Mäklare Emilio Silva

Emilio Silva

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Greta Arwidssons väg 121, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Greta Arwidssons väg 121

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 995 000 kr
119 + 6 m²
4 rum
154 m² tomt

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva ett nyproducerat radhus om 119 kvm i populära Fornby, Gamla Uppsala. Det är ett välplanerat hem med flexibel planlösning som har potential till fyra sovrum. Bostaden är okomplicerad och bekväm med fjärrvärme som bidrar till låga boendekostnader. Du välkomnas av en inbjudande entré, med extra plats för en barnvagn och en stor skjutdörrsgarderob, som leder till ett rymligt kök med generöst utrymme för matlagning och servering. Ett luftigt vardagsrum öppnar upp mot en altan på baksidan, perfekt för avkoppling och umgänge. På entréplanet finner du även ett badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns för närvarande två sovrum, allrum med en fransk balkong och ett stort badrum med badkar. Här finns också en stor klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Framsidan av huset ger plats för parkering samt ett isolerat förråd om ca 6 kvm. Baksidan erbjuder en stor altan, perfekt vid större sällskap och varma sommarkvällar. Fastigheten har energiklass B och kan därmed ge möjlighet till gröna bolån som öppnar upp för ränterabatt. Här finns även redan uttagna inteckningar om 4 245 750 kr. Fornby är ett trivsamt område med många barnfamiljer. Förskola finns i kvarteret och skola erbjuds både i Gamla Uppsala och Nyby. Bussen tar dig enkelt till city om du inte väljer att cykla på 15 minuter. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är bra, påfarten till E4:an ligger lättillgängligt. Närheten till Gränbystaden, Uppsalas största handelsplats och sportanläggningar är andra fördelar med att bo här. Välkommen på visning!

  • Premium
Gnejsvägen 4A, Eriksberg, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:30
Gnejsvägen 4A, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 2
Gnejsvägen 4A, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 3

Gnejsvägen 4A

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 275 000 kr
26,1 m²
1 rum
vån 1/3
1 418 kr/mån
48 851 kr/m²

Varmt välkommen till Gnejsvägen 4A, en bostad med eleganta kulörer och smart planlösning. Du stiger in i en ljus hall med rymlig garderobsvägg för optimal förvaring. Stilrent kök med vita skåpsluckor, och ett rymligt allrum som inbjuder till umgänge med plats för säng, soffa och matbord. Helkaklat badrum med badkar för extra komfort. Föreningen tillhandahåller två källarförråd till lägenheten. Brf Gnejsgårdarna är en välskött föreningen som kännetecknas av en låg belåningsgrad (endast lån/kvm om 2 322 kr) och långt bundna räntor på sina lån vilket innebär ekonomisk trygghet. Här har många stora renoveringar redan gjorts. Som medlem erbjuds tvättstuga, cykelförvaring i källaren och en grönskande innergård. Här bor du i ett naturnära område i Eriksberg. En kort promenad från bostaden finns Västertorg med all typ av önskvärt närservice som exempelvis mataffärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I anslutning till bostaden finns fantastiska Hågadalen och Stadsskogen som bjuder in till friluftsliv samt härliga motionsspår, året om. Precis utanför bostaden finns god kommunikation med stadsbuss nr 2, 12 och 30 som tar er till centrum, Akademiska likväl som diverse universitetsinstitutioner som bl.a. Ångströmlaboratoriet och BMC Välkommen på visning!

  • Premium
Ola 168, null, Uppsala kommun
  • Mån 12 aug kl 17:00
Ola 168, null, Uppsala kommun, bild 2
Ola 168, null, Uppsala kommun, bild 3

Ola 168

Villa
Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 495 000 kr
85 + 54 m²
4 rum
1 655 m² tomt

