Pontuz Löfgren AB

Pontuz Löfgren AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Hamnplan 8B, Färjestadens hamnområde, Mörbylånga kommun

Norra Hamnplan 8B

Radhus
Färjestadens hamnområde, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

3 495 000 kr

117 m²

5 rum

6 791 kr/mån
29 872 kr/m²

På Norra Hamnplan 8B, i praktiskt bostadsrättsradhus, bor du med havet som granne. Småbåtshamnen, Ölandsbrons siluett och vårt vackra Kalmarsund - allt precis utanför. Bostaden disponerar 117 kvm fördelat på fem rum och kök i tre plan. På entréplan möts vi av hemmets sociala ytor. Ett välutrustat kök som ligger med en öppen planlösning till sällskapsrummet. På andra våningen hittar du ytterligare sällskapsytor. Kanske blir detta familjens TV-rum? eller bibliotek? eller det fjärde sovrummet? Låt familjens behov avgöra. På samma våningsplan finns också det första av tre sovrum. De andra två hittas en trappa upp. En fördel väl värd att nämna är att det finns ett badrum (med dusch/badkar) på varje våningsplan. Dessutom finns bastu och tvättavdelning på andra plan. Ditt garage ligger i direkt anslutning till huset med goda förvaringsmöjligheter och laddbox. Porten är dessutom fjärrstyrd. Tre uteplatser. Du läste rätt. Tre! En liten på framsidan, en stor på baksidan och en balkong på andra våningen. Alla med viss havsutsikt. Förmånlig månadsavgift om 6 791 kr som inkluderar värme, vatten, garage och förråd! Med ett tillägg om 289 kr ingår också bredband och kabel-TV. Här bor du med attraktivt läge på Norra Hamnplan med gångavstånd till Ölands köpstad med stort utbud av butiker och service samt flertalet restauranger och fik. Du bor bara ca 15 minuter från Kalmar och på sommarmånaderna kan du dessutom ta Dessi över sundet! Det här är en bostad för dig som söker något med medelhavskänsla och värdesätter närheten till havet!

 • Balkong
 • Uteplats
Duvstigen 6, Bergavik, Kalmar kommun
 • Sön 18 jun
Duvstigen 6, Bergavik, Kalmar kommun, bild 2
Duvstigen 6, Bergavik, Kalmar kommun, bild 3

Duvstigen 6

Villa
Bergavik, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 795 000 kr

141 m²

5 rum

788 m² tomt

Välkommen till Duvstigen 6. En familjär och barnvänlig gata. Du bor i ett kvarter där alla vinkar och hälsar på varandra. Dessutom bor du med direkt närhet till hav och natur. Huset på cirka 141 kvadratmeter kom till nuvarande säljares ägo 2012. En totalrenovering tog plats och ett fantastiskt hem blev till. Ny fasadpanel, nya fönster, nya stammar och ny fjärrvärmecentral. Nya utemiljöer och en ny insida. Och så mycket, mycket mer. Låt oss kasta ett öga på planritningen. På entréplan har du en enda öppen volym med kök, matplats och vardagsrum L-format utmed hela husets kortsida och längd. Allt vänt neråt trädgården och mot solen. Här återfinns också ett helkaklat duschrum och ett rymligt gästrum. En trappa upp möts du av ett ljust sällskapsrum med ett sovrum på vardera sida. Även på ovanvåningen finns ett badrum. Plus i kanten för den värmande kaminen på entréplan och den fräscha källaren med bl.a. allrum, snickarbod och tvättstuga. Utsidan bjuder på en stor tomt där majoriteten av yta placerats bakom huset, mot solen och söder. Den väl tilltagna altanen sträcker sig från gaveln i öster, rakt söder och avslutas i väster. Grästäppan är stor och ger plats för lekande barn och planteringar i lagom skala. Den asfalterade infarten rymmer tre bilar och leder till ett praktiskt garage. Norrlidsbadet och slingan en kort promenad bort. Fotbollsplan och förskola/skola likaså och en matbutik inom räckhåll. Bussen går längs med granngatan. Alla bekvämligheter oförskämt nära helt enkelt.

 • Premium
Bjursnäs 219, Loverslund, Kalmar kommun

Bjursnäs 219

Villa
Loverslund, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

2 375 000 kr

139 m²

3 220 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med en stor trädgårdstomt vid Hagbyån i vackra Loverslund. Här får du möjligheten att njuta av en idyllisk miljö och skapa din dröm vid ån. Trädgården är en verklig pärla och sträcker sig över den stora tomten. Här kan du njuta av färgsprakande blommor och grönska. Läget vid Hagbyån ger en känsla av lugn och avkoppling. Du kan promenera längs ån, koppla av och låta naturen omfamna dig. Huset är beläget på den främre av de två fastigheterna som båda ingår i köpet - totalt ca 3200 kvm. Huset är välplanerat och omsorgsfullt utformat med generösa utrymmen och ljusa rum. Varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en hemtrevlig och bekväm atmosfär. Ta chansen att förverkliga din dröm om ett hus med stor trädgårdstomt vid Hagbyån i Loverslund. Här finns en fantastisk potential för att skapa en dröm vid ån och njuta av den idylliska omgivningen. Hagbyån erbjuder fiske och direkt access till Kalmarsund med båt.

Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun
 • Sön 18 jun
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun, bild 2
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun, bild 3

Timmermansgatan 45

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

6 700 000 kr

168 m²

950 m² tomt

Den perfekta möjligheten för dig som vill bo i en villa på Getingen med låga drift och boendekostnader. Huset är oerhört välskött och har en underbar trädgårdstomt med stor potential. Hyresintäkterna ifrån hyreslägenheterna uppgår idag till ca 150.000kr/år vilket med dagens ränteläge skulle kunna täcka räntekostnaden för ca 3 000 000 kr. Möjligheten att bygga om huset till enfamiljshus finns naturligtvis - något som har varit populärt i området. Inkl. trapphuset uppgår husets totala area till ca 198 kvm vilket då skulle kunna bli husets boarea. På andra våningen är en fantastiskt trevlig ägarlägenhet belägen. Planlösningen är smart och både umgängesytorna och sovrummen är generösa. Det nyrenoverade badrummet känns lyxigt och ifrån badkaret kan man blicka ut över takåsarna och grönskan i området. En trappa upp finns dessutom en vind med stor potential för den som vill expandera bostaden.

 • Premium
Lönnebergavägen 10, Lindsdal, Kalmar kommun

Lönnebergavägen 10

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

2 195 000 kr

121 m²

5 rum

950 m² tomt

Med stor potential och ett härligt läge välkomnar vi er till Lönnebergavägen 10! Mycket välplanerad 1-plansvilla, i populära del av Lindsdal, om ca 121 kvm som i dagsläget fördelas på 5 rok varav 3-4 sovrum. Detta boende erbjuder härliga sällskapsytor och trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Väldigt flexibel planlösning som kommer ge nya ägaren möjlighet att välja på upp till 5 sovrum. Huset är byggt 1975 och är väldigt välskött men mycket är i originalutförande så det finns ett behov av renovering men med fantastisk potential att skapa ett riktigt drömboende! Fjärrvärme borgar för effektiv och miljövänlig uppvärmning. En lättskött och grönskande trädgårdstomt med härlig baksida, som gränsar mot skogsdunge samt uterum och skyddad altan. Centralt och attraktivt läge i Lindsdal med närheten till barnomsorg, skola, populär ICA-butik samt övrig dagligvaruservice. Välkommen att höra av er för närmare information eller för att boka visning!

Axel Oxenstiernas väg 3, Oxhagen, Kalmar kommun

Axel Oxenstiernas väg 3

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 390 000 kr

74,5 m²

3 rum

3 936 kr/mån
18 658 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trevlig och välskött trea med solig balkong i sydväst - i en mycket populär och stabil BRF med låga avgifter. Planlösningen är yteffektiv och de båda sovrummen är rymliga utan att behöva kompromissa på de sociala ytorna. De stora fönsterpartierna fyller rummen med härligt ljus och bidrar till en mycket trevligt känsla. Lägenhetens ytskikt renoverades såväl som köket 2014 och allt är fortfarande i gott skick. Området är trivsamt och erbjuder både natur och goda kommunikationer. Här bor man med Skälbys fina promenadområde, lekplats och gård som granne, samtidigt som man har promenadavstånd till Giraffens köpcentrum och allt som där erbjuds.

