Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Domkyrkoesplanaden 7B, Centrum, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Domkyrkoesplanaden 7B, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Domkyrkoesplanaden 7B, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Domkyrkoesplanaden 7B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 315 kr/mån
37 803 kr/m²

- Toppskick, renoverat med känsla och finess - Rymliga ytor och bevarade detaljer - Renoverat kök och badrum - Drömläge med närhet till allt du behöver - Stabil förening med mycket god ekonomi Varmt välkomna till Domkyrkoesplanaden 7B och gör er redo på att fullkomligt häpna över denna fantastiska bostad där ingenting har lämnats åt slumpen. Här har man med varsam hand topprenoverat bostaden samtidigt som man har tillvaratagit den tidstypiska 40-talscharmen. Lägenheten håller genomgående exceptionellt skick med helkaklat badrum i sobra toner, magiskt renoverat kök med full maskinell utrustning och plats för stort matbord perfekt när familj eller kompisgänget kommer på besök. Från köket nås utgången till balkongen som ligger i soligt söderläge. Här erbjuds ni generösa ytor i hela bostaden med ljuvligt vardagsrum, inre hall med gott om plats för avhängning, gott om förvaring genom flertalet garderober. Vidare återfinnes harmoniskt sovrum med rikligt ljusinsläpp från stort fönster. Belägen i stabil förening med välskött fastighet där många stora renoveringar är gjorda såsom stambyte (-95) och fönsterbyte (-11). Bra avgifter där både TV och bredband ingår samt mycket låg belåningsgrad (lån: 887 kr/kvm enl. ÅR 2023). Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Här bor du mitt i pulsen med närhet till allt du kan tänka dig. Trevliga restauranger, caféer och butiker samt livsmedelsaffär, apotek och systembolag i direkt närhet. Bra bussförbindelser och gångavstånd till centralstationen med tågförbindelser. Trots bostadens centrala läge har ni närhet till fina promenadstråk längs Svartån eller Kyrkbackens vackra arkitektur och parker genom Djäkneberget, Vasaparken och Rudbecksparken. En sådan här bostad kommer sällan ut på marknaden, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och privat visning! (070-579 90 91 / [email protected]).

  • Premium
  • Balkong
Smältverksgatan 199, Bäckby, Västerås kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Smältverksgatan 199, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Smältverksgatan 199, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Smältverksgatan 199

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
630 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 072 kr/mån
20 323 kr/m²

- Nyskick - Låg boendekostnad - Lätt tillgänglig på första våningen - Populärt område Varmt välkomna till denna välplanerade etta på första våningen. Lägenheten karaktäriseras av smarta lösningar och allt i nyskick, generöst ljusinsläpp via stora fönster samt fransk balkong. Modernt och stilrent kök, fräscht helkaklat badrum i nyskick med tvättmaskin. Genomgående parkettgolv med ljusa väggar. Goda förvaringsmöjligheter via garderober samt ett förråd på samma plan. Ett stenkast från Erikslunds shoppingcenter samt mataffärer. Utmärkta bussförbindelser med täta turer och fri parkering i området.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ringduvegatan 87, Västerås, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 15:15
Ringduvegatan 87, Västerås, Västerås kommun, bild 2
Ringduvegatan 87, Västerås, Västerås kommun, bild 3

Ringduvegatan 87

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
495 000 kr
63 m²
2 rum
4 494 kr/mån
7 857 kr/m²

- 2 ROK om 63 KVM - Marklägenhet med två uteplatser - IMD av el - En parkeringsplats ingår Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa om 63 kvadratmeter på med två uteplatser, belägen på Ringduvegatan 87! Här erbjuds ett rymligt kök med plats för matbord intill fönstret. Det stora vardagsrummet har gott om utrymme för både matplats, soffa och soffbord och övrigt möblemang. Vidare finner ni ett rogivande sovrum och ett rymligt badrum med plats för tvättmaskin. Från vardagsrummet når du en charmig uteplats med förmiddagssol och via köket nås uteplatsen med eftermiddagssol. Den stora hallen ger dessutom bra avhängningsmöjligheter. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och välskötta fastigheter som är attraktivt belägen på Råby med ca 15 min cykelavstånd till Västerås city. Närhet till grönområden, livsmedelsaffär och allmänna kommunikationer inom gångavstånd samt Erikslund shoppingcenter nås med kort bilfärd. Familjärt område med flertalet lekplatser, skolor samt förskolor i närheten. Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Rangatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Rangatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Rangatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Rangatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/5
5 812 kr/mån
37 821 kr/m²

