Svenska Mäklarhuset Uppsala

Svenska Mäklarhuset Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Odensgatan 16 A, Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 15:00

Odensgatan 16 A

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 350 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/6
2 991 kr/mån
45 631 kr/m²

Här bor du på bekvämt avstånd från stadspulsen samtidigt som du har närhet till grönområden och närservice. Lägenheten ligger två trappor upp i huset och har både balkong och hiss! Du möts av en välkomnande hall och ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Lägenheten har även ett rymligt kök med bra arbetsyta framför fönster och ett stort sovrum med plats för större säng och skrivbord samt gott om förvaring i ordentlig klädkammare. Helkaklat badrum med dusch och handukstork. Förutom förvaringen i bostaden så har du även tillgång till förråd Bostadsrättsföreningen är en välskött och stabil förening med väldigt låg belåning och är därför mindre känsliga för räntehöjningar. Föreningen är en av få föreningar i området som har hiss och gemensamt i föreningen finns tvättstuga, cykelförråd ,hobbyrum samt trädgårdsmöbler och grill. På ett bekvämt promenadavstånd till grönska, parker och stadsliv. Bara några minuters promenad till matbutik, apotek, gym, och flera mysiga restauranger och caféer. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. Till Uppsalas centralstation cyklar du till på mindre än 10 minuter. Ekonomikum ligger endast 10 minuter från lägenheten och ett stort nationsliv samt att övriga universitetsinstitutioner ligger på bekvämt cykelavstånd. och . Ett perfekt läge att bo. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stigbergsvägen 4B, Eriksberg, Uppsala kommun

Stigbergsvägen 4B

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 888 kr/mån
29 353 kr/m²

Tack vare läget högst upp erbjuder detta hem ett härligt ljusinsläpp och en skön, ostörd känsla med utsikt över trädtoppar. Planlösningen är funktionell och fördelad på generös yta. De 85 kvm rymmer en välkomnande hall, välplanerat och hemtrevligt kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till balkong vänd mot sydväst, två bra och inte minst rymliga sovrum, badrum och klädkammare. Föreningen Kvartsen erbjuder sina medlemmar välunderhållna byggnader ihop med en låg skuldsättning per kvm (787 kr) vilket får betraktas som mycket positivt. Föreningen har både p-platser och garage. Lekplats för de små i anslutning till en mysig uteplats för grillkvällar om sommaren. Som boende på Stigbergsvägen 4B bor du naturnära i Eriksberg. Vid Västertorg väntar all typ av service som exempelvis mataffärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I området finns även förskola och skolor. Hågadalen och Stadsskogen inbjuder till friluftsliv samt härliga motionsspår sommar som vinter. Välkommen på visning!

 • Balkong
Fänkålsgatan 1, Årsta, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 12:10
Fänkålsgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fänkålsgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fänkålsgatan 1

