även förråd samt trappa ned till en mindre källare. Övervåningen fördelas om ett allrum, perfekt utrymme vid större sällskap, sovrum med plats för stor säng och bra förvaring samt ett arbetsrum/sovrum med fantastisk utsikt över fastigheten och ängarna. Här finns förvaringsutrymmen, dels under trappan och även i tre kattvindar på övervåningen. På tomten finner du ett större uthus med tre rum som lämpar sig bäst efter egna önskemål. Just nu brukas rummet längst in på huset som ett gästrum med egen altan och härlig utsikt. Mittenskiktet som vedbod och sista rummet som abetsrum. Här kan du sätta din egna prägel. där du som ägare har mängder av alternativ att inreda efter eget behov. För dig med intresse för hästar kan möjlighet ges att hyra boxplats och hagplats på stamfastigheten. Beläget på en lättskött tomt om hela 1 655 kvm, erbjuds en fridfull trädgård med fri utsikt från baksidan och en härlig omgivning av ängar och beteshagar. Här kan du njuta av lugn och ro i en underbar trädgårdsmiljö. Tomtens generösa yta ger gott om utrymme för odling, lek och avkoppling i harmoni med naturen. Dessutom finns det flertalet fruktträd och bärbuskar. Altanen är placerad i utmärkt solläge. Trakten runt Ola är vacker med böljande landskap och läget är intressant med endast ca 14 minuters bilfärd till Alunda där du finner välsorterade matbutiker, förskolor, skolor och annan närservice. För de varmare dagarna finner du Vällenbadet endast 10 km bort. Till Uppsala är det endast ca 4,5 mil, Arlanda om ca 6 mil och ca 1.5 timmes bilfärd bort väntar centrala Stockholm.

  • Premium
Petterslundsgatan 23A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:10
Petterslundsgatan 23A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 23A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 23A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 820 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 015 kr/mån
56 875 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med sovalkov och balkong belägen i populära Fålhagen. Här välkomnas du in i en rymlig hall med bra förvaring, välutrustat kök med ugn i bekväm arbetshöjd. Lägenheten har ett rymligt allrum med smart sovalkov och från rummet nås den mysiga balkongen in mot föreningens innergård. Det finns även ett helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även två förråd. På Petterslundsgatan 23A bor du i en mycket välskött förening som erbjuder flera gemensamhetsutrymmen, bl.a. cykelförråd, hobbyrum och tvättstuga med torkrum och det finns även en föreningslokal. Föreningen har 14 varmgarage för 600 kr/mån, 16 kallgarage med laddstolpe för 400 kr/mån och 36 utomhusplatser 250 kr/mån samt att det finns en trevlig innergård med trädgårdsmöbler, grillmöjligheter och lekplats. En annan fördel med föreningen är deras goda ekonomi med låg belåningsgrad på endast 1 874 kr/kvm. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till stadslivet. På några minuters promenad ligger Vaksalatorg som erbjuder matbutik, restauranger, apotek, systembolag m.m. och ett fåtal kvarter ytligare ligger Uppsalas stadskärna. Vill du storhandla ligger Willys ett stenkast från lägenheten. Perfekt första bostad, studentboende eller övernattningslägenhet med optimalt pendlarläge. Bara några minuter bilfärd ut till E4:an och promenadavstånd till Resecentrum där du enkelt tar dig med buss eller tåg. Uppsalas stadskärna promenerar du till på bara 15 minuter. Även cykelavstånd till Uppsalas universitet, Ekonomikum, BMC, Ångström samt Ultuna och SLU. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Luthagsesplanaden 36A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:10
Luthagsesplanaden 36A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 36A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 36A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 008 kr/mån
51 047 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerad 1,5:a belägen i främre Luthagen. Här kan du njuta av en lugn och fridfull tillvaro med flera grönområden, samtidigt som du har nära till citypulsen, Ekonomikum och Uppsalas nationer. Lägenheten är hemtrevlig med genomgående fina ytskikt och modernt badrum samt charmigt kök. Här bor du bekvämt högst upp i ett välskött 40-talshus. Lägenheten får fint ljusinsläpp från två väderstreck och har en smart planlösning som erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor, samt längre in i hallen finns inbyggda garderober för mer förvaring. Vidare in finns ett ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som släpper in mycket naturligt ljus samt med utgång till den mysiga balkongen. Lägenheten har ett lyxigt helkaklat badrum och i anslutning till ligger halvrummet som idag nyttjas som sovdel. Vidare finns ett klassiskt kök där serveringsskåpet är bevarat och gott om plats för matgrupp vid fönster. En stor fördel med lägenheten är den mysiga balkongen, som ligger i ett fantastiskt insynsskyddat solläge. Utöver den goda förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även två förråd. På Luthagsesplanaden 36A bor du i en välskött förening med låg belåningsgrad och där de större renoveringarna är gjorda. Som boende i föreningen har du tillgång till flera bekvämligheter som gym, bastu, hobbyrum, tvättstuga med torkrum, cykelförråd samt att föreningen har en fantastisk takterrass för trevliga middagar med familj och vänner. Det finns även en mysig innergård i föreningen som är trivsam och inbjudande med trädgårdsmöbler och möjlighet till grillning. Föreningen har även 10 st parkeringsplatser. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadskärnan men också vill ha grönska och närhet till parker. Promenadavstånd till matbutik, gym, restauranger, caféer, apotek och postombud. Ekonomikum ligger inom promenadavstånd och övriga universitetsinstitutioner inom gång- eller cykelavstånd. För dig som gillar att motionera finns flera promenadstråk längs med Fyrisån. Kommunikationerna är goda med både stadsbussar och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar med bil finns närhet till påfart för E4:an, samt att centralstationen cyklar du till på endast 6 minuter. Här bor du i ett lugnt familjärt område med parker och grönområden samt att Uppsalas stadskärna väntar ett fåtal kvarter bort. Sysslomansgatan som ligger i närheten har flera mysiga och bra restauranger samt caféer och fortsatt ner på gatan väntar nationslivet och stadspulsen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 23A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:50