 • Balkong
 • Hiss
Roddarevägen 12 & 14, Björkenäs, Kalmar kommun
 • Sön 18 jun
Roddarevägen 12 & 14, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 2
Roddarevägen 12 & 14, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 3

Roddarevägen 12 & 14

Villa
Björkenäs, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

5 475 000 kr

169 m²

5 rum

2 020 m² tomt

På en av Björkesnäs lugnaste och mest barnvänliga gator presenterar vi nu ett oerhört trevligt hus med stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus. Tomten är stor och ytan tillsammans med den härliga grönskan som omger den gör att du får en härlig frihetskänsla. När bladverken är nere under vinterhalvåret har du utsikt över Björkenäsviken och dämmet som ligger utanför. Precis runt knuten finns en mysig badplats, trevliga promenadstråk och härlig natur. För den golfintresserade är det bara "ett par slag" till Kalmar golfbana. Förskola och skola nås enkelt via cykelväg utan att korsa större väg. Huset är ca 167 kvm och har en mycket trevlig planlösning med sociala ytor på både entréplan och på övervåningen. Den stora trädgårdstomten (2020 kvm) erbjuder flera härliga uteplatser i olika väderstreck som erbjuder både sol och skugga i stort sett hela dagen. När du kör in bilen på den asfalterade infarten omsluts du av ett härligt bladverk som omgärdar fastigheten. Du har kommit till en oas som är totalt insynsskyddad och ger en härlig frihetskänsla. Infarten leder till ett praktiskt garage och till fastigheten hör även en båtplats i området.

 • Premium
Strömgatan 10A, Centralt, Kalmar kommun
 • Tor 15 jun

Strömgatan 10A

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 995 000 kr

35 m²

2 rum

2 334 kr/mån
57 000 kr/m²

Det är en ynnest att få bo i ett hus på en anrik och central adress. Tänk privilegiet att få bo i en vacker och äldre bebyggelse men samtidigt få fördelarna med modern komfort och välförvaltade kvadratmeter. Här bor du löjligt nära allt. Centralstationen (perfekt för dig som pendlar), universitetet (perfekt för dig som studerar), jobbet (perfekt för dig som arbetar) och så vidare. Just det! Hemköp och Mormors bageri. Du bor med krypavstånd till nygräddade bullar, varje morgon. Gymmet har du i grannhuset! Interiört imponerar denna lya. Både i längd, bredd och höjd. Generös takhöjd, hög standard och otroligt ljusinsläpp från såväl fönsterpartierna mot Kvarnholmens vackra bebyggelse som Strömgatan. Dessutom berikas hemmet med takfönster. Förvänta dig exklusiva materialval såsom enstavsparkett från Kährs och kök från Sentens med påkostad maskinpark. Dessutom har säljarens pedantiska ordning och skötsel satt sina spår, eller rättare sagt inga spår alls. Allt är och upplevs nytt, från topp till tå. Höger till vänster. Ditt badrum är inspirerat av landets mest exklusiva spa-anläggning. Eller det måste det vara, sett till utförandet. Plus i kanten för tvättmaskinen med torkfunktion. Kök med tillhörande matplats och vardagsrum upplevs som två separat rum trots den delvis öppna planlösningen. Innergården är något alldeles speciellt. Som en dold oas, mitt i city. Omgiven av gröna sedumtak kan du sitta i det mjuka gräset under gullregnsträdet och koppla av.

 • Plus
Kay Wieståls gata 9, Fredriksskans, Kalmar kommun

Kay Wieståls gata 9

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

6 395 000 kr

107,5 m²

4 rum

6 537 kr/mån
59 488 kr/m²

Föreningen består av totalt 49 st moderna bostäder intill den nya Fredriksskansparken. Med ett unikt läge mellan stad och vatten skapas en fantastisk utsikt över park, vatten och stad. Läget ger dig dessutom oslagbart ljusinsläpp som piggar upp året runt. Just denna lägenhet ligger i det långa "kalkstenshuset" och den är på ca 107.5 kvm och fördelas på 4 rok varav 3 sovrum. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en helt magisk hörnbalkong med härlig utsikt. Lägenheterna håller en hög standard rakt igenom och här får verkligen köparna verkligen högkvalitativa lägenheter. Här bjuds de boende på bland annat vattenburen golvvärme, fönsterdörrar istället för vanliga fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt inbyggda sprinklersystem. Med enkla drag präglas byggnaderna av lokala materialval med kalksten alternativt naturligt åldrande cederträ. Husen genomsyras av värme med varierade materialval och hållbara miljöer. En riktigt bra bonus är gästlägenheten om ca 35 kvm för dina övernattande gäster. Du kan dessutom njuta av en lugn oas på den takterrassen med grönskande spaljéer och en slående utsikt över staden och Kalmarsund. Alla bostadsrättsinnehavare kommer erbjudas garageplats till en förmånlig kostnad från 1100:- per månad och med hissen som går hela vägen ner till garaget. Här finns möjlighet till omgående inflyttning om man så skulle önska. Känns detta som en intressant lägenhet för er är ni varmt välkomna att höra av er för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Mercuriusvägen 4B, Berga, Kalmar kommun

Mercuriusvägen 4B

Villa
Berga, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

6 975 000 kr

325 m²

8 rum

1 240 m² tomt

Välskött och bra iordning är ett epitet vi mäklare ofta använder – på Mercuriusvägen 4B, i hjärtat av Berga, så har ni betydelsen av just välskött och bra iordning. Dessutom ritat av J. Fred Olson. Huset kanske inte säger så mycket exteriört förutom att vi anar att det är stort. När vi går runt huset och ser dess baksida med poolområdet och gästhuset så imponeras vi - likaså när vi kommer in i huset. Det här är möjligheterna hus då du har chansen att skapa ett riktigt stort boende för din familj, ett generationsboende eller ha verksamhet hemma. Om inte något av de föregående ser du kanske den fantastiska möjlighet som finns till externa intäkter om du hyr ut de separata uthyrningsdelar som finns i dels källaren (/markplan) och dels i gårdshuset. Häng med!

Vänskapens väg 9C, Ljusstaden, Kalmar kommun

Vänskapens väg 9C

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 650 000 kr

88 m²

3 rum

5 285 kr/mån
18 750 kr/m²

Framför dig har du en etagetrea i två plan fördelat på 88 kvm. 3 rum och kök har noggrant planerats och utformats. En trea som erbjuder två (!!) uteplatser. En med behaglig morgonsol och den andra med uppskattad eftermiddags- och kvällssol. Interiört möts du av kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrum. Hemmet bjuder på ett fräscht badrum med tvättavdelning samt en gästtoalett. På övre plan finns två välplanerade sovrum. Det ena sovrummet är gigantiskt. Så pass gigantiskt att det med enkelhet skulle kunna göras om till två. En lösning som många tillämpat i föreningen. Som boende på Vänskapens väg 9C får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

 • Balkong
Tegelviksvägen 6, Tegelviken, Kalmar kommun

Tegelviksvägen 6

Villa
Tegelviken, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

5 690 000 kr

180 m²

4 rum

774 m² tomt

Ett vackert, arkitektoniskt uttryck visar sig mot vägen. Kanske en av de bästa omvandlingar av de klassiska husen i Tegelviken/ Johannesborg. Denna villa har en planlösning som bjuder in till umgänge såväl ute som inne. Flexibelt med möjlighet till många sovrum. Stora altandäck och uteplatser finns kring huset och i alla väderstreck.

Bovägen 4, Rinkabyholm, Kalmar kommun

Bovägen 4

Villa
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 975 000 kr

205 m²

5 rum

1 360 m² tomt

50-talet var kanske en av de mest spännande arkitektoniska epokerna i Sverige. Här, på en hörntomt på Bovägen, har man visat stort förstånd då man 2011 totalrenoverade, och byggde till, detta 50-talshus och behöll känslan av just 50-tal - nu i modern tappning. Garanterat en av Rinkabyholms mest fulländade renoveringar och slutresultatet- en av byns finaste villor! En helt underbar enplansvilla om hela 205 kvm som måste upplevas. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Robert Gustafssons gata 52, Linnéstaden, Kalmar kommun

Robert Gustafssons gata 52

Lägenhet
Linnéstaden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 995 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 688 kr/mån
32 975 kr/m²

Nu finns en färdigställd visningslägenhet att komma och titta på. Så tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare Marcus Lönnbom, på 0702-221753 alternativt [email protected], för att boka in en visning! Visningslägenheten är en 3:a i markplan med designlinje "Ljus". Alldeles intill citykärnan i Kalmar hittar du Linnéstaden. Här får du ett bekymmersfritt boende med natursköna miljöer runt hörnet. Innergården bjuder in till en kopp kaffe i solen och omgivningen till rörelse eller shopping. Välkommen till ett modernt cityliv. Här får du nära till allt. Stadsdelen utvecklas över tid och kommer att innehålla runt 700 bostäder, butiker och samhällsservice. En plats att bo och leva på, helt enkelt. Boendemiljön präglas av grönska med väl tilltagna ytor som inbjuder till rörelse, lek och avkoppling. I det här moderna boendet finner du mervärden som laddstation för elbilar och ett nybyggt utegym i angränsande parkområde. I Brf Geologen hittar du ljusa, öppna lägenheter med stora balkonger och funktionella ytor. Storleken varierar från tvåor till fyror (58,5 till 111,5 kvm) med takterrass. Totalt byggs 44 lägenheter fördelade på två hus. Alla lägenheter i Brf Geologen har matt vitpigmenterat ekgolv, fönsterbänkar i kalksten och stilrent grått klinkergolv i hallen. Väggarna är målade i en ljust varmgrå ton som skapar helhetsharmoni. Inredningen är modern och funktionell, med smakfulla kontraster och gedigna material. Då tiden för att göra tillval gått ut är designlinjerna spikade för kvarvarande lägenheter. Denna lägenhet uppförs med designlinje Ljus. Föreningen kommer disponera 42 garageplatser till en kostnad om 800 kr/månad. I hus E går hissen hela vägen ned till garaget. För boende i hus D går man över innergården och ned i garaget via separat gårdshus. Inflyttning planeras under kvartal tre år 2023. I försäljningsarbetet tillämpar vi "först-till-kvarn-principen".