- Genomgående smakfulla och moderna materialval - Ett boende för dig med högt ställda krav - Granne med Mälaren Drömmer du om att bo i en fantastisk nyproducerad lägenhet med magiskt läge? Ta då chansen att förvärva denna unika hörnlägenhet om 78 kvm fördelat på tre rum och kök belägen på omåttlig populära Öster mälarstrand! Boendet karaktäriseras av ett magiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, två rogivande sovrum, fullt utrustat badrum i toppskick samt kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med gott om plats för utemöbler. Här bor du med hög standard, påkostade materialval och stilrena ytskikt. Exceptionella förvaringsmöjligheter via garderober i hall och master-bedroom samt förråd i källaren och i månadsavgiften ingår även Telia Triple Play. Möjlighet att ställa sig i kö till p-plats i intilliggande parkeringshuset där föreningen disponerar 38 platser samt föreningens egna garage som ligger i samma hus som bostaden. Attraktivt belägen på Öster Mälarstrand med närhet till alltifrån livsmedelsbutiker, restauranger, butiker och fantastiska promenadstråk. Västerås city når Ni på behagligt cykelavstånd samtidigt som Ni bor granne med Mälaren och det omåttligt populära Steam Hotel. Bra läge för dig som pendlar med tågstationen på behagligt avstånd och cirka en timmes bilresa till Stockholm. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Pontus Schillén för mer information. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viksängsgatan 13, Viksäng, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Viksängsgatan 13, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Viksängsgatan 13, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Viksängsgatan 13

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
2 095 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3
4 001 kr/mån
25 706 kr/m²

- Ostört beläget högst upp - Generös inglasad balkong - Genomgående gott skick - Attraktivt belägen på Viksäng i Brf Soldaten Hjärtligt välkomna till denna synnerligen välplanerade trea om 81,5 kvm. Här bor du ostört högst upp i huset med generöst ljusinsläpp och insynsskyddat läge. Lägenheten karaktäriseras av trevligt vardagsrum i anslutning till den fantastiska inglasade balkongen, genomgående trevliga materialval, fräscht kök i sober färgsättning, två väl tilltagna sovrum, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin med både takdusch och badkar. I bostaden finner du även en praktisk klädkammare. Viksäng är ett omåttligt populärt område och har närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen, men även till grönområden såsom Björnön, Mälarparken och promenadstråk längs Mälaren. Här finns bra med kommunikationer, bussarna går ett stenkast från lägenheten och tar er in till stan på ca 10 min. Hälla shoppingcenter nås på ca 10 min. Precis intill bostaden återfinns även Viksäng centrum med stort serviceutbud, bland annat ICA, vårdcentral, apotek och bibliotek. Mycket brett utbud av skolor, från förskolor till högstadieskolor. Viksäng erbjuder även ett mycket rikt föreningsliv. Välkommen på visning samt kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Barnängsgatan 31A, null, Hallstahammars kommun
  • Imorgon kl 17:30
Barnängsgatan 31A, null, Hallstahammars kommun, bild 2
Barnängsgatan 31A, null, Hallstahammars kommun, bild 3

Barnängsgatan 31A

Lägenhet
Hallstahammars kommun
350 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 812 kr/mån
8 642 kr/m²

- Stor balkong med soligt läge! - Välplanerad med generösa ytor - Belägen på populära Barnängsgatan Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade 1,5 rok bekvämt belägen på andra våningen. Här bor ni i en lägenhet som karaktäriseras av färger i jordnära kulör och fräscha ytskikt, optimala förvaringsmöjligheter via två tillhörande förråd och med direkt närhet till centrum. Lägenheten utgörs av ett sovrum intill köket där de med enkla medel kan avskärmas helt genom att sätta in en dörr, ett luftigt och generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som bringar ett fantastiskt ljusinsläpp till hela lägenheten, här återfinns också utgång till generös balkong i soligt läge som förlänger säsongen. Vidare finner ni det stilrena köket med plats för mindre matsalsbord och goda arbetsytor. Det helkaklade badrummet erbjuder tvättmaskin, tvättställ, wc och dusch! På Barnängsgatan bor Ni en kort promenad bort från både livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, skolor, förskolor och rogivande promenadstråk, allmänna kommunikationer och buss 511 som tar Er direkt till Västerås City. Bo i Hallstahammars hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stationsgatan 6B, Kolbäck, Hallstahammars kommun
Stationsgatan 6B, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 2
Stationsgatan 6B, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 3

Stationsgatan 6B

Lägenhet
Kolbäck, Hallstahammars kommun
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 384 kr/mån
14 587 kr/m²

- Perfekt förstaboende i attraktiv förening! - Välplanerad med generösa ytor - Belägen på populära Stationsgatan - Mysig inglasad balkong med soligt läge! Varmt välkomna till Stationsgatan 6B och denna generösa tvåa ogenerat belägen högst upp i huset med inglasad balkong. Här bor ni i en lägenhet som karaktäriseras av stilfulla och fräscha ytskikt. Lägenheten utgörs av ett till ytan generöst vardagsrum med plats för flertalet alternativa möblemang, stora fönsterpartier som bringar ett fantastiskt ljusinsläpp till hela lägenheten och direkt utgång till den stora inglasade balkongen med fri syn och bra solläge! Vidare finner ni det tidlösa köket med mörkt kakel ovan köksbänk samt plats för matbord intill fönsterparti, ett rogivande sovrum samt badrum med kaklade väggar. Förvaring återfinns via garderobsvägg i hallen samt förråd tillhörande bostaden. Skötsam och stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning (110 kr/kvm enl ÅR 2023). Detta fantastiska hem har ett enastående läge, vilket gör det till det perfekta valet för den som vill bo centralt och samtidigt ha nära till bekvämligheter och service. Rakt utanför dörren finns ett gym nära till hands. Kolbäck erbjuder ett trivsamt samhälle med närhet till skolor, matbutik och fria kommunikationer via buss och bokstavligen ett stenkast från lägenheten hittar Ni tågstationen som tar er till Västerås sedan vidare till Stockholm, samtidigt som du har naturens alla underbara möjligheter precis runt knuten. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen. En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Jakobsgatan 52C, Pettersberg, Västerås kommun
  • Mån 28 okt kl 18:15
Jakobsgatan 52C, Pettersberg, Västerås kommun, bild 2
Jakobsgatan 52C, Pettersberg, Västerås kommun, bild 3

