Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storseglet 15, Vega, Haninge kommun
Storseglet 15, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 15, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 15

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/6
4 692 kr/mån
41 964 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 2 350 000 KR Denna lägenhet erbjuder det bästa av modern design och praktisk funktionalitet. Du kommer att njuta av en bekväm livsstil med pendeltågsstationen, gymmet och ett utbud av restauranger bokstavligen utanför dörren. Eftersom det finns en rymlig hiss i byggnaden är det enkelt att nå din lägenhet bekvämt.Denna bostad har också en hel del tillval och utöver det har man en helt nylagd vitlaserad trestavsparkett som ger en ännu modernare och fräschare känsla. Ljus och luftig är ord som bäst beskriver denna bostad. Stora fönster ger rikligt med naturligt ljus som fyller rummen. Vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning, vilket ger en social atmosfär. Dessutom har du tillgång till en balkong som bjuder på kvällssol och en härlig plats att koppla av på. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för dina kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet har en elegant design och är utrustat med tvätt- och torkmaskin för att göra vardagen smidigare. Föreningen har en vacker innergård där du kan njuta av utomhusaktiviteter med vänner och familj. Bostaden ligger bekvämt och centralt i det populära Vega-området. I byggnaden finns restauranger, gym och en frisör. Bara några steg från din dörr hittar du en ICA-affär och pendeltågsstationen som tar dig bekvämt till Stockholm City. Med Vega som växer finns det också fler butiker och restauranger att se fram emot. För större shoppingturer är Port 73, Länna Köpcentrum och Haninge Centrum alla inom räckhåll. Skolor och förskolor byggs också på andra sidan gatan, vilket gör detta område särskilt attraktivt för familjer. Kontakta BARAN KAYHAN, ansvarig mäklare, för mer information och att boka en privat visning på 070 823 21 91.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lorensbergsvägen 1, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Lorensbergsvägen 1, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Lorensbergsvägen 1, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Lorensbergsvägen 1

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 950 kr/mån
29 224 kr/m²

När du kommer in i en lägenhet är det alltid stor skillnad på känslan du får, vilket är det viktigaste när det kommer till att trivas. Direkt när du kliver in genom dörren får du en varm, ombonad känsla med härliga kulörer på väggarna och fina materialval i lägenhetens övriga design. Lätt att möblera och trivas i. Varje kvadratmeter är välplanerad och utnyttjad vilket gör att det är lätt att möblera och förvara. Rätt originaldetaljer är smakfullt bevarade samtidigt som det finns moderna renoveringar i form av t.ex. den nya balkongen. Vid ingången hälsas du av en välkomnande hall som leder till det rymliga vardagsrummet. Här finns en inglasad balkong som går att använda året om. Köket är modernt och har plats för matbord. Det generösa sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring. Lägenheten har stora förvaringsmöjligheter med en inbyggd garderob med skjutdörrar i vardagsrummet, samt ett stort förråd i hallen. Till lägenheten hör det även två förråd, som är belägna på källarplan i samma trappuppgång. Denna ljusa och rymliga lägenhet är belägen i det omtyckta Vendelsömalm-området, känt för sitt lugn och naturnära läge. Det är även bra kommunikation via buss till gullmarsplan och Stockholm central. Runt lägenheten är det nära till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och service. Ett stenkast bort finns en härlig skog med goda promenadmöjligheter och en kort promenad till den rofyllda Ramsjön. Förskolor och skolor finns också inom bekvämt gångavstånd, vilket gör detta till det perfekta hemmet för dem som söker en bekväm och harmonisk livsstil. När det kommer till föreningen så är Brf Vendelsömalm en unikt välskött förening som till och med har en egen fastighetsskötare anställd. De har gott om renoveringar avklarade, ekonomin är god och området lugnt. En kort promenad tar dig till matbutik, bussar, restaurang samt natur. Allt du kan önska finns inom kort avstånd. Välkommen att bo bra!

  • Premium
  • Balkong
Lysviksgatan 27, Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Lysviksgatan 27, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Lysviksgatan 27, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Lysviksgatan 27

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 0/3
2 914 kr/mån
44 955 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välrenoverade tvåa. Lägenheten är om hela 55,5 kvm och här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående vaxat furugolv, fint målade väggar samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Stort sovrum med flera garderober. Optimalt läge med endast någon minuts promenad till Farsta Centrum som erbjuder ett mycket stort utbud av butiker.

  • Premium
  • Uteplats
Glimmervägen 17, Vega, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Glimmervägen 17, Vega, Haninge kommun, bild 2
Glimmervägen 17, Vega, Haninge kommun, bild 3

Glimmervägen 17

Radhus
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
4 995 000 kr
108 m²
5 rum
6 506 kr/mån
46 250 kr/m²

AVGIFTSFRITT i två år från tillträdesdagen. Erbjudande som börjar gälla 12/3 - först till kvarn. Glimmervägen 17 är ett boende för den kräsne. Toppmoderna materialval, öppen planlösning, fönster från golv till tak och uteplats i västläge. Detta huset är beläget högst upp i området och ger oslagbar utsikt med kvällssol. Den genomtänkta planlösningen ger optimalt utrymme, lätt att möblera och leva. De generösa tomtarna och lugna utemiljöerna gör det lika lätt att trivas ute på tomten. Västläget är perfekt för att njuta av kvällssolens värme på altanen, och det finns gott om plats för barnens lek och aktiviteter utomhus. Praktisk parkering för två bilar med möjlighet till laddstolpe för elbil direkt anslutning till huset. Inomhus möts du av en social planlösning på entréplanet. Kök och vardagsrum smälter samman och öppnar upp mot altanen. De stora fönsterpartierna ger ett ljust och luftigt rum med vacker utsikt över trädgården. Entréplanet erbjuder även ett stilrent badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Övre planet rymmer fyra väl tilltagna sovrum för hela familjen och självklart finns även här ett praktiskt badrum. OBSERVERA ATT BILDERNA ÄR PROJEKTBILDER. Färg på kök, badrum och väggar är annorlunda i den färdiga produkten. Se byggbeskrivning för exakta materialval. Området kring föreningen omges av skog och natur, perfekt för rogivande promenader, löpning i spåren eller picknick. På varma sommardagar är sjön Rudan bara en kort promenad bort för ett uppfriskande dopp. Närområdet präglas av lugn villaatmosfär där barnen tryggt kan cykla på de små gatorna. Inom gångavstånd når du Vega med matbutiker, restauranger, gym och mer som planeras. Pendeltåget från Vega tar dig smidigt in till Stockholm City på cirka 23 minuter. För de små finns flera förskolor och skolor i närheten, och för större inköp finns handelsplatser som Port 73 och Länna inom räckhåll. Var den första att kalla detta fantastiska ställe för ditt hem!