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 512 kr/mån
27 778 kr/m²

Här finner du en välplanerad och fin tvårumslägenhet. Belägen på ett lugnt och avskilt läge, längst in på loftgången via en separat dörr, erbjuder bostaden en unik möjlighet att inreda och få känslan av en extra balkong. Lägenheten fördelar sig om en praktisk entré med gott om plats för avhängning, rymligt kök i vit skåpsinredning som är fullt maskinellt utrustat och praktisk matplats som inbjuder till trevliga middagar. Vidare finner du ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster och utgång till balkongen som ger plats för större loungemöbel. Bostaden har även ett väl tilltaget sovrum med garderobsvägg och en inre hall som ger möjlighet till arbetsbord eller extra förvaring. Det stambytta badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme, dusch, samt din egen tvättmaskin och torktumlare. Med fördel att lägenheten är längst in på loftet ges möjlighet att möblera och njuta av dagssolen. Föreningen tillhandahåller dessutom ett förråd som hör till lägenheten. För den som önskar att göra ändringar i lägenheten finns även en inre reparationsfond om 12 169 kr att nyttja för den boende. HSB 53 Gräslöken är en stor och välskött förening med ett rikligt utbud av gemensamma utrymmen, som bland annat gym, bibliotek, tvättstugor, samlingslokal, bastu, pingislokal, tennisbana, boulebana övernattningsrum, hobbyrum och vävstuga. Det finns även utrymmen att spela bordtennis, tennis och boule. Här bor du med närhet till Årsta centrum med vårdcentral, välsorterad mataffär, apotek mm går du på ca fem minuter. Du har även promenadavstånd till Gränbystaden som erbjuder Uppsalas största shoppingutbud och all tänkbar service. I området finns flera förskolor och skolor samt grönområden såsom parker, fotbollsplaner och en 4H-gård. Vill du ta dig in till centrala Uppsala gör du det smidigt med buss, cykel eller promenad. För pendlaren finns även närhet till E4:ans påfart, i både söder- och norrgående riktning. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
S:t Olofsgatan 50B, Höganäs, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 14:15
S:t Olofsgatan 50B, Höganäs, Uppsala kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 50B, Höganäs, Uppsala kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 50B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/5
5 848 kr/mån
32 083 kr/m²

Högt och insynsskyddat gavelläge, hiss, inglasad balkong, och goda parkeringsmöjligheter är några av de attribut som kännetecknar denna bostad som är belägen i Höganäs. Ett väldisponerat hem om ca 84 kvm med en välkomnande hall, kök med matplats och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen på gaveln på huset. Två lugnt belägna sovrum och ett badrum. Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering. Bostaden har bra förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare i lägenheten och ett tillhörande vinstförråd. En välskött förening som sett om sitt hus. Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och flera grillmöjligheter. Här bor du med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna och Resecentrum. Vid Vaksalatorg finns Kvarnen med allmän service med bl.a. matbutiker, caféer och restauranger. Ett centralt och bekvämt läge i med allt du behöver inom räckhåll.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sysslomansgatan 20C, Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 13:15
Sysslomansgatan 20C, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 20C, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 20C

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/5
1 977 kr/mån
66 500 kr/m²

Den här bostaden är belägen i Främre Luthagen, Uppsala, och består av ett rum och kök med en yta på ca 30 kvm. Ett trevligt läge i huset, högst upp på gaveln i ett femvåningshus med hiss. Allrummet fungerar som både vardagsrum och sovrum, det har ett fönster samt en fransk balkong som ger bra ljusinsläpp och möjlighet till frisk luft. Köket är mindre men funktionellt och rymmer det nödvändigaste för matlagning. Ett praktiskt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Bostaden har bra förvaringsmöjligheter med garderober både i hallen och i allrummet. Utöver det finns ett vindsförråd och ett källarförråd. Här bor du centralt i Uppsala samtidigt som omgivningarna sannerligen bidrar till en trivsam, lugn atmosfär. Vasaparken lockar såväl unga som äldre med sina fina grönytor, vackra träd och uppskattade lekpark. Välsorterad Ica och flertalet restauranger ligger i angränsande kvarter. Ekonomikum ligger endast några minuter från lägenheten och ett stort nationsliv samt att övriga universitetsinstitutioner ligger på bekvämt avstånd. En praktisk och kompakt bostad med ett utmärkt läge!

 • Premium
 • Hiss
Djäknegatan 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00
Djäknegatan 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Djäknegatan 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Djäknegatan 24