Geijersgatan 23A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 895 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
4 001 kr/mån
42 111 kr/m²

Fantastisk 30-tals lägenhet i Luthagen, här bor du med närhet till centrum och grönska samt att du har gång och cykelavstånd till Uppsalas universitetsinstitutioner. Lägenhetens 45 kvm är smart planerad med en stor hall med gott om avhängningsytor och förvaring i klädkammare samt plats för en praktisk arbetshörna för studier eller arbete hemifrån. Köket är modernt renoverat samtidigt som den äldre charmen finns kvar med det bevarade serveringsskåpet och en trevlig matplats intill fönster. Allrummet är ljust och luftigt med stort fönsterparti som släpper in mycket naturligt ljus samt utgång till balkong. Allrummet får en fin avdelning mellan sovdel och soffhörna med gott om utrymme för en större soffa och säng. En stor fördel med lägenheten är den mysiga balkongen, som ligger in mot föreningens gemensamma innergård. Lägenheten har genomgående bra ytskikt med fina detaljer som fiskbensparkett i hall och allrum samt djupa fönsterbrädor. Badrummet är helkaklat och utrustat med ett härligt badkar för avkoppling. Utöver den goda förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även förråd till lägenheten. Här bor du i en välskött förening med fler av de större renoveringarna utförda, där stambyte är gjort och så sent som i år färdigställdes fasaden och renovering av balkongerna. Det finns cykelförråd, hobbyrum och tvättstuga samt torkrum i föreningen. Även en mysig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som ska återställas nu efter fasadrenoveringen. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadskärnan men också gillar grönska och vill ha närhet till parker. Promenadavstånd till flera matbutiker, gym, restauranger, café, apotek och postombud vid Luthagenslivs. Ekonomikum ligger på gångavstånd och Uppsalas övriga universitetsinstitutioner cyklar du smidigt till. För dig som gillar att motionerar ligger Stabbyskogen på bekvämt avstånd och erbjuder fina motionsspår samt vacker natur, även flera trevliga parker i närheten med bl.a. Tegnérparken som har flera stora gräsytor som bjuder in till gemensamma aktiviteter med familj och vänner. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping samt att centralstationen cyklar du till på endast 10 minuter. Varmt välkommen på visning - Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Plus
  • Balkong
Odensgatan 4B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 15:10