  • Premium
  • Uteplats
Historievägen 4, Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 10:00
Historievägen 4, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Historievägen 4, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Historievägen 4

Villa
Vendelsömalm, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
6 850 000 kr
152 m²
7 rum
704 m² tomt

Fantastisk möjlighet att skapa ett drömboende i den mysiga villaidyllen. Lugn återvändsgata där familjen kan leva i lugn miljö men ändå ha närhet till det mesta. Här kan du påverka för att få just det hus du vill. Plan tomt med goda möjligheter. Tänk att få den utformning, läge och materialval som passar just dig Tomten är knuten till det kvalitetsbyggaren LB-HUS. Man kan givet välja andra hus från LB-HUS än vad som är föreslaget bara det ryms inom detaljplanen. Det finns även väldigt fina tillval som man kan göra för att skapa just det hemmet du vill ha. Det som ingår i köpet är tomten, grovplanering av tomt, anslutning till VA och föreslaget hus LB Optimal 152 med oinredd vind. Huset är 152 kvm i 1,5plan hus. Självklart går att det att göra tillval på att vinden är inredd vid inflytt. För mer info se PDF under fliken dokument samt länk till LB-HUS hemsida eller ansvarig säljare Mats Frölander 0707 49 41 94 - OMRÅDET - Läget är också optimalt med närhet till både stadens puls och natursköna områden. Du har tillgång till ett stort antal utomhusaktiviteter såsom skogspromenader, cykling och löpning, samtidigt som du har bekvämt avstånd till shopping, skolor och kollektivtrafik. Närområdet är en lugn idyll med många kedjehus och villor. Närmaste skola är Vendelsömalmsskolan som du når med bara några minuters promenad. Det finns även flera förskolor i området. Ska man iväg är det enkelt ut på lederna och det finns flera bussar i närheten som bl.a tar dig direkt till Gullmarsplan. Vill man njuta av naturen eller bada finns flera områden i närheten. För mer info och privat visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jimmy Rossetti 0701088071

  • Premium
Hermans Backe 2, Hermanstorp/ Vega, Haninge kommun
Hermans Backe 2, Hermanstorp/ Vega, Haninge kommun, bild 2
Hermans Backe 2, Hermanstorp/ Vega, Haninge kommun, bild 3

Hermans Backe 2

Lägenhet
Hermanstorp/ Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
24 + 16 m²
1.5 rum
2 497 kr/mån
83 125 kr/m²

-ERBJUDANDE 18 MÅN AVGIFTSFRITT - Carl ek Fastigheter presenterar boende i ett naturnära och idylliskt område med närhet till det mesta. Runt hörnet på lagom gångavstånd finns populära Vegastaden med pendeltåg, restauranger, butiker, gym mm. Det familjära området erbjuder även flera förskolor och skolor. Bostäderna som byggs är både större parhus och studiohus. Fin design som möter mycket hög kvalitet. Allt för att skapa ett hem där du ska trivas länge. Generösa tomter där fina utemöbler och lekande barn kan njuta av att vara ute. Projektet minimerar påverkan på naturen, främjar biologisk mångfald, erbjuder laddstolpar och solceller till bostäderna och dessutom klimatkompenserar husen så att de är 100% klimatkompenserade. Ett hem utöver det vanliga Inflytt slutet 2024 till hösten 2025 Juridisk person godkänns som köpare För ett tryggt köp erbjuds även räntegaranti för föreningens räntekostnader, tillträdesskydd om du har svårt att sälja din bostad och skydd för kostnader av dubbelt boende. Se mer under dokument - STUDIOHUS - Perfekt planerade för att trivas länge. Stora fönster i fint läge skapar ett ljust hem. Social planlösning och fina lösningar. Här har du tillgång till egen fin utemiljön. - PARKERING - 1 plats per studiohus Betalning - Bokningsavgift 25 000 kr - Förskott ska erläggas på 100.000kr efter att förhandsavtal skrivits under och tillstånd för att ta in förskott från bolagsverket har beviljats. Bygglov är beviljat. - Resterande slutlikvid betalas på tillträdesdagen Närområdet erbjuder allt man som kan tänkas behöva. Här finns fantastiska grönområden, naturreservat och badplats. Perfekt för mysiga promenader, motion eller picknick. Med den nya Vegastaden kommer en ny stadsdel byggas upp. Här står den nya pendeltågsstationen Vega klar där pendeltåget tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns restauranger, butiker, större mataffärer och mer kommer. I Vegastaden kommer det att finnas flera förskolor och skola. Bra placerade så att du kan lämna barnen på vägen till pendeltåget. Det är även nära till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter. Hermanstorp exploateras med nya vägar, förskola och kommunikationer. Här kommer ett populärt villa- och radhus område byggas upp till ett modernt område där du kan trivas länge. Inflytt slutet 2024 till hösten 2025 För mer info kontakta fastighetsmäklare Jimmy Rossetti 0701088071 eller [email protected]