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 282 kr/mån
36 207 kr/m²

Varmt välkommen till Djäknegatan 24 där du finner en renoverad pärla med ett charmigt kök och en mysig uteplats. Lägenheten är välplanerad med fint ljusinsläpp i ett gavelläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till social samvaro. Det moderna köket har genomgått en stilfull renovering och är utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. En trevlig matplats mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingspunkt och leder vidare till den avkopplande uteplatsen. I anslutning till köket finns ett rymligt förråd som rymmer både tvättmaskin och ett smart förvaringssystem. Den välkomnande hallen erbjuder gott om avhängningsutrymme för kläder och skor, medan det helkaklade badrummet är utrustat med en bekväm dusch. Lägenheten har även ett rymligt sovrum som inbjuder till avkoppling med gott om plats för en större säng och smart förvaring i garderober. För den som behöver extra utrymme för arbetskontor eller extra sovutrymme finns möjligheten att omvandla denna lägenhet till en trivsam trea, perfekt för den växande familjen eller för den som behöver en flexibel livsstil. Brf Djäknen är inte bara en trivsam förening utan har också en otroligt stabil ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. För boende i föreningen finns tillgång till cykelförråd, tvättstuga och en charmig innergård med avkopplande utemöbler och grillmöjligheter samt möjlighet för odlingslåda för den med gröna fingrar. En annan fördel med föreningen är att de låga elkostnader tack vare gemensamt elavtal och solceller på flera av taken. Denna boendeoas på Djäknegatan i Kapellgärdet har ett perfekt läge med närhet till matbutiker, restauranger och allt du behöver för vardagen, samt flera trevliga grönområden. Med endast 7 minuters cykelavstånd till Uppsala centralstation har du enkelt tillgång till pendeltåg och bussar. Uppsalas universitetsinstitutioner ligger också inom bekvämt avstånd, och en trevlig promenad tar dig till Uppsala centrum på bara 20 minuter. För pendlare norrut och söderut finns en smidig påfart till E4:an. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet enastående fördelar och ett bekvämt läge för den moderna livsstilen. Denna lägenhet ligger som en kommande försäljning. För mer information, kontakta ansvarig mäklare

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ingvarsgatan 26, Svartbäcken, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30

Ingvarsgatan 26

Villa
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
7 995 000 kr
176 + 96 m²
8 rum
691,7 m² tomt

Detta hem sträcker sig över tre plan och erbjuder en unik kombination av utrymme, funktionalitet samt uthyrningsmöjligheter. På entréplanet möts du av ett välutrustat och funktionellt kök, en matplats för 6-8 personer. Vardagsrummets eldstad, skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet når du även den insynsskyddade trädgården på baksidan av huset. På entréplanet finns även ett sovrum och en gästtoalett. På det övre planet finns en rymlig hall, ett vardagsrum med en eldstad och utgång till en balkong som vetter mot trädgården. Här finns även tre sovrum och ett badrum. Källarplanet rymmer ett allrum, också det med en eldstad, rummet är avgränsat och inrymmer ett sovrum/gästrum. Från allrummet i källarplanet når du även trädgården. I källarplanet finns även en tvättstuga och en toalett. Utöver detta finns även två separata uthyrningslägenheter, var och en utrustad med pentry, eget badrum. Lägenheterna har tillgång till en gemensam tvättstuga i källarplanet. Den insynsskyddade trädgården omges av höga häckar och erbjuder en privat samt avslappnad miljö. Här finns gröna ytor ett växthus och en stensatt uteplats för sociala stunder. Mot Ingvarsgatan, på framsidan av huset finns en uppställningsplats för två bilar framför ett rymligt dubbelgarage.

 • Plus
Henry Wemans väg 12, Gottsunda, Uppsala kommun

Henry Wemans väg 12

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/6
3 907 kr/mån
31 132 kr/m²

Välplanerad och modern tvåa med stor inglasad balkong vänd mot söder vilket ger ett extra "rum" under varmare årstider. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att de 53 kvm upplevs rymliga. Här erbjuds du hall med klinkergolv och gott om förvaring, kök med bra arbetsytor och full maskinell utrustning, vardagsrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum med klädförvaring bakom praktiska skjutdörrar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en välskött innergård, övernattningsrum, festlokal, hobbyrum, gym, bastu med relaxrum samt kort kötid till parkering. Vid Gottsunda Centrum väntar all sorts service och bussförbindelserna till Uppsalas stadskärna är goda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
S:t Göransgatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun
S:t Göransgatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
S:t Göransgatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

