Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Pontus Schillén

Pontus Schillén

Om mig

Med en lugn och tydlig personlighet skapar jag en atmosfär av trygghet och förtroende, vilket gör hela processen bekymmersfri för dig som kund. Förmågan att lyssna på dina behov och önskemål kombinerat med en gedigen kunskap om marknaden, gör mig till det självklara valet. Med bakgrund som idrottare på elitnivå, är jag redo att guida dig genom varje steg av processen. Jag är en person som alltid strävar efter att prestera på topp. Tveka inte på att höra av dig om du vill uppnå bästa resultat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rangatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Rangatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Rangatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Rangatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/5
5 812 kr/mån
37 821 kr/m²

- Genomgående smakfulla och moderna materialval - Ett boende för dig med högt ställda krav - Granne med Mälaren Drömmer du om att bo i en fantastisk nyproducerad lägenhet med magiskt läge? Ta då chansen att förvärva denna unika hörnlägenhet om 78 kvm fördelat på tre rum och kök belägen på omåttlig populära Öster mälarstrand! Boendet karaktäriseras av ett magiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, två rogivande sovrum, fullt utrustat badrum i toppskick samt kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med gott om plats för utemöbler. Här bor du med hög standard, påkostade materialval och stilrena ytskikt. Exceptionella förvaringsmöjligheter via garderober i hall och master-bedroom samt förråd i källaren och i månadsavgiften ingår även Telia Triple Play. Möjlighet att ställa sig i kö till p-plats i intilliggande parkeringshuset där föreningen disponerar 38 platser samt föreningens egna garage som ligger i samma hus som bostaden. Attraktivt belägen på Öster Mälarstrand med närhet till alltifrån livsmedelsbutiker, restauranger, butiker och fantastiska promenadstråk. Västerås city når Ni på behagligt cykelavstånd samtidigt som Ni bor granne med Mälaren och det omåttligt populära Steam Hotel. Bra läge för dig som pendlar med tågstationen på behagligt avstånd och cirka en timmes bilresa till Stockholm. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Pontus Schillén för mer information. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viksängsgatan 13, Viksäng, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Viksängsgatan 13, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Viksängsgatan 13, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Viksängsgatan 13

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
2 095 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3
4 001 kr/mån
25 706 kr/m²

- Ostört beläget högst upp - Generös inglasad balkong - Genomgående gott skick - Attraktivt belägen på Viksäng i Brf Soldaten Hjärtligt välkomna till denna synnerligen välplanerade trea om 81,5 kvm. Här bor du ostört högst upp i huset med generöst ljusinsläpp och insynsskyddat läge. Lägenheten karaktäriseras av trevligt vardagsrum i anslutning till den fantastiska inglasade balkongen, genomgående trevliga materialval, fräscht kök i sober färgsättning, två väl tilltagna sovrum, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin med både takdusch och badkar. I bostaden finner du även en praktisk klädkammare. Viksäng är ett omåttligt populärt område och har närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen, men även till grönområden såsom Björnön, Mälarparken och promenadstråk längs Mälaren. Här finns bra med kommunikationer, bussarna går ett stenkast från lägenheten och tar er in till stan på ca 10 min. Hälla shoppingcenter nås på ca 10 min. Precis intill bostaden återfinns även Viksäng centrum med stort serviceutbud, bland annat ICA, vårdcentral, apotek och bibliotek. Mycket brett utbud av skolor, från förskolor till högstadieskolor. Viksäng erbjuder även ett mycket rikt föreningsliv. Välkommen på visning samt kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Flisavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Flisavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Flisavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Flisavägen 17

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3
3 639 kr/mån
15 288 kr/m²

- Fräscha ytskikt - Inglasad balkong i tilltagen storlek - Bra planlösning med gott om ljusinsläpp Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa om 52kvm belägen på Bjurhovda. Här möts du av en bostad med fräscha ytskikt i ljusa färger som skapar en ljus känsla. Med stora fönster i samtliga rum återfås ett härligt ljus i lägenheten. Köket med gott om förvaringsmöjligheter och ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Ett rogivande sovrum med plats för säng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds genom flertalet garderober hallen. Belägen inom en mycket stabil förening med välskött fastighet och god ekonomi. Lugnt och populärt område med flera lekplatser i närområdet, samt närhet till flertalet grönområden, skolor & förskolor, mataffär och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kompassvägen 1, Skälby, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00