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lamellvägen 2, Norra Kajen, Oskarshamns kommun

Lamellvägen 2

Lägenhet
Norra Kajen, Oskarshamns kommun
Pontuz Löfgren AB

2 935 000 kr

115 m²

4 rum

7 409 kr/mån
25 522 kr/m²

Försäljningen av första etappen i skapandet av denna nya stadsdel, Brf Norra Kajen med sina 23 bostadsrätter, blev en omedelbar succé. Nu är det dags för försäljningen av den andra etappen, Brf Hamnparken. Här kommer vi kunna erbjuda er 26 unika lägenheter i spannet mellan 61-154 kvm som fördelas mellan 2-4 rok. Lägenheter präglas av öppna och ljusa ytor. Gedigna materialval och valfrihet att påverka din lägenhet genom fyra olika designlinjer för både kök och duschrum. Allt detta i kombination med en fantastisk utsikt, ett attraktivt läge och väl tilltagna balkonger och uteplatser innebär ett boende långt utöver det vanliga. Lägenheterna i Brf Hamnparken kommer ha preliminär inflyttning under kvartal två 2024. Med bara 10 minuters promenad till stadskärnan och med bekvämligheter som skola, fritids, livsmedelsaffär och flera restauranger skapar vi nu ett unikt boende med havet som granne. En blomstrande Hamnpark och närhet till flera av Oskarshamns arbetsplatser gör området kring Norra Kajen till en perfekt plats att bo och tillbringa sin fritid på. Utsikten över staden, Badholmen, Gotlands-färjan och gästhamnen sätter pricken över i:et. Priserna på lägenheterna är fasta så i försäljningsarbetet tillämpar vi "först-till-kvarn-principen". Ambitionen är att genom nybyggnationer, knyta samman området Norra Kajen med centrum­kärnan. Detaljplanen rymmer bland annat hyres­- och bostadsrätter, trygghetsboende, kontor, familjecentral och restaurang. Området har redan idag stora kvaliteter. Här finns familjecentral, kontor och populära Malkars gym. Möjligheterna till rekreation är stora och området erbjuder padelbanor, lekplats, fotbollsplan, innebandyrink och basketplan.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Slipkajen 15 A, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Imorgon

Slipkajen 15 A

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 290 000 kr

84 m²

3 rum

5 184 kr/mån
51 071 kr/m²

Nu finns det! Boendet där du inte behöver välja bort något. På Slipkajen 15A uppfyller du din längtan efter havet och ett bekymmersfritt boende! I markplan, i ett hus ritat av Gert Wingårdh, bor du med en spektakulär vy och med havets skådespel utanför fönstret. Från den första, tilltagna uteplatsen, placerad i söder, blickar du ut över Kalmars hamninlopp, Laboratorieholmen och Varvsholmens fina bebyggelse. Uteplatsen som vetter inåt Varvsholmen nås från ett av de två sovrummen och bjuder på morgonsol. Interiört bjuds du på en av Varvsholmens mest uppskattade planlösningar. Köket från HTH ligger med en modern och öppen planlösning till vardagsrummet. Förvänta dig en genomgående golvvärme, värmande kamin, svårslagna vyer, lagom stora sovrum och ett fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Närmsta badstege ligger endast några steg från din ytterdörr. Låt fötterna dingla över vattenytan eller ta ett svalkande dopp. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter.

 • Plus
 • Uteplats
Kulebo 103, Kulebo, Torsås kommun
 • Sön 18 jun
Kulebo 103, Kulebo, Torsås kommun, bild 2
Kulebo 103, Kulebo, Torsås kommun, bild 3

Kulebo 103

Villa
Kulebo, Torsås kommun
Pontuz Löfgren AB

32 500 000 kr

650 m²

13 rum

10,1 ha tomt

Den framlidne byggmästaren Staffan Axelsson flyttade tillbaka till sin barndoms by Kulebo i Torsås kommun. Där byggde han en karolinsk sätesbyggnad. Han byggde ett slott i skogen. Kulebo är på sätt och vis en dröm - drömmen om att kunna återvända till sitt ursprung, till barndomen. Men ingen levde mer i nuet än Staffan och Inger Axelsson. De fyllde sitt vackra hus med liv och närvaro. Frågan är om man kan bo i en annans dröm? Mangårdsbyggnaden i U-form är ca 650 kvadratmeter plus källare. Vid infarten finns två mindre kvadratiska flyglar. Här finns en egen sjö med sju meters djup, ett eget kraftverk, en parkanläggning som söker sin like. Här finns stora träd, orangeri, ett kinesiskt lusthus, broar och öar. Svaret på ovanstående fråga är naturligtvis att det är klart man kan bo i en dröm som blivit verklighet. Denna verklighet är både funktionell och praktisk. Här fylls alla anspråk och mer därtill på ett högklassigt boende i en sällsynt vacker miljö. Ingen detalj har lämnats åt slumpen. Havsutsikt? Nej. Men, minst lika fint, en stilla insjö med små krusiga vågor där man kan ro ut i kvällssolen.

 • Premium
Långö Drag 433, Långö, Kalmar kommun
 • Sön 18 jun
Långö Drag 433, Långö, Kalmar kommun, bild 2
Långö Drag 433, Långö, Kalmar kommun, bild 3

Långö Drag 433

Villa
Långö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

20 000 000 kr

125 m²

4 rum

7 530 m² tomt

Strax norr om Kalmar ute på Drag leder en smal grusväg med gemytliga stugor omgärdade av vatten och grönska oss ut till udden på Långö. Här tar vägen slut och den sista biten tar vi till fots ut på ön. En egen, privat ö, med 7 500 kvm landyta och dubbla båtbryggor. Omfamnad av alla väderstreck. Tre stugor byggda i fil med terrängen. Enkla sadeltak med taksprång. Hållbara trähus som andas, sväller och krymper genom årstiderna. En enkel arkitektur som stödjer liv utan att pocka på uppmärksamhet. Den smala huskroppen med sina många fönster, ingångar och utgångar ger det fridfull karaktär. Ett sätt att röra sig genom huset där det aldrig tar stopp. Här finns inga rätt eller fel. Livet levs anspråkslöst på ljuva Långö. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Premium
Frejagatan 8A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
 • Imorgon

Frejagatan 8A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

2 390 000 kr

68 m²

3 rum

4 219 kr/mån
35 147 kr/m²

Detta är kvalitet i alla aspekter. Från valet av plats till utformning. Det här är ett boende för dig som ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av lugn och harmoni. För dig som värdesätter vackra, rogivande omgivningar. För dig som behöver svängrum och som mår allra bäst i stora sällskap. Välkommen till Bremerlyckan och Frejagatan 8A. Interiört kommer du överraskas av den smarta planlösningen där varje kvadratmeter kommer till användning. Dagsljuset får fritt spelrum i hela bostaden. Köket fick sig en uppfräschning under 2023 och går helt i vitt, med undantag för bänkskivor i sten och stänkskyddet som snyggt bryter av det ljusa. I sällskapsrummet charmas vi av den öppna spisen och den mysiga balkongen som pekar åt väster och mot innergården. Solen är din ständiga besökare efter lunch och framåt. Det stora sovrummet bjuder på goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober och barnrummet skulle funka utmärkt även som kontor eller gästrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. I huset finns fina mervärden såsom tvättstuga, cykel och två källarförråd. Föreningen har även en trevlig gemensam uteplats med stora grönområden, grill och möblemang med plats för många. I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiberbredband. Det är något alldeles speciellt med att bo på Bremerlyckan. Omgiven av vackra byggnader och med direkt närhet till Kalmarsund, fina strövområden, slottet och dess vackra omgivning. Till Kvarnholmen är det promenadavstånd och med livsmedelsbutik på hörnan och pizzerian i grannhuset är det svårt att önska mer.

