Hjalmar brantingsgatan 3A

Uppsala, Uppsala Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Förening
BRF Tysta Kalle
Om föreningen
Avgift
2 590 kr/mån
Driftkostnad
6 120 kr/år
Pris/m²
43 750 kr/m²

Välkommen till ett av Uppsalas bästa lägen, i en insynsskyddad, genomgående ljus, modern och tilltalande lägenhet om 2 rok med balkong som vetter åt grönskande innergårdar. Några få minuters gångavstånd till centrum och stationen gör detta till ett mycket bekvämt och attraktivt boende. Perfekt pendlarläge!

Utmärkande för denna bostad är den höga standarden, de väl valda materialvalen och den väldisponerade planlösningen som också bidrar till bra förvaringsmöjligheter och att inget rum upplevs som litet. Köket är från 2018, det är högst modernt med nya vitvaror, slitstark arbetsbänk i stenimitation och gråa skåpluckor med mässingsfärgade handtag. Sovrummet har plats för dubbelsäng och vetter lugnt mot innergården. Vardagsrum med fiskbensparkett och stort fönsterparti som också har utgång till balkongen. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns i garderober, stor klädkammare och till bostaden hör också två externa källarförråd.

Till föreningens gemensamma utrymmen hör en grönskande innergård som sommartid pryds med utemöbler och grillmöjlighet. Det finns även en samlingslokal som kan hyras vid mindre sammankomster, fester eller liknande samt en bokningsbar fräsch tvättstuga med intilliggande torkrum. Cykelförråd och barnvagnsförråd finns dessutom.

Här bor du granne med Vaksala torg med UKK och dess intilliggande stora utbud av restauranger, butiker och affärer. Angränsande är också Kvarnen galleria med välsorterad mataffär, apotek, systembolag mm. Uppsala Resecentrum når du med cykel på knappt 5 minuter, så här bor du centralt med direkt närhet till allt vad Uppsala stad har att erbjuda.

Bostaden upplevs bäst på plats,
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala