Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Härnevigatan 13B, Skiljebo, Västerås kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Härnevigatan 13B, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Härnevigatan 13B, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Härnevigatan 13B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 307 kr/mån
19 752 kr/m²

- Helkaklat badrum - Perfekt som första bostad - Mycket låg boendekostnad - Bredband ingår Hjärtligt välkomna till denna välplanerade och genomgående ljusa bostad i populära brf Skogslyckan! Lägenheten har genomgående ljusa golv och målade väggar i ljusa kulörer som tillsammans med flertalet fönster ger ett härligt ljusinsläpp! På våning tre möts du av en välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket har goda avställningsytor och är inrett med mörk bänkskiva och ljusa luckor med plats för större matbord intill fönster. Kyl och frys är från 2018. Vardagsrummet är ljust och luftigt med flertalet möbleringsalternativ som väl rymmer stor matgrupp, soffa, samt förvaringsmöbel. Från vardagsrummet når man ut på balkongen. Sovrummet har ljust fint golv och ljust tapetserade/målade väggar med gott om förvaringsdel bakom draperi. Badrummet är helkaklat med klinker och golvvärme samt erbjuder dusch bakom glasväggar, handdukstork och handfat med kommod. Brf Skogslyckan är en mycket välskött förening med god ekonomi och underhåll. Föreningen har faciliteter som bastu, föreningslokal, övernattningslägenhet och tillgång till gym. TV och bredband ingår i avgiften och parkeringsplatser finns! Skiljebo är ett perfekt område att bosätta sig i, med närhet till skolor (förskola och låg-, mellan- samt högstadieskola) väl som goda kommunikationer. Skiljebo centrum har ett mångfacetterat utbud av såväl matbutik som restaurang. Boendet är beläget mindre än 6 min bilfärd från Västerås city, Med närhet till centrallasarettet, badplatser och Hälla shopping har ni lätt att ta er till det mesta Västerås har att erbjuda. Ta chansen att bli ägare till denna fantastiska 2a med låg boendekostnad! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rangatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Rangatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Rangatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Rangatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
5 695 000 kr
95,2 + 24,9 m²
4 rum
vån 5/5
7 808 kr/mån
59 821 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna magnifika takvåning i insynsskyddat läge med både takterrass och balkong på eftertraktade Notudden. Här möts du av elegans och en kyrkliknande takhöjd samt fönsterpartier som får det mesta att blekna i jämförelse. Bostaden är i dagsläget fördelad på 3 rum och kök + loft med en totalyta om 120,1 kvm i en fantastisk öppen planlösning. Det spektakulära allrummet sträcker sig längs husets gavel och inrymmer såväl modernt påkostat kök med köksö och integrerade vitvaror, matsalsdel och ytterligare plats för möblemang. Härifrån nås också den utsökta takterrassen i soligt sydvvästläge som bjuder in till svårslagna middagar, samt den härliga balkongen med Mälarglimt mellan träden. Vidare återfinns det gedigna loftet som kan nyttjas som vardagsrum med kontorsdel. I korridor intilliggande hallen finns två rogivande sovrum, det ena med egen utgång till balkongen och master-bedroom med egen walk-in closet. Bostaden erbjuder även badrum med dubbla takduschar samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med ovansittande förvaring, ytterligare en gäst-wc finns att tillgå intill hallen. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Planlösning har anpassats för säljarnas behov och kan med enkla medel återställas för att få tre sovrum, se alternativ planlösning. BRF Notuddsparken vann år 2023 det ärofyllda priset ”årets arkitektpris” i Västmanland och fastigheten är ett Svanenmärkt och energieffektivt passivhus som stod klart för inflytt 2021 och håller således toppskick och ger möjligheten till gröna bolån. Är du ute efter faciliteter utöver det vanliga så har du hittat rätt. Denna moderna förening erbjuder nämligen bl.a. en grönskande trädgård med odlingsmöjligheter via lådor samt egen cykel- och bilpool, kylrum för matleveranser och solceller på taket. Läs mer om husens finesser på https://notuddsparken.se/ Här bor ni i den nya delen av Öster Mälarstrand som genomgår en expansiv utveckling. Med gym, matbutik, vackra promenadstråk och Mälaren i direkt närhet. Utöver detta behändigt promenadavstånd till omåttligt populära Steam Hotel, Kokpunkten, hamnen med flertalet restauranger, tågstationen samt Västerås city. Med en kort tur på cykel når du Björnöns naturreservat med badplatser och motionsspår samt Mälardalens Universitet. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Missa inte chansen på detta drömboende! Kontakta ansvarig mäklare för vidare info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Öster Mälarstrands allé 138, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Öster Mälarstrands allé 138, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Öster Mälarstrands allé 138, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Öster Mälarstrands allé 138

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/7
4 846 kr/mån
43 841 kr/m²

- Populärt område med absolut närhet till vattnet - Gigantisk uteplats och inglasad balkong! - Stilrena ytskikt i tidlös design - Påkostat kök med vinkyl - Välskött förening Nu ges tillfälle att förvärva denna generösa och smakfulla 3:a om hela 82 kvm, granne med Mälaren och innehar Öster mälarstrands bästa uteplats! Boendet karaktäriseras av en öppen och social planlösning mellan stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong och stilfullt fullutrustat kök med plats för matbord intill fönsterparti. Två rogivande sovrum, varav master-bedroom med utgång till gigantiskt uteplats där ni med fördel förlänger sommarkvällarna med både vänner familj medans ni blickar ut över Mälaren. Tilltalande och helkaklat badrum med både dusch och tvättmöjligheter. Bostaden håller ett genomgående exceptionellt fint skick och hög standard. Här bor ni i ett mycket trivsamt boende med välskött fastighet. Öster Mälarstrand är ett av Västerås mest attraktiva områden med närhet till det mesta. Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni bor granne med glittrande Mälaren, fantastiska promenadstråk, caféer, restauranger och badplatser samt det omåttligt populära Steam Hotel. Missa inte denna unika chans! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Dingtuna Vändle 20, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Dingtuna Vändle 20, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Dingtuna Vändle 20, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Dingtuna Vändle 20

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
3 595 000 kr
150 m²
5 rum
2 912 m² tomt

- Pool med grönskande omgivning - Lantligt beläget nära stan - Generös friköpt tomt - Garage med stor uppfart - Sällan till salu TILLFÄLLE! Utsökt beläget med grönskande omgivning finner Ni denna välplanerade villa med skogen som närmsta granne. Här bor Ni rymligt med ett stort kök, luftigt vardagsrum, fyra generösa sovrum, två kaklade badrum, kaklat gäst-WC samt en utsökt övervåning med flertalet bekvämligheter. Boendet karaktäriseras av genomgående välskötta ytskikt, goda förvaringsmöjligheter, stora ytor och fantastiskt ljusinsläpp via 3-glasfönster. Utöver detta ett magiskt poolområde med pool på baksidan som vätter mot grönska i skyddat läge. Önskar du bo med stora sällskapsytor såväl inomhus som utomhus så har du hittat rätt. Här bor du på en friköpt grönskande tomt om hela 2912 kvm kvadratmeter, underbar altan med kvällssol, vidbyggt garage med förråd och stor uppfart med plats för flertalet bilar. Lantlig idyll med fantastiskt trädgård, grusade gångar och blommande dofter när våren närmar sig. Ta tillfället att förvärva denna generösa villa med stora möjligheter där du själv får chansen att sätta ytterligare prägel för ditt framtida drömboende! I grönskande omgivning med nära access till motorväg når du inom 10 minuters bilfärd alltifrån livsmedelsbutiker till Erikslunds shoppingcenter. Utmärkta kommunikationer med både busshållplats vid tomtgräns och tåghållplats endast 1,6 km bort. Missa inte möjligheten att flytta in i detta hem där möjligheten sällan ges! VILLADEKLARERAD - Det här huset är Villadeklarerat och därmed besiktigad samt ansvarsförsäkring för dolda fel-försäkring ingår! Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Premium
Neptungatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 15:30
Neptungatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Neptungatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Neptungatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 695 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
5 659 kr/mån
30 977 kr/m²

- Stor uteplats - Exklusiva materialval - Förening med relax och bastu - Ljusinsläpp från två vädersträck - Gemensamt elavtal som håller kostnaderna låga Varmt välkomna till Neptungatan 10! Mälarnära och i en fantastisk miljö finns nu chansen att förvärva denna ytterst charmiga trea i toppskick om hela 87 kvadratmeter. Här bor du med hög standard och smakfulla ytskikt som skapar en härlig energi i hela lägenheten. Boendet karaktäriseras av två sovrum, ett helkaklat badrum i toppskick samt kök med matplats intill fönsterparti och stort vardagsrum med platsbyggda förvaringsmöbler. Lägenheten omges av exemplarisk förvaring via flertalet inbyggda garderober med ELFA-system. Stor uteplats i söderläge mot föreningens välskötta innergård. Bo i en trivsam förening med tillgång till både relax och gym – för dig som älskar att sätta guldkant på vardagen. Attraktivt belägen på Öster Mälarstrand med närhet till alltifrån livsmedelsbutiker, restauranger, butiker och fantastiska promenadstråk. Ett tillfälle du inte vill missa! Kontanta ansvarig mäklare Adam Sörensen för mer information och anmälan till visning. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 75A

