Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Pontus Schillén

Pontus Schillén

Om mig

Med en lugn och tydlig personlighet skapar jag en atmosfär av trygghet och förtroende, vilket gör hela processen bekymmersfri för dig som kund. Förmågan att lyssna på dina behov och önskemål kombinerat med en gedigen kunskap om marknaden, gör mig till det självklara valet. Med bakgrund som idrottare på elitnivå, är jag redo att guida dig genom varje steg av processen. Jag är en person som alltid strävar efter att prestera på topp. Tveka inte på att höra av dig om du vill uppnå bästa resultat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/6
4 669 kr/mån
37 671 kr/m²

- Välplanerat boende - Generös inglasad balkong - Attraktiva Lillåudden - Välskött förening Varmt välkomna till denna fantastiska välplanerade trea om 73 kvadratmeter med fönster åt tre håll. Här bor du tryggt och säkert i en stabil förening med god ekonomi. Med Mälaren ett stenkast bort och gångavstånd till fina promenadstråk samt Västerås city med restauranger och butiker har ni en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en hall med gott om plats för förvaring som sedan leder vidare in mot den öppna planlösningen. Bostaden karaktäriseras av ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som lämnar gott om utrymme för sociala ytor. Utöver detta återfinns ett stort sovrum med platsbyggda garderober, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och tillhörande förvaring i högstandard. Samt återfinns även ett till sovrum med gott om plats och generöst ljusinsläpp från tre fönster. Attraktivt belägen på omåttligt populära Lillåudden med närhet till natur, grönområden och goda kommunikationer samt centralstationen. Med en kort promenad når man city med ett brett utbud av shopping, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
  • Mån 6 maj kl 18:30
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/6
4 669 kr/mån
38 288 kr/m²

- Genomgående fina ytskikt - Belägen på populära Lillåudden - Välskött förening - Utsikt mot vattnet Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet om 73 kvadratmeter belägen på populära Lillåudden. Här möts du av genomgående ljusa ytskikt och vacker utsikt mot vattnet. Högt belägen i huset med balkong mot innergården och utsikt över vattnet. Här bor du med närhet till både city och vackra promenadstråk vid Mälaren. Här välkomnas du av en hall med gott om förvaring genom inbyggda garderober. Hallen leder sedan vidare in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som möjliggör för sociala tillställningar. Här finns även gott om plats för förvaring bakom vita köksluckor. Vidare in i master bedroom möts ni av den genomgående ljusa ekparketten och ljusa väggar samt gott om förvaring i form av en inbyggd garderob bakom spegelsjutdörrar. Det andra rummet möjliggör för ett extra sovrum och ett mindre kontor. Slutligen finner ni även ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten är belägen på populära Lillåudden med närhet till allt du behöver. Med gång avstånd till city, restauranger och vackra promenad stråk runt Mälaren är detta ett område att trivas i. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 295 000 kr
85 m²
4 rum
vån 5/15
5 986 kr/mån
38 765 kr/m²

- Utsikt mot sjön - Balkong i soligt söderläge - Nyproducerad lägenhet - 4:rok - Fina färger och tillval Bli den första att få flytta in i denna fina gavellägenhet på Öster Mälarstrand! Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om 85 kvadrat fördelade på 4 rok. En riktigt trivsam hörnlägenhet med öppen planlösning och mycket ljus. Med extra tillval så som kök i sandbeige färg samt svarta detaljer, snyggare badkar med glasvägg. Lägenheten har genomgående vitlaserade parkettgolv. Helkaklat badrum samt en gästtoalett. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utgång till balkong med utsikt mot Mälaren och soligt söderläge! Källarförråd hör till lägenheten. Beräknat tillträde från november/december. Attraktivt belägen på Öster Mälarstrand med närhet till alltifrån Steam Hotel, livsmedelsbutiker, förskola, skola, restauranger, gym och fantastiska promenadstråk. Ett tillfälle du inte vill missa. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3