Sparregatan 15A

Ängö, Kalmar Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Kompassen 9 i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 836 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
41 597 kr/m²
Antal besök
4 350
Dagar på Hemnet
5

Äntligen!

Ni är många har längtat och letat efter den perfekta lägenheten med det perfekta läget, därför känns det spännande att Sparregatan 15A kommer saluföras inom kort.

Bo i absolut trivsel med Kalmarsund, fiskebodar, vackra bebyggelse och fina strövområden precis utanför dörren. I detta 1900-talshus uppenbarar sig ett hem som är i utmärkt skick och har obotlig charm med bland annat högt i tak, vackra originaldetaljer och dubbeldörrar. Denna välplanerade bostad disponeras över 72 kvadratmeter och har rikt ljusinsläpp med fönster i hela fyra väderstreck.

Planlösning i form av inbjudande hall med generös takhöjd som följer hela lägenheten. Till höger ligger det helkaklade badrummet som är i bra skick. Härnäst det yteffektiva köket med havsutsikt som erbjuder utmärkt skåpförvaring och rejäla arbetsytor. Genom charmiga dubbeldörrar uppenbarar sig lägenhetens naturliga samlingsplats som är det tilltagna vardagsrummet. Till detta stora sällskapsrum bjuder du gärna in nära och kära för att umgås samtidigt som ni njuter av havsutsikten, dessutom erbjuds rikt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier. Lägenhetens båda sovrum är i generös storlek och har plats för stora bäddar och extra garderobsförvaring. Via ett av rummen finns ett extrarum som erbjuder flera alternativ. Kontor, barnrum eller walk in closet?

Sparregatan är en lugn och välbevarad gata i ett av stadens äldre kvarter. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar.

Vill du bo på en av Kalmars finaste adresser? Tveka inte att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Ludwig Johansson

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Ludwig Johansson, Pontuz Löfgren AB
0703065506

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.