Nyproduktion

Vega Allé

Vega, Haninge Se på karta

2 348 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Planerat tillträde
Hösten 2022
Förening
BRF Vega Avenue i Haninge
Om föreningen
Avgift
4 135 kr/mån
Pris/m²
39 133 kr/m²
Nyproduktion

Fantastiskt läge och unika lägenheter. Brf Vega Avenue består av totalt 20 omsorgsfullt planerade bostadsrättslägenheter fördelade i ett lamellhus som omsluter en grön bostadsgård där det finns en berså med pergola samt grillplats.
Huset är uppdelade i två trapphus, varav det ena är i tre våningar och det andra i tre plus en fjärde indragen kungsvåning. Husets volym har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen. Husets fasad har en mjuk framtoning i ljus slät puts med en kulör av sand och gråtonad träpanel. Generös takhöjd och fina ljusinsläpp.

Så snart du bestämt dig för en bostad skrivs ett bokningsavtal. I samband med detta erlägger du en första handpenning på 25 000 kr som är en del av insatsen.
I nästa steg skrivs sedan ett förhandsavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Du behöver då ett lånelöfte från din bank. Samtidigt erlägger du en andra handpenning på 100 000 kr som också är en del av insatsen. Resterande belopp av insatsen betalas i samband med tillträdet hösten 2022.

Vänligen kontakta mäklaren för mer info 0701088071

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Haninge