  • Premium
  • Nyproduktion
Hermans backe 2d, Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun
Hermans backe 2d, Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Hermans backe 2d, Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Hermans backe 2d

Lägenhet
Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 795 000 kr
44 + 4 m²
2 rum
3 498 kr/mån
63 523 kr/m²

-ERBJUDANDE 18 MÅN AVGIFTSFRITT - Carl ek Fastigheter presenterar boende i ett naturnära och idylliskt område med närhet till det mesta. Runt hörnet på lagom gångavstånd finns populära Vegastaden med pendeltåg, restauranger, butiker, gym mm. Det familjära området erbjuder även flera förskolor och skolor. Bostäderna som byggs är både större parhus och studiohus. Fin design som möter mycket hög kvalitet. Allt för att skapa ett hem där du ska trivas länge. Generösa tomter där fina utemöbler och lekande barn kan njuta av att vara ute. Projektet minimerar påverkan på naturen, främjar biologisk mångfald, erbjuder laddstolpar och solceller till bostäderna och dessutom klimatkompenserar husen så att de är 100% klimatkompenserade. Ett hem utöver det vanliga Inflytt slutet 2024 till hösten 2025 Juridisk person godkänns som köpare För ett tryggt köp erbjuds även räntegaranti för föreningens räntekostnader, tillträdesskydd om du har svårt att sälja din bostad och skydd för kostnader av dubbelt boende. Se mer under dokument - STUDIOHUS - Perfekt planerade för att trivas länge. Stora fönster i fint läge skapar ett ljust hem. Social planlösning och fina lösningar. Här har du tillgång till egen fin utemiljön. - PARKERING - 1 plats per studiohus Betalning - Bokningsavgift 25 000 kr - Förskott ska erläggas på 100.000kr efter att förhandsavtal skrivits under och tillstånd för att ta in förskott från bolagsverket har beviljats. Bygglov är beviljat. - Resterande slutlikvid betalas på tillträdesdagen Närområdet erbjuder allt man som kan tänkas behöva. Här finns fantastiska grönområden, naturreservat och badplats. Perfekt för mysiga promenader, motion eller picknick. Med den nya Vegastaden kommer en ny stadsdel byggas upp. Här står den nya pendeltågsstationen Vega klar där pendeltåget tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns restauranger, butiker, större mataffärer och mer kommer. I Vegastaden kommer det att finnas flera förskolor och skola. Bra placerade så att du kan lämna barnen på vägen till pendeltåget. Det är även nära till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter. Hermanstorp exploateras med nya vägar, förskola och kommunikationer. Här kommer ett populärt villa- och radhus område byggas upp till ett modernt område där du kan trivas länge. Inflytt slutet 2024 till hösten 2025 För mer info kontakta fastighetsmäklare Jimmy Rossetti 0701088071 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Hermans backe 2e, Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun
Hermans backe 2e, Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Hermans backe 2e, Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Hermans backe 2e

Radhus
Vega/ Hermanstorp, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
5 795 000 kr
149 + 5 m²
6 rum
5 995 kr/mån
38 893 kr/m²

-ERBJUDANDE 18 MÅN AVGIFTSFRITT - Carl Ek fastigheter presenterar parhus i ett fantastiskt område. Här kommer du bo i ett naturnära och idylliskt område med närhet till det mesta. Runt hörnet på lagom gångavstånd finns populära Vegastaden med pendeltåg, restauranger, butiker, gym mm. Det familjära området erbjuder även flera förskolor och skolor. Bostäderna som byggs är både större parhus och studiohus. Fin design som möter mycket hög kvalitet. Allt för att skapa ett hem där du ska trivas länge. Generösa tomter där fina utemöbler och lekande barn kan njuta av att vara ute. Projektet minimerar påverkan på naturen, främjar biologisk mångfald, erbjuder laddstolpar och solceller till bostäderna och dessutom klimatkompenserar husen så att de är 100% klimatkompenserade. Ett hem utöver det vanliga Inflytt slutet 2024 till hösten 2025 Juridisk person godkänns som köpare För ett tryggt köp erbjuds även räntegaranti för föreningens räntekostnader, tillträdesskydd om du har svårt att sälja din bostad och skydd för kostnader av dubbelt boende. Se mer under dokument - PARHUS - Den generös storlek ger plats åt den större familjen och hemarbetet. Perfekt planerade med sociala ytor på entréplan. Exklusivt kök i öppen planlösning med vardagrum. Entréplan erbjuder även praktisk tvättstuga samt stilrent badrum. Entrappa upp finns fyra fina sovrum samt familjebadrum. Översta planet har får en sin karaktär tack vare snedtak och utgång till terrassen med perfekt solläge och magiskt utsikt över ängar samt skog. 153kvm 6 rum och kök med större takterrass eller för den större familjen 158kvm och 7 rum och kök. - PARKERING - 2 platser per parhusbostad och 1 plats per studiohus Betalning - Bokningsavgift 45 000 kr - Förskott ska erläggas på 305.000kr efter att förhandsavtal skrivits under och tillstånd för att ta in förskott från bolagsverket har beviljats. Bygglov är beviljats. - Resterande slutlikvid betalas på tillträdesdagen Närområdet erbjuder allt man som kan tänkas behöva. Här finns fantastiska grönområden, naturreservat och badplats. Perfekt för mysiga promenader, motion eller picknick. Med den nya Vegastaden kommer en ny stadsdel byggas upp. Här står den nya pendeltågsstationen Vega klar där pendeltåget tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns restauranger, butiker, större mataffärer och mer kommer. I Vegastaden kommer det att finnas flera förskolor och skola. Bra placerade så att du kan lämna barnen på vägen till pendeltåget. Det är även nära till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter. Hermanstorp exploateras med nya vägar, förskola och kommunikationer. Här kommer ett populärt villa- och radhus område byggas upp till ett modernt område där du kan trivas länge. Inflytt slutet 2024 till hösten 2025 För mer info kontakta fastighetsmäklare Jimmy Rossetti 0701088071 eller [email protected]