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 328 kr/mån
39 262 kr/m²

- Balkong mot innergård med fantastisk utsikt - Attraktivt belägen i Vasastaden - Topprenoverad - Låg avgift - Hiss Nu finns chansen att förvärva denna förtjusande tvåa om 61 kvm med fantastiskt ljusinsläpp via två väderstreck och mysig balkong mot den lummiga innergården. Den optimalt planerade bostaden bjuder på fina trägolv, ljusa ytskikt, modernt och fullutrustat kök med plats för matbord och utgång till den mysiga balkongen. Vidare återfinns väl tilltaget vardagsrum med vackra detaljer och stora fönster som bringar ett fantastiskt ljusflöde. Intilliggande återfinns det rogivande sovrummet med förvaring via garderobsvägg, här finner ni också har ett modernt helkaklat badrum med vägghängd wc, kommod och dusch med duschväggar. Här bor du bekvämt med hiss och ypperligt med förvaringsmöjligheter via garderober och förråd i källaren. Belägen i familjär och ordningsam förening med god ekonomi. En kort promenad bort når du både livsmedelsaffärer, centralstation, rogivande promenadstråk och Västerås citys omfattande utbud. Bo i Västerås hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axel oxenstiernas gata 20, Bäckby, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Axel oxenstiernas gata 20, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Axel oxenstiernas gata 20, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Axel oxenstiernas gata 20

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3
3 818 kr/mån
14 196 kr/m²

- Gavellägenhet - Löpande renoverad - Trevlig balkong i soligt läge - Goda förvaringsmöjligheter Varmt välkomna till Axel Oxenstiernas gata 20 och denna synnerligen trevliga och smakfulla tvåa om 56 kvm i populär förening. Bostaden karaktäriseras av sitt trevliga gavelläge vilket resulterar i ett fantastiskt ljusflöde, trevlig balkong i soligt läge, ypperliga förvaringsmöjligheter samt en mycket bekväm planlösning med ett trevligt sovrum och generöst vardagsrum, fräscht kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin perfekt för enkelhet i vardagen. Här bor Ni i en fantastisk lägenhet som renoverats med stil och varsam hand med fräscha ytskikt, renoverat badrum och kök. Bara att flytta in då snabbt tillträde är möjligt om så önskas! Bekvämt läge med närhet till Erikslund shoppingcenter, allmänna kommunikationer, matbutiker och grönområden. Mycket stabil förening med stora renoveringar gjorda.

  • Premium
  • Balkong
Dybecksgatan 11C, Skallberget, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
Dybecksgatan 11C, Skallberget, Västerås kommun, bild 2
Dybecksgatan 11C, Skallberget, Västerås kommun, bild 3

Dybecksgatan 11C

Radhus
Skallberget, Västerås kommun
3 495 000 kr
120 + 74 m²
6 rum
170 m² tomt

- Friköpt tomt med bra läge på området - Generösa ytor med gott om sovrum - Större renoveringar utförda - Fjärrvärme - Populärt barnvänligt och lugnt område - Inredd källare med allrum, tvättstuga och badrum med bastu Varmt välkomna till detta trivsamma och lättskötta radhus fördelat på tre plan, beläget på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönytor. Utöver garage i huskroppen återfinns även egen parkering utanför med elbilsladdare och en trevlig tomt gör det perfekt för dig som önskar ett mer lättskött boende. Vid entrén välkomnas du av en hall med gästtoalett och garderobsvägg. Hallen leder vidare till sociala ytor i form av kök, matsal och vardagsrummet som öppnar sig mot tomten på baksidan. Nedre plan präglas av vacker fiskbensparkett och tapetserade väggar i vardagsrummet och matsalen. Vidare upp på andra planet finner vi bostadens hela fyra sovrum, här finner ni genomgående björkparkett, platsbyggda garderober i nästan alla rum, tapetserade och målade väggar. På andra plan återfinns även det större badrummet, utrustat med WC, dusch med glasvägg och stort handfat med undersittande kommod. Övervåningen karaktäriseras även av de fantastiska takkuporna som släpper in mängder med ljus och skapar rymd. Till ena sovrummet finner ni även utgången till en balkong som vänder ut mot bostadens baksida som gör att ni enkelt kan njuta av solen även på plan två. Utöver detta återfinns ytterligare kvadratmeter i källarplan i form av tvättstuga och badrum med bastu. Dessutom erbjuds en gillestuga som används som ett extra allrum och två förråd som ni når genom en dörr ut till källargången. Huset är FÖRBESIKTIGAT! Missa inte detta tillfälle! Beläget på populära och lättillgängliga Skallberget med närhet till det mesta du kan tänka dig. Alltifrån skola, förskola och matbutik inom gångavstånd. Inte minst en kort cykeltur till Rocklundas idrottsanläggning samt Västerås city och tågstation på bekvämt cykelavstånd. Stenby en kort bilfärd bort samt direkt access till E18 för er som pendlar. Kontakta ansvarig mäklare Karam Kaiser för mer information. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/6
4 669 kr/mån
39 658 kr/m²