S:t Göransgatan 28

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 495 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/4
4 733 kr/mån
53 512 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende i lugna kvarter samtidigt som du bor mycket centralt. Njut av smakfulla material- och färgval där natursten, vitvaxad ekparkett och mycket trädetaljer harmonierar utmärkt med färgsättningen som genomgående går i en gråbeige ton. Vilsamt för ögat och helt klart bidragande till en välkomnande känsla i detta hem. De 84 kvm med golvvärme ligger en trappa upp och rymmer hall med klinkergolv vid entré, kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum varav ett modell större och med ingång till klädkammare med fönster, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen ligger vänd mot Fålhagens villakvarter och nås från vardagsrummet. Som boende på S:t Göransgatan 28 bor du med ett ypperligt pendlarläge såväl via tåg som via bil norr- eller söderut. I huset finns en Coop-butik med generösa öppettider och annan service om du inte väljer att ta några steg ned till den finns bl a vid Stationsgallerian och vid Vaksala torg. Ett par kvarter ytterligare bort väntar Uppsalas stadskärna. Föreningen Liljegatan 1 erbjuder sina medlemmar ett mycket citynära boende i moderna byggnader. I källaren finns i dagsläget ledig garageplats för bil samt MC och du tar dig smidigt hit direkt med hissen. I källaren återfinns också föreningens fina gym som får disponeras av medlemmarna utan extra kostnad. Föreningen godkänner även juridisk person som ägare men beslut om det måste tas från fall till fall. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vitkålsgatan 44, Årsta, Uppsala kommun
Vitkålsgatan 44, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Vitkålsgatan 44, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Vitkålsgatan 44

Villa
Årsta, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 495 000 kr
96 + 96 m²
247 m² tomt

Välplanerat kedjehus med gott om sällskapsytor och rum i omtyckta Årsta. Husets läge i området ger en solig baksida vänd mot söder i dessa barnvänliga kvarter. Genomgående moderniserat hem där entréplanet erbjuder hall, stort vardagsrum, arbetsvänligt kök med angränsande matplats, tre sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett. En trappa ned finns allrum, stort sovrum, bra tvättstuga med duschmöjlighet, gott om förrådsutrymmen. Mycket funktionellt boende som upplevs rymligt. Tomten är finplanerad med vackra rabatter samt generösa altandäck och samtidigt mycket lättskött. Här finns även ett större förråd. Garageplats i länga och möjlighet att ställa bilen på samfällighetens parkeringsplatser som ligger intill bostaden. Inom samfälligheten finns också ett gym och praktisk källsortering. På Vitkålsgatan 44 bor du nära Årsta centrum som erbjuder mataffär, vårdcentral och diverse annan service. Skola och förskola finns i närbelägna kvarter och i området finns även flera gröna ytor såsom parker, fotbollsplaner och inte minst en 4H-gård. Gränbystaden har du inom cykelavstånd med stort shoppingutbud, restauranger och caféer. Vill du ta dig in till centrala Uppsala gör du det smidigt med bussen som tar ca 10-15 minuter.

 • Premium
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun
 • Idag
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Greta Arwidssons väg 121

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 195 000 kr
119 + 6 m²
4 rum
154 m² tomt