Jakobsgatan 52C

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 040 kr/mån
16 040 kr/m²

- Stilfullt kök - Genomgående fina ytskikt - Badrum & gäst-WC - Fri parkering finns - Mycket stabil förening Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet fördelat på 74,5 kvadratmeter med genomgående bra skick på Jakobsgatan 52C! Här bor ni ostört på våning tre med insynsskyddat läge. I hallen möts ni av goda avhängningsmöjligheter samt inbyggda skåp för ytterligare förvaring. Lägenheten karaktäriseras av ljusa ytskikt och genomgående laminatgolv. Vidare erbjuds ett tilltalande vardagsrum med gott om plats för alternativa möblemang, tilltalande kök med full maskinell utrustning. I anslutning finns matplatsen med utgång till den mysiga balkongen i soligt läge. Två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta återfinns även ett helkaklat badrum med badkar, gäst-WC samt klädkammare. Gemensam tvättstuga finns i huset samt ett förråd som tillhör lägenheten. Här bor ni i ett omtyckt område med trevligt grannskap på Pettersberg. Inom området finns det lekplatser, närhet till livsmedelsaffärer (ICA), skolor och förskolor samt trevliga promenadstråk. Allmänna kommunikationer inom gångavstånd. Attraktivt belägen i stabil förening bekvämt avstånd till centrum samt smidig access ut på E18. Missa inte chansen att förvärva detta boende. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stora gatan 1D, Centrum, Västerås kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Stora gatan 1D, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 1D, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 1D

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
3 195 000 kr
128 m²
4 rum
vån 3/5
8 117 kr/mån
24 961 kr/m²

- Magiskt ljusinsläpp - Tilltalande matierialval - Generös takhöjd och stora fönsterpartier - Ypperligt läge med utmärkta pendlingsmöjligheter Välkommen till Stora gatan 1D och denna underbara fyra mitt i stadskärnan som erbjuder karaktär och personlighet i en modern tappning. Belägen i en historisk byggnad har denna lägenhet en unik charm som är svår att hitta någon annanstans. De 128 kvadratmeterna som erbjuds har moderniserats och omsorgsfullt fått vackra kulörer och materialval. Här möts du av en perfekt avvägd planlösning där vardagsrum och kök socialiserar på en generös yta som binder ihop lägenhetens samtliga rum. De vitpigmenterade ekgolven kontrasterar effektfullt mot det vackra köket som fått ett rejält ansiktslyft och sätter prägel för lägenhetens hjärta. Ett av de kanske mest attraktiva dragen i lägenheten är de stora, spröjsade fönstren som ger ett otroligt ljusinsläpp. De synliga takbjälkarna och den generösa takhöjden på ca 3 meter genomsyrar hela boendet med en unik rymd och atmosfär. På balkongen njuter man av morgonkoppen i skyddat söderläge. Vidare erbjuds tre rogivande sovrum, två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare samt genomgående gott om förvaringsmöjligheter erbjuds genomgående i lägenheten. Läget är också en stor fördel, med citys utbud precis utanför dörren(hiss finns i fastigheten) och bara en kort promenad från tågstationen så är detta det utmärkta boendet för resenären. Här har du tillgång till allt som staden har att erbjuda, från shopping och nöjen till kulturella aktiviteter och restauranger. Sammanfattningsvis ger denna lägenhet en unik möjlighet att bo mitt i stadskärnan, med goda pendlingsmöjligheter, i en lägenhet som osar harmoni och hemtrevnad. Boka in dig på visning för att uppleva denna fantastiska lägenhet samt upptäcka all dess charm och skönhet på plats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer privat visning och information! (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flisavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Flisavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Flisavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Flisavägen 17

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3
3 639 kr/mån
15 288 kr/m²

- Fräscha ytskikt - Inglasad balkong i tilltagen storlek - Bra planlösning med gott om ljusinsläpp Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa om 52kvm belägen på Bjurhovda. Här möts du av en bostad med fräscha ytskikt i ljusa färger som skapar en ljus känsla. Med stora fönster i samtliga rum återfås ett härligt ljus i lägenheten. Köket med gott om förvaringsmöjligheter och ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Ett rogivande sovrum med plats för säng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds genom flertalet garderober hallen. Belägen inom en mycket stabil förening med välskött fastighet och god ekonomi. Lugnt och populärt område med flera lekplatser i närområdet, samt närhet till flertalet grönområden, skolor & förskolor, mataffär och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kompassvägen 1, Skälby, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00