- Välplanerat boende - Generös inglasad balkong - Attraktiva Lillåudden - Välskött förening Varmt välkomna till denna fantastiska välplanerade trea om 73 kvadratmeter med fönster åt tre håll. Här bor du tryggt och säkert i en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Med Mälaren ett stenkast bort och gångavstånd till fina promenadstråk samt Västerås city med restauranger och butiker har ni en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en hall med gott om plats för förvaring som sedan leder vidare in mot den öppna planlösningen. Bostaden karaktäriseras av ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som lämnar gott om utrymme för sociala ytor. Utöver detta återfinns ett stort sovrum med platsbyggda garderober, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och tillhörande förvaring i högstandard. Samt återfinns även ett till sovrum med gott om plats och generöst ljusinsläpp från tre fönster. Attraktivt belägen på omåttligt populära Lillåudden med närhet till natur, grönområden och goda kommunikationer samt centralstationen. Med en kort promenad når man city med ett brett utbud av shopping, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Vänortsgatan 1

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 714 kr/mån
31 582 kr/m²

- Gaveltrea med stor inglasad balkong - Rikligt med ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck - Genomgående stilfulla ytskikt - Eftersökt område Nu ges möjligheten att förvärva denna synnerligen trevliga gaveltrea om 79 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck samt en rymlig inglasad balkong med härlig utsikt. Modernt och stilrent kök, två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med full maskinell utrustning. Genomgående parkettgolv med ljusa väggar. Här återfinns exemplariska förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och förråd i bostaden. Belägen på Lillhamra i trevliga kvarter med närhet till det mesta. Goda kommunikationer och omringad av grönområden samt villor/radhus. I närområdet finner ni även förskola och skola. Några minuter från bostaden finner ni motionsspår, trivsamma promenadstråk samt lekplatser. Enkel access till E18 och butiker/matbutiker på Hälla. Kontakta gärna fastighetsmäklare Jaqueline Elveljung för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hopslagarvägen 21, Ramnäs, Surahammars kommun

Hopslagarvägen 21

Villa
Ramnäs, Surahammars kommun
2 795 000 kr
148 + 40 m²
6 rum
1 021 m² tomt

- Välskött hus med friköpt tomt - Solceller & laddbox - Garage med uppfart - Inglasat uterum - Attraktivt belägen Varmt välkomna till detta trivsamma och klimatsmart hus med ett attraktivt läge på friköpt tomt som genomgått omfattande renoveringar där inget lämnats åt slumpen. Här erbjuds en optimalt planerad planlösning med fem sovrum, härligt inglasat uterum och lättskött tomt samt stor uppfart med garage och förråd. Boendet karaktäriseras av välkomnande entréhall med trapp upp till övre plan, stilrent renoverat kök med matplats intill fönster, rymligt vardagsrum med kamin och plats för större matbord samt utgång till altanen med inglasat uterum. På entréplan återfinns även två väldisponerade sovrum, stort helkaklat badrum samt tvättstuga med groventré. Övre plan erbjuder tre rogivande sovrum, helkaklat badrum med badkar, mycket goda förvaringsmöjligheter via både klädkammare och garderober. Säljaren har installerat solceller som kan garanterar produktion om minst 11.000 kwh/år i 25 år. Klimatsmart hus med egen elproduktion som enkelt nyttjas för att ladda elbilen eller bekosta driften. Mycket attraktivt boende med lugnt och barnvänligt läge samt närhet till förskolor, skola och allmänna kommunikationer. Ett unikt tillfälle att förvärva en välvårdad familjevilla på populära kvarter med möjligheten att bara flytta in. Missa inte chansen till ditt framtida hem. Varmt välkomna på visning!