 • Plus
 • Balkong
Saras väg 21B, Runsbäck, Mörbylånga kommun

Saras väg 21B

Lägenhet
Runsbäck, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

1 890 000 kr

55 m²

2 rum

3 369 kr/mån
34 364 kr/m²

På skyddat och lugnt läge i mycket rogivande miljö ligger denna nybyggda tvåa. 2021 stod bostäderna på Saras väg i Brf Ängsbrisen färdiga. Här erbjuds ett fantastiskt trivsamt område med natur som närmsta granne och med vackra Kalmarsund inom promenad- eller cykelavstånd! Därtill bekvämt avstånd till det mesta som omtyckta Färjestaden har att erbjuda i form av skolor, service, kommunikationer och restauranger. Nu står den perfekta mixen mellan hus och lägenhet redo för ny ägare! Bostaden prickar av det mesta på önskelistan! Eller vad sägs som egen carport med tillhörande uppfart och förråd alldeles intill huset? Två stensatta uteplatser med möjlighet till såväl sol som skugga samt tillgång till lättskött gräsyta. En genomgående hög standard med fina materialval, välutrustat kök med generös takhöjd, helkaklad dusch/wc med tvättmaskin och torktumlare samt rymligt sovrum med garderobsvägg och ett ljust vardagsrum som båda är helt fria från insyn. Bostaden har tagits mycket väl om hand av nuvarande ägare och är så gott som ny - välkommen att börja trivas du också!

 • Uteplats
Stensövägen 63E, Stensö, Kalmar kommun
 • Imorgon
Stensövägen 63E, Stensö, Kalmar kommun, bild 2
Stensövägen 63E, Stensö, Kalmar kommun, bild 3

Stensövägen 63E

Lägenhet
Stensö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 990 000 kr

89 m²

3 rum

3 990 kr/mån
56 067 kr/m²

Jag presenterar stolt ett av Kalmars bästa lägen - Lillviken som ligger vid Stensö, ett lugnt villaområde vid Kalmarsundsparkens södra ände. Här bor du med direkt närhet till hav, bad, båthamn, grönska och fina promenadstråk. Utsikten från lägenheten är hänförande över Lillvikens vatten, brygga och lummiga delar. Brf Lillviken har sedan start 2012, varit högt uppskattat och länge efterfrågat. Här finns nu ett hem utöver det vanliga och för alla lägen i livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten. Denna gavellägenhet stoltserar med cirka 89 kvadratmeter, fördelat på 3 rum och kök. Interiört möts du av hög standard, trivsamt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och påkostad inredning. Kök och sällskapsrum i delvis öppen planlösning, två sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Bostadens placering, på första parkett mot natur och grönska resulterar i en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. I huset finns bekvämligheter såsom hiss från markplan och förråd i källarplan. Garanterad garageplats (med laddstolpe) om så önskas. På Stensövägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt när du kan gå och cykla till det mesta. Skola och förskola hittar du inom en kilometers avstånd och bara 300 meter från Lillviken ligger närmaste busshållplats med täta turer in till stan och Södercentrum. Stensö friluftsområde ligger perfekt till hands för en skön joggingtur eller promenad och det finns flera motionsspår att följa. Här kan du även spela krocket eller minigolf. Välkommen till en välmående förening och ett bekymmersfritt boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Näsby 210, Södra Näsby, Mörbylånga kommun

Södra Näsby 210

Villa
Södra Näsby, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

2 990 000 kr

92 m²

4 rum

4 450 m² tomt

Välkommen till denna förtjusande lilla öländska gård belägen på den östra sidan av Öland, i det pittoreska samhället Södra Näsby. Här erbjuds en unik möjlighet att äga en charmig 1800-talsgård med en stor trädgård och en underbar utsikt mot havet. Gårdens karaktär är sagolik med en mysig miljö som tar dig tillbaka i tiden. Huvudhuset är inrett med en sal och tre välkomnande sovrum med kaminer som ger både värme och en rustik atmosfär, perfekt för en liten familj eller för att erbjuda gästrum för besökande vänner och släktingar. Det gammaldags köket har en mindre matplats och är utrustat med en vedspis. En praktisk groventré välkomnar dig med gott om utrymme för förvaring och bekvämligheter såsom toalett, tvätt och dusch. Här finns allt du behöver för att göra vardagen bekväm och funktionell. Den stora tomten är en dröm för trädgårdsentusiaster eller den som vill ha självhushåll och erbjuder en vacker innergård där du kan möblera med utomhusmöbler och njuta av den vackra omgivningen. Från innergården kan du också avnjuta den fantastiska utsikten över ängarna och delvis mot havet, vilket ger en känsla av lugn och ro. Gården har även tre sidohus, två av dem byggda delvis i kalksten. Dessa hus erbjuder möjligheter till olika ändamål, som extra förrådsutrymme eller potential för spännande inredningsprojekt. Ett av sidohuset är försedd med ett "sommar-rum" i sten, som är perfekt för att skapa en mysig miljö där du kan njuta av måltider omgiven av filtar och stämningsfulla värmeljus. Med gott om utrymmen och potential är denna lilla öländska gård mer än bara ett hem. Det är en möjlighet att förverkliga din dröm om en idyllisk livsstil på Öland. Kom och upptäck allt detta charmiga hem har att erbjuda och låt dig förföras av dess historiska och natursköna omgivningar.

Jacob Smålännings gata 10, Skälby, Kalmar kommun
 • Mån 12 jun
Jacob Smålännings gata 10, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Jacob Smålännings gata 10, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Jacob Smålännings gata 10

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 795 000 kr

69 m²

3 rum

3 795 kr/mån
26 014 kr/m²

Brf Jacob Smålänning välkomnar familjen med öppen famn! Betalar ni er låga månadsavgift på 3 795 kr inkluderas värme, vatten, kabel-tv och två förråd, få förunnat! 69 väl tilltagna och ljusa kvadratmeter. För några år sedan fick hemmet nytt liv. Köket stoltserar med en välutrustad maskinpark, bänkskiva i solid ek och goda förvaringsutrymmen. Sällskapsrummet är ett kapitel för sig själv. Gavelläget gör sig här till känna och skänker härligt ljus. Dina sovrum är rymliga och placerade i varsin ände av bostaden. Här sover du gott om natten. Helkaklat badrum utrustat med tvättavdelning. Balkong är placerad i uppskattat västerläge och garanterar många sköna soltimmar under eftermiddag och kväll. Bo bra i välskött och lågt belånad förening. Bosätter du dig på Jacob Smålännings gata bor du med promenadavstånd till Skälbys fina grön- och lekområde, badplats och skola/förskola. Räkna med att bli ett känt ansikte för pizzabagaren på hörnan. Endast en kort cykelväg in till city och bussen går precis utanför dörren. När du inte njuter av solen på balkongen finns fina grillplatser, grönytor och lekplatser på föreningens innergård.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gullvivegatan 4E, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Gullvivegatan 4E

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

1 850 000 kr

72 m²

3 rum

5 681 kr/mån
25 694 kr/m²

På mycket trivsamt läge ligger denna väldisponerade trea om 72 kvm. Bekvämt belägen i markplan utan trappsteg och med två fina uteplatser. På framsidan en stenlagd uteplats med förmiddagssol och på baksidan en tilltagen altan med utmärkt västerläge där solen kan avnjutas från eftermiddag till kväll. Bostaden stod färdig så sent som hösten 2022 och är i genomgående smakfullt utförande med hög standard och komfort. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsyta och förvaring underlättar vardagen. Köket är omsorgsfullt utvalt i varma toner och komplett utrustat. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till altanen. Två sovrum, varav det ena är väl tilltaget med egen klädkammare och garderober! Till bostaden hör ett förråd precis i anslutning till uteplatsen på framsidan och parkeringsplats finns tillgänglig att hyra. På Gullvivegatan 4E bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta som underbara Färjestaden har att erbjuda! Med korta avstånd till såväl rogivande natur och vacker havsmiljö som skolor och all nödvändig service bor man bra.

 • Uteplats
Södra Dragsviken 662, Drag, Kalmar kommun
 • Idag
Södra Dragsviken 662, Drag, Kalmar kommun, bild 2
Södra Dragsviken 662, Drag, Kalmar kommun, bild 3

Södra Dragsviken 662

Villa
Drag, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

5 275 000 kr

157 m²

5 rum

1 012 m² tomt

Varmt välkommen till en idyllisk fastighet på Drag - norr om Kalmar. Redan på vägen ner till huset infinner sig en känsla av harmoni, blickarna ut över Kalmar sund ger ett lugn i själen. Runt hörnet finns både en liten badstrand, brygga och möjlighet till båtplats. Saknar du stadspulsen så tar du dig till centrala Kalmar på ca 20 min med bil. Huset uppfördes på 90-talet men byggdes till under 2001 då Bo André Arkitektkontor ritade en tillbyggnad som gav det redan unika huset en än större karaktär. Förutom det fina bostadshuset så finns även ett trevligt gästhus med en egen liten uteplats invid poolen. Perfekt för hemmakontor eller gäster på besök, uteplatsen utanför gästhuset har varit mycket populär hos nuvarande ägare då den erbjuder lite svalkande skugga under de riktiga heta sommardagarna då hela den stora uteplatsen och poolen badar i sol hela dagen.