Kompassvägen 1

Villa
Skälby, Västerås kommun
6 995 000 kr
186 + 25 m²
6 rum
927 m² tomt

- Nybyggt 2020 - Påkostade materialval - Generös hörntomt med stenmur - Garage & stenlagd uppfart - Omåttligt populära Västra Skälby Nu ges möjligheten att förvärva detta fantastiska boende om hela 186 + 25 kvm praktiskt fördelat på ett plan med vidbyggt garage. Du välkomnas av en slående takhöjd om över 5 meter i vardagsrum samt 3,30 m i större delar av huset! Söker du livskvalité utöver det vanliga är detta något för dig. På omåttligt populära och barnvänliga Västra Skälby finner Du denna slipade diamant uppförd 2020. Med sitt nybyggnadsår är materialvalen väl utvalda och genomgående smakfullt med tidlös design. Stor och lättskött hörntomt med skyddad baksida. Fantastisk utemiljö i form av gediget trädäck och härlig uteplats längst med baksidan. Uppfart för flertalet bilar och garage med generöst förråd. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form av genomgående rostfria vitvaror, genomgående vattenburen golvvärme, mekanisk frånluft med återvinning samt genomtänkta el-dragningar. Väl genomtänkta lyxiga materialval för både kök och badrum samt stor friköpt hörntomt om hela 927 kvm. Här bor du lugnt och barnvänligt i nya kvarter. Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort promenad eller bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Denna chans vill Du inte missa. Varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende! Välkommen på visning samt kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Karlsgatan 19B, Centrum, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Karlsgatan 19B, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Karlsgatan 19B, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Karlsgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
4 395 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/3
6 075 kr/mån
38 553 kr/m²

- Sekelskiftesdröm som sällan saluförs - Toppskick med påkostade materialval - Fungerande braskamin - Tilltalande takhöjd - Genomgående trägolv - Dubbla WC/duschutrymmen - Välskött förening med attraktivt läge Varmt välkomna till denna otroligt spektakulära sekelskiftesdröm som sällan saluförs! I en av Västerås få sekelskifteshus, uppförd på tidigt 1900-tal bor du med tidstypiska detaljer som varsamt renoverats till modern lyx. Här möts det klassiska och moderna i en bostad med genomgående trägolv, gamla bevarade detaljer i form av braskamin, spröjsade fönster och en slående takhöjd. Dessa bevarade originaldetaljer kombinerat med ett fullt utrustat och toppmodernt kök har du inget som saknas! Bekvämt med två badrum/duschutrymmen och goda förvaringsmöjligheter gör att högt ställda krav uppfylls. Möjlighet att bara flytta in och trivas! Belägen i stabil och populär förening med centralt läge och solid ekonomi. Inom bekvämt gångavstånd når du Västerås city och dess stora utbud. Centralstationen ligger 10 min promenad bort. En fantastisk lägenhet i fastighet från tidigt 1900-tal som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina generösa sociala ytor med plats för familj och vänner. Erbjudande om att köpa loss vinden via föreningen för att kunna bygga ut med en trappa upp och då få en etagelägenhet med över 6 m i takhöjd där du möts av en fantastisk rymd som tillsammans med en karaktäristisk murstock i mitten av lägenheten skapar något helt unikt. Missa inte denna chans som sällan återkommer - Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Premium
Bondebacken 15, Västermalm, Västerås kommun
  • Imorgon kl 17:00
Bondebacken 15, Västermalm, Västerås kommun, bild 2
Bondebacken 15, Västermalm, Västerås kommun, bild 3

Bondebacken 15

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
1 095 000 kr
33 m²
1 rum
vån 5/5
2 120 kr/mån
33 182 kr/m²

- Mycket låg månadsavgift - Fiskbensparkett & fungerande öppen spis - Högst upp i huset med Mälarglimt - Centralt beläget med närhet till allt - Välskött förening med god ekonomi Chans att förvärva en utsökt lägenhet med centralt läge - Välkomna till denna perfekt planerade lägenhet i gott skick med klassiska detaljer så som fiskbensparkett, höga golvsocklar och en fungerande öppen spis. Bostaden har tidlösa samt moderna materialval och planlösningen disponeras genom en välkomnande hall som erbjuder plats för avhängning och behagliga ytskikt vilket även är genomgående för lägenheten. Vardagsrum och sovalkov i en social planlösning med ett magiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och Mälarglimt med utsikt över takåsarna mot Stallhagen. Modernt funktionellt kök (renoverat -2022) med klinkerbelagt golv och ljust målade väggar. Helkaklat badrum (renoverat -2018) med duschhörna, handfat med tillhörande kommod, spegel samt handdukstork. Utöver detta en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten håller genomgående bra standard vad gäller såväl ytskikt som maskinell utrustning. Belägen på attraktiv adress med absolut närhet till allt du behöver. Solid förening med låga avgifter och fiber indraget. Ett tillfälle Ni inte vill missa. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Måns Thörn för mer information/visning! (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Hiss
Tegnérgatan 3, Korsängen, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Tegnérgatan 3, Korsängen, Västerås kommun, bild 2
Tegnérgatan 3, Korsängen, Västerås kommun, bild 3