Solvägen 7, Kolbäck, Hallstahammars kommun
Solvägen 7, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 2
Solvägen 7, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 3

Solvägen 7

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
3 395 000 kr
140,3 m²
5 rum
908 m² tomt

- Nybyggt 2023 - Fiber indraget - Stilrena materialval - Enplansvilla med plats för hela familjen - Social och öppen planlösning med två badrum Varmt välkomna till Solvägen 7 och denna fantastiska enplansvilla i absolut toppskick. Nu ges möjligheten att förvärva denna nybyggda villa med välplanerade kvadratmeter praktiskt fördelat på ett plan. Bostaden har en boyta om ca 140 kvadratmeter som är fördelat på sex rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett smakfullt kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Plats för valfritt möblemang och ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt utgång till baksida med stora möjligheter att skapa din drömträdgård. Villan erbjuder fyra rogivande sovrum samt ett allrum varav master-bedroom innehar eget badrum med bastu samt klädkammare. Vidare återfinns ytterligare ett badrum, båda är utrustade med kommod, dusch och WC. Tvättstuga perfekt för barnfamiljen, utrustat med torktumlare, tvättmaskin och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla och moderna materialval. Huset är uppfört med extraisolerade inneväggar och uppvärmt genom vattenburen golvvärme/kamin, ventilation genom frånluft och fiber finns indraget till huset. Detta är ett hem att bara flytta in i och trivas i en lång tid framöver! Kolbäck erbjuder ett trivsamt samhälle med närhet till skolor, matbutik och fria kommunikationer via buss och en kort cykeltur till tågstation som tar er till Västerås sedan vidare till Stockholm, samtidigt som du har naturens alla underbara möjligheter precis runt knuten. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information (070-579 90 91 / [email protected]). En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
Biskopsgatan 5A, Centrum, Västerås kommun
Biskopsgatan 5A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Biskopsgatan 5A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Biskopsgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
4 299 kr/mån
42 500 kr/m²

- Totalrenoverad - Mysig balkong i soligt läge - Smart plejdsystem övergripande för belysning - Helkaklat badrum med påkostade materialval och tvättmaskin - Fantastiskt kök med två vinkylar i öppen planlösning Välkomna till Biskopsgatan 5A och denna magnifika lägenhet med alla rätt och lite till. Här bor du i en välplanerad tvåa om hela 54 kvadratmeter i enastående skick med påkostade materialval och smidig planering som skapar en enkelhet i vardagen med både diskmaskin och tvättmaskin! Här bor Ni med stora fönsterpartier som låter ljuset strömma in i lägenheten och skapar en fantastisk energi. Lägenheten har genomgått en omfattande totalrenovering med nyrenoverat kök där väggen tagits ner och ett öppet landskap mot vardagsrum har skapats perfekt för middagarna med vänner och familj. Köket är urustat med god förvaring samt två påkostade vinkylar för dryckesälskaren! Helkaklat badrum med klinker, golvvärme och kombinerad tvättmaskin. Generöst och rogivande sovrum med gott om plats för extern förvaring. Vidare erbjuds gott om förvaring via stora garderober med skjutdörrar i hallen samt ett extrernt förråd beläget i källaren. På gångavstånd har ni såväl Djäkneberget som bjuder in till härliga grönområden, restaurang, lekplats och minigolf som promenadstråken längs Svartån upp mot Biskopsängen. Samtidigt bor ni innanför cityringen med stadskärnan bara några minuters gång från lägenheten. Här finns allt ni behöver, matbutiker, shopping och restauranger. Centralstationen ligger även det på behändigt gångavstånd alternativt några minuter på cykeln. Eftertraktad och välskött förening med god ekonomi och trevligt grannskap. För er med bil finns nästintill obegränsat med p-platser (gul zon) i direkt anslutning till lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegnérgatan 3, Korsängsgärdet, Västerås kommun
Tegnérgatan 3, Korsängsgärdet, Västerås kommun, bild 2
Tegnérgatan 3, Korsängsgärdet, Västerås kommun, bild 3

Tegnérgatan 3

Lägenhet
Korsängsgärdet, Västerås kommun
1 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
3 509 kr/mån
34 821 kr/m²

