Stenhagsgatan 4

Viksäng, Västerås Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
BRF Kompaniet
Om föreningen
Avgift
3 207 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
24 113 kr/m²
Antal besök
3 382
Dagar på Hemnet
8

- Topprenoverat kök och badrum
- Genomgående nya ytskikt
- Stor balkong mot innergården
- Attraktivt läge

Varmt välkomna att förundras av denna ytterst smakfullt renoverade bostad på populära Viksäng. Boendet karaktäriseras av en genomgående modern känsla där ingenting har lämnats åt slumpen. I köket dominerar hög standard med såväl full maskinell utrustning, gott om plats för stort marbord och jordnära toner som ligger helt rätt i tid. Badrummet är helkaklat med vita väggar och ljust klinker i golv som kontrasteras med mattsmarta beslag samt handdukstork vilket bidrar till känslan av lyx! Utöver detta är samtliga ytskikt renoverade och i hallen återfinnes gott om plats till förvaring.

Belägen i populära brf Kompaniet med mycket låg belåning (1 571 kr/kvm, enl. ÅR 2019), låga avgifter samt de större renoveringarna bakom sig.

Viksäng är ett omåttligt populärt område och har närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen, men även till grönområden såsom Björnön, Mälarparken och promenadstråk längs Mälaren. Här finns bra med kommunikationer, bussarna går ett stenkast från lägenheten och tar er in till stan på ca 10 min. Hälla shoppingcenter nås på ca 10 min. Precis intill bostaden återfinns även Viksäng centrum med stort serviceutbud, bland annat ICA, vårdcentral, apotek och bibliotek.

Detta är en bostad som måste upplevas, vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Moa Schanzer-Larsen

Notar
Mäklare Moa Schanzer-Larsen, Notar
0706419091
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Idag kl. 14:45–15:15
  Bokad visning - Anmäl dig till en angiven visningstid så hjälps vi åt att sprida ut besöken. Boka online på vår hemsida under "visning & kontakt" med max två personer per sällskap.
 • 2
  mar
  Tis 2 mar kl. 18:30–19:00
  Bokad visning - Anmäl dig till en angiven visningstid så hjälps vi åt att sprida ut besöken. Boka online på vår hemsida under "visning & kontakt" med max två personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.