Tegnérgatan 3

Lägenhet
Korsängen, Västerås kommun
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
4 440 kr/mån
38 092 kr/m²

- Slående takhöjd - Mycket smakfullt - Toppskick - Välskött förening - Attraktivt beläget Ta chansen att förvärva en unik lägenhet med ett attraktivt läge och en slående takhöjd - Välkomna till denna perfekt planerade bostad med bevarade originaldetaljer som renoverats varsamt. Bostaden har påkostade materialval och en social planlösning vilket disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring och behagliga ytskikt vilket även är genomgående för lägenheten. Fantastiskt vardagsrum med en öppen och social planlösning mot kök med stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Topprenoverat kök med väl utvalda materialval och vackra kulörer samt gott om arbetsyta. Generöst tilltaget med två stilrena badrum varav det ena utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Stort och rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och härliga ytskikt. Lägenheten håller en hög standard genomgående med en känsla av lyx och ståt. Möjlighet att göra om för att få ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning) samt slå upp från övre plan till vinden och inredda den. Bostaden håller en hög standard genomgående med en känsla av rymd och ståt. Bredband ingår även i månadsavgiften. Belägen på populär adress med absolut närhet till allt du behöver. Solid förening med mycket god ekonomi samt en härlig innergård med flera gemensamma sittplatser samt grill. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Karam Kaiser för mer information och visning. Ett tillfälle ni inte vill missa - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Gjutare Granströms gata 7, Östermalm, Västerås kommun
  • Imorgon
Gjutare Granströms gata 7, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Gjutare Granströms gata 7, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Gjutare Granströms gata 7

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
1 945 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
3 105 kr/mån
39 694 kr/m²

- Bekvämt belägen en halv trappa upp - Nyproducerad 2019 - Balkong Varmt välkomna till denna trevliga tvåa belägen på attraktiva Östermalm. Här erbjuds en lägenhet i fint skick om 49 välplanerade kvadratmeter. Boendet karaktäriseras av sociala ytor samt gott om förvaring via inbyggda garderober. Det fullutrustade köket finns i öppen planlösning mot vardagsrummet där ni även når den rymliga och trivsamma balkongen. Vidare finner ni ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord här återfinns en stor garderobsvägg. I anslutning till entrén återfinns ett helkaklat badrum som även är utrustat med kombinerad tvättmaskin. Föreningens ekonomi är god och har utmärkta utsikter att så förbli tack vare att fastigheterna är i nyskick. Lägenheten har en attraktiv månadsavgift där även tv och bredband via Telia Triple play ingår. Läget är ypperligt då du når centralstationen inom 5 min gångavstånd, perfekt för dig som pendlar eller om man bara uppskattar närheten till butiker, restauranger och övriga faciliteter som city har att erbjuda. Med centralt läge, öppen planlösning, stor balkong samt goda förvaringsmöjligheter är detta ett hem som passar dig med högt ställda krav. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen för mer information. Välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Verksgatan 16, Lillåudden, Västerås kommun
  • Imorgon kl 18:00
Verksgatan 16, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Verksgatan 16, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Verksgatan 16

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
5 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/5
5 396 kr/mån
54 950 kr/m²

- Högst upp i huset med gigantisk balkong - Garanterad parkeringsplats - Ostört läge på vån 5/5 - Stabil förening med låga avgifter TILLFÄLLE! Varmt välkomna till Verksgatan 16 denna denna säregna bostad om 100 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök! Nu har Ni möjligheten att bli nästa ägare till något som ytterst sällan kommer ut på den öppna marknaden. Med hissen hela vägen upp till våning fem av fem bor Ni privat utan någon granne bredvid eller ovanför samt minimal insyn. Här har nuvarande ägare gjort ett gediget jobb med att renovera och modernisera lägenheten övergripande. Nylagd fiskbensparkett från Tarkett Segno omfamnar lägenheten, ett nytt kök har tagit plats med fanerluckor av mörk ek och och bänkskiva av Jura kalksten. Köket placerar sig i öppen anslutning mot vardagsrummet med en härlig köksö för en roligare matlagning perfekt för de sociala tillställningarna. Vardagsrummet och matsalen vibrerar av energi från det fantastiska ljusinsläppet via fönsterpartier. Här sitter elektroniska solskydd monterade för en behaglig tillvaro. Från vardagsrummet återfinns utgången till bostadens hjärta - den gigantiska balkongen om ca 50 kvm, med både en inglasad del och en öppen del vilket ger en härlig flexibilitet. Här kan tidig vår, sommar och sen höst spenderas med fördel och underbara middagar kan avnjutas med en magisk utsikt över Mälaren! Vidare återfinns två stora badrum med dusch, båda i mycket gott skick och den ena utrustad med separat tvättdel. Materialval och färgsättning har valts med omsorg med jordnära kulörer som skapar en harmonisk och modern atmosfär. En bostad för dig med högt ställda krav som gillar att sätta guldkant på vardagen. Detta är objektet för er som har letat efter något utöver det vanliga men sällan kommer ut på marknaden, en perfekt balans mellan lyx, funktionalitet och som pricken över i:t - ett storslaget läge! Mycket stabil förening med bra ekonomi som speglas i den låga månadsavgiften. Till varje lägenhet erbjuds en garanterad parkeringsolats där även elbilsladdare finns tillgängligt för högsta komfort! På Lillåudden avnjuter du vackra promenadstråk efter vattnet och mysiga caféer och restauranger finns i närområdet. En kort promenad bort når du Västerås citys rikliga utbud av nöjen och shopping. Missa inte denna unika möjlighet, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och privat visning! (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Verksgatan 17, Lillåudden, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Verksgatan 17, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Verksgatan 17, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Verksgatan 17