- Genomgående renoverad! - Låg månadsavgift med bredband inkluderat - Lediga p-plaster finns Ta chansen att förvärva en unik lägenhet med ett attraktivt läge och en slående takhöjd - Välkomna till denna perfekt planerade 2:a som smakfullt renoverats in i minsta detalj. Här möts du av påkostade materialval och en social planlösning vilket disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring via klädkammare/förråd. Fantastiskt vardagsrum i öppen och social planlösning mot kök med stora spröjsade fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Kök i toppskick med väl utvalda materialval och lugna kulörer, utrustat med spishäll, ugn, ny kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Via hallen nås det generöst tilltagna badrummet med kakel och klinker, förberett för tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Stort och rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter via garderobsvägg. Lägenheten håller en hög genomgående standard med en fin mörkbetsad parkett och entoniga väggar. Belägen på attraktiv adress med absolut närhet till allt du behöver. Solid förening med en enastående fastighet och innergård. Tillgång till vinrum samt välutrustad tvättstuga. Bredband ingår även i den låga månadsavgift och möjlighet att hyra p-plats finns! Ett tillfälle Ni inte vill missa. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
4 250 000 kr
113,5 m²
4 rum
vån 5/6
7 464 kr/mån
37 445 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna högt belägna gavelfyra med magnifik terrass åt hela tre väderstreck och utsikt över Mälarens inlopp. Denna hemtrevliga och ljusa lägenhet erbjuder det mesta man har att önska. På terrasserna fångar du solen oavsett tid på dygnet och vill man undkomma väderleken flyttar man till den inglasade balkongen. Invändigt möts du av ett praktiskt och fullutrustat kök med gott om plats för matplats. Längre in i lägenheten återfinns ett rymligt allrum med fönster från golv till tak med plats för såväl matsalsgrupp samt en loungedel där du kan koppla av och umgås med vänner och familj. Bostaden erbjuder tre rogivande sovrum och har goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt en klädkammare. Utöver detta påträffas två helkaklade badrum för optimal bekvämlighet. Master bedroom har eget badrum med dusch och det andra badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin, torktumlare och sist men inte minst en rymlig bastu vilket man sällan stöter på i en lägenhet. Brf Slätpricken är en trivsam förening med fastigheter i nyskick och faciliteter så som övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, härlig innergård samt varmgarage. I avgiften ingår ett grundutbud för kabel-TV ingår samt bredband 250/250 mbit/s. Attraktivt belägen på populära Lillåudden med vackra promenadstråk runt knuten och granne med Steam Hotel. Ute på udden får du ta del av lugnet samtidigt som du genom en kort promenad når city med brett utbud av shopping, restauranger, caféer samt centralstation. Ett möjlighet du inte vill gå miste om. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vetterstorpsgatan 30, Vetterstorp, Västerås kommun

Vetterstorpsgatan 30

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
1 050 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3
4 430 kr/mån
13 043 kr/m²

Välkommen till detta trevliga boende om 3 rok fördelat på hela 80,5 kvadratmeter. Här bor du ostört beläget på tredje våningen, högst upp i huset med insynsskyddat läge och inglasad balkong mot grönska. Lägenheten karaktäriseras av härligt ljusinsläpp samt väldisponerad planlösning. Hemmet gör sig utmärkt för familjen med stora sällskapsytor, gediget vardagsrum med utgång direkt till den inglasade balkongen, tidlöst kök med plats för matbord intill fönster, två fullstora sovrum, gott om förvaring via klädkammare och garderober, ett badrum med dusch, kommod och wc samt separat gäst-WC. Ytterligare förvaring återfinns genom två förråd i källaren. Belägen i en stor och stabil Brf med god ekonomi och välskötta fastigheter. Populärt område med närhet till Oxbacken, livsmedelsbutik och goda kommunikationer. På ca 15 min promenadavstånd når du Västerås City och Erikslund shoppingcenter når du inom ett par minuters bilfärd. Många grönområden och flertalet förskolor samt lekparker i närheten. Varmt välkommen att trivas!

  • Balkong
Sturegatan 9B, Centrum, Västerås kommun

Sturegatan 9B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 595 000 kr
49 m²
1 rum
vån 3
1 589 kr/mån
32 551 kr/m²

- Centralt läge mitt i stadens puls - Låg avgift - Välskött förening med bra ekonomi Hjärtligt välkomna till detta optimala boende perfekt som första boende, för studenten eller för den som önskar att bo med extremt låg boendekostnad. Här bor du mitt i stadens puls med absolut närhet till allt. Ostört och bekvämt belägen på våning tre. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp och har balkong mot den trevliga innergården. Boendet erbjuder ett stilrent kök som renoverats 2021, genomgående parkettgolv samt ett helkaklat badrum från 2022 så här är det bara att flytta in och trivas! Till lägenheten hör ett förråd. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi med låg belåningsgrad. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information och visning!

  • Balkong
Västermalmsgatan 15, Djäkneberget, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Västermalmsgatan 15

Lägenhet
Djäkneberget, Västerås kommun
1 850 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
4 869 kr/mån
25 342 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Västermalmsgatan 15! En rymlig lägenhet högst upp i huset med hiss. Boendet karaktäriseras av en social planlösning, ljusflöde genom stora fönsterpartier, rymligt vardagsrum och utgång mot inglasad balkong intill den lummiga innergården. Kök med plats för större matsalsbord intill fönsterparti. Två sovrum samt ett rymligt badrum. Västermalm är ett omåttligt populärt område att bo på med närhet till det mesta ni kan tänka er. På gångavstånd har ni Djäkneberget som bjuder in till härliga grönområden, restaurang, lekplats och minigolf. Samtidigt återfinns Västerås City bara några minuters gång från lägenheten. Matbutik, tandläkare och postombud återfinnes ett stenkast bort vid Oxbackens centrum, där ni även finner mycket goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Floravägen 17B, null, Fagersta kommun

