Mäklare Sara Kjellgren

Sara Kjellgren

Om mig

Ständigt möts vi av val i livet och att välja rätt mäklare är A och O när det är dags att sälja sin bostad. Det är många frågor som behöver svar: När är det bäst tid att sälja? Hur går en budgivning till? Vad är en överlåtelsebesiktning? I flera fall behövs ett bollplank till alla dessa frågor- det är här jag kommer in. Jag älskar träffa nya människor och skapa nya relationer och för mig är alla affärsmöten unika och ingen är den andra lik. Jag gör ingen skillnad på en stor eller liten bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Midgårdsvägen 26, Handen, Haninge kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Midgårdsvägen 26, Handen, Haninge kommun, bild 2
Midgårdsvägen 26, Handen, Haninge kommun, bild 3

Midgårdsvägen 26

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 3
2 070 kr/mån
52 857 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade 1:a med trevligt vardagsrum/sovrum, fräscht kök och ett nytt badrum från stambytet 2015. Lägenheten är väldigt ljus från flertalet fönster, ljusmålade väggar, parkettgolv, pratisk skjutdörrsgarderob, plats för större säng och ett bra kök med smarta lösningar. Perfekt första lägenhet eller för övernattning bara ett stenkast från centrum. Varmt välkomna till Midgårdsvägen.

  • Premium
Söderbytorpsgatan 44, Vendelsö, Haninge kommun
  • Idag kl 12:00
Söderbytorpsgatan 44, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Söderbytorpsgatan 44, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Söderbytorpsgatan 44

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
4 495 000 kr
116 m²
5 rum
289 m² tomt

I mysigt barnvänligt område erbjuds nu ett välplanerat friköpt parhus om 115 kvm med tillhörande garage. Här samspelar öppna ljusa sällskapsytor med rymliga sovrum och ett stort kök med ett vackert burspråk. Två härliga uteplatser, ger sol hela dagen!

  • Premium
  • Uteplats
Långa vägen 32, Gålö, Haninge kommun
  • Idag kl 15:30
Långa vägen 32, Gålö, Haninge kommun, bild 2
Långa vägen 32, Gålö, Haninge kommun, bild 3

Långa vägen 32

Fritidshus
Gålö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
895 000 kr
35 + 9 m²
2 rum

Varmt välkommen till denna sommardröm i Stockholms skärgård bara 30 minuter utanför storstan! Härlig gemenskap råder i området och trevliga sammankomster anordnas under hela sommaren i anslutning till föreningens klubbhus och dansbana. Mysig badvik med sandstrand, badbryggor och lediga båtplatser finns i området på några minuters avstånd. Innanför den insynsskyddande häcken döljer sig ditt drömparadis! Trädgården är full av potential och grönska och idag finns vackra planteringar. Möjlighet att njuta av solen finns från tidig förmiddag till sen kväll. Här går det bra att umgås med familj och vänner året runt - det är gott om sängplatser, både i den gula storstugan och gäststugan!

  • Premium
  • Uteplats
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun
  • Idag kl 14:30
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun, bild 2
Arkens väg 14, Handen, Haninge kommun, bild 3

Arkens väg 14

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 0/5
6 218 kr/mån
29 124 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Snabbt tillträde. Denna charmiga lägenhet välkomnar dig med en rymlig hall som erbjuder gott om garderobsutrymme och tillgång till ett praktiskt förråd. Badrummet är modernt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet fridfullt med gott om plats för dubbelsäng. Köket är både charmigt och funktionellt med generöst ljusinsläpp och ett rymligt vardagsrum med högt i tak ger möjligheter till kreativ inredning. Uteplatsen i söderläge erbjuder plats för avkoppling. Ett hem där bekvämlighet och charm går hand i hand.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Söderbytorpsgatan 62, Vendelsö, Haninge kommun
  • Idag kl 13:00
Söderbytorpsgatan 62, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Söderbytorpsgatan 62, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Söderbytorpsgatan 62

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
4 395 000 kr
115 m²
5 rum
216 m² tomt

Med ett fantastiskt läge på attraktiv och central adress i Vendelsömalm, ligger detta mycket stilrena parhuset med klockren planlösning och fantastiskt vår/höst isolerat uterum! När du kliver in i hallen från uteplatsen på framsidan möts du av genomgående ljusa ytor och enhetliga golv. I hallen ligger trappen till övre plan och samtliga sovrum. Vidare öppnar sig bostaden med en optimal planlösning där familjeliv och sociala tillställningar kan samsas. Det stora köket möter dagens standard och har gott om utrymme för den kreativa kocken. Lekplatsen finner du precis utanför entrén som du får en bra överblick över ifrån köket medans du förbereder kvällens middag. Vardagsrummet är av rätt storlek för att den större soffan och TV-möbler ska få plats. Från vardagsrummet når man husets baksida i soligt läge med härligt uterum och altan med bästa solläget i området. Övreplan erbjuder allrum med plats för stor soffa, TV-möbel och tre sovrum av bra storlek som rymmer både säng och förvaring. För den stora familjen kan man bygga om allrummet till ett sovrum till. Tvättstugan når du via badrummet på nedervåningen. På vinden finns det extra förvaringsmöjligheter om så önskas. Utanför parhuset så har man plats för två bilar samt eget garage. Huset är belägen i ett populärt, lugnt och familjevänligt område med mycket god boendekomfort. Inom dryga 20 minuter nås, med allmänna kommunikationer, såväl Haninge C, Tyresö C som Gullmarsplan. Med bil, via väg 73 som passerar strax utanför Vendelsömalm, når du både Stockholm C som Nynäshamn inom endast 25 min. På fritiden njuter du av mångfaldiga naturområden i Haninge. Ramsjön och Drevviken bjuder på både sommar som vinteraktiviteter och Tyresta nationalpark samt Rudans friluftsområde ligger inom lagom cykelavstånd. Flertalet shoppingmöjligheter erbjuds i Haninge Centrum samt Port 73 och ett antal livsmedelsaffärer ligger inom området, däribland Ica Maxi ca 500 m bort. Kontakta mäklaren Sara Kjellgren 070- 595 34 94 för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Valfiskens gata 857, Haninge, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 14:00
Valfiskens gata 857, Haninge, Haninge kommun, bild 2
Valfiskens gata 857, Haninge, Haninge kommun, bild 3

Valfiskens gata 857

Radhus
Haninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 695 000 kr
120 + 13 m²
5 rum
230 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga radhusbostad på Valfiskens gata i naturnära Haninge. Här erbjuds en trivsam och praktisk planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en bekväm och funktionell boendemiljö. Bostaden omfattar generösa 120 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Den trevliga trädäckade uteplatsen lockar till många soltimmar och skapar en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket underlättar vardagen för den som pendlar eller är i behov av enkel tillgång till omkringliggande områden. Det här är en perfekt bostad för den som söker en harmonisk tillvaro i en naturskön miljö samtidigt som det finns närhet till stadens bekvämligheter. Välkommen att boka din visning redan idag och upptäck fördelarna med att bo i detta attraktiva radhus i Haninge.

  • Premium

Visar alla 6