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva ett nyproducerat radhus om 119 kvm i populära Fornby, Gamla Uppsala. Det är ett välplanerat hem med flexibel planlösning som har potential till fyra sovrum. Bostaden är okomplicerad och bekväm med fjärrvärme som bidrar till låga boendekostnader. Du välkomnas av en inbjudande entré, med extra plats för en barnvagn och en stor skjutdörrsgarderob, som leder till ett rymligt kök med generöst utrymme för matlagning och servering. Ett luftigt vardagsrum öppnar upp mot en altan på baksidan, perfekt för avkoppling och umgänge. På entréplanet finner du även ett badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns för närvarande två sovrum, allrum med en fransk balkong och ett stort badrum med badkar. Här finns också en stor klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Framsidan av huset ger plats för parkering samt ett isolerat förråd om ca 6 kvm. Baksidan erbjuder en stor altan, perfekt vid större sällskap och varma sommarkvällar. Fornby är ett trivsamt område med många barnfamiljer. Förskola finns i kvarteret och skola erbjuds både i Gamla Uppsala och Nyby. Bussen tar dig enkelt till city om du inte väljer att cykla på 15 minuter. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är bra, påfarten till E4:an ligger lättillgängligt. Närheten till Gränbystaden, Uppsalas största handelsplats och sportanläggningar är andra fördelar med att bo här. Välkommen på visning!

 • Premium
Blandargatan 10, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun
Blandargatan 10, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun, bild 2
Blandargatan 10, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun, bild 3

Blandargatan 10

Lägenhet
Luthagen - Stabby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
6 364 kr/mån
38 490 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga fyra i populära Luthagen. Här bor du bekvämt med hiss och inglasad balkong. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med en smart planlösning som erbjuder en välkomnande hall, praktiskt kök med bra arbetsytor och plats för matbord samt öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till gemenskap med sociala ytor. Lägenheten har tre stycken avskilda sovrum där ett av sovrummen har en stor klädkammare i anslutning till rummet. En annan fördel med lägenheten är att det finns ett helkakalt badrum som är fullt utrustat tvättmaskin torktumlare och badkar samt att det finns ytligare en separat toalett. Från hallen välkomnas du in i ett trevligt vardagsrum som bjuder in till gemenskap med plats för soffa samt utgång till den mysiga inglasade balkongen in mot gården. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen ett förråd till lägenheten. Bostadsrättsföreningen Anemonen 1 är en väl underhållen förening. I källarplanet finns bilparkering, cykelrum och förrådsutrymmen samt att föreningen har en populär, välskött och grönskande innergård, med lekplats som är gemensam med systerföreningen Anemonen 2. Här finns även trevliga sittmöbler och grillmöjligheter. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadskärnan men också gillar grönska och vill ha närhet till parker. Promenadavstånd till matbutik, gym, restauranger och café vid Mimmi Ekholms plats. I området finns flera förskolor och skolor samt att Stabbyskogen promenerar du till på bara 10 minuter, där finns mysiga promenadstråk och vintertid även skidspår. Ett perfekt boende i stan och dess bekvämligheter samtidigt som du har närhet till naturen. Bra kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar med bil så har du närhet till påfart för E4:an och 55:an samt att centralstationen cyklar du enkelt till på 15 minuter. Varmt välkommen att trivas.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nåntuna backe 54, Nåntuna Backe, Uppsala kommun

Nåntuna backe 54

Villa
Nåntuna Backe, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 495 000 kr
150 m²
6 rum
717 m² tomt