  • Premium
Vallavägen 151, Handen, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Vallavägen 151, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 151, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 151

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
7 167 kr/mån
23 000 kr/m²

-Hiss -Kök från 2022 -Inglasad balkong i västläge -Nyrenoverad ytskikt Modern, ljus och rymlig. Så skulle man med tre ord kunna beskriva denna lägenhet. Beläget på Vallavägen 151, erbjuder denna adress allt som kan önskas i ett boende. Med närhet till naturen, bekväma shoppingmöjligheter och utmärkta kommunikationsförbindelser är detta ett optimalt läge för den som söker både avskildhet och närhet till service. Bostaden i sig är en lyxig tvårummare med en imponerande yta på hela 65 kvadratmeter. Här har ni ett stambytt badrum i moderna färger som passar de flesta, ett helt nytt och stilrent kök från 2022 samt en inglasad balkong med generösa utrymmen i västläge. Den inglasade balkongen möjliggör för trivsamma stunder utomhus oavsett väderlek. Placerad på den mest fördelaktiga sidan av Vallavägen, omges bostaden av grönskande områden och ger en känsla av avskildhet och integritet. Efter en snabb tur med hissen välkomnas man av rymliga rum som erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter och stilfulla ytskikt. Genomgående hög standard och renoverat badrum gör bostaden redo att omedelbart flytta in i. Området erbjuder även en mängd bekvämligheter såsom Rudans friluftsområde med badsjö, utegym, löp- och cykelspår med mera. En kort promenad tar dig till en livsmedelsbutik med generösa öppettider fram till kl. 22 samt Haninge centrum, som lockar med ett varierat utbud av butiker och restauranger. Med pendeltåget tar det endast cirka 25 minuter att nå Stockholms centralstation från Haninge centrum, vilket gör det till en idealisk plats för pendlare och stadsäventyrare. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Philip Mutto, 076-641 43 10 för mer information och privatvisning.

  • Premium
  • Hiss
Vega allé 96B, Vega, Haninge kommun
  • Idag kl 18:30
Vega allé 96B, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 96B, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 96B

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 895 000 kr
40 m²
2 rum
vån 5/6
2 890 kr/mån
47 375 kr/m²

BRF Slänten 1 i Vegastaden utmärker sig som ett av de mest exklusiva projekten i Vegastaden. Denna eleganta tvårumslägenhet är genomtänkt i varje detalj för att ge dig en känsla av komfort och trivsel. En välkomnande hall leder dig till ett rymligt badrum och det tillhörande sovrummet. Köket är integrerat i en öppen planlösning med vardagsrummet, skapande en social och harmonisk atmosfär. Den tillhörande balkongen fungerar som ett extra utrymme där du kan njuta av utomhuslivet när vädret tillåter. I föreningen finns garage i grannbyggnaden som även har en Ica butik. En gemensam takterass finns för medlemmarna att antingen boka för privata evenemang eller spontant kliva upp på och sola eller äta middag på. Dessutom har du fördelen av att ha den nya pendeltågsstationen Vega bara ett stenkast bort, vilket ger dig smidig och snabb tillgång till Stockholm City på endast ca 23 minuter. Vegastaden är en ständigt växande och levande stadsdel som satsar på långsiktig hållbarhet. Här skapas torg, parker, cykelvägar och service med omsorg. Dessutom öppnas flera butiker och restauranger i närområdet, så du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. För de som älskar att bada eller fiska, finns vackra bad- och fiskesjöar i närheten. Om du känner för en längre utflykt, kan du enkelt packa ned badkläderna och ge dig ut för att utforska skärgårdspärlorna Utö och Dalarö. Vegastaden är helt enkelt en plats där trivsel och bekvämlighet möter en hållbar och aktiv livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 38, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 38

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 364 kr/mån
24 911 kr/m²

När du kliver in möts du av en praktisk hall som ger en första anblick av vad denna bostad har att erbjuda. Genom hallen tar du dig vidare till hemmets hjärta - det rymliga vardagsrummet med magiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här kan sociala umgängen samsas med mysiga vardagskvällar i soffan. Tack vare den generösa storleken erbjuds även plats för matsalsbord, alternativt en avskärmad sovdel. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen. Det trevliga solläget ger dig möjlighet att avnjuta den härliga solen i utomhusmöblerna Lägenhetens kök är bra planerat med gott om arbetsytor för matlagning. med ett härligt ljusinsläpp i bakgrunden från fönsterpartiet. Här kan middagar tillagas och avnjutas vid matbordet invid. Utöver detta erbjuder lägenheten ett stort sovrum med generösa garderobspartier samt ett helkaklat badrum. I föreningen finns gemensam tvättstuga, solarium samt bastu att nyttja. Till lägenheten hör även hela två stycken förråd belägna i källaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Baran Kayhan på 070 823 21 91 för mer information och privat visning!