Välkommen till en charmig villa med lantligt läge! När du stiger in på entréplan möts du av en gedigen hall med bra avhängingsyta, stort och ljust vardagsrum med braskammin, väl tilltaget kök med goda arbetsytor och plats för generöst matbord, Här finner du även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna, under trappen finns även förråd samt trappa ned till en mindre källare. Övervåningen fördelas om ett allrum, perfekt utrymme vid större sällskap, sovrum med plats för stor säng och bra förvaring samt ett arbetsrum/sovrum med fantastisk utsikt över fastigheten och ängarna. Här finns förvaringsutrymmen, dels under trappan och även i tre kattvindar på övervåningen. På tomten finner du ett större uthus med tre rum som lämpar sig bäst efter egna önskemål. Just nu brukas rummet längst in på huset som ett gästrum med egen altan och härlig utsikt. Mittenskiktet som vedbod och sista rummet som abetsrum. Här kan du sätta din egna prägel. där du som ägare har mängder av alternativ att inreda efter eget behov. För dig med intresse för hästar kan möjlighet ges att hyra boxplats och hagplats på stamfastigheten. Beläget på en lättskött tomt om hela 1 655 kvm, erbjuds en fridfull trädgård med fri utsikt från baksidan och en härlig omgivning av ängar och beteshagar. Här kan du njuta av lugn och ro i en underbar trädgårdsmiljö. Tomtens generösa yta ger gott om utrymme för odling, lek och avkoppling i harmoni med naturen. Dessutom finns det flertalet fruktträd och bärbuskar. Altanen är placerad i utmärkt solläge. Trakten runt Ola är vacker med böljande landskap och läget är intressant med endast ca 14 minuters bilfärd till Alunda där du finner välsorterade matbutiker, förskolor, skolor och annan närservice. För de varmare dagarna finner du Vällenbadet endast 10 km bort. Till Uppsala är det endast ca 4,5 mil, Arlanda om ca 6 mil och ca 1.5 timmes bilfärd bort väntar centrala Stockholm.

  • Premium
Hildur Ottelinsgatan 1A, Rickomberga, Uppsala kommun
Hildur Ottelinsgatan 1A, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 2
Hildur Ottelinsgatan 1A, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 3

Hildur Ottelinsgatan 1A

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 2/2
4 313 kr/mån
36 141 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en fint renoverad bostad i gavelläge med utsikt mot grönskande trädgård. Här bor du med närhet till naturen och vackra strövområden med gångavstånd till Uppsalas stadskärna. Bostaden om 55 kvm fördelar sig om en luftig hall med gott om plats för förvaring i en skjutdörrsgarderob, rejält vardagsrum med fint ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök. Köket är uppdaterat i stilren skåpsinredning med modern maskinell utrustning och rejäl plats för middagsgästerna. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt garderob. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren. Helkaklat våtutrymme med dusch och golvvärme. Väl tilltagen balkongen med gott om plats för utemöbler och installerad markis. Utöver den goda förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen ett stort vindsförråd. Brf Västerport är en välmående bostadsrättsförening med låg belåning och en av de få föreningarna i Uppsala där parkeringsplats är inkluderad i månadsavgiften. Det finns gästparkeringar att nyttja, gemensam tvättstuga och invändig cykelförvaring till varje trappuppgång. I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär, kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger, men det är även behagligt avstånd till stadskärnan och studentlivet med Ekonomikum i fokus. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gela 120, null, Östhammars kommun
  • Ons 7 aug
Gela 120, null, Östhammars kommun, bild 2
Gela 120, null, Östhammars kommun, bild 3

Gela 120

Fritidshus
Östhammars kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
795 000 kr
43 m²
3 rum
4 134 m² tomt

Välkommen till Gela 120 och denna fritidsfastighet med ett bostadshus om 43 kvm, samt en komplementsbyggnad på tomten. Ett perfekt sommarboende endast 45 minuter från Uppsala med ett mysigt läge med vy över ängar och naturen direkt inpå knuten. Här finner du en hall med bra avhägningsyta, storstuga med vedspis (godkänd) och gott om plats för matbord och sociala utrymmen. Två sovrum och badrum/tvättrum med tvättmaskin, dusch och separett. För att nå storstugans entré passerar du den mysiga verandan som ger plats för större utegrupp. Här är du naturnära med flertalet stigar och småvägar, perfekta för promenader, vandring och svampplockning. Till närmsta badplats, i den norra delen av Vällen, är det endast en cykelväg om 4 km. Hit åker du enkelt med bil och från Uppsala tar det ca 45 min och från norra Stockholm ca 1,5 h. Till närmsta samhälle, Alunda, tar det ca 10 minuter, där du bl.a finner en välsorterad matbutik, bensinmack, pizzeria och den lokala bygghandeln Gustis (Bolist). Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Stagneliusgatan 11, Löten, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:25
Stagneliusgatan 11, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Stagneliusgatan 11, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Stagneliusgatan 11