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
4 950 000 kr
130,5 m²
4 rum
vån 1
6 981 kr/mån
37 931 kr/m²

- Attraktiv adress - Gavelläge och insynsskyddat - Generösa ytor för sociala stunder - Inglasad uteplats - Två badrum Varmt välkomna till Verksgatan 17 och detta represantiva boende om hela 130,5 välplanerade kvadratmeter med Mälarglimt och gott om ljusinsläpp via lägenhetens gavelläge och stora fönsterpartier. I ett av Västerås mest attraktiva områden erbjuds nu denna fyra med stor inglasad uteplats. Tack vare gavelläget karaktäriseras boendet av rikligt med ljusinsläpp via tre väderstreck. Utöver detta sätter en genomgående hög standard av inredningen prägel på lägenheten. Detta i kombination med goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt walk-in-closet och två helkaklade badrum gör att högt ställda krav uppfylls. Attraktivt belägen i omåttligt populära Lillåudden med Mälaren och centralstationen som närmsta grannar. Här avnjuter du vackra promenadstråk efter vattnet och mysiga caféer och restauranger i närområdet. En kort promenad bort når du Västerås citys rikliga utbud av nöjen och shopping. Välskött förening med bra ekonomi som speglas i den låga månadsavgiften. Ett boende som måste upplevas! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och privat visning. (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Havsfrugatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
4 795 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
5 890 kr/mån
55 756 kr/m²

- Ett boende för dig med högt ställda krav - Oslagbar uteplats med delvis inglasning - Badrum & gäst-WC samt påkostade materialval - Gemensam gigantisk takterrass med magisk utsikt - Balkong och uteplats Tillfälle! Nu ges chansen att förvärva en fantastisk lägenhet på bottenplan med hänförande uteplats och mälarglimt i absoluta toppskick! Boendet karaktäriseras av ett härligt ljusflöde, högt i tak med påkostade materialval. En stilsäker och välplanerad bostad bestående av kök med full maskinell utrustning och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Utöver detta erbjuds tre sovrum med möjlighet till exemplariska förvaringsmöjligheter, ett med rymlig klädkammare och ett med egen utgång till balkongen. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt goda arbetsytor med ovansittande skåp. Därtill även en gäst-WC med klinkerbelagt golv samt helkaklade väggar. Från den sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök nås även den härliga uteplatsen med delvis inglasning samt utgång direkt till innergården. Det geografiska läget präglar bostaden med närheten till naturen och mälarglimt direkt från uteplatsen som till fördel kan nyttjas både de varmaste sommardagarna och de kyliga höstdagarna i den inglasade delen. Till lägenheten hör även en takterrass intill fastigheten på våning 9 med magisk vy över Mälaren och Västerås. Takterrassen är delvis inglasad och får nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor ni i den nya delen av Öster Mälarstrand som genomgår en expansiv utveckling. Med gym, matbutik, vackra promenadstråk och Mälaren i direkt närhet. Utöver detta behändigt promenadavstånd till omåttligt populära Steam Hotel, Kokpunkten, hamnen med flertalet restauranger, tågstationen samt Västerås city. Med en kort tur på cykeln når du Björnöns naturreservat med badplatser och motionsspår samt Mälardalens högskola. Kontakta ansvarig mäklare Pontus Schillén för mer information och visning. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Knotavägen 15, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 15

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 195 000 kr
98,1 m²
4 rum
vån 1
6 057 kr/mån
12 181 kr/m²

- Fräscha ytskikt - Badrum & gäst-WC - Närhet till kommunikationer, grönska förskolor & skolor - Mycket goda parkeringsmöjligheter Välkomna till denna stilfulla och smart planerade bostad, en omgjord 3 rok till 4 rok på hela 98,1 kvadratmeter. Ni möts av en rymlig hall med praktisk gäst-wc, följt av ett kök med gråa luckor samt generös plats för ett stort matbord. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande och social miljö. Det moderna, helkaklade badrummet är utrustat med dusch. Bostaden rymmer tre välplacerade sovrum samt en rymlig klädkammare för extra förvaring. Ni kan dessutom njuta av både en trevlig uteplats och en balkong. Välutnyttjade ytor och ett perfekt hem för den stora familjen som uppskattar sociala utrymmen. Belägen inom en stor förening med välskötta fastigheter. Lugnt och populärt område med gott om lekplatser samt närhet till flertalet grönområden, skolor & förskolor, mataffär och kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet! Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bernshammar 16A, null, Skinnskattebergs kommun
Bernshammar 16A, null, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Bernshammar 16A, null, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Bernshammar 16A