  • Plus
  • Balkong
Vädurens gata 229, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Vädurens gata 229, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 229, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 229

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
6 407 kr/mån
21 188 kr/m²

Välkommen till denna underbara fyra på första våningen på Vädurens gata 229. Ljus och välplanerad på 80 kvadratmeter, ett drömboende redo att flytta in i. Renoverat badrum, stilfullt parkettgolv och generösa sällskapsytor gör detta till ett perfekt hem. Beläget i det lugna och trivsamma området Brandbergen, har du närhet till allt du behöver. Med gångavstånd till bussar, butiker och vackra naturområden som Rudan för bad och promenader, samt Haninge centrum med dess mångsidiga utbud av shopping och matställen, är detta ett perfekt boende för dig som vill bo lugnt men med nära till allt. Hallen har gott om förvaring, vardagsrummet ljust och lättmöblerat, en inglasad balkong med utsikt över innergården och lekplatsen, ett modernt kök med full utrustning, generösa sovrum med gott om förvaring och ett elegant renoverat badrum, erbjuder detta hem allt och lite till. Med tillhörande förråd och bekväma kommunikationer blir detta ditt perfekta boende i Brandbergen. I Brandbergen bor du i trivsamma och lugna kvarter. Rudan, med bad och promenadstråk på sommaren och elljusspår på vinterhalvåret ligger endast ett stenkast bort och Haninge centrum, med ett brett utbud av butiker och restauranger ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även vackra promenadstråk, matbutiker, badplats, parklekar, bra kommunikationer och förskola. Den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barents väg 28, Vega, Haninge kommun
  • Idag kl 17:30
Barents väg 28, Vega, Haninge kommun, bild 2
Barents väg 28, Vega, Haninge kommun, bild 3

Barents väg 28

Radhus
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 695 000 kr
99 m²
5 rum
5 669 kr/mån
37 323 kr/m²

Modernt radhus i naturnära område perfekt för familjer. Här finner du ett välplanerat hem där familjen kan trivas i många år. Den generösa altanen bjuder på soliga stunder och en utsikten över naturen utan insyn. Designen är en blandning av funktionalitet och modern standard. Entréplanet har öppna och sociala utrymmen med kök och vardagsrum som smälter samman, perfekt för familjeliv och underhållning. Härifrån har du även tillgång till den rymliga trädäcken, en trevlig plats för avkoppling och sociala sammanhang. Dessutom finns ett familjebadrum med tvättmöjligheter på detta plan. På övervåningen öppnar sig ett ljust och rymligt utrymme tack vare högt i tak och generösa fönster samt takfönster. Master bedroom är rymligt och erbjuder gott om plats för säng och förvaring. Det finns två ytterligare sovrum som passar bra som barnrum eller kontor. Dessa rum bjuder på härligt ljus och utsikt över grönskande omgivningar. Här finns även ett allrum där barnen kan leka och umgås med sina vänner. Självklart finns det även ett separat toalettutrymme på övervåningen. Närområdet har allt en barnfamilj kan önska sig. Fantastiska grönområden, naturreservat och badplatser erbjuder naturskön rekreation. Husets baksida gränsar mot naturreservat med naturminnen, så skyddat för byggnation. Precis bredvid huset ligger en ur och skur förskola och en kort promenad bort ligger den nya Vegastaden, där en ny stadsdel växer fram. Här hittar du den nya pendeltågsstationen Vega, som tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns även butiker och mataffärer. Vega har precis öppnat nya vegaskolan strategiskt placerad så att du kan släppa av barnen på vägen till pendeltåget. Dessutom finns närhet till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil till Stockholm City tar cirka 20 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Järnåldersringen 437, Söderby, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Järnåldersringen 437

Radhus
Söderby, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
4 495 000 kr
120 m²
4 rum
166 m² tomt

Välkomna till Järnåldersringen 437, där ett av områdets mest eftertraktade bostäder nu är tillgängligt för försäljning! Denna pärla har genomgått en totalrenovering och erbjuder inte mindre än två altaner samt en balkong. De ljusa och fräscha ytskikten kombinerat med den sociala planlösningen ger en inbjudande atmosfär. Köket från Ballingslöv är välplanerat med parkettgolv, vita luckor och generöst med förvaringsutrymme. Här finner du också en full maskinell utrustning inklusive inbyggd varmluftsugn och mikro i pelare, kyl och frys i fullhöjd (Bosch), integrerad diskmaskin och generösa arbetsytor. Spotlights i taket bidrar till en exklusiv känsla. I det ljusa vardagsrummet finns gott om plats för soffor och utgång till altanen, som med sitt tak fungerar i alla väder och erbjuder en perfekt plats för morgonkaffet i solen. Här är även förberett för inglasning. På entréplanet finns två helkaklade badrum i stilrena kulörer med dusch, medan det övre planet erbjuder ett badkar, tvättmaskin, torktumlare och dubbelho. Båda badrummen har golvvärme och dimbara spotlights för extra komfort. Huvudsovrummet har en utgång till en mysig frukostbalkong där fågelkvitter kan välkomna dagen. Det andra stora sovrummen är även de i bra skick och har gott om plats för både möbler och lek. Klädkammaren med uppgång till vinden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, och detta hem är beläget i ett område utan genomfartstrafik med en lekplats i närheten, perfekt för att låta barnen leka medan middagen tillagas på spisen. Närheten till bra kommunikationer, matbutiker, stormarknader, förskolor och skolor gör detta till ett idealiskt läge. Här bor man granne med naturen i en mysig idyll där både komfort och trivsel är i fokus.

  • Plus
Bondvägen 117, Gudö, Haninge kommun
Bondvägen 117, Gudö, Haninge kommun, bild 2
Bondvägen 117, Gudö, Haninge kommun, bild 3

Bondvägen 117

Villa
Gudö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
9 995 000 kr
175,6 m²
6 rum
2 569 m² tomt

