Mäklare Mina Rostvik

Mina Rostvik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odensgatan 16 A, Främre Luthagen, Uppsala kommun

Odensgatan 16 A

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 350 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/6
2 991 kr/mån
45 631 kr/m²

Här bor du på bekvämt avstånd från stadspulsen samtidigt som du har närhet till grönområden och närservice. Lägenheten ligger två trappor upp i huset och har både balkong och hiss! Du möts av en välkomnande hall och ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Lägenheten har även ett rymligt kök med bra arbetsyta framför fönster och ett stort sovrum med plats för större säng och skrivbord samt gott om förvaring i ordentlig klädkammare. Helkaklat badrum med dusch och handukstork. Förutom förvaringen i bostaden så har du även tillgång till förråd Bostadsrättsföreningen är en välskött och stabil förening med väldigt låg belåning och är därför mindre känsliga för räntehöjningar. Föreningen är en av få föreningar i området som har hiss och gemensamt i föreningen finns tvättstuga, cykelförråd ,hobbyrum samt trädgårdsmöbler och grill. På ett bekvämt promenadavstånd till grönska, parker och stadsliv. Bara några minuters promenad till matbutik, apotek, gym, och flera mysiga restauranger och caféer. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. Till Uppsalas centralstation cyklar du till på mindre än 10 minuter. Ekonomikum ligger endast 10 minuter från lägenheten och ett stort nationsliv samt att övriga universitetsinstitutioner ligger på bekvämt cykelavstånd. och . Ett perfekt läge att bo. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Djäknegatan 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Djäknegatan 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Djäknegatan 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Djäknegatan 24

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 282 kr/mån
36 207 kr/m²

Varmt välkommen till Djäknegatan 24 där du finner en renoverad pärla med ett charmigt kök och en mysig uteplats. Lägenheten är välplanerad med fint ljusinsläpp i ett gavelläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till social samvaro. Det moderna köket har genomgått en stilfull renovering och är utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. En trevlig matplats mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingspunkt och leder vidare till den avkopplande uteplatsen. I anslutning till köket finns ett rymligt förråd som rymmer både tvättmaskin och ett smart förvaringssystem. Den välkomnande hallen erbjuder gott om avhängningsutrymme för kläder och skor, medan det helkaklade badrummet är utrustat med en bekväm dusch. Lägenheten har även ett rymligt sovrum som inbjuder till avkoppling med gott om plats för en större säng och smart förvaring i garderober. För den som behöver extra utrymme för arbetskontor eller extra sovutrymme finns möjligheten att omvandla denna lägenhet till en trivsam trea, perfekt för den växande familjen eller för den som behöver en flexibel livsstil. Brf Djäknen är inte bara en trivsam förening utan har också en otroligt stabil ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. För boende i föreningen finns tillgång till cykelförråd, tvättstuga och en charmig innergård med avkopplande utemöbler och grillmöjligheter samt möjlighet för odlingslåda för den med gröna fingrar. En annan fördel med föreningen är att de låga elkostnader tack vare gemensamt elavtal och solceller på flera av taken. Denna boendeoas på Djäknegatan i Kapellgärdet har ett perfekt läge med närhet till matbutiker, restauranger och allt du behöver för vardagen, samt flera trevliga grönområden. Med endast 7 minuters cykelavstånd till Uppsala centralstation har du enkelt tillgång till pendeltåg och bussar. Uppsalas universitetsinstitutioner ligger också inom bekvämt avstånd, och en trevlig promenad tar dig till Uppsala centrum på bara 20 minuter. För pendlare norrut och söderut finns en smidig påfart till E4:an. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet enastående fördelar och ett bekvämt läge för den moderna livsstilen. Denna lägenhet ligger som en kommande försäljning. För mer information, kontakta ansvarig mäklare

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blandargatan 10, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Blandargatan 10, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun, bild 2
Blandargatan 10, Luthagen - Stabby, Uppsala kommun, bild 3

Blandargatan 10

Lägenhet
Luthagen - Stabby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
6 364 kr/mån
38 490 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga fyra i populära Luthagen. Här bor du bekvämt med hiss och inglasad balkong. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med en smart planlösning som erbjuder en välkomnande hall, praktiskt kök med bra arbetsytor och plats för matbord samt öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till gemenskap med sociala ytor. Lägenheten har tre stycken avskilda sovrum där ett av sovrummen har en stor klädkammare i anslutning till rummet. En annan fördel med lägenheten är att det finns ett helkakalt badrum som är fullt utrustat tvättmaskin torktumlare och badkar samt att det finns ytligare en separat toalett. Från hallen välkomnas du in i ett trevligt vardagsrum som bjuder in till gemenskap med plats för soffa samt utgång till den mysiga inglasade balkongen in mot gården. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen ett förråd till lägenheten. Bostadsrättsföreningen Anemonen 1 är en väl underhållen förening. I källarplanet finns bilparkering, cykelrum och förrådsutrymmen samt att föreningen har en populär, välskött och grönskande innergård, med lekplats som är gemensam med systerföreningen Anemonen 2. Här finns även trevliga sittmöbler och grillmöjligheter. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadskärnan men också gillar grönska och vill ha närhet till parker. Promenadavstånd till matbutik, gym, restauranger och café vid Mimmi Ekholms plats. I området finns flera förskolor och skolor samt att Stabbyskogen promenerar du till på bara 10 minuter, där finns mysiga promenadstråk och vintertid även skidspår. Ett perfekt boende i stan och dess bekvämligheter samtidigt som du har närhet till naturen. Bra kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar med bil så har du närhet till påfart för E4:an och 55:an samt att centralstationen cyklar du enkelt till på 15 minuter. Varmt välkommen att trivas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3