Mäklare Tomas Östlund

Tomas Östlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktor Rydbergsgatan 20, Nyby, Uppsala kommun
  • Sön 10 mar kl 13:45
Viktor Rydbergsgatan 20, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Viktor Rydbergsgatan 20, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Viktor Rydbergsgatan 20

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 669 kr/mån
24 508 kr/m²

Högst upp på gaveln finns ett hem som bjuder på generösa ytor och en behaglig atmosfär. Ett lugnt och insynsskyddat hem med en stor och inglasad balkong som vetter mot föreningens innergård. Detta ger en privat och avskild känsla som bör upplevas på plats. En välkomnande hall med bra förvaring i form av en rymlig klädkammare, kök med ljus inredning och en matplats för 4-6 personer. Ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot föreningens innergård. I lägenheten finns ett rymligt sovrum och ett badrum som ska renoveras i maj/juni. Precis utanför ytterdörren finns ett praktiskt förråd, vilket skapar extra utrymme för ordning och reda. En välskött bostadsrättsföreningen som förvaltas av Riksbyggen. Ett bekvämt boende med närhet till service, Gränbystaden, Willys, E:4ans påfart och bra kommunikationer in till Uppsalas stadskärna. Lägenheten är belägen en kort promenad från busshållplats och med cykel är det cykelvägar både till centrum och Resecentrum samt Gränbystaden. Föreningen genomför en stamrenovering som planeras vara slutförd v 27, 2024. Denna lägenhet beräknas vara klar v 26. Läs mer om föreningen och stamrenoveringen här: https://brfvivalla.se/foreningen/ https://www.vivallastambyte.se/

  • Premium
  • Balkong
Fyrislundsgatan 21A, 5tr, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 10 mar kl 12:45
Fyrislundsgatan 21A, 5tr, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 21A, 5tr, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 21A, 5tr

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 595 000 kr
33 m²
1 rum
vån 5/5
2 431 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Fyrislundsgatan 21A, ett smakfullt och yteffektivt boende högst upp i huset. Den här 33 kvadratmeter stora lägenheten är ett tilltalande hem med en härlig utsikt mot Uppsala slott och Domkyrkan. På balkongen har du sol från lunch till sen kväll. Lägenheten består av ett rymligt rum och kök, en luftig atmosfär där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Genomgående stilrena färg- och materialval, köksinredning från Marbodal och ett badrum med kakel och klinkergolv. Ett perfekt första boende eller studentlägenhet med cykelavstånd till centrum och mycket bra kommunikationer över hela Uppsala med stadsbussen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spångarängen 19, Björklinge, Uppsala kommun

Spångarängen 19

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 150 000 kr
90 m²
3 rum
1 707 m² tomt

Spångarängen är ett naturnära område beläget strax öster om Björklinge, 15-20 minuter från Uppsala med bil. Trots den härliga känslan av att bo på landet är Spångarängen inte isolerat från samhället. Området har närhet till Björklinge, där invånarna har tillgång till grundläggande bekvämligheter som affärer, restauranger, skolor och vårdinrättningar samt kommunikationer med buss. Dessutom ligger E4:an inom räckhåll, vilket underlättar pendling med bil. Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet med mycket bra valmöjligheter av olika hustyper från LB-Hus. Alla LB-Hus är arkitektritade och energieffektiva, det finns husmodeller i två serier LB Optimal och LB Komfort. Oavsett serie kan du som kund anpassa ditt hus, det kallas LB-Flex. I prisförslaget ingår grovplanerad tomt och totalentreprenad avseende LB Optimal 90. Inkluderar även V/A, el och fiber. Köparen har möjlighet att välja andra LB-Hus. https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-90/ Kontakta Jonas Sandberg, [email protected] för mer information avseende husmodeller och entreprenad. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast tomt/fastighet, köparen skriver ett köpekontrakt för fastigheten/tomten och ett entreprenadkontrakt med LB-Hus. LB-Hus bygger med totalentreprenad vilket innebär att LB-Hus tar ansvar för hela byggprocessen.

Läby-Västerby Graneberg 317, Läby-Västerby, Uppsala kommun

Läby-Västerby Graneberg 317

Villa
Läby-Västerby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 250 000 kr
89,6 m²
3 rum
1 445 m² tomt

Strax utanför Uppsala med cykelavstånd till Ica Maxi finns nu möjlighet att förvärva en tomt av två tomter (en är såld) med möjlighet att bygga ditt drömhus. Ett lugnt och lantligt läge nära stan, bra kommunikationer och cykelväg till Uppsala. Du har ett stort utbud av husmodeller via LB-Hus att välja bland. I prisförslaget ingår grovplanerad tomt och totalentreprenad avseende LB Optimal 90 med sadeltak. Inkluderar även V/A, el och fiber. https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-90/ Köparen har möjlighet att välja andra LB-Hus. Kontakta Jonas Sandberg, [email protected] för mer information avseende husmodeller och entreprenad. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast tomt/fastighet.

Visar alla 4