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 818 kr/mån
27 034 kr/m²

Här finner du en ljus lägenhet på våning tre med balkong. Bostaden fördelar sig om ett luftigt och väl tilltaget vardagsrum med goda ytor för umgänge. Kök med bra arbetsytor och matplats. Rymligt sovrum med bra förvaring i inbyggda garderober. Lägenheten har nyligen genomgått en stamrenovering och har helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handukstork och kombimaskin. Balkongen ligger insynsskyddat i bra sydost läge. Föreningen tillhandahåller ett källarförråd till lägenheten. Här bor du i en stor och stabil förening med Riksbyggen som förvaltare. Många stora renoveringar har gjorts och med en alldeles nygjord stamrenovering är det enkelt att förstå att detta är en populär förening. Föreningen har en låg skuldsättning och långt bundna räntor på majoriteten av sina lån. Som medlem ges tillgång till cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum, gym, tennisbana och tvättstuga. Som boende i Löten bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med stora grönskande innergårdar. Här ges närhet till grönområden och service vid Heidenstams Torg. Willys och ytterligare service med ett stort utbud finns vid expanderande Gränbystaden. Skola och förskola finns i området och är mycket populära. Stadskärnan kan du ta dig till med en kort promenad om endast 20 minuter alternativt fina cykelbanor. Här finns även goda bussförbindelser med stadsbussar.

  • Premium
  • Balkong
Råbyvägen 53D, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 53D

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
4 456 kr/mån
34 397 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med allt du kan önska dig! Bo högst upp med balkong, citynära läge och fönster i två väderstreck. Bostaden om 58 kvm fördelar sig på en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar. Stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök, här finns gott om plats för både stor soffgrupp och matbord som öppnar upp för härliga middagsbjudningar. I anslutning till vardagsrummet finner du utgången till den mysiga balkongen som vetter ut mot takåsar med ostörd utsikt. Köket med vit inredning innehar full maskinell utrustning. Här finns även ett helkaklat badrum med kombimaskin och ett stort sovrum med fin utsikt. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett vindsförråd. Brf Läsa är en välmående förening som erbjuder bl.a. hiss direkt ned till garageplats, för närvarande finns det 4 lediga garageplatser, och trevlig innergård med grillplats och bänkar. Eftersom byggnaden är ny föreligger inga större renoveringar. På kort avstånd från bostaden ligger Gränbyparken. Här finns bland annat kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns även möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. I närområdet finns IFUs Sportarena, livsmedelsbutik, apotek och restauranger. All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Du når allt på några minuter till fots, med cykel, bil, eller buss. Välkommen till Råbyvägen 53D och tveka inte att ringa mäklare för mer information eller för att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 13, Heby Centrum, Heby kommun

Ringvägen 13

Villa
Heby Centrum, Heby kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 995 000 kr
320 m²
11 rum
5 355 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 13 som består av tre fastigheter och består av den stora huvudbyggnaden som präglas av läckra detaljer som kakelugn, tilltagande takhöjd, stora rum, fina vyer samt stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. På den intilliggande fastigheten finns en industrilokal med tillhörande kontor, vilorum och allrum. Den lummiga trädgården erbjuder många möjligheter för aktiviteter i stora sällskap men är även en plats där Arneboån och Örsundaån med sina slingrande lopp leder genom delar av tomten och är hem till både gädda och abborre. Koppla av i det lilla lusthuset i skuggan av storslagna träd och njut av fiskarnas ljud och rörelse vid vattenytan. Här ges även möjlighet till eget boende och/eller verksamhet alternativt full uthyrning av både bostad och hyreslokaler. Heby är ett samhälle som är beläget mellan Sala och Uppsala och är kommunens centralort. I området finns ett antal förskolor och fritidshem. Heby Centralskola med årskurserna F-9. Ett flertal gymnasieskolor finns i Uppsala samt Kungsängsgymnasiet i närliggande Sala. Kommunikationen till Uppsala och Sala är mycket goda med Upptåget når ni Uppsala på ca 28 minuter och Sala på endast 10 minuter. Täta bussförbindelser med Uppsala och Sala, besök gärna: http://www.ul.se samt http://www.sj.se för tidtabell. Från Sala är det ca 1 timme till Stockholm med SJ. Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning. I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor. Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Årligt återkommande händelser är "Hebykarnevalen", Sveriges kanske äldsta karnevalståg och "Fest i Heby" som pågår i hela Heby kommun under en vecka där kan man se landsbygdens utbud och aktiviteter. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana. I centrala Heby finns en biograf i folketshus som brukar uppskakats av de boende. Livsmedel kan ni handla på ICA-Supermarket och Coop Konsum. Vill ni festa till det och bjuda familjen på något riktigt gott? I Heby finner ni ett flertal pizzerior, grill och ett välbesökt värdshus. Gillar ni färskt bröd och goda bakelser? – Besök det populära bageriet med caféverksamhet. Inne i samhället finns även banker, blomsteraffär, järnhandel, optiker och era frisörsalonger. Ringvägen 13 omfattar 3 st fastigheter: Hebron 8 (typkod 220) - Där huvudbyggnaden om 320 kvm står samt en stor tilltalande tomt. Heby 2:22 (typkod 423) - Industrilokal med tillhörande samlingsrum, kontor och vilorum. Stora förvaringsmöjligheter samt en stor carport. Ca 70 kvm inrett och ca 200 kvm med förråd och ovanvåning. Heby 2:23 (typkod 220) - Den fastighet där Arneboån och Örsundaån har sina slingrande lopp. Varmt välkommen på visning!