Välkommen till 150 väldisponerade och välskötta kvadratmeter som erbjuder fyra bra sovrum, två sällskapsrum samt två badrum. Planlösningen är utmärkt för exempelvis barnfamiljen och här bor du med trevliga grannar samt inte minst med härlig natur inpå husknuten. Nyfunkisstilen erbjuder stora fönsterpartier och generös takhöjd som tillsammans med värmande braskamin samt det ostörda läget med baksidan vänd mot skogen upplevs mycket inbjudande. För dig som uppskattar trädgård med vacker växtlighet, frukt, bär och örter väntar en vacker samt mycket spännande sådan här på sin nya ägare. Entréplanet rymmer hall med klinkergolv, rymligt kök, vardagsrum med braskamin och utgång till trädgården, sovrum, badrum med dusch, tvättstuga/groventré. En trappa upp finns allrum, tre sovrum varav två med ingång till klädkammare, badrum med badkar. Den omsorgsfullt designade trädgårdstomten har sannerligen utvecklats genom åren. I dag omgärdas den av en insynsskyddande häck förutom på baksidan där den ansluter direkt mot blåbärsskogen. Äppelträd med flertal äppelsorter, storfruktig hassel, havtorn och vinrankor är andra spännande växter som återfinns här. Träaltan vid entrén och stenbelagda samt grusade uteplatser ger möjlighet att fånga in solen allt eftersom dagen går och altanen under tak förlänger säsongen. Härifrån kan du njuta av vacker grönska och blomsterprakt från bl a gullviva, akleja, pion, lavendel och rosor. Vidare finns här också schersmin, kaprifol och azalea. Dammen gör trädgårdsrummet extra rogivande och rymmer både röd näckros samt vattensalamander. På tomten finns också ett garage med bakomliggande förrådsdel med fönster samt ett enklare trädgårdsförråd. Förutom att arbeta med trädgården har husets enda ägare också uppdaterat byggnaden med bl a solceller, laddbox, luftvärmepump och ny fjärrvärmeväxlare. I Nåntuna Backe och på nummer 54 bor du stillsamt i ett lugnt område utan genomfartsvägar och med din baksida vänd mot väst. Mountainbike- och joggingspår utgår från området. Fina ströv- och friluftsområden som naturreservatet Norra Lunsen och Årike Fyris, finns i direkt närhet. På vintern brukar skidspår skoterspåras på gärdena vid Fyrisån och i Lunsen. Som boende på denna sida av Uppsala bor du med goda pendlingsmöjligheter, via E4:an alternativt tågstationen i Knivsta, och stadsbussen tar dig enkelt in till Uppsalas stadskärna. Varmt välkommen på visning!

Kantorsgatan 3B, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 925 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
3 947 kr/mån
33 190 kr/m²

Här finner du en fantastisk lägenhet med mjuka toner och fina detaljer! Lägenheten ligger i gavel och ger härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Du välkomnas av ett kök som är en naturlig förlängning av hemmet. De vita köksluckorna ger köket en stilren touch medan den goda förvaringen ger mer praktisk behag. Integrerade vitvaror och infälld belysning, ger köket både personliga och tidlösa drag. I den öppna planlösningen finner du stort inbjudande vardagsrum att njuta härliga kvällar efter jobbet, samt utgång till den stora balkongen med plats för både loungemöbler och matgrupp. Med helkaklat badrum i klassisk och omtyckt kombination, utrustat med allt man behöver som kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch och handfat med kommod. Stort sovrum och en generös förvaring ger plats för samtliga kläder. Utöver den förvaring som finns i lägenheten finns även ett tillhörande vindsförråd! I detta område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du ett utmärkt läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an. Bilder är från en liknande lägenhet på Kantorsgatan 5. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Uls-Väsby 85, Almunge, Uppsala kommun
Uls-Väsby 85, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Uls-Väsby 85, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Uls-Väsby 85

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 195 000 kr
186 m²
9 rum
1 206 m² tomt

