Hannes Alfvéns gata 5

Vallastaden, Linköping Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Etage
Om föreningen
Avgift
3 930 kr/mån
Pris/m²
36 691 kr/m²
Antal besök
637
Dagar på Hemnet
9

Drömboende - stilrent, öppen planlösning, balkong i väster och ett toppenläge i den nya stadsdelen Vallastaden.

Perfekt tvårummare med hiss, högt i tak och flertalet fönster i två väderstreck vilket sammantaget skapar ett mycket ljust boende. Ljuset i kombination med den moderna interiören ger minst sagt ett stilrent intryck. Här samsas smarta och välplanerade ytor tillsammans med inredning såsom ekparkett och vitmålade väggar. Här finner ni även ett fullutrustat och kvalitativt kök med vitvaror från Electrolux och ett stort duschrum med tvättmöjligheter.

Ett stenkast från husen ligger ett centrum med butiker, kontor, studentbostäder och busstorg. När du behöver fylla på kylskåpet ligger mataffären bara några minuters tramptag bort. Bäckaparken och Vallaparken ligger på bekvämt avstånd alldeles utanför dörren, och idrottsplatsen finns rakt över gatan.

Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till stortorget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området. Gästlägenhet i felleshus/ gemensamhetshus.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.