Norrbackagatan 21, 3 tr.

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

5 350 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,4 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1979
Avgift
3 671 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
81 804 kr/m²
Antal besök
5 405

- NYLIGEN STAMBYTT BADRUM - FÖNSTER I FIL - ATTRAKTIV ADRESS - HÖGT UPP I HUSET – MÖJLIG 3 ROK -

I en välskött förening beläget på attraktiv adress finner ni denna smakfullt renoverade och praktiska 2 rok med balkong och nyligen stambytt badrum!

Balkongen vetter ut mot sydost och innehar sol större delen av dagen vilket resulterar i att denna yta bokstavligt talat blir ett extra rum under årets varmare månader.
Hela bostaden är smakfullt renoverad med nytt enhetligt trägolv, infräst el, socialt kök samt övriga ytskikt och badrum.

Här finner ni ett fullt utrustat kök med gott om yta för matplats, spatiöst sovrum med yta för dubbelsäng, skrivbord och förvaring, nyligen stambytt badrum utrustat med dusch, golvvärme och förberett för tvättmaskin samt ett lättmöblerat vardagsrum med gott om yta för diverse favoritmöbler att ta plats på!

Bostaden ligger på fantastisk adress med allt Birkastan har att erbjuda men fortsatt utanför stadens brus vilket skapar en lugn och harmonisk boendemiljö. Det första som slår en när man stiger in i bostaden är de gedigna fönsterpartierna i fil som i kombination med det fria och höga läget skapar ett harmoniskt ljus utöver det vanliga. Här bor ni med modern interiör för att maximera trivseln och i kombination med lätt möblerade rum och det härliga ljusinsläppet är det en perfekt bostad för paret likväl som singeln! Förvaringsmöjligheterna är även de mycket goda i form av fristående garderober och garderobsvägg i hallen. Skulle ytterligare förvaring behövas finns ett stort källarförråd som nås enkelt via rymlig hiss

Föreningen har precis skrivit på avtal om försäljning på en av föreningens lokalytor för ombyggnad till bostäder. Avtalet kommer inbringa 27 000 000 kr där majoriteten är tänkt användas till amortering vilket kommer stärka föreningens ekonomi ytterligare.

BRF Nya skålen 20 är en nybildad och äkta förening som bildades 2018. Föreningen har idag 92 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 23 st bostader upplåtna med hyresrätt (DOLD TILLGÅNG) samt 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. I föreningen finner ni även ett stort garage med 51 parkeringsplatser, där man enkelt kan få tillgång till en garageplats. Hyresbostäderna tillsammans med lokalerna inbringar ca 7 200 000 /år i intäkter. Föreningen har även en stark kassa om ca 17 500 000. Föreningen har även amorterat av 6 000 000 sek på lånen under 2020 samt ytterligare 1 000 000 sek under 2021. I föreningen finner ni även gedigna hissar, bastu och en stor gemensam tvättstuga.

På Norrbackagatan 21 bor man i charmiga kvarter med närhet till allt. Promenadavstånd till grönområden så som Vasaparken, Hagaparken och Karlbergsslott med härliga promenadstråk. Med en kort promenad når du Rörstrandsgatans omtalade utbud av caféer, restauranger och atmosfär. I området är det nära till kommunikationer så som Tunnelbana (St:Eriksplan), pendeltåg (Stockholm Odenplan) flygbussar samt innerstadsbussar. 53:ans buss går precis runt hörnet och tar dig till Odenplan samt Henriksdalsberget. Här bor du även med cykelavstånd till Stockholms alla högskolor. Vi finner även området nya Torsplan som än idag växer fram och förlänger Vasastan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

Kontakta mäklaren

Nicola Grez-Pancetti

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
Mäklare Nicola Grez-Pancetti, Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
+46708952890