Nu ges chansen att köpa just ditt drömhus! Här finns gott om utrymmen som bjuder in till socialt umgänge och samtidigt erbjuder alla i familjen en egen plats. Du möts av en härlig trädgårdstomt med mycket grönska och gott om lekyta för barnen. För familjen som trivs att vara utomhus, finns även en generös altan med bra solskydd från automatiska markiser och odlingsmöjligheter! En stor och välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp samt förberedd kanalisering av kamin, ett välutrustat kök med goda arbetsytor och stor köksö, i anslutning till köket finner du även matplats. Entréplanet erbjuder därtill tvättstuga, tre sovrum och badrum med dusch och tvättmaskin. Här har det installerats larmutrustning som ger den boende själv möjlighet att koppla upp mot larmcentral. På övervåningen möts du av ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, helkaklat badrum med både badkar och dusch, fyra sovrum, klädkammare och rymligt vindsförråd. På fastigheten har du carport med plats för 2 bilar som även erbjuder gott om förvaringsutrymme i 20 kvm isolerat förråd med installerat hyllsystem längst väggar. På uppfarten finns plats för ytterligare bilar. Här ges också möjlighet att bygga attefallshus där det redan är framdraget VA och även installera utespa då el är framdraget. I denna familjeidyll har du närhet till natur, det finns motionsspår och gott om skogsområden. Under årets varmare dagar har du endast 5 minuters bilfärd till mysiga Borgardalsbadet för att kunna ta ett svalkande bad. I Länna finner du skola och förskola för de yngsta barnen och även en väldigt populär restaurang! För hästälskaren har du närhet till både ridhus och hästhagar. Härifrån tar det ca. 30 minuter med bil in till centrala Uppsala. Annars erbjuds skolskjuts ca 300 meter från huset och från Länna har du dessutom goda kommunikationer med regiontrafikens bussar som snabbt tar dig till Uppsala Centrum eller till Arlanda.

 • Premium
Råbyvägen 57C, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 57C

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/4
6 779 kr/mån
24 943 kr/m²

Fast pris - den som först erbjuder 2 195 000 kr får möjlighet att köpa lägenheten. Kontakta mäklaren för privatvisning, 072-014 45 86. Här ges en fantastisk möjlighet att förvärva en optimalt planerad och attraktiv trea på Råbyvägen 57C! I denna lägenhet om 88 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa ett hem som passar dina behov perfekt. Bostaden har fina ytskikt som ger den en modern och stilren känsla. Det stilrena köket har en halvöppen planlösning som leder in i det rymliga vardagsrummet, vilket ger en ljus och öppen känsla i hela bostaden. Köket har integrerade vitvaror och en matplats för enkel och bekväm matlagning och social samvaro. I vardagsrummet finns det gott om plats för en större soffgrupp och annan möblering, så du kan skapa en trivsam och avslappnad atmosfär i hemmet. De två sovrummen har gott om utrymme för en stor säng, garderober och annan möblering. Badrummet är fräscht och är utrustat med dusch och tvättpelare, vilket ger extra bekvämlighet och platsbesparing. Dessutom finns det ett vindsförråd tillhörande bostaden för extra förvaring. Föreningen har också flera gemensamhetsytor, som rullstols- och barnvagnsrum, cykelställ på gården, en grillplats och garage, vilket ger extra bekvämlighet och komfort för alla boende. På kort avstånd från bostaden ligger Gränbyparken. Här finns bland annat kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns även möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. I närområdet finns IFUs Sportarena, livsmedelsbutik, apotek och restauranger. All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Du når allt på några minuter till fots, med cykel, bil, eller buss. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Spångarängen 19, Björklinge, Uppsala kommun

Spångarängen 19

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 150 000 kr
90 m²
3 rum
1 707 m² tomt

Spångarängen är ett naturnära område beläget strax öster om Björklinge, 15-20 minuter från Uppsala med bil. Trots den härliga känslan av att bo på landet är Spångarängen inte isolerat från samhället. Området har närhet till Björklinge, där invånarna har tillgång till grundläggande bekvämligheter som affärer, restauranger, skolor och vårdinrättningar samt kommunikationer med buss. Dessutom ligger E4:an inom räckhåll, vilket underlättar pendling med bil. Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet med mycket bra valmöjligheter av olika hustyper från LB-Hus. Alla LB-Hus är arkitektritade och energieffektiva, det finns husmodeller i två serier LB Optimal och LB Komfort. Oavsett serie kan du som kund anpassa ditt hus, det kallas LB-Flex. I prisförslaget ingår grovplanerad tomt och totalentreprenad avseende LB Optimal 90. Inkluderar även V/A, el och fiber. Köparen har möjlighet att välja andra LB-Hus. https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-90/ Kontakta Jonas Sandberg, [email protected] för mer information avseende husmodeller och entreprenad. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast tomt/fastighet, köparen skriver ett köpekontrakt för fastigheten/tomten och ett entreprenadkontrakt med LB-Hus. LB-Hus bygger med totalentreprenad vilket innebär att LB-Hus tar ansvar för hela byggprocessen.