Odensgatan 4B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 095 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/5
2 535 kr/mån
62 537 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta, belägen i främre Luthagen. Här kan du njuta av en lugn och fridfull tillvaro med flera grönområden, samtidigt som du har närhet till citypulsen, Ekonomikum och Uppsalas nationer. Lägenheten är hemtrevlig med genomgående bra ytskikt med helkakalt badrum och modernt kök. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning för kläder och skor, samt förvaring i garderob och längre in även en bra klädkammare. Vidare in finns ett ljust och luftigt allrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus samt har utgång till den mysiga balkongen i insynsskyddat läge och fantastisk utsikt över fyrisån och domkyrkan. Allrummet får en fin avdelning mellan sovdel och soffhörna med hjälp av draperi. Lägenheten har genomgående bra ytskikt med renoverat kök. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. Utöver den goda förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även två förråd. På Odensgatan 4B bor du i en välskött förening med låg belåningsgrad och där de större renoveringarna är gjorda. Som boende i föreningen har du tillgång till andra bekvämligheter som hobbyrum, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal, gym och bastu. Trevlig och lummig gemensam trädgård på baksidan av föreningshuset med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter på sommaren, här finns även föreningens miljöhus. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadskärnan men också vill ha grönska och närhet till parker. Promenadavstånd till matbutik, gym, apotek och postombud. Ekonomikum ligger inom promenadavstånd och övriga universitetsinstitutioner inom gång- eller cykelavstånd. För dig som gillar att motionera finns flera promenadstråk längs med Fyrisån. Kommunikationerna är goda med både stadsbussar och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar med bil finns närhet till påfart för E4:an, samt att centralstationen cyklar du till på endast 6 minuter. Här bor du i ett lugnt familjärt område med parker och grönområden samt att Uppsalas stadskärna väntar ett fåtal kvarter bort. Sysslomansgatan som är en tvärgata intill lägenheten har vuxit fram till en populärt och omtyckt café och restaurangstråk, med flera mysiga och bra restauranger samt caféer och fortsatt ner på gatan väntar nationslivet och stadspulsen. För mer information och möjlighet till förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare - Mina Rostvik, 070 199 23 23, [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sysslomansgatan 20A, Främre Luthagen, Uppsala kommun
Sysslomansgatan 20A, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 20A, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 20A

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/6
1 959 kr/mån
66 500 kr/m²

Den här bostaden är belägen i Främre Luthagen, Uppsala, och består av ett rum och kök med en yta på ca 30 kvm. Ett trevligt läge i huset, på tredje i fastighet med hiss. Allrummet fungerar som både vardagsrum och sovrum, det har ett fönster samt en fransk balkong som ger bra ljusinsläpp och möjlighet till frisk luft. Köket är mindre men funktionellt. Ett praktiskt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Bostaden har bra förvaringsmöjligheter med garderober både i hallen och i allrummet. Utöver det finns ett vindsförråd. Här bor du centralt i Uppsala samtidigt som omgivningarna sannerligen bidrar till en trivsam, lugn atmosfär. Vasaparken lockar såväl unga som äldre med sina fina grönytor, vackra träd och uppskattade lekpark. Välsorterad Ica och flertalet restauranger ligger i angränsande kvarter. Ekonomikum ligger endast några minuter från lägenheten och ett stort nationsliv samt att övriga universitetsinstitutioner ligger på bekvämt avstånd. En praktisk och kompakt bostad med ett utmärkt läge!