 • Premium
Lindövägen 6A, Lindö, Kalmar kommun
 • Imorgon
Lindövägen 6A, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Lindövägen 6A, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Lindövägen 6A

Villa
Lindö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 590 000 kr

140 m²

5 rum

101 m² tomt

Välkommen till ett underbart radhus som fullständigt badar i ljus. Här erbjuds ett praktiskt och lättskött boende i ett av Kalmars med eftersökta områden - Lindö. De båda uteplatserna i söderläge erbjuder sol större delen av dygnet och balkongen (som är en av dessa) erbjuder utsikt över Kalmars takåsar. I anslutning till huset finns en liten uppfart med carport som inrymmer två bilar. På Lindö bor du nära vattnet med ett flertal badplatser inom cykel eller promenadavstånd. Kvarnholmen är bara en kort promenad bort och Kalmars fina café och restaurang utbud blir lättillgängligt. För barnfamiljen är det dessutom nära till både grundskola och alla Kalmars gymnasieskolor - något som tillsammans med husets moderna lösningar och låga driftkostnader gör det till ett mycket praktiskt och trivsamt boende!

 • Premium
Falkenbergsvägen 23A, Johannesborg, Kalmar kommun

Falkenbergsvägen 23A

Lägenhet
Johannesborg, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 695 000 kr

70,5 m²

3 rum

4 827 kr/mån
24 043 kr/m²

Trivsam och väldisponerad trea om 70,5 kvm i omtyckt område! Bekvämt belägen endast en halvtrappa upp och med inglasad balkong i fritt söderläge med sol en stor del av dagen och vy mot grönområde. Bostaden inrymmer två tilltagna sovrum som båda är försedda med generös förvaring, ett vardagsrum som förlängs av den inglasade balkongen och ett trevligt kök med originaldetaljer bevarade. Helkaklat badrum med fönster och hall med förvaring. I huset finns tillhörande förråd och matkällarförråd samt cykelförråd och tvättstuga. Välskött bostadsrättsförening med låg belåning och förmånliga avgifter som inkluderar värme, vatten, tv och bredband. Solceller är installerade och håller nere driftskostnaderna. På Falkenbergsvägen 23A bor ni med närhet till skola, förskola, sjukhuset, vacker natur och kommunikationer. Vid Södercentrum en kort cykeltur bort ligger välsorterad mataffär. Underbar havsmiljö vid Kalmarsundsparken, Långviken och Stensö finns även det på behagligt gång- eller cykelavstånd.

 • Balkong
Klunkens backe 6, Berga, Kalmar kommun

Klunkens backe 6

Villa
Berga, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 500 000 kr

196 m²

6 rum

865 m² tomt

Välkommen till en drömvilla på Klunkens backe 6, där du och din familj kan uppleva det ultimata boendet! Denna imponerande fastighet, belägen i det eftertraktade området Berga, omgiven av grönska och natur, är den perfekta platsen för att du och din familj ska känna er hemma och trivas. Med 196 kvadratmeter boyta är denna villa perfekt för en stor familj eller för dem som söker mycket utrymme. Här finns hela 6 rum och kök, vilket ger varje familjemedlem en privat yta att koppla av på. Vid entrén möts du av ett stort och väl tilltaget kök, som bjuder in till matlagning och underbara middagar med familjen. Ett vackert vardagsrum, två mysiga sovrum och ett modernt badrum med dusch ger en hemtrevlig känsla direkt. På det övre planet hittar du ytterligare två sovrum, ett stort allrum och ännu ett badrum med dusch. Här finns också gott om förvaringsutrymme, så att du kan hålla ordning på dina saker. Om du har en elbil behöver du inte oroa dig, då det finns en laddbox för att hålla bilen påfylld och redo för nya äventyr. Den vackra trädgården är det perfekta stället att koppla av och njuta av solen och friheten utan att bli störd. Så vad väntar du på? Kom och upplev detta fantastiska hem som är fullt av möjligheter för din familj att växa och trivas i! Vi hälsar er varmt välkomna till en framtida drömvilla.

Runvägen 6A, Berga, Kalmar kommun

Runvägen 6A

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

995 000 kr

65 m²

3 rum

4 262 kr/mån
15 308 kr/m²

Välkommen till en trivsam och mycket bra disponerad trea på första våningen! Här bor du bekvämt en halvtrappa upp och med yteffektiv planlösning! Här erbjuds välutrustat kök med matplats, två fullgoda sovrum, helkaklad dusch/wc samt ett lättmöblerbart vardagsrum. Därtill en stor, inglasad balkong som förlängning av vardagsrummet! Bostaden är i genomgående gott skick med fina ytskikt och kök renoverat 2012. På Runvägen 6A bor du i ett omtyckt område med närhet till det mesta! En kort promenad bort finns Berga centrum med välsorterad mataffär och familjecentral. Med cykeln tar du dig smidigt till Hansa-området med generöst utbud av shopping. Kommunikationer till centrum finns både i form av bra cykelvägar och busshållplats med täta avgångar. Bostadsrättsföreningen har de senaste tjugo åren gjort stora investeringar och erbjuder sina medlemmar fina faciliteter. Därtill god ekonomi med låg belåning. I månadsavgiften ingår såväl värme och vatten som tv/bredband och nätavgift för el! Tillgång till övernattningslägenhet, gym och samlingslokal är ett stort plus! Välkommen på visning!

 • Balkong
Bruksgatan 1, null, Mörbylånga kommun

Bruksgatan 1

Lägenhet
Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

1 690 000 kr

65 m²

3 rum

4 486 kr/mån
26 000 kr/m²

Med absolut närhet till hav och Öländsk kultur saluförs nu denna fina lägenhet på Bruksgatan 1 i det gamla badpensionatet från 1920-talet. Väldigt lite är som förr då allt är nytt sedan byggnaden renoverades när föreningen bildades 2021 Lägenheten är optimalt planerad och har mycket fönster som bidrar till härligt ljusflöde. Bosätt dig med absolut nyskick med fint ekparkett och ett smakfullt kök som erbjuder trevlig och social matlagning tack vare öppen planlösning med vardagsrummet. En sak som är både intressant och spännande är designen på lägenheten. Designkonceptet är döpt till "ocean beige" för att färgerna i hemmet ska anknyta till det närliggande havet. Där golvet representerar sanden, och de olika kulörerna på kök och väggar symboliserar havet i dess olika blåa färger. Fördelat över 65 kvadratmeter inrymmer tre rum och kök med allt som behövs för en trivsam och bekväm vardag. Ta klivet in till den inbjudande hallen som erbjuder bra förvaring. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet som har smakfulla kulörer och fin inredning. Rakt fram uppenbarar sig det harmoniska köket med natursköna färger, bra förvaring och välkomnande matlagningsytor. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som utan problem inrymmer middagsbord, soffgrupp och fåtölj. Dessutom finns två sovrum varav båda två har utrymme för stora bäddar. I master bedroom finns dessutom en alltid välkommen klädkammare och utgång till balkongen som säljarna haft stor glädje utav. En investering i Brf Badpensionatet kan också bli en riktigt bra affär då det medges möjlighet för att hyra ut delar av året och ett synnerligen fullgott alternativ till sommarhuset fast med mindre skötsel och större frihet. Dessutom tillhandahåller föreningen ett poolområde, relaxavdelning med duschar och bastu samt en gästlägenhet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Flädervägen 18, Tveta, Mörbylånga kommun

Flädervägen 18

Villa
Tveta, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

1 495 000 kr

85 m²

3 rum

1 150 m² tomt

Villa på 85 kvadratmeter fördelat över 1 ½ plan, den har en välkomnande planlösning där ett ljust och funktionellt kök kombineras med en mysig sällskapsyta som innehåller både matrum och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns två sovrum varav ett som kan delas till två sovrum. Huset är välplanerat och beläget i det populära området Tveta, där man har gångavstånd till tennisbanor och poolområden. Dessutom har man tillgång till en fin uteplats mot en skogsdunge, som är helt skyddad från insyn. Uteplatsen är perfekt för grillkvällar och för att här får ni plats med många möbler. Tomten är lummig och ger gott om parkeringsplatser för gäster. Här finns även en isolerad gäststuga med luftvärmepump, det finns dessutom förråd på tomten.