Floravägen 17B

Lägenhet
Fagersta kommun
120 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 581 kr/mån
1 951 kr/m²

- Välplanerad bostad högst upp i huset - Balkong med fri utsikt - Stabil och välmående förening Hjärtligt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen på våning 3! Boendet karaktäriseras av härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, trevligt kök samt insynsskyddat läge. Vidare erbjuder lägenheten ett stort och lättmöblerat vardagsrum, sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt balkong med fri utsikt. Här bor du i en stabil och välmående förening. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tritongatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 24 mar
Tritongatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Tritongatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Tritongatan 3

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 495 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1
8 039 kr/mån
35 303 kr/m²

- Mälarnära - Öppen och social planlösning - Nyproduktion -Två balkonger Välkommen till denna fantastiska fyra på Tritongatan 3 i Västerås! Bekvämt belägen på första våningen i hus med hiss, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av modern bekvämlighet och stilfullt boende. Med tre rogivande sovrum är detta en perfekt plats för familjer eller för den som vill ha extra utrymme för arbete eller hobby. De två helkaklade badrummen med dusch ger både praktiskhet och komfort, tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enkel och smidig. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig atmosfär där man enkelt kan umgås och trivas. Köket med modern design och fullständig utrustning, inklusive eleganta grå köksluckor som ger en stilren touch till rummet. Tritongatan 3 erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och livskvalitet, med närhet till allt från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer. Här har du chansen att skapa ditt drömhem i en av Västerås mest eftertraktade områden Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren, grönområden och caféer. På Öster Mälarstrand bor ni bekvämt med närhet till det mesta så som skola, närservice och allmänna kommunikationer. Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni har lyxen att bo granne med Mälaren och det omåttligt populära Steam Hotel samt actionbadet Kokpunkten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 9A, Centrum, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Sturegatan 9A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Sturegatan 9A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Sturegatan 9A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 4/4
3 617 kr/mån
28 255 kr/m²

- Gavellägenhet - Oändlig potential - Mycket låg avgift - Generös takhöjd om ca 2.70 m - Stark förening med mycket stabil ekonomi Varmt välkomna till Sturegatan 9A och in i möjligheternas värld mitt i citypulsen där centralt läge möter en oändlig potential! Nu kan vi äntligen saluföra denna mycket charmiga fyra om 106 kvadratmeter på våning 4 av 4, komplett med hiss och stor balkong. Här har Ni möjligheten att sätta tänderna i en oslipad diamant som erbjuder utrymme för kreativitet och vision. Med ett omfattande renoveringsbehov blir det en perfekt möjlighet att skapa ditt eget unika boende. Nuvarande layout inkluderar två sovrum, ett kök med serveringsgång, matsal, ett generöst vardagsrum med sitt gavelläge ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här erbjuds en öppen spis och balkong i tilltagen storlek som bjuder in till avkoppling. Dessutom finns ett badrum, en gäst-WC, generös hall och genomgående gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten innehar en generös takhöjd om ca 2.70 m som ger en fantastisk rymd. Föreningen är stark och har en mycket bra ekonomi med en belåningsgrad om låga 2 091 kr (!!) enligt ÅRS 2022. Här bor Ni med låga avgifter ger en trygg bas för boende. Läget är oslagbart, med Västerås citys pulserande utbud av shopping, restauranger och kaféer inom bekvämt räckhåll. Föreningen har planerat att höja avgiften med 30 % from 1/4-2024 p.g.a. renovering av innergård samt underhåll av fastigheten. Det här är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa din drömlivsstil. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn mer detaljer (070-579 90 91 / [email protected]) och boka in en visning för att utforska möjligheterna. Välkommen till Sturegatan 9, där din framtid kan börja!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgtäppan 5, Surahammar, Surahammars kommun
  • Idag kl 17:30
Borgtäppan 5, Surahammar, Surahammars kommun, bild 2
Borgtäppan 5, Surahammar, Surahammars kommun, bild 3

Borgtäppan 5

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
1 595 000 kr
79 + 49 m²
4 rum
1 120 m² tomt

- Stor friköpt tomt - Attraktivt belägen i Surahammar - Dubbelgarage med anslutande gästrum - Lusthus Ta tillfället att förvärva denna välskötta 1½-plansvilla med källare och fantastisk trädgård! På entréplan påträffas vardagsrum med ljuvlig kamin och generöst ljusinsläpp samt trevligt kök med plats för matbord intill fönster. Från vardagsrummet nås även altan som är placerad i soligt och insynsskyddat läge med härlig utsikt över den lummiga trädgården, vidare på entréplan återfinns gäst-WC och hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett välskött hem med två sovrum på övre plan och plats med förvaring via garderob och klädkammare. Källarplan erbjuder generös tvättstuga, sovrum samt gott om förrådsutrymmen. Utöver detta erbjuder fastigheten en vacker frodig trädgård med paviljong, lusthus och goda odlings möjligheter. Dubbelgarage med anslutande gästrum. Missa inte chansen till ditt framtida drömboende. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Norra Långsvansvägen 4, null, Skinnskattebergs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Norra Långsvansvägen 4, null, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Norra Långsvansvägen 4, null, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Norra Långsvansvägen 4