Villa
Skinnskattebergs kommun
995 000 kr
102 m²
4 rum
956 m² tomt

Välkommen till Bernshammar 16A-16C – en unik fastighet med två separata lägenheter, perfekt för den som söker en kombination av boende och investeringsmöjligheter! Detta tvåplanshus bjuder på en totalrenoverad trerumslägenhet på övre plan och en rymlig enrummare på nedre plan med renoveringspotential, vilket ger stora möjligheter att sätta din egen prägel. På övre plan finner du den stilfullt renoverade trerumslägenheten med smakfulla materialval och ett ljust, luftigt intryck. Nedre plan rymmer en enrummare som idag är i behov av renovering – en fantastisk chans för den händige eller för den som vill skapa ett boende efter egen stil och behov. Huset erbjuder även ett stort garage på kortsidan av huset med smörjgrop som passar perfekt för bilentusiasten eller för dig med behov av extra förvaringsutrymme. Utöver detta finns en rymlig källare med tvättstuga och förråd samt ett fristående mindre garage på tomten. Med sin charm och stora utvecklingsmöjligheter är Bernshammar 16A-16C det perfekta hemmet för dig som söker ett flexibelt boende eller investeringsobjekt. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende här!

  • Premium
Kristinagatan 19, Djäkneberget, Västerås kommun
Kristinagatan 19, Djäkneberget, Västerås kommun, bild 2
Kristinagatan 19, Djäkneberget, Västerås kommun, bild 3

Kristinagatan 19

Lägenhet
Djäkneberget, Västerås kommun
5 495 000 kr
135 m²
5 rum
vån 3/4
6 864 kr/mån
40 704 kr/m²

- SÄLLAN TILL SALU - Två kakelugnar - Omåttligt populär förening med stabil ekonomi - Djäkneberget med stora grönytor ett stenkast bort - En kort promenad till citypulsen Hjärtligt välkomna till Kristinagatan 19 och en extraordinär möjlighet att äga en del av Västerås historia i omåttligt populära BRF Himmelriket, huset uppfördes år 1905. Denna magnifika lägenhet är en slipad diamant med bevarade sekelskiftesdetaljer och moderna bekvämligheter som ger dig det bästa av två världar. Nu har Ni möjlighet att förvärva en lägenhet där superlativen inte räcker till! Bostaden utgörs av fem rum och kök fördelat på 135 kvadratmeter genom stor hall, helkaklat badrum med golvvärme utrustat med tvättmaskin, separat gäst-wc, tre harmoniska sovrum för avkopplande nattsömn, väl tilltaget vardagsrum med bedårande kakelugn och generöst matrum med utgång till balkong. Här har skapandet av en perfekt boendemiljö varit i fokus. Denna sekelskifteslägenhet har bevarat sin äkta karaktär med imponerande stuckaturer och en takhöjd som når upp till ca 3.55 meter. Här smälter historiska detaljer perfekt samman med modern komfort, vilket ger dig en unik och oöverträffad livsstil. Det är sällan en bostad som denna kommer ut på marknaden, och att återskapa något liknande skulle vara en utmaning. Missa inte chansen att äga detta praktverk av en lägenhet! Centralt läge på Djäkneberget med närhet till grönytor, fina promenadstråk och stadens bekvämligheter en kort promenad bort. Eftertraktad och välskött förening med god ekonomi belägen i en vacker fastighet anno 1905. Detta är en sällsynt möjlighet att bo i en unik sekelskifteslägenhet med all den moderna komfort du kan önska dig. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn redan idag för att boka en privat visning och uppleva detta extraordinära hem på nära håll! (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Balkong
Hustahöjdens byväg 20, Hustahöjden, Västerås kommun
  • Tor 24 okt kl 18:30
Hustahöjdens byväg 20, Hustahöjden, Västerås kommun, bild 2
Hustahöjdens byväg 20, Hustahöjden, Västerås kommun, bild 3

Hustahöjdens byväg 20

Villa
Hustahöjden, Västerås kommun
6 495 000 kr
248 + 84 m²
8 rum
1 685 m² tomt

- Naturskön och grönskande tomt - Fantastisk trädgård med pool och poolhus - En plats för den stora familjen - Bara att flytta in Varmt välkomna till Hustahöjdens byväg 20 och denna enastående fastighet i en naturskön och grönskande idyll med en sagolik vy mot natur och öppna landskap. Här erbjuds ett boende för livsnjutaren med allt Ni kan tänkas behöva. Här lever du livet i lyx med pool, jacuzzi, utekök, torrbastu, ångbastu, ja listan kan göras lång. Med flertalet sovrum och stora sociala ytor är detta den perfekta platsen för den stora familjen men även nära och kära att samlas på för att njuta av tillvaron tillsammans. Sammanfattningsvis en fantastisk oas som väntar på att få en ny ägare. Fastigheten är utrustad med det senaste inom teknik som inbyggt högtalarsystem, elbilsladdare, solceller, bergvärmepump med mera. Är detta objektet som du väntat på? Tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn redan idag för en privat visning och mer information. (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
Mimergatan 2, Östermalm, Västerås kommun

