Mäklare Baran Kayhan

Baran Kayhan

Om mig

UTMÄRKELSER: -Topp 100 mest rekommenderade mäklare (Bland 5000 mäklare) i hela Sverige år 2023 (Reco) -Mest trovärdig i Haninge Q1 år 2024(Reco) -Mest trovärdig i Haninge år 2023(Reco) -Mest trovärdig i Haninge Q4 2022(Reco) -Mest trovärdig i Haninge Q2 2022(Reco) -Högst betyg i Haninge Q2 2022(Reco) -Mest trovärdig i Haninge Q1 2022(Reco) Jag pratar fem språk flytande: Svenska,Engelska,Kurdiska,Turkiska samt Tyska. Tveka inte att höra av dig på 070 823 21 91

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värmlandsvägen 7C, Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Värmlandsvägen 7C, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Värmlandsvägen 7C, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Värmlandsvägen 7C

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling *Farsta-Enskede
2 250 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
3 676 kr/mån
36 885 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Baran Kayhan för mer info och privat visning 070 823 21 91 eller lämna en intresseanmälan Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa med magiska ljusinsläpp och trevligt läge. Ett så nära intill perfekt läge du kan komma in t ett nyligen producerat hus från 2011 med några få minuter till Farsta Centrum. Det centrala läget gör att du bara har ett par minuter till i stort sett vad man än vill hitta på, oavsett om det är restaurangbesök, shopping eller kommunikationer. Smakfullt kök med gott om plats för köksbord intill samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soff grupp och en hel del plats för ytterligare möblemang i form av en matplats med plats för upp till sex personer. Fint läge i ett lugnt och lummigt läge med närhet till natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tvillingarnas gata 317, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Tvillingarnas gata 317, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Tvillingarnas gata 317, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Tvillingarnas gata 317

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 599 kr/mån
18 988 kr/m²

-Låg belåning i förening på 779 kr i belåning per kvm -Allt ingår i avgiften -Lugnt läge -Stambyte skall ske enligt föreningen Välkommen till denna fantastiska trerummare belägen på Tvillingarnas Gata 317. Lägenheten bjuder på ljus och rymd med hög standard genomgående. Det första du möts av är en välkomnande hall med generös förvaring som leder dig vidare in i samtliga rum. Det stora köket fylls av ljus tack vare det stora fönstret med en trevlig utsikt mot innergården. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för familjen med sin generösa yta. Här får du också njuta av det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönstren samt den inglasade balkongen där solen kan avnjutas. Lägenheten erbjuder två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, renoverade lika smakfullt som resten av lägenheten. Det helkaklade badrummet är komplett med alla bekvämligheter du kan behöva. Välskött förening med låg belåning där allt ingår i avgiften.

  • Premium
Ringvägen 38, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Ringvägen 38

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 364 kr/mån
24 911 kr/m²

När du kliver in möts du av en praktisk hall som ger en första anblick av vad denna bostad har att erbjuda. Genom hallen tar du dig vidare till hemmets hjärta - det rymliga vardagsrummet med magiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här kan sociala umgängen samsas med mysiga vardagskvällar i soffan. Tack vare den generösa storleken erbjuds även plats för matsalsbord, alternativt en avskärmad sovdel. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen. Det trevliga solläget ger dig möjlighet att avnjuta den härliga solen i utomhusmöblerna Lägenhetens kök är bra planerat med gott om arbetsytor för matlagning. med ett härligt ljusinsläpp i bakgrunden från fönsterpartiet. Här kan middagar tillagas och avnjutas vid matbordet invid. Utöver detta erbjuder lägenheten ett stort sovrum med generösa garderobspartier samt ett helkaklat badrum. I föreningen finns gemensam tvättstuga, solarium samt bastu att nyttja. Till lägenheten hör även hela två stycken förråd belägna i källaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Baran Kayhan på 070 823 21 91 för mer information och privat visning!

  • Plus
  • Balkong
Vallavägen 79, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 79

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 195 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
8 388 kr/mån
20 905 kr/m²

Kontakta BARAN KAYHAN, ansvarig mäklare, för mer information och att boka en privat visning på 070 823 21 91. På populär adress i centrala Handen ges nu möjligheten att förvärva denna stora 4:a på hela 105kvm. En lägenhet högst upp i huset som nås enklast med hiss. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i fyra väderstreck. Gavelläget och de generösa ytorna möjliggör att du kan skapa upp till fem sovrum åt den större familjen genom att nyttja gavelläget och dess fönster så kan man enkelt få ytterligare sovrum. Hemmets hjärta är det gedigna vardagsrummet. Här får verkligen familj med det större möblemanget plats. I anslutning till vardagsrummet finns kök och balkong vilket ger en social planlösning. Köket där god smak möter dagens funktionalitet samt full maskinell utrustning. Balkongen är en trivsam plats där du kan njuta av lugn och eftermiddagssolen. Här finns tre rymliga sovrum och en hall med gott om förvaring. De två nyrenoverade badrummen bidrar till en härlig lyxig, hög standard och modern känsla. Denna bostad är med andra ord optimal för den växande familjen eller dem som gillar stora ytor! På Vallavägen 89 bor man i en mycket omtyckt och pålitlig förening med god ekonomi och genomtänkt underhållsplan. Från adressen har man direkt närhet till hela Haninge centrums stora serviceutbud. Med en kortare promenad från adressen når du utmärkta kollektivtrafikförbindelser som med buss eller pendeltåg tar dig till b.la Stockholm C, Gullmarsplan, Tyresö samt övriga delar av Haninge. Här finns även närhet till dagis, skolor samt underbara grönområden. Kontakta BARAN KAYHAN, ansvarig mäklare, för mer information och att boka en privat visning på 070 823 21 91.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4