Kay Wieståls gata 9, Fredriksskans, Kalmar kommun

Kay Wieståls gata 9

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

5 595 000 kr

94 m²

3 rum

5 716 kr/mån
59 521 kr/m²

Föreningen består av totalt 49 st moderna bostäder intill den nya Fredriksskansparken. Med ett unikt läge mellan stad och vatten skapas en fantastisk utsikt över park, vatten och stad. Läget ger dig dessutom oslagbart ljusinsläpp som piggar upp året runt. Just denna lägenhet ligger i det långa "kalkstenshuset" och den är på ca 94 kvm och fördelas på 3 rok varav 2 sovrum. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en mycket trevlig balkong med härlig utsikt. Lägenheterna håller en hög standard rakt igenom och här får verkligen köparna verkligen högkvalitativa lägenheter. Här bjuds de boende på bland annat vattenburen golvvärme, fönsterdörrar istället för vanliga fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt inbyggda sprinklersystem. Med enkla drag präglas byggnaderna av lokala materialval med kalksten alternativt naturligt åldrande cederträ. Husen genomsyras av värme med varierade materialval och hållbara miljöer. En riktigt bra bonus är gästlägenheten om ca 35 kvm för dina övernattande gäster. Du kan dessutom njuta av en lugn oas på den takterrassen med grönskande spaljéer och en slående utsikt över staden och Kalmarsund. Alla bostadsrättsinnehavare kommer erbjudas garageplats till en förmånlig kostnad från 1100:- per månad och med hissen som går hela vägen ner till garaget. Här finns möjlighet till omgående inflyttning om man så skulle önska. Känns detta som en intressant lägenhet för er är ni varmt välkomna att höra av er för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Flintyxgatan 5, Dovreviken, Borgholms kommun
 • Borttagen före visning
Flintyxgatan 5, Dovreviken, Borgholms kommun, bild 2
Flintyxgatan 5, Dovreviken, Borgholms kommun, bild 3

Flintyxgatan 5

Villa
Dovreviken, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB

11 975 000 kr

161 m²

4 rum

1 305 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Smålandsgatan 1B, Malmen, Kalmar kommun

Smålandsgatan 1B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

2 750 000 kr

67 m²

2 rum

3 948 kr/mån
41 045 kr/m²

I en av Kalmars allra populäraste BRF:er presenterar vi nu en mycket trevligt och rymlig tvåa på våning 5/5 (hiss finns). Här erbjuds två härliga balkonger i olika väderstreck med vyer över Kalmars takåsar. Här njuter du av solen i stort sett hela dagen. Skicket är gott och lägenheten är oerhört väldisponerad. Söker du en klassisk lägenhet med en känsla och ett ljusinsläpp som imponerar, då är detta helt rätt boende för dig. I BRF Framsta erbjuds ett mycket angenämt och tryggt boende. Föreningens goda ekonomi ger en stabil månadsavgift och stor trygghet för de boende i huset. I huset finns både gäst/övernattningslägenhet, gym och två tvättstugor. Fastigheten är i gott skick både exteriört och interiört vilket förhöjer känslan av kvalitet, inte bara i lägenheten utan redan när man parkerar på gatan och kliver in i trapphuset. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kungsgårdsvägen 68A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 68A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 375 000 kr

49,1 m²

2 rum

3 323 kr/mån
28 004 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam tvåa med genomgående hög standard! Bekvämt belägen i markplan utan trappsteg och med egen uteplats i söderläge. Bostaden stod färdig 2018, har tagits väl om hand och är i genomgående bra skick. Här erbjuds bekvämligheter som välutrustat Sentens-kök och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Planlösningen är smart disponerad och gavelläget bjuder på ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck! Bra förvaring i såväl klädkammare och garderober som tillhörande förråd på gården. På Kungsgårdsvägen 68A bor du i ett nytt och gemytligt område i en härlig gårdsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig och stora strövområden finns alldeles runt knuten. Gång- eller cykelavstånd till generöst service- och shoppingutbud vid såväl Berga centrum som Hansa-området. Därtill fina cykelvägar och busshållplats med täta avgångar till centrum på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sturegatan 13, Paradiset, Nybro kommun
 • Mån 12 jun
Sturegatan 13, Paradiset, Nybro kommun, bild 2
Sturegatan 13, Paradiset, Nybro kommun, bild 3

Sturegatan 13

Villa
Paradiset, Nybro kommun
Pontuz Löfgren AB

3 700 000 kr

116 m²

4 rum

1 083 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett mycket fint, välplanerat och välskött hus på populära Sturegatan i Nybro. Här erbjuds ett högkvalitativt boende med såväl generösa umgängesytor och välplanerade sovrum som en stor och generös uteplats. Utöver de två sovrummen i entréplanet så finns även ett stort loft som kan användas till ytterligare ett sovrum eller hemmakontor. Under 2021-2022 har den redan ifrån början väl tilltagna uteplatsen expanderats till husets baksida där nuvarande ägare låtit installera spabad, pool och även anlagt gästhus med bastu. Ett bekymmersfritt boende i mycket gott skick med naturen som närmsta granne. Varmt välkommen till Sturegatan 13 i Paradiset.

 • Premium
Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun
 • Imorgon

Erik Dahlbergs väg 29

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 495 000 kr

35 m²

2 rum

1 909 kr/mån
42 714 kr/m²

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 29 - ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Byggår 2017 innebär för dig ett fräscht hem, varsamt brukat av nuvarande ägare. Noggrant utvalda detaljer och tillval har resulterat i vad jag kallar perfektion. Här bor du på höga höjder och njuter av fint ljusinsläpp och härlig utsikt. Här finns inget som skymmer eller stör. Solen gör sig sällskap stora delar av dagen. Din entrébalkong är södervänd och ger plats för loungemöbler. På våning tre möts du av genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och goda förvaringsmöjligheter. Lägg därtill ett välutrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvätt och tork. Låg månadsavgift på 1 909 kr. Utöver detta tillkommer 212 kr för kabel-tv, fiberbredband och telefoni. Bekvämligheter i huset såsom hiss, garage och övernattningslägenhet. Här bor du med ett perfekt läge på Malmen med endast några minuters promenad till Kvarnholmen med shopping, caféer och restauranger. På föreningens innergård finns gemensamt möblemang och grillplats. Natursköna Lindö ligger några hundra meter bort och det är gångavstånd till köpcentret Giraffen med matbutiker och mer shopping. Går du mot söder hittar du Kalmar slott och stadsparken inom tio minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Södra vägen 10, Centralt, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon

Södra vägen 10

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

2 850 000 kr

65 m²

2 rum

3 836 kr/mån
43 846 kr/m²

Letar du efter ett centralt boende? Där balkong är ett måste? och med ett krav på att skicket ska vara perfekt? Är bekvämligheter såsom hiss och direkt närhet till det mesta är också kriterier på listan? Likväl en välmående förening? Strålande, då hälsar jag dig välkommen hem till Södra vägen 10. Här bor du högst upp i huset med utsikter som slår det mesta. Lummigt, vackra fastigheter och Kalmar slott. Svårslaget. Balkongen är södervänd och därmed perfekt placerad mot utsikten. Här finns inget som skymmer eller stör. På våningen fem av fem väntar en riktig tiopoängare. Denna bostad tilltalar i såväl läge som form. En tvårummare fördelad på 65 kvadratmeter. Fönster i två väderstreck och luftiga rum. Invändigt bjuds vi på ett ljust, renoverat kök, sovrum i bra storlek med fina förvaringsmöjligheter och ett totalrenoverat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Det luftiga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och större matbord för dina gäster. På golvet vilar vacker fiskbensparkett i original. Från vardagsrummet tar du dig ut på bostadens balkong i soligt söderläge. Här kan du lapa sol och njuta av eftermiddagskaffet samtidigt som du blickar ut över en fantastisk vy. Har du samlat på dig mycket saker? Ingen fara, till bostaden hör både vinds- och källarförråd. Här bor du centralt med närhet till allt som kan önskas. Från bostaden har du promenadavstånd till Kalmarsundsparken med badplats, Slottsparken och Kvarnholmens stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Det är inte ofta en central tvåa med alla rätt dyker upp. Ta chansen nu.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Björkenäsvägen 24, Björkenäs, Kalmar kommun

Björkenäsvägen 24

Villa
Björkenäs, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

3 495 000 kr

158 m²

6 rum

1 444 m² tomt

Med ett natur- och havsnära läge finner ni denna attraktivt belägna familjevilla, välkommen till Björkenäsvägen 24! Mycket välplanerad 1-plansvilla, i populära Björkenäs, om ca 158 kvm som i dagsläget fördelas på 6 rok varav 4-5 sovrum. Detta boende erbjuder härliga sällskapsytor och trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Huset är byggt 1988 och mycket av huset är i originalutförande så det finns ett behov av renovering men fantastisk potential att skapa ett riktigt drömboende för dig och din familj! En riktig bonus är uthuset/gäststugan som lämpar sig utmärkt som generationsboende, kontor för den egna verksamheten eller såklart för uthyrning för att delfinansiera den egna boendekostnaden. Även denna byggnad är i behov av renovering. En grönskande och rymlig hörntomt med fina lekytor för barnen, uterum samt soldränkt altan. "Runt hörnet" finns lekplats, Björkenäsviken samt dämmet. Gångavstånd till Kalmar GK:s fantastiska golfbana med två fina 18-hålsbanor samt mycket trevlig restaurang. Dessutom skola och förskolor på behagligt avstånd. Välkommen att höra av er för närmare information eller för att boka visning!