  • Premium
  • Hiss
Hällbygatan 32C, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:50
Hällbygatan 32C, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun, bild 2
Hällbygatan 32C, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun, bild 3

Hällbygatan 32C

Lägenhet
Luthagen - Stabby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 350 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 3/4
1 601 kr/mån
60 000 kr/m²

Här bor du i en ytsmart etta i populära Luthagen, med närhet till både grönområden, närservice, pendlarläge och flera av Uppsalas universitetsinstitutioner. Lägenheten är välplanerad och får fint ljusinsläpp från allrummet. Här välkomnas du in i en hall med bra avhängningsyta för ytterkläder och skor samt förvaring i inbyggd garderob, i hallen finns även en optimalt planerad köksdel med bra förvaring. Vidare in i lägenheten finns ett allrum med plats för både soffhörna, matbord och sovdel, där sovdelen skärmars av smart från rummet med draperi. Badrummet har en smart stockholmsdusch vilket är är optimalt för mindre våtutrymmen. Här bor du på välplanerade kvadratmeter som är perfekt första bostad, studentboende eller övernattningslägenhet. Bostadsrättsföreningen HSB 37 Stabby Gärde är en väl underhållen förening som utfört flertalet av de stora renoveringarna samtidigt som de har en låg skuldsättning på endast 1 685kr/kvm. Som boende här finns även andra förmåner som bl a övernattningsrum, samlingslokal, bastu, pingisrum och gym. Föreningen är en av få i området med en otroligt stor och grönskande innergård i perfekt läge med lekytor, trädgårdsmöbler och grill för vår och sommardagar med familj och vänner. Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Stabby som ligger i lugna kvarter i Luthagen. En av fördelarna med att bo i Luthagen är att det är stora fina innergårdar mellan husen och att det inte är någon direkt insyn. På bara några minuter bort finner ni utmärkta kommunikationer med busshållplats och på gångavstånd finner ni även Mimmi Ekholms plats med livsmedelsbutik, apotek, gym, vårdcentral, caféer och restauranger m.m. Stabbyskogen ligger intill lägenheten och erbjuder elljusspår för den som gillar att motionera och på cykel tar du dig till centrum på bara 15 minuter. Du har även cykelavstånd till Uppsala universitet, BMC, Ångström samt Ultuna och SLU. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an. Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge!

  • Premium
Råbyvägen 30, null, Uppsala kommun
Råbyvägen 30, null, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 30, null, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 30

Lägenhet
Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 895 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 144 kr/mån
45 663 kr/m²

FAST PRIS, lägenheten säljs utan budgivning. Vänligen kontakta mäklaren för att boka tid för visning. Välkommen till en optimalt planerad lägenhet med balkong in mot gården. Här välkomnas ni in i en trevlig hall med bra avhängningsyta och förvaring i garderober, vidare in finns ett modernt kök utrustat med allt du behöver för en bekvämare vardag. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med vänner och familj. Vardagsrummet får fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till den mysiga. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, och här möts du av en öppen och ljus yta där köksdelen och matplatsen smälter samman på ett smart sätt. Från vardagsrummet nås även sovrummet som går att stänga om. I sovrummet finns plats för större säng och bra förvaring. Lägenheten har ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaring i lägenheten tillhandahåller föreningen ett förråd till lägenheten. Som boende på Råbyvägen 30 bor du i en förening som erbjuder flera gemensamhetsutrymmen, bl.a. gemensamhetslokal, cykelförråd, barnvagnsrum och ett övernattningsrum, något som är en stor fördel och inte så vanlig i nyare föreningar. Föreningen har också en mysig innergård. En annan fördel med föreningen är att de har flera parkeringsplatser, varav 16 parkeringsplatser finns för elbil. Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad på endast 5 887kr/kvm vilket är bra för att vara ett hus som är byggt så sent 2014, samt att i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har också en lokal de hyr ut. Lägenheten ligger attraktivt i Kapellgärdet med närhet till matbutiker, restauranger och närservice. Här bor du med endast 7 minuters cykelavstånd från Uppsala centralstation. Även närhet till flera av Uppsalas universitetsinstitutioner och till city promenerar du enkelt till. För dig som pendlar norr eller söder ut med bil så har du närhet till påfart för E4:an men också 55:an. I närområdet finner du även Vaksalatorg och gallerian Kvarnen där det finns en välsorterad matbutik, närservice, apotek, frisör, systembolag och ett flertal restauranger. Några av fördelarna med lägenhetens läge. Varmt välkommen på visning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 43