Den perfekta villan för dig som vill bo stort i toppskick. Stor tomt intill naturen ger en lugn plats där familjen kan bo länge. Gott om plats för utomhuslek eller varför inte en egen fotbollsplan. Den ståtliga villan ligger på en höjd och omfamnas av stor altan. Här kan man väldigt privat njuta av sol från morgon till kväll i gott sällskap. Väl inne finns topprenoverade ytor med mycket fina materialval. Här har man med omsorg skapat ett hem där familjen kan trivas länge. Sociala och rymliga ytor med fin utsikt och stora fönster. Vardagsrum ger plats åt den större soffgruppen och trevligt sällskap. Underbart kök från Ballingslöv i högsta klass som ger utrymme för kreativ matlagning och sociala tillställningar. Plats finns för stort matbord och härliga tillställningar. Badrummet har även det renoverats med exklusiva materialval och snygg design. Entréplan har även två rymliga sovrum med med fin utsikt mot naturen. Tvättstugan är väldigt rymlig och utrustad för vardagens måsten. Övre plan öppnas upp av stort allrum med underbar utsikt över fastigheten och naturen. Perfekt plats för avkopplande filmkvällar eller där barnen kan leka med sina vänner. Master bedroom är även här väldigt rymliga med fin utsikt över grönskan. Exklusivt badrum med dusch och bastu för avkopplande stunder. Har du gäster finns ett separat hus med flera rum. Går även utmärkt att använda som kontor, hobby eller för tonåringen. Garaget ger utrymme för bil och förvaring. Bondvägen ligger i populära Gudö. Ett växande område med många nyproducerad fastigheter med hög klass. Mycket natur och sjöar som ger en lugn och naturnära miljö. Gudöbroleden tar dig till Tyresö, Haninge centrum eller väg 73 mot Stockholm City. Här finns även buss som tar dig direkt till Gullmarsplan. För den hästintresserade finns flera stall i närområdet. För mer info och privat visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jimmy Rossetti 0701088071

  • Premium
  • Energieffektiv
Gaffelseglet 37, Vega, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Gaffelseglet 37, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 37, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 37

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 650 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
3 493 kr/mån
51 563 kr/m²

Välkommen till denna härligt planerade lägenhet belägen på Gaffelseglet 37. Du möts av en stor öppen planlösning med generösa fönster som ger ett fantastisk ljusinsläpp. De exklusiva materialvalen i köket från Marbodal ger denna lägenhet en lyxig känsla med köksutrustning som möter dagens standard. Den franska balkongen öppnar upp lägenheten och ger möjlighet till fantastiska sommarkvällar. Det finns även tillgång till en gemensam solexponerad takterass för härliga sociala tillställningar. Badrummet är utrustat med golvvärme och tvättmaskin/torkmaskin. Allt du kan tänkas behöva för att leva bekvämt i denna perfekt planerade etta. Till lägenheten hör även ett externt förråd Utöver takterrassen finns även ett växthus där man kan sitta i ett skyddat läge och ta en kopp te Här bor du bekvämt i ett nytt växande område. I Vega finns det fler bussar, förskolor och skolor. Pendeltågsstationen Vega tar dig till Stockholm City på ca 23min. Pendeln når du med någon minuts promenad. Här finns flera restauranger, gym, mataffärer mm. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten. Vänligen kontakta mäklaren för privat visning och mer information 0701088071

  • Premium
  • Hiss
Västra Parkvägen 61, Årsta Havsbad, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Västra Parkvägen 61, Årsta Havsbad, Haninge kommun, bild 2
Västra Parkvägen 61, Årsta Havsbad, Haninge kommun, bild 3

Västra Parkvägen 61

Fritidshus
Årsta Havsbad, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 995 000 kr
55 m²
2 rum
793 m² tomt

I ett av Årsta Havsbads absolut bästa lägen, ett stenkast från strand och bryggor ligger detta vinterbonade fritidshus med inkopplat kommunalt VA. Lugnt beläget på en stor uppväxt trädgårdstomt i populära Årsta Havsbad! Bara några minuters promenad till badstrand och busshållplats. Stort vardagsrum med kamin. kök med matplats för 4-6 personer. Stort sovrum med fönster mot trädgården. Rymligt helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Friggebod med sovmöjligheter. Parkering för två bilar. Fiber finns vid tomtgräns. Välkomna!

  • Premium
Broddvägen 58, Vendelsö Gård, Haninge kommun
Broddvägen 58, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 2
Broddvägen 58, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 3

Broddvägen 58

Radhus
Vendelsö Gård, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
5 495 000 kr
112 m²
4 rum
6 550 kr/mån
49 063 kr/m²

I familjära Vendelsö med direkt närhet till Drevviken finner du detta fina parhus. Med ett fantastiskt sjönära läge kan du njuta av sjöglimt från huset samt bad de heta sommardagarna. Stora sociala ytor både ute som inne där hela familjen kan få plats och trivas länge. Altanen som sträcker sig utmed hela huset ligger i perfekt så att du kan följa solens alla timmar. Mysiga fikastunder vid balkongen och eftermiddagssol på altanen. På baksidan övergår altanen till större gräsmatta där barnen kan leka och springa. Här finns även plats för den trädgårdsintresserade av leva ut. När du kliver in i huset möts du av de sociala ytorna på entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Gott om plats för att tillsammans med familj och vänner laga goda middagar och sedan slå sig ner i det rymliga vardagsrummet. Utgång från både kök och vardagsrum ger tillgång till den härliga uteplatsen med sol från morgon till sen kväll. Generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar en öppen och social känsla mellan entréplan och övre plan. På övre plan finns tre stora sovrum med god förvaring i garderober och klädkammare. Självklart finns även ett till badrum för familjen. Mycket förvaringsutrymmen erbjuds i förråden under huset. Bilen parkeras smidigt vid huset och har plats för två bilar. Detta parhus är attraktivt beläget med närhet till det bästa Vendelsö har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och grönområden. Ett stenkast bort finns närmaste badplats. Lederna tar dig enkelt till Tyresö, Haninge centrum och väg 73 till Stockholm. Varmt välkommen att kontakta Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

  • Premium
  • Uteplats
Vallagränd 14 vån 4+5, Handen, Haninge kommun
  • Sön 24 mar
Vallagränd 14 vån 4+5, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 14 vån 4+5, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 14 vån 4+5