Fritidshus
Skinnskattebergs kommun
1 295 000 kr
60 m²
3 rum
1 887 m² tomt

Välkommen till Idyllen vid Långsvanssjön! Upptäck harmonin i denna underbara stuga som bjuder på en idyllisk tillflyktsort mot skogen med en makalös frontvy mot Långsvanssjön. Här kan du njuta av guldskimrande vatten på sommaren och isiga vyer under vintertid, allt i en lugn och naturskön miljö. Den varsamt renoverade bostaden kombinerar modern komfort med bevarade originaldetaljer som de vackra furutiljorna och den stämningsfulla kaminen. Det charmiga allrummet öppnar upp till matsaldel, perfekt för mysiga stunder och trevliga middagar. Köket är välplanerat och praktiskt. Två rogivande sovrum och ett badrum med tvättmaskin samt en generös takad altan att förlänga sommarkvällarna gör detta till en komplett oas. Omringad av vackra promenadstråk, vandringsleder och svampskogar finns det alltid något att upptäcka. Aktiviteter som bad och fiske och långfärdsskridsko på vintern ger möjligheter för året runt-rekreation. Endast några minuter med bil till Färna Herrgård för fantastisk mat och spa, samt nära till badplatser som Skärsjön med vacker sandstrand samt hopptorn och Sandviksbadet endast 4 minuter från stugan med trevliga bryggor, flytbrygga och omklädningsrum blir det en extra dimension av bekvämlighet och gemenskap. Men kvällsdoppet tas med fördel en kort promenad från stugan där det för de båtintresserade finns en speciell plats inom samfälligheten där ekan kan läggas till. Bostaden är idag fullt fungerande för uthyrning via Air-bnb med goda intäkter. Här får du inte bara en stuga, utan en livsstil omgiven av naturens skiftande skönhet och en gemenskap som berikar varje dag. Välkommen till Norra Långsvansvägen 4 – din egen bit av paradiset i Skinnskatteberg!

  • Premium
Vadstena 202, Valskog, Kungsörs kommun

Vadstena 202

Villa
Valskog, Kungsörs kommun
2 595 000 kr
147 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga fastighet i eftertraktade Valskog som erbjuder ett välskött charmigt boende med generös tomt. Här erbjuds stor friköpt tomt om 2 780 kvm, välskött boningshus som omfattas av flertalet större genomgående renovering, flertalet uthus samt förrådsmöjligheter. Bostadshuset erbjuder hela fyra sovrum och har gott om förvaringsutrymmen. På nedervåningen finner du ett nyrenoverat kök med plats för stort matbord intill fönstret, vidare återfinns rymligt vardagsrum med utgång till inglasad altan. På nedervåningen finns även badrum med dusch, tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner Ni fyra sovrum, allrum samt ett badrum med badkar. Denna villa är perfekt för den som söker en idyllisk miljö med gott om utrymme både inomhus och utomhus. Huset är FÖRBESIKTIGAT! Ett tillfälle Ni inte vill missa - Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Öster Mälarstrands allé 130, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Idag kl 17:30

Öster Mälarstrands allé 130

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
4 156 kr/mån
30 948 kr/m²

-Välplanerad och genomgående fräsch bostad - Stor balkong - Låg avgift med bredband & TV inkluderat - Garanterad parkeringsplats Nu erbjuds chansen att förvärva denna trevliga tvåa om 58 väldisponerade kvadratmeter! Boendet karaktäriseras av ett rogivande sovrum, fullt utrustat badrum i fint skick med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Sist men inte minst en exceptionell balkong belägen med lummig utsikt. Här bor du med hög standard och tidlösa ytskikt. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här är det bara att flytta in och trivas! Välskött förening med rogivande innergård och flertalet faciliteter så som gym samt övernattningslägenhet! Föreningen garanterar bilplats till lägenheten. Garaget nås med smidig access rakt ner via hissen. Utmärkt läge på Öster Mälarstrand som är ett av Västerås mest attraktiva områden med närhet till det mesta. Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni bor granne med Mälaren och det omåttligt populära Steam Hotel samt actionbadet Kokpunkten. Denna unika miljö ligger endast tre km från city! Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 56