Kantorsgatan 3B, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 925 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
4 579 kr/mån
33 190 kr/m²

Här finner du en fantastisk lägenhet med mjuka toner och fina detaljer! Lägenheten ligger i gavel och ger härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Du välkomnas av ett kök som är en naturlig förlängning av hemmet. De vita köksluckorna ger köket en stilren touch medan den goda förvaringen ger mer praktisk behag. Integrerade vitvaror och infälld belysning, ger köket både personliga och tidlösa drag. I den öppna planlösningen finner du stort inbjudande vardagsrum att njuta härliga kvällar efter jobbet, samt utgång till den stora balkongen med plats för både loungemöbler och matgrupp. Med helkaklat badrum i klassisk och omtyckt kombination, utrustat med allt man behöver som kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch och handfat med kommod. Stort sovrum och en generös förvaring ger plats för samtliga kläder. Utöver den förvaring som finns i lägenheten finns även ett tillhörande vindsförråd! I detta område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du ett utmärkt läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Uls-Väsby 85, Almunge, Uppsala kommun
Uls-Väsby 85, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Uls-Väsby 85, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Uls-Väsby 85

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 195 000 kr
186 m²
9 rum
1 206 m² tomt

Nu ges chansen att köpa just ditt drömhus! Här finns gott om utrymmen som bjuder in till socialt umgänge och samtidigt erbjuder alla i familjen en egen plats. Du möts av en härlig trädgårdstomt med mycket grönska och gott om lekyta för barnen. För familjen som trivs att vara utomhus, finns även en generös altan med bra solskydd från automatiska markiser och odlingsmöjligheter! En stor och välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp samt förberedd kanalisering av kamin, ett välutrustat kök med goda arbetsytor och stor köksö, i anslutning till köket finner du även matplats. Entréplanet erbjuder därtill tvättstuga, tre sovrum och badrum med dusch och tvättmaskin. Här har det installerats larmutrustning som ger den boende själv möjlighet att koppla upp mot larmcentral. På övervåningen möts du av ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, helkaklat badrum med både badkar och dusch, fyra sovrum, klädkammare och rymligt vindsförråd. På fastigheten har du carport med plats för 2 bilar som även erbjuder gott om förvaringsutrymme i 20 kvm isolerat förråd med installerat hyllsystem längst väggar. På uppfarten finns plats för ytterligare bilar. Här ges också möjlighet att bygga attefallshus där det redan är framdraget VA och även installera utespa då el är framdraget. I denna familjeidyll har du närhet till natur, det finns motionsspår och gott om skogsområden. Under årets varmare dagar har du endast 5 minuters bilfärd till mysiga Borgardalsbadet för att kunna ta ett svalkande bad. I Länna finner du skola och förskola för de yngsta barnen och även en väldigt populär restaurang! För hästälskaren har du närhet till både ridhus och hästhagar. Härifrån tar det ca. 30 minuter med bil in till centrala Uppsala. Annars erbjuds skolskjuts ca 300 meter från huset och från Länna har du dessutom goda kommunikationer med regiontrafikens bussar som snabbt tar dig till Uppsala Centrum eller till Arlanda.