Meteorvägen 32, Fullerö, Uppsala kommun

Meteorvägen 32

Lägenhet
Fullerö, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/4
3 094 kr/mån
37 000 kr/m²

*Accepterat pris * Kontakta mäklaren för att boka visning! Här i expansiva Fullerö Hage bor du i ett fantastiskt naturnära område, där det finns möjlighet till ett rikt friluftsliv såväl som närhet till sport- och fritidsaktiviteter i Storvreta och Uppsala. I området finns idag restaurang, bensinstation, biltvätt och förskola. Det planeras även att byggas skola, idrottshall och en företagspark. Här bor du i utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, och även bra kommunikationer med stadsbussar och upptåg från Storvreta. Bostaden passar för studenten, det unga paret eller du som är i behov av en övernattningsbostad. I närliggande Storvreta finns förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, gym, frisör, apotek och blomsteraffär. En smart planerat lägenhet om 35 kvm på andra våningen, med hiss från markplan. Absolut toppskick och ett vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till balkongen där du kan avnjuta många soltimmar. Här erbjuds öppna ytor i vardagsrum och köksdel, samt utrymme för sovplats. Du får ett stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en välkomnande entré med god förvaring i garderober. Utöver den goda förvaring i lägenheten tillhandahåller föreningen även ett rymligt förråd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Råbyvägen 53D, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 53D

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
4 457 kr/mån
36 121 kr/m²

- Lägenheten säljs till fast pris, vilket innebär att det är den som först lägger det budet som får köpa lägenheten - Välkommen till en välplanerad tvåa belägen högst upp i huset med magisk utsikt från balkong i bra solläge. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med välutrustat kök, vardagsrum med härlig rymd och stort fönsterparti samt utgång till balkong, helkaklat badrum med kombimaskin, sovrum väl avskilt från kök och vardagsrum och med skyddat läge med fönster in mot gården. Brf Läsa är en välskött och stabil förening med fördelar som att förråd ingår och garage finns bekvämt beläget i källaren och nås med hiss (kösystem tillämpas). Det finns även cykelförråd och en fin innergård med vackra planteringar, stenläggningar och mysig grillplats. På kort avstånd från bostaden ligger Gränbyparken. Här finns bland annat kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns även möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. I närområdet finns IFUs Sportarena, livsmedelsbutik, apotek och restauranger. All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Du når allt på några minuter till fots, med cykel, bil, eller buss. Välkommen till Råbyvägen 53D och tveka inte att ringa mäklare för mer information eller för att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Läby-Västerby Graneberg 317, Läby-Västerby, Uppsala kommun

Läby-Västerby Graneberg 317

Villa
Läby-Västerby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 250 000 kr
89,6 m²
3 rum
1 445 m² tomt

Strax utanför Uppsala med cykelavstånd till Ica Maxi finns nu möjlighet att förvärva en tomt av två tomter (en är såld) med möjlighet att bygga ditt drömhus. Ett lugnt och lantligt läge nära stan, bra kommunikationer och cykelväg till Uppsala. Du har ett stort utbud av husmodeller via LB-Hus att välja bland. I prisförslaget ingår grovplanerad tomt och totalentreprenad avseende LB Optimal 90 med sadeltak. Inkluderar även V/A, el och fiber. https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-90/ Köparen har möjlighet att välja andra LB-Hus. Kontakta Jonas Sandberg, [email protected] för mer information avseende husmodeller och entreprenad. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast tomt/fastighet.

Visar alla 20