Kompassvägen 1

Villa
Skälby, Västerås kommun
6 995 000 kr
186 + 25 m²
6 rum
927 m² tomt

- Nybyggt 2020 - Påkostade materialval - Generös hörntomt med stenmur - Garage & stenlagd uppfart - Omåttligt populära Västra Skälby Nu ges möjligheten att förvärva detta fantastiska boende om hela 186 + 25 kvm praktiskt fördelat på ett plan med vidbyggt garage. Du välkomnas av en slående takhöjd om över 5 meter i vardagsrum samt 3,30 m i större delar av huset! Söker du livskvalité utöver det vanliga är detta något för dig. På omåttligt populära och barnvänliga Västra Skälby finner Du denna slipade diamant uppförd 2020. Med sitt nybyggnadsår är materialvalen väl utvalda och genomgående smakfullt med tidlös design. Stor och lättskött hörntomt med skyddad baksida. Fantastisk utemiljö i form av gediget trädäck och härlig uteplats längst med baksidan. Uppfart för flertalet bilar och garage med generöst förråd. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form av genomgående rostfria vitvaror, genomgående vattenburen golvvärme, mekanisk frånluft med återvinning samt genomtänkta el-dragningar. Väl genomtänkta lyxiga materialval för både kök och badrum samt stor friköpt hörntomt om hela 927 kvm. Här bor du lugnt och barnvänligt i nya kvarter. Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort promenad eller bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Denna chans vill Du inte missa. Varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende! Välkommen på visning samt kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Havsfrugatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
4 795 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
5 890 kr/mån
55 756 kr/m²

- Ett boende för dig med högt ställda krav - Oslagbar uteplats med delvis inglasning - Badrum & gäst-WC samt påkostade materialval - Gemensam gigantisk takterrass med magisk utsikt - Balkong och uteplats Tillfälle! Nu ges chansen att förvärva en fantastisk lägenhet på bottenplan med hänförande uteplats och mälarglimt i absoluta toppskick! Boendet karaktäriseras av ett härligt ljusflöde, högt i tak med påkostade materialval. En stilsäker och välplanerad bostad bestående av kök med full maskinell utrustning och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Utöver detta erbjuds tre sovrum med möjlighet till exemplariska förvaringsmöjligheter, ett med rymlig klädkammare och ett med egen utgång till balkongen. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt goda arbetsytor med ovansittande skåp. Därtill även en gäst-WC med klinkerbelagt golv samt helkaklade väggar. Från den sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök nås även den härliga uteplatsen med delvis inglasning samt utgång direkt till innergården. Det geografiska läget präglar bostaden med närheten till naturen och mälarglimt direkt från uteplatsen som till fördel kan nyttjas både de varmaste sommardagarna och de kyliga höstdagarna i den inglasade delen. Till lägenheten hör även en takterrass intill fastigheten på våning 9 med magisk vy över Mälaren och Västerås. Takterrassen är delvis inglasad och får nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor ni i den nya delen av Öster Mälarstrand som genomgår en expansiv utveckling. Med gym, matbutik, vackra promenadstråk och Mälaren i direkt närhet. Utöver detta behändigt promenadavstånd till omåttligt populära Steam Hotel, Kokpunkten, hamnen med flertalet restauranger, tågstationen samt Västerås city. Med en kort tur på cykeln når du Björnöns naturreservat med badplatser och motionsspår samt Mälardalens högskola. Kontakta ansvarig mäklare Pontus Schillén för mer information och visning. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Timmermansgatan 1D, Centrum, Västerås kommun
  • Imorgon kl 18:30
Timmermansgatan 1D, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Timmermansgatan 1D, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Timmermansgatan 1D

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 250 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1
2 367 kr/mån
29 070 kr/m²

- Sekelskiftes etta med fungerande kakelugn - Rymligt och charmigt kök - Attraktivt läge i city med grönskande innergård - Stabil förening med låg avgift Hjärtligt välkommen till denna generösa etta om hela 43 kvadratmeter med låg avgift. Boendet karaktäriseras av stora spröjsade fönster, väl tilltagen takhöjd, vackra trägolv samt en fungerande kakelugn. Här möts du av rymligt kök med underart ljusinsläpp samt plats för stor matgrupp. Det erbjuds även gott om plats för matlagning och förvaring bakom beiga skåpluckor. Allrummet erbjuder härlig rymd och plats för såväl soffgrupp samt sovdel. En plats för ro och avkoppling intill den sprakande kakelugnen. Från hallen nås badrummet som håller god standard och är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. Ekonomiskt välmående förening med välskötta fastigheter och ett trevligt grannskap. På den grönskande innergården finns sittgrupper där du med fördel avnjuter morgonkaffet och samlar vännerna på sommarkvällarna. Attraktivt belägen mitt i stadens puls med närhet till livsmedelsaffärer, högskola, allmänna kommunikationer samt Västerås citys stora utbud. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
Fyrtornsgatan 1A, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 1A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/6
4 118 kr/mån
40 593 kr/m²

- Belägen på populära Lillåudden - Välskött förening - Genomgående fina ytskikt - Utsikt mot vattnet Varmt välkomna till denna fantastiska 2 rok om 59kvm belägen på populära lillåudden. Med genomgående fräscha ytskikt och ett fantastiskt läge är detta en lägenhet som måste upplevas. Här möts du av en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp genom flertalet fönster. Den öppna planlösningen möjliggör för stora sociala tillställningar Genomgående ekparkett och vitmålade väggar skapar en enhetlig känsla. Lägenheten är belägen på populära Lillåudden med närhet till allt du behöver. Med gång avstånd till city, restauranger och vackra promenad stråk runt Mälaren är detta ett område att trivas i. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7