  • Premium
Götgatan 20C, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30

Götgatan 20C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 975 000 kr
30 m²
2 rum
vån 2/4
1 960 kr/mån
65 833 kr/m²

Nu har du chansen till denna välplanerade minitvåa på attraktiv adress i en av Uppsalas trevligaste föreningar! Låg månadsavgift där bredband och kabel-TV ingår! Lägenheten är i fint skick med balkong i ljust och insynskyddat läge där du kan njuta av både morgon- och kvällssol. Bostaden bjuder på en smart integrerad köksdel, badrum med fönster, ljust och luftigt vardagsrum med gott om utrymme samt sovrum med klädkammare och utgång till hörnbalkong. Generösa fönsterpartier samt högt i tak gör att lägenheten upplevs ljus och luftig. Stabil förening som har genomfört de flesta stora renoveringarna på fastigheten såsom stambyte, takrenovering, el och fönsterbyte, trots detta är avgiften fortfarande låg. Du får även tillgång till föreningens stora lummiga innergård som är generöst försedd med sittplatser och grill. Till lägenheten medföljer två förråd för förvaring och de två tvättstugorna bokas smidigt via brf:ens hemsida. Några av de många fördelar med att bo i Luthagen är att du har nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd till stadskärnan. Denna lugna och lummiga stadsdel tilltalar såväl barnfamiljen som studenten, med Uppsala Universitet och studentnationerna på cykelavstånd. Här finns även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen, där har du fina motionsspår samt skidspår vintertid. Från bostaden finns fina cykelvägar som leder till centrum, vilket du tar dig till på under 8 minuter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Råbyvägen 57C, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 57C

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/4
7 118 kr/mån
24 943 kr/m²

Fast pris - den som först erbjuder 2 195 000 kr får möjlighet att köpa lägenheten. Kontakta mäklaren för privatvisning, 072-014 45 86. Här ges en fantastisk möjlighet att förvärva en optimalt planerad och attraktiv trea på Råbyvägen 57C! I denna lägenhet om 88 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa ett hem som passar dina behov perfekt. Bostaden har fina ytskikt som ger den en modern och stilren känsla. Det stilrena köket har en halvöppen planlösning som leder in i det rymliga vardagsrummet, vilket ger en ljus och öppen känsla i hela bostaden. Köket har integrerade vitvaror och en matplats för enkel och bekväm matlagning och social samvaro. I vardagsrummet finns det gott om plats för en större soffgrupp och annan möblering, så du kan skapa en trivsam och avslappnad atmosfär i hemmet. De två sovrummen har gott om utrymme för en stor säng, garderober och annan möblering. Badrummet är fräscht och är utrustat med dusch och tvättpelare, vilket ger extra bekvämlighet och platsbesparing. Dessutom finns det ett vindsförråd tillhörande bostaden för extra förvaring. Föreningen har också flera gemensamhetsytor, som rullstols- och barnvagnsrum, cykelställ på gården, en grillplats och garage, vilket ger extra bekvämlighet och komfort för alla boende. På kort avstånd från bostaden ligger Gränbyparken. Här finns bland annat kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns även möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. I närområdet finns IFUs Sportarena, livsmedelsbutik, apotek och restauranger. All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Du når allt på några minuter till fots, med cykel, bil, eller buss. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 32, Fullerö, Uppsala kommun

Meteorvägen 32

Lägenhet
Fullerö, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/4
3 094 kr/mån
37 000 kr/m²

*Accepterat pris * Kontakta mäklaren för att boka visning! Här i expansiva Fullerö Hage bor du i ett fantastiskt naturnära område, där det finns möjlighet till ett rikt friluftsliv såväl som närhet till sport- och fritidsaktiviteter i Storvreta och Uppsala. I området finns idag restaurang, bensinstation, biltvätt och förskola. Det planeras även att byggas skola, idrottshall och en företagspark. Här bor du i utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, och även bra kommunikationer med stadsbussar och upptåg från Storvreta. Bostaden passar för studenten, det unga paret eller du som är i behov av en övernattningsbostad. I närliggande Storvreta finns förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, gym, frisör, apotek och blomsteraffär. En smart planerat lägenhet om 35 kvm på andra våningen, med hiss från markplan. Absolut toppskick och ett vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till balkongen där du kan avnjuta många soltimmar. Här erbjuds öppna ytor i vardagsrum och köksdel, samt utrymme för sovplats. Du får ett stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en välkomnande entré med god förvaring i garderober. Utöver den goda förvaring i lägenheten tillhandahåller föreningen även ett rymligt förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13