Mimergatan 2

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
3 645 kr/mån
34 455 kr/m²

- Balkong - Öppen planlösning - Attraktivt läge - Välskött förening Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade och rymliga tvåa lugnt beläget på Östermalm med närhet till allt du önskar. Boendet karaktäriseras av genomgående luftiga och sociala ytor med fräscha ytskikt, balkong med högt och fritt läge mot innergården, fullt utrustat kök med stora arbetsytor, rogivande sovrum med klädkammare och ett fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier samt väl tilltaget och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välskött förening med god ekonomi belägen på eftertraktade Östermalm med centralstation inom 5 minuters promenadavstånd och Västerås citys mångfacetterade utbud enbart ett stenkast bort. Universtitet nås på ca 5 minuters cykelfärd. Missa inte chansen! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Spinnakergatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Spinnakergatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Spinnakergatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Spinnakergatan 3

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 295 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
6 907 kr/mån
35 430 kr/m²

- Stor inglasad balkong med mälarglimt - Gemensam takterrass med jacuzzi - Välplanerad och genomgående fräsch - Populärt belägen på Öster Mälarstrand Nu ges chansen att förvärva denna exceptionella fyra om 93 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp samt en rymlig inglasad balkong med utsikt mot Mälaren. Modernt och stilrent kök med full maskinell utrustning, tre rogivande sovrum och två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter via klädkammare och garderober. Bygganden är uppförd 2017 och erbjuder garageplatser. I omgivningen finns en trevlig och grönskande miljö, perfekt för barnfamiljer eller par som vill ha en lugn och trivsam oas att koppla av i. Öster Mälarstrand är ett eftertraktat område med närhet till E18 och centrum, vilket ger enkel tillgång till arbetsplatser, skolor och shopping. Här bor du med gångavstånd till Mälaren, caféer, restauranger samt allmänna kommunikationer. Bo i en förening som erbjuder mer än det vanliga. Exceptionell innergård och flertalet faciliteter i form av gemensam takterrass med soldäck, jacuzzi, gästlägenhet, bastu samt lokal som erbjuder ljuvlig utsikt över Mälaren. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kartbladsvägen 20, Skälby, Västerås kommun
  • Lör 26 okt
Kartbladsvägen 20, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Kartbladsvägen 20, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Kartbladsvägen 20

Villa
Skälby, Västerås kommun
6 395 000 kr
160 m²
7 rum
927 m² tomt

- Arkitektritad enplansvilla där läge och tomt tas maximalt tillvara - Pool & Solceller = Sant! - Carport med stort förråd samt vinterbonad fristående friggebod om 15 kvm - Lugnt läge mot allmänning på barnvänligt område Nu ges möjligheten att förvärva detta smakfulla vinkelhus på populära Skälby där ingenting lämnats åt slumpen. Här erbjuds 160 påkostade och smart fördelade kvadratmeter med en rymd och frihetskänsla som man sällan stöter på. Känslan förstärks av den fantastiska trädgården, redan uppvuxen med fruktbärande persikoträd, plommonträd, körsbärsträd, äppelträd, björnbär, kiwi, hallon och otroliga perennrabatter. Huset arkitektritades specifikt för tomtens utformning och läge och uppfördes 2016 genom Rörvikshus. Tomten som är friköpt vetter mot allmänning och tack vare den genomtänkta hustypen och den välplanerade trädgården så har man lyckats skapa en oas med hemesterkänsla. Poolen med det generösa och insynsskyddade pooldäcket erbjuder plats för sommarens alla aktiviteter och runt om huset återfinns altaner i samtliga väderstreck med sol från morgon till kväll. Även invändigt bockar man av det mesta som finns att önska av en familjevilla. Här återfinns generösa umgängesytor med fantastisk rymd tack vare full takhöjd upp till nock (5,1 m), stora fönsterpartier och utgångar till trädgården åt samtliga väderstreck. Och sist men inte minst stoltserar en stämningsfull murad braskamin i hjärtat av huset. I varsin ände av huset återfinns master bedroom med eget badrum och i den andra änden en avskild barnavdelning med hela fyra sovrum(varav ett utgör inrett loft) samt eget allrum. Groventré och ytterligare ett badrum i anslutnig till entrén. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form högkvalitativa vitvaror från Miele, genomgående vattenburen golvvärme, fiber, mekanisk till- och frånluft med återvinning(FTX) och som pricken över i:et har man investerat i solceller för att minimera elförbrukningen som en pool och elbil medför. Detta resulterar i låga driftkostnader och låg energiklass (B). Carport med laddbox installerad för två bilar samt integrerat förråd. Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till allt du önskar! Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort cykeltur samt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. En chans vill du inte missa, varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende! Välkommen på visning samt kontakta ansvarig mäklare för vid frågor.

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 64