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 795 000 kr
76 m²
4 rum
5 858 kr/mån
49 934 kr/m²

Fantastisk design och mycket fina materialval skapar ett hem utöver det vanliga. Öppna ytor, gedigen takhöjd och massiva fönsterpartier. Här finns de sociala ytorna samlade i symbios för ett trivsamt hem. Påkostat kök med högsta klass ger plats åt matlagning och mingel runt den vackra marmorskivan. Plats för större matsalsbord och soffgrupp gör rummet rätt för både en trivsam vardag samt härligt mingel. Utgång till balkong i helt fritt läge och härliga soltimmar. Badrummet är även där i mycket fint skick där tvätt- och torkmöjligheter finns. Stilren trappa upp leder till övervåningen. Här finns allrum där TV-häng och avslappnande stunder kan tillbringas. Öppet mot nedervåningen ger rymd och unikt rum. Master bedroom är av rätt storlek för att få plats med säng och förvaring. Det andra rummet är idag inrett till kontor men kan likväl vara sovrum. Även här glaspartier med utsikt över vardagsrummet. Ett hem som måste upplevas! På Vallagränd bor du centralt med gångavstånd till både Haninge centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger men också till goda kommunikationer. Tågstationen Handen ligger endast en 10 minuters promenad bort och tåget tar dig till Stockholms central på endast 20 minuter. Det finns även naturpark i närheten. perfekt om du vill ta en promenad, motionera eller en picknick. Kontakta Jimmy Rossetti för privat visning och mer information 0701088071

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fribordsgränd 11 vån 6/6, Vega, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 11:45
Fribordsgränd 11 vån 6/6, Vega, Haninge kommun, bild 2
Fribordsgränd 11 vån 6/6, Vega, Haninge kommun, bild 3

Fribordsgränd 11 vån 6/6

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 895 000 kr
68 m²
3 rum
vån 6/6
5 481 kr/mån
42 574 kr/m²

Nyskick som möter design och funktionalitet. Här bor du väldigt bekvämt med pendeltåg och restauranger precis utanför porten. Enklast tar du dig till lägenheten i den rymliga hissen. Tack vare stora fönster högt läge på 6e våningen har man en ljus lägenhet. Social planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även utgång till balkong med utsikt över det växande Vega och perfekt solläge från dag tills att den går ner. Två bra sovrum med fint läge och fritt från insyn. Master bedroom är av den större modellen och har även utsikt över innergården. Det andra sovrummet är bra storlek som barnrum eller hemmakontor. Badrummet har en snygg design där tvätt- och torkmaskin är installerat för ett förenkla vardagen. Föreningen har en mycket fin innergård där man kan njuta av att vara ute med vänner eller familj. Till Lägenheten hör även ett externt förråd Här bor du bekvämt och centralt i populära Vega. I huset finns restuaranger, gym och frisör. Några meter från porten har du bekvämt ICA och sedan pendeltåget som tar dig bekvämt till Stockholm City. Behöver man storhandla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. På andra sidan finns skola och förskola. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 237

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/6
5 154 kr/mån
19 621 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a där det mesta ingår i avgiften och en underbar utsikt så långt ögat kan nå. Till våningsplan sex där lägenheten är belägen tar du dig enklast med hissen. Här har du en yteffektiv kvadratmeter med fräscha golv och väggar. Både familjen och par bor här rymligt. Vid behov av ett extra sovrum eller kontor finns möjligheten att dela upp det stora vardagsrummet. Vardagsrummet är anslutet till balkongen, här har man en fantastisk utsikt och är väl skyddad mot vind. Köket har generösa arbetsytor för den engagerade hemmakocken, vitvarorna moderna och köket är fullt av ljus. Även här finns milsvid utsikt. Rymligt sovrum utrustat med plats för dubbelsäng samt garderober. Givetvis med utsikt och insynsskyddat. Utanför dörren finns fantastisk grönska där du kan gå ut med hunden, ha picknick eller motionera. Lugnt område med närhet till det mesta. Bussar tar dig till övriga Haninge samt direktbuss till Gullmarsplan. Det finns även flera förskolor och skolor inom några minuters promenad. På promenadsavstånd finns också Haninge centrum med butiker och service, här finns även pendeltåget. Det är inte heller långt till Brandbergen Centrum där du kan storhandla eller gå på bio.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun, bild 2
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun, bild 3

Arkens väg 14

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 150 000 kr
68,5 m²
2 rum
6 218 kr/mån
31 387 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Snabbt tillträde. Denna charmiga lägenhet välkomnar dig med en rymlig hall som erbjuder gott om garderobsutrymme och tillgång till ett praktiskt förråd. Badrummet är modernt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet fridfullt med gott om plats för dubbelsäng. Köket är både charmigt och funktionellt med generöst ljusinsläpp och ett rymligt vardagsrum med högt i tak ger möjligheter till kreativ inredning. Uteplatsen i söderläge erbjuder plats för avkoppling. Ett hem där bekvämlighet och charm går hand i hand.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vardövägen 63, Vega, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vardövägen 63, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vardövägen 63, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vardövägen 63

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 095 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 0/4
5 233 kr/mån
36 121 kr/m²

