Mäklare Sara Kjellgren

Sara Kjellgren

Om mig

Ständigt möts vi av val i livet och att välja rätt mäklare är A och O när det är dags att sälja sin bostad. Det är många frågor som behöver svar: När är det bäst tid att sälja? Hur går en budgivning till? Vad är en överlåtelsebesiktning? I flera fall behövs ett bollplank till alla dessa frågor- det är här jag kommer in. Jag älskar träffa nya människor och skapa nya relationer och för mig är alla affärsmöten unika och ingen är den andra lik. Jag gör ingen skillnad på en stor eller liten bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lysviksgatan 27, Farsta, Stockholms kommun
  • Tor 18 apr kl 17:30
Lysviksgatan 27, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Lysviksgatan 27, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Lysviksgatan 27

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 250 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 0/3
2 914 kr/mån
40 541 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välrenoverade tvåa. Lägenheten är en hörnlägenhet om hela 55,5 kvm och här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående vaxat furugolv, fint målade väggar samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Stort sovrum med flera garderober. Optimalt läge med endast någon minuts promenad till Farsta Centrum som erbjuder ett mycket stort utbud av butiker.

  • Premium
  • Uteplats
Valfiskens gata 857, Haninge, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Valfiskens gata 857, Haninge, Haninge kommun, bild 2
Valfiskens gata 857, Haninge, Haninge kommun, bild 3

Valfiskens gata 857

Radhus
Haninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 695 000 kr
120 + 13 m²
5 rum
230 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga radhusbostad på Valfiskens gata i naturnära Haninge. Här erbjuds en trivsam och praktisk planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en bekväm och funktionell boendemiljö. Bostaden omfattar generösa 120 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Den trevliga trädäckade uteplatsen lockar till många soltimmar och skapar en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket underlättar vardagen för den som pendlar eller är i behov av enkel tillgång till omkringliggande områden. Det här är en perfekt bostad för den som söker en harmonisk tillvaro i en naturskön miljö samtidigt som det finns närhet till stadens bekvämligheter. Välkommen att boka din visning redan idag och upptäck fördelarna med att bo i detta attraktiva radhus i Haninge.

  • Premium
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun, bild 2
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun, bild 3

Arkens väg 14

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 0/5
6 218 kr/mån
29 124 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Snabbt tillträde. Denna charmiga lägenhet välkomnar dig med en rymlig hall som erbjuder gott om garderobsutrymme och tillgång till ett praktiskt förråd. Badrummet är modernt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet fridfullt med gott om plats för dubbelsäng. Köket är både charmigt och funktionellt med generöst ljusinsläpp och ett rymligt vardagsrum med högt i tak ger möjligheter till kreativ inredning. Uteplatsen i söderläge erbjuder plats för avkoppling. Ett hem där bekvämlighet och charm går hand i hand.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Rosenhillsvägen 2B, Västerhaninge, Haninge kommun

Rosenhillsvägen 2B

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
6 275 000 kr
137 + 46 m²
6 rum
778 m² tomt

Ring mäklaren för visning! I eftertraktade Jägartorp ges nu chans att förvärva en rejäl tegelvilla med representativa uteplatser samt variationsrik tomt. Fastigheten erbjuder även allt från tre sovrum och lyxig relaxavdelning med inkaklat bubbelbadkar, bastu och takdusch. Här ges dessutom möjlighet för generationsboende/uthyrningsdel på 46 kvm. Beläget nära skola, service, kommunikation och natur. Enklare besiktning är utförd via Anticimex. Välkomna till Rosenhillsvägen 2 B!

  • Uteplats

Visar alla 4