Norrgårdsgatan 11B, Norrgård, Kalmar kommun

Norrgårdsgatan 11B

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 750 000 kr

55,5 m²

2 rum

2 676 kr/mån
31 532 kr/m²

Stilrent renoverad tvåa på attraktiv adress! Bekvämt belägen på första våningen ligger denna väldisponerade tvåa i genomgående gott skick - här erbjuds ett smakfullt, välutrustat kök, helkaklat badrum och noggrant valda golv. Rymligt sovrum, öppen hall och ett lättmöblerat vardagsrum som dessutom förlängs av en tilltagen inglasad balkong i suveränt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! I mycket välskötta Brf Kalmarhus 14 bor du med låg månadsavgift om 2 676 kr. Förutom god ekonomi med låg belåning erbjuder föreningen fina, välordnade innergårdar och övernattningslägenhet. Bredband och tv ingår förmånligt för 49 kr/mån! På Norrgårdsgatan 11B blir du bortskämd med gång- och cykelavstånd till allt som kan önskas, däribland Giraffen med stort utbud av shopping, Skälby med dess härliga natur samt universitetet och Kvarnholmens alla butiker, caféer och restauranger. Med detta sagt är det inte konstigt att Norrgård blivit ett av Kalmars mest populära områden att bosätta sig på. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Måleksvägen 32, Smedby, Kalmar kommun

Måleksvägen 32

Radhus
Smedby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 695 000 kr

114 m²

5 rum

142 m² tomt

Välkommen till det här fantastiska radhuset på Måleksvägen 32 i Smedby! Detta är en unik chans att förvärva ett hus som är beläget med baksidan mot ett grönområde. Här har ni en fin uteplats med soligt läge som ger en härlig känsla av harmoni och avkoppling. Detta är ett perfekt ställe för dig som vill bo i ett lugnt och trevligt, barnvänligt område, med närhet till allt du behöver. Huset är 117 kvm och har 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Allt är i gott skick och välkomnande stil både utvändigt och invändigt. Köket är nytt från 2009 och har gott om skåp, bänkar och stor matplats. Här kan du laga mat och umgås samtidigt. Du har två vardagsrum - ett på varje plan, som ger dig mycket utrymme och flexibilitet. Tre-fyra sovrum ger tillräckligt med utrymme för hela familjen, och två badrum ger ytterligare komfort och bekvämlighet. Det här huset har också bra och effektiv uppvärmning med både luft-/vattenvärmepump och luft/luftvärmepump, vilket ger dig en bekväm inomhusmiljö året om. Det finns också gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör att du kan hålla huset snyggt och organiserat. I föreningen finns garage, kvarterslokal och andra bekvämligheter som ger ytterligare komfort och bekvämlighet. Här har du allt du behöver inom räckhåll, såsom pulkabacke, fotbollsplan, skola och kommunikation. Det här är en fantastisk chans att köpa en lättskött bostad i ett av Smedbys eftertraktade områden. Missa inte möjligheten att uppleva det här huset, det är ett perfekt hem för dig och din familj. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Hemvägen 16K, Vimpeltorpet, Kalmar kommun
 • Mån 12 jun

Hemvägen 16K

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 595 000 kr

68 m²

3 rum

4 150 kr/mån
23 456 kr/m²

Tänk att kliva ut och ha skogen som närmsta granne. Att ha direkt närhet till värdefulla kulturmiljöer med gamla ekar, skogspartier och stenmurar. Att se naturens alla skiftningar under året samtidigt som centrala Kalmar ligger på bekvämt avstånd. Välkommen till Vimpeltorpet, ett av Kalmars mest växande bostadsområde, i norra Kalmar cirka 4 km från den centrala stadskärnan, mitt bland skog, park och gröna strövområden. Framför dig har du en bostad på tredje våningen (hiss finns) fördelat på 68 kvm. 3 rum och kök har noggrant planerats och utformats. Allt för att passa den moderna familjen. Läget är ett av områdets bästa – fritt med baksidan och balkongen fördelaktigt vänd mot söder och den lummiga skogen. Privat, soligt och insynsskyddat. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Ett välutrustat kök från Ballingslöv stoltserar i hjärtat av bostaden. Badrummet är drömlikt. Helkaklat och smakfullt inrett. Njut av en tvättavdelning som heter duga. Du kommer längta till söndagstvätten! Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med förvaring i världsklass! Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv. Som boende i Brf Södra Råstenen får du uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Föreningen har precis installerat solceller vilket kommer påverka driftkostnaderna positivt.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Norra hamnplan 3B, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Norra hamnplan 3B

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

2 995 000 kr

103 m²

3 rum

4 386 kr/mån
29 078 kr/m²

På Norra Hamnplan 3B, i praktiskt bostadsrättsradhus i två plan, bor du med en spektakulär panoramavy och med havets skådespel i blickfånget. Här finns nu möjlighet att förvärva ett boende utöver det vanliga. Ett boende för dig som ställer höga krav både vad det gäller läge och utsikt. Välkommen att bosätta dig på första parkett inför vågornas kluckande och havets brus. Här blir du granne med Färjestadens trevliga småbåtshamn och centrum, populära restauranger och caféer, fin och långgrund badplats samt vårt vackra Kalmarsund. Ditt boende förgylls med tre uteplatser. En trädgård med stensatt uteplats, en altan och en balkong. De två sistnämnda med havsutsikt. På entrésidan har du en egen liten oas med stensättningar och planteringar. Din balkong och altan bjuder på bedårande utsikt och sol stora delar av dagen. Bostaden disponerar ca 103 kvm med kök från Ballingslöv, helkaklat badrum och sällskapsrum med slående utblickar över Kalmarsund i entréplan. På andra våningen hittar du ytterligare ett helkaklat badrum och två välplanerade rum, varav det ena med fördel kan göras om till två. Till huset hör en garageplats (300 kr/mån) och tillhörande förråd finns. Attraktivt läge på Norra Hamnplan med gångavstånd till Ölands köpstad med stort utbud av butiker och service samt flertalet restauranger och fik. Du bor bara ca 15 minuter från Kalmar och på sommarmånaderna kan du dessutom ta Dessi över sundet! Det här är en bostad för dig som söker något med medelhavskänsla och värdesätter närheten till havet!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kungsgårdsvägen 64A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 64A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

1 350 000 kr

49,1 m²

2 rum

3 323 kr/mån
27 495 kr/m²

På Kungsgårdsvägen 64A presenteras nu en tvåa för dig som ställer höga krav på ditt boende. Här erbjuds genomgående hög standard såsom kök från Sentens, ett helkaklat badrum och parkettgolv i samtliga rum. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften är nytt gör sig fortfarande påmind. Här bor du bekvämt i markplan utan ett enda trappsteg och med alla de bekvämligheter som ett nybyggt hem erbjuder. Bostadens gavelläge innebär ljusinsläpp från tre håll och den välavvägda planlösningen får bostadens 49 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga. Interiört bjuds du på ett fullutrustat kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Sovrummet är placerat med ett lugnt och insynsskyddat läge. Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor och utgång till en stensatt uteplats. En uteplats som stolt pekar åt väster mot eftermiddags- och kvällssolen. Gott om förvaringsmöjligheter finns i garderober och klädkammare. Bostadens fräscha badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett förråd på gården och fiber finns indraget. Den låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt kvarter omgivet av grönska. Du bor med bekvämt avstånd till centrum och dessutom nås Hansa city med stort shoppingutbud samt Berga centrum på få minuter med cykel.