Fantastiskt läge och mycket fint skick är ett tema genom optimalt planerad 2,5a. Bekvämt boende i markplan med stor uteplats i söderläge. Här bor du mitt i nya Vegastaden med närhet till alla bekvämligheter som kan önskas. Lägenheten erbjuder en otroligt välplanerad planlösning med kök och vardagsrum socialt och öppet. Här kan vardagsliv och festliga tillställningar enkelt samsas. Fantastiskt ljusinsläpp och en luftig känsla tack vare den generösa takhöjden och gavelläget med fönster i flera väderstreck. Härifrån tar du dig även ut till uteplatsen i söderläge som är en fantastisk plats att slå sig ner på under sommarmånaderna. Här kan solen avnjutas i gott sällskap med ett glas vin i handen. Utöver detta erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum, badrum i toppskick samt ett praktiskt förråd som även går att inreda till walk in closet eller ett mindre kontor. Det finns även ett extra rum som kan användas efter behov. Perfekt som walk in closet, barnrum eller hemmakontor Här bor du bekvämt i ett nytt växande område. Nya Vega pendeltåg tar dig till Stockholm City på ca 23min. Pendeln och bussar når du med någon minuts promenad. Härfinns det även flera matbutiker, gym, restauranger mm. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Timmervägen 38, Vega/ Kolartorp, Haninge kommun
Timmervägen 38, Vega/ Kolartorp, Haninge kommun, bild 2
Timmervägen 38, Vega/ Kolartorp, Haninge kommun, bild 3

Timmervägen 38

Radhus
Vega/ Kolartorp, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 995 000 kr
106,4 m²
4 rum
6 620 kr/mån
37 547 kr/m²

Mitt i villaområdet Kolartorp finns det fina radhuset på lugn adress. Här bor man i ett fint område med gångavstånd till det mesta. Närheten till nya Vegastaden, natur och kommunikationer ger ett hem att trivas länge. Välkomnande framsida med gräsmatta och plats för fina utemöbler. Här kan man umgås och barnen kan leka i en privat miljö. Väl inne finns bra planlösning och väldigt fina materialval. Entréplan har social planlösning för familjelivet och sociala tillställningar. Exklusivt kök ger plats åt familjemiddagar och härliga matlagning. Vardagsrummet förgylls av braskaminen som ger både värme och mysfaktor. Här finns även utgång till balkong. Huset har två badrum som även där har snygg design och fina materialval. Övre plan har för familjen tre sovrum i bra storlek. Master badroom har dessutom en walk in closet som även kan användas som kontor. Möjlighet finns även till att skapa ett fjärde sovrum. se alternativ planlösning Egen parkeringsplats finns precis utanför huset Säljarens ord På altanen sitter vi på sommaren varje morgon för att äta frukost, hänga på dagen och grilla på kvällen. På den gemensamma solterassen småpratar vi med grannarna medans barnen hoppar på den gemensamma studsmattan eller leka i lekhuset. Snart kommer vår och sommar och huset känns mycket större eftersom man spenderar så mycket tid ute. I våra rabatter odlas det för fullt med färska kryddor, tomater och jordgubbar. I skogen bakom huset bygger barnen kojor och plockar blåbär. Vi tar ett kvällsdopp i Norra Rudan och avslutar dagen med Pizza från Stellas. Närområdet erbjuder det mesta. Här finns härliga grannar, fantastiska grönområden, naturreservat och badplats. Med den nya Vegastaden som ligger några minuter från bostaden finns ett nytt samhälle. Här finns pendeltåg Vega som tar tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City på ca 23min. Nära till busshållplats. C:a 2 min gångväg till Wofflans bageri och ca 5 min till ICA Nära och Gym. Vid stationen finns det fler även flera restauranger, butiker mm. Närområdet erbjuder flera förskolor och skolor. Det är även nära till Handen, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter. För mer info kontakta ansvarig mäklare 0701088071

  • Premium
Kolarbacken 17, VEGA, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar kl 16:00
Kolarbacken 17, VEGA, Haninge kommun, bild 2
Kolarbacken 17, VEGA, Haninge kommun, bild 3

Kolarbacken 17

Villa
VEGA, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
8 495 000 kr
175 m²
6 rum
1 175 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem på Kolarbacken 17 – en pärla av komfort och elegans! Det här huset, uppfört 2017, har en oslagbar kombination av populär adress, bästa läge, återvändsgränd och en utsikt som tar andan ur en. Solen omfamnar detta hem från morgon till kväll, och den generösa altanen runt hela huset, komplett med en energisnål bubbelpool (hydropool), erbjuder en plats för avkoppling och underbara stunder med nära och kära. På uppfarten har man ett stort isolerat förråd på 15kvm med en praktisk laddstolpe till elbilen samt parkering för 4(!) bilar utanför. Redan vid första ögonkastet på entréplanet känner du värmen från den vattenburna golvvärmen och möts av en imponerande social öppen yta. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. Den öppna planlösningen skapar en luftig atmosfär, och köksön inte bara tillför en lyxig känsla utan fungerar som navet i det sociala samvaron. Här kan du enkelt förbereda goda måltider samtidigt som du är en del av samtal och aktiviteter i det omgivande utrymmet. Högtalarna i taket sprider en behaglig atmosfär i hela entréplanet, där du även finner en praktisk tvättstuga och ett badrum som är en ren fröjd med golvvärme och högtalare i taket. De stora fönstren på entréplan är dessutom skjutdörrar som går att öppna upp och bjuder på en fantastisk utsikt samt förstärker känslan av rymd och ger en känsla av att vara förenad med naturen utanför. Det är som att inomhus och utomhus smälter samman, skapande en privat och harmonisk oas. Varje detalj, från de eleganta köksmaterialen till de genomtänkta ljusinsläppen, bidrar till att göra huset till en plats där ljus och rymd är i fokus. Övervåningen bjuder på tre rymliga sovrum, ett flexibelt kontor/gästrum, ett luftigt allrum och ett vackert badrum. Varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo, och huset är i fantastiskt skick, redo att bli din fristad. Här får du inte bara ett hem, utan en hel livsstil av komfort och stil. Tomten är bland annat en härlig skogstomt, men det finns även gott om gräsytor för lek och studsmattor. För bilar finns det även bra parkeringsytor på uppfarten som rymmer 4 bilar. Kolarbacken 17 är mer än bara ett hus – det är platsen där din framtid börjar. Kom och upplev det själv!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 42