 • Uteplats
Bruksgatan 1, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Bruksgatan 1, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Bruksgatan 1, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Bruksgatan 1

Lägenhet
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

1 195 000 kr

42,5 m²

2 rum

2 909 kr/mån
28 118 kr/m²

Med absolut närhet till hav och Öländsk kultur uppenbarar sig denna fina lägenhet på Bruksgatan 1 i det gamla badpensionatet från 1920-talet, som genomgick en totalrenovering till nyproduktionsstandard 2021. Föreningen bildades 2021 och allt är helt nytt vilket innebär utmärkt standard för dig som ny ägare. Lägenheten är optimalt planerad, har generös takhöjd, balkong och är i absolut nyskick med påkostade materialval. När du kliver in i detta trevliga hem kommer du mötas av fin ekparkett, generöst ljusflöde tack vare stora fönster och ett smakfullt kök som erbjuder social matlagning tack vare öppen planlösning mot vardagsrummet. Fördelat över 42,5 smarta kvadratmeter inryms allt du behöver för att trivas i en lyxig och bekymmerslös vardag. Ta klivet in till den inbjudande hallen som är utformad för att erbjuda bra förvaring och framförallt för att ge en välkomnande känsla. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet som har smakfulla kulörer och fin inredning. Rakt fram uppenbarar sig det harmoniska köket med natursköna färger, bra förvaring och välkomnande matlagningsytor. Dessutom finns plats för middagsbord och utgång balkongen med morgon- och kvällssol samt utrymme för utemöblemang. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som utan problem inrymmer soffgrupp och fåtölj. Avslutningsvis finner ni sovrummet som lovar god sömn. En investering i Brf Badpensionatet kan också bli en riktigt bra affär då det medges möjlighet för att hyra ut delar av året och ett synnerligen fullgott alternativ till sommarhuset fast med mindre skötsel och större frihet. Dessutom tillhandahåller föreningen ett poolområde, relaxavdelning med duschar och bastu samt en gästlägenhet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Halltorpsgatan 41, Halltorp, Borgholms kommun

Halltorpsgatan 41

Villa
Halltorp, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB

2 390 000 kr

108 m²

3 rum

3 086 m² tomt

Här får du tre mindre hus med toa och dusch på gångavstånd till Kackelstuga och Halltorps gästgiveri. Fastigheten består av en mindre villa på ca 70 kvm med 3 rum och kök i utmärkt skick. Dessutom finns det ytterligare två hus på tomten - ett på ca 26 kvm med 2 rum och kök, samt ett på ca 17 kvm med 1 rum och kök. Friggebod med plats för sommarsäng och sängbord. Fastigheten är perfekt för generationsboende eller för att generera extra inkomst genom uthyrning. Här kan du njuta av naturen som granne och ändå ha bekvämt cykelavstånd till Borgholm. Med sin fridfulla belägenhet erbjuder fastigheten ett unikt tillfälle att leva ett avkopplande liv på landet samtidigt som du har nära till allt som Borgholm har att erbjuda. Så varför inte ta chansen att bo och njuta av den lantliga charmen på denna vackra fastighet? Förutom bostadshusen finns det också ett rymligt garage och ett praktiskt förrådshus på fastigheten. Detta ger dig gott om utrymme för förvaring eller att utveckla dina intressen och hobbies. Men det är inte bara lantliga miljöer som lockar här på Öland - Halltorp har också ett fantastiskt läge som gör att du har nära till allt som ön har att erbjuda. Med närhet till stränder och ett rikt nöjesliv på nära håll finns alltid något att göra. Intilliggande granne Halltorps Gästgiveri erbjuder en bred variation av matupplevelser, med allt från lunch till delikatessbutik. Inom gångavstånd ligger även det fantastiska VIDA Museum, där du kan upptäcka nya konstverk och utställningar. Lite längre bort hittar du även populära Kackelstugan och den välkända golfanläggningen Ekerum Resort. Och inte minst - som granne till ett av Ölands mest kända naturreservat har du också tillgång till en unik och vacker natur. "Kronjuvelen bland lövskogarna" bjuder på välmarkerade strövstigar, sköna sittplatser och en mängd olika fågelarter, blommor och träd att upptäcka. Busshållplats vid 136:an vid VIDA. Kontakta oss idag för att boka din visning.

Ståthållaregatan 34B, Södercentrum, Kalmar kommun
 • Imorgon

Ståthållaregatan 34B

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

995 000 kr

41 m²

1 rum

3 384 kr/mån
24 268 kr/m²

Vid omtyckta Södercentrum ligger denna mycket trivsamma och väldisponerade etta om 41 kvm! Här bor du med gångavstånd till vackra Kalmarsundsparken, välsorterad livsmedelsaffär tvärs över gatan och med cykeln tar du dig till Kvarnholmen på bara några minuter. Bostaden erbjuder ett generöst tilltaget kök i gott skick, gott om förvaring och ett lättmöblerat vardagsrum. Läget högst upp i huset garanterar ett härligt ljusinsläpp och pricken över i är balkongen i västerläge. Här njuter du av solen från middag till kväll! Kalmarhus 1 är en gammal, välskött förening med god ekonomi och låg belåning. I månadsavgiften ingår, förutom värme och vatten, även tv och bredband. Bekvämt och förmånligt! Kort och gott en perfekt bostad för dig som ska flytta hemifrån, studerar eller är ute efter en övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stora Frögårdsvägen 40, Stora Frö, Mörbylånga kommun

Stora Frögårdsvägen 40

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

3 495 000 kr

145 m²

6 rum

5 242 kr/mån
24 103 kr/m²

Vill ni bo med magiska solnedgångar över Kalmarsund? I så fall är ni varmt välkomna till Stora Frö och närmare bestämt Stora Frögårdsvägen 40, en bostadsrättsvilla om hela ca 145 kvm! Här har vi det stora nöjet att erbjuda er ett helt fantastiskt fritidsboende i form av en villa med hela 4 sovrum. Stora sällskapsutrymmen på entréplan bestående av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Huset byggdes ca 2005 och har två helkaklade badrum. Havsutsikt både inifrån köket och allrummet på övre plan. Stor altan, även den med fantastiskt trevlig utsikt mot vattnet och solnedgångarna. Parkeringsplats, som ligger belägen direkt intill huset, ingår i månadsavgiften. På området finns en trevlig restaurang som håller öppet stora delar av året men med mer generösa öppettider under sommarhalvåret. Det är fritt fram att hyra ut denna bostad för att, om man så önskar, täcka större delen av sina kostnader. Uthyrningen sköts via driftsbolaget som även driver områdets restaurang. Så smidigare uthyrning än så här går inte att få. Huset är i princip redan fullt uthyrt hela vägen fram till sista veckan i augusti. Nettointäkten för årets uthyrning (efter avdrag till driftsbolaget och Booking) kommer hamna på ca 180.000:-! Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka visning!

 • Uteplats
Amerikavägen 35, Mysingsö, Oskarshamns kommun
 • Budgivning pågår
Amerikavägen 35, Mysingsö, Oskarshamns kommun, bild 2
Amerikavägen 35, Mysingsö, Oskarshamns kommun, bild 3

Amerikavägen 35

Villa
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Pontuz Löfgren AB

4 800 000 kr

90 m²

3 rum

1 040 m² tomt

En synnerligen sällsynt idyll är nu till salu. Denna underbara fastighet är belägen i ett av de mest natursköna områdena i landet, med enastående vyer över vattnet och Blå Jungfrun i fjärran. Huset på ca 90 kvm är perfekt för den som söker en avkopplande och bekväm livsstil vid havet. Med social planlösning och stora fönsterpartier, översvämmas bostaden med naturligt ljus och de magnifika vyerna tar över hela hemmet. Här kan du njuta av solen och doppa fötterna i det klara vattnet, egen badstege gör badet lättillgängligt. Läget på Mysingsö är svårslaget, här bor man en kort cykeltur ifrån centrala Oskarshamn och flera viktiga bekvämligheter är lättillgängliga. Flera badplatser, restaurang, vackra promenadstråk finns precis runt knuten. Ytterligare några stenkast bort finns livsmedelsbutik och skola. Dessutom lät nuvarande ägare installera solceller 2018 vilket ger huset låga driftkostnader.

 • Premium
Ryd 206, Ryd, Mörbylånga kommun
 • Ons 14 jun
Ryd 206, Ryd, Mörbylånga kommun, bild 2
Ryd 206, Ryd, Mörbylånga kommun, bild 3

Ryd 206

Villa
Ryd, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB

4 500 000 kr

199 m²

6 rum

6 404 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en sann idyll på Öland - en oerhört charmig gård med lugnt och trivsamt läge. Ursprunget är från omkring 1800-talet, en Öländsk ryggåsstuga, som byggts ut 1984 och 1998. Fastigheten är vackert och rofyllt belägen i det öländska landskapet, endast 20 minuters bilfärd till Kalmar. En riktig pärla där det bara är att flytta in och njuta! Fastigheten har en ny solcellsanläggning vilket bidrar till extremt låga driftkostnader i jämförelse med liknande fastigheter. På fastigheten finns en modern stallbyggnad byggd 1992 med godkänt stall, 4 stora boxar med takhöjd för stora hästar. Höskulle. Stor uppvärmd sadelkammare. Belyst paddock 60 x 22 m. I stallbyggnaden finns även en trevlig lägenhet med möjlighet till uthyrning, något som kan bidra till en mycket låg boendekostnad. Fastigheten i sig är oerhört trevligt belägen och den enkla tillgängligheten mellan de olika byggnaderna gör livet med häst till en sann fröjd.

 • Premium